Sziasztok! Terézanyu vagyok azért gondoltam egy új téma megnyitására, mert a mi súlyproblémáink mások mint a huszonéveseké, hiszen én akkor sose fogyókúráztam, ha 3-szor vacsoráztam akkor is 49 kg voltam. Úgy gondolom, hogy az olyan idősek mint az én lányom aki vaságyastól 47 kg, és ha véletlenül 52-53 kg felnő akkor annak nem kell fogyizni, különben is 5 kg. egy intenzív hét után fiatalon lejön.
De mi picit idősebbek már sok minden mással is meg kell hogy küzdjünk, nehezebben apadnak a kilók. Segítsünk egymásnak!

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok, kérdésem lenne. Ha épp lusta vagyok vagy nagyon nincs idöm, a bolti elöre pácolt amugy nagyon finom dolog is jo lenne? Vagy az olyan mintha egy egész kenyeret magamba lapátolnék. Amire én gondolok, az ilyen magas kis fehér muanyag dobozba van, lefoliázva, és rajta egy karton papriros reklám rész, van ilyen fokhagymás szoszban, stb... Bocs hogy ilyen béna, de nem tudom fejböl mi a neve, és kétlen h lenne rajta normális táblázat.
Köszönöm..

Szia Mindenkinek!
Most jöttem vissza szabikáról 1 hétig otthon voltam, és képzeljétek mindjárt a szabim első napján begyulladt a fogam és azt a napot majdnem a fogorvorsi rendelőben töltöttem, majd gyógyszerek fájdalomcsillapító és penicillin. Most már úgy kihevertem, de attól még meg tudtam csinálni a tervezett nagytakarítást. Majd egyik este az én édes párom azt mondta - tudod mit süssünk nyárson szalonnát! Készítsd hozzá a salátát!
Itt aztán előjött a farba ugye ehhez csak kell kenyér, mert anélkül nem lehet csöpögtetett hagymás-paprikás-paradicsomos zsiroskenyeret enni. Így hát 2 kisebb szelet kenyérkét megcsöpögtettem és megettem. Majdnem két hónap után akkor ettem kenyeret, és tudjátok mit nem is esett jól. Nem volt mennyei érzés, hogy ezt most eszem. Azóta sem ettem! Viszont amint már régebben is írtam gyümölcsöt és zöldséget azt eszem. Mostanában nem méretkeztem, mert a kislányaim a barátaikkal nálunk vendégeskedtek és nemigen volt időm magammal törődni. Majd a héten jön a mázsálás.

Sziasztok!
Én is bolerót iszom, mert az finom, sok féle ízben kapható, és mert egyszerű a vásárlása. Ha olyan helyen járok, ahol van, akkor csak pár zacskót kell hazavinnem, nem kell 1,5-2 l-es üvegekkel közlekednem. Az irodámban is mindig van a fiókban 2-3 csomag, és azt készítem el aznapra, amelyikhez éppen gusztusom van. Csak egy 1,5 l-es üveg kell hozzá, és egész "munkanapra" kész az innivaló, biztosan eleget is iszom, ha az elfogy, mire indulok haza. De a bolero nagyon finom pl. túróba keverve, palacsintába is.

Igyál több vizet, egyél vitamint, és csináld a könyv szerint a diétát. Ha 3-4 óránként eszel, és elfogyasztod az előírt zöldségmennyiséget, kizárt dolog, hogy nagyon rosszul legyél. A szénhidrátfüggőség (ami szinte mindenkinek van) okoz komoly kellemetlenségeket az Atkins első 2-3 napjában, de ez simán elmúlik. Szerintem olvasd újra a szabályokat, és próbáld meg megint.

Kedves Mimóza!
Ha 1 napig semmit nem eszel és vizet iszol, akkor sem hiszem hogy nagyon rosszul lennél, de ha finom husikát és a megadott zöldségeket megeszed, nemhogy rosszul, de jól kell érezni magad, még 1 nap után ilyen véleményt nem szabad alkotni. Az Atkins-ban az a jó hogy isteni finomakat ehet az ember. Próbáld ki az igazit. Itt a honlapon is meg van, hogyan és mit, de vedd meg a könyvet és ott részletesen le van írva minden. Én először Hoxa után mentem, majd később vettem meg a könyvet. Itt is vannak szabályok azokat be kell tartani csak úgy várhatunk magunktól eredményt. Kitartást Mindannyiunknak!

Helló Baxo! nem tudom, de szerintem itt mi nem szedjük, én biztos nem. Olvastam róla , de azután nem vettem meg. Szerintem felesleges, ha atkinsezel, még akkor sem kell ha néha bűnözöl. Ha nem eszel kenyeret, cukrot, tésztát, rizst, sütikéket, akkor egy idő után olvadnak le a kilók, lehet, hogy lassan, de biztosan. És emellett ami a legfontosabb, hogy nem kell éhezni. Terézanyu

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára