Sziasztok! Terézanyu vagyok azért gondoltam egy új téma megnyitására, mert a mi súlyproblémáink mások mint a huszonéveseké, hiszen én akkor sose fogyókúráztam, ha 3-szor vacsoráztam akkor is 49 kg voltam. Úgy gondolom, hogy az olyan idősek mint az én lányom aki vaságyastól 47 kg, és ha véletlenül 52-53 kg felnő akkor annak nem kell fogyizni, különben is 5 kg. egy intenzív hét után fiatalon lejön.
De mi picit idősebbek már sok minden mással is meg kell hogy küzdjünk, nehezebben apadnak a kilók. Segítsünk egymásnak!

fórum: 

hozzászólások

Szia!
Remek a felvetésed és egyetértek. 48 éves vagyok és az utóbbi 1-2 évben sikerült feltornázni a súlyomat, szinte észrevétlenül, Jött az ördögi kör, nagyobb súly, még nehezebb mozgás...
űAzt hiszem nálunk az Atkins is csak úgy segíthet, ha megengedetten belül sem eszünk egy bizonyos kcl-nál többet. Ez persze csak nagy türelemmel valósítható meg, amiből egyre kevesebb van nekem, ettől egyre kerekebb és depibb vagyok..
Neked milyen ötleted van? Ringo

Sziasztok!
Ringóina igazad van, a mi anyagcserénk lelassult és sokkal kevesebb kcal-ra van szükségünk, hogy fogyjunk.Az Atkins diétánál megtanultam, hogy átok a sok Ch bevitel, tehát már hónapok óta az egyszerü Ch-kat kiiktattam , nem is hiányzik.De mégis szenvedtem, mert néha a szemem kivánt valamit és magamban tömtem gondolkodás nélkül az ételt máris felugrott egy kg., jött a bűntudat az önutálat a depi.De ennek vége és hihetetlenül jól érzem magam.Nekem a Metabol ami bevált és esküszöm rá, de irtam már a topicban, hogy barna algát szedek.Nem tudok enni, örökös teltségérzetem van akár egész nap meglennék étel nélkül.Reggel iszom egy fehérje port, mert más nem megy le a torkomon, délelött egy kevés gyümi, délben hús vagy, főzelék, nagyon nem érdekel ha bundázottan veszem magamhoz,délután muszájból eszem egy kis kolbászt parival.Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is visszhizzak, tudom irányitani a táplálkozásom és nem a gyomrom uralkodik az agyam fölött.
Ha valaki nem hiszi próbálja ki meg fog lepődni.
Nekem ez a mankóm az Atkins mellett,és soha nem fogom eldobni:)

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek, mert már idáig csak az a kényszerképzetem volt, hogy itt a fórumon is csak 50 kilós csinibabák fogyiznak, abból pedig nekem otthon a lányaim által elegem van. Mert Ők a kövérek.
Magamról annyit 52 éves vagyok és olyan 36-38 évesen már sikerült 82 kg-os lenni. De ezt utánna le tudtam redukálni 72-75 kg-ra. Ezt tatottam egészen 2001-2-ig. De aztánelkezdtem változni és egyszer csak azt vettem észre, hogy tavaly tavasszal 95 kg vagyok. Nagyon rosszul esett, és azzal a technikával, hogy a munkahelyemen csak iszom, tea, viz stb, egy kis gyümi, délután 4-5kor jól laktam sikerült leadnom úgy kb. 83 kg-ra. De nagyon fájt még ez a súlyom is. Aztán jött a következő tél most tavasszal 92 kg -ra sikerült feljönnöm. Napikig olvastam a különböző fogyis recepteket, kúrákat de nem volt erőm egyikhez sem.
De már menni is alig bírtam- ez egy őrület nem?
Azután azt mondtam magamnak valamit csinálni kell, s a fenti diétámat alkalmazva kb. 85-86-kg-ra sikerült letornáznom magam. Elkezdtem, tornázni is, de nem ilyen norbi meg ilyesmi, csak kis diszkrét gyakorlatok, a másik pedig úgy kb 2 hónapja minden este kb 1 órát sétálok, szó szerint, nem sietek, csak sétálok. És ez is nagyon jó! mert sokat erősödtem.
Aztán jött az a történet, hogy megsavanyodott otthon már másnap a kenyér, és attól kezdve csak minimálist, pl a kenyér héját ettem csak meg. Elkezdtem gondolkodni, végül is nem is olyan nagyon kell nekem kenyér, a cukor meg az édesség sem hiányzik, valamikor régen is cukor nélkül ittam kávét, teát, a sütit nem nagyon szeretem, s így elkezdhetem az atkins-t. És most elkezdtem, rengeteg húst eszem, már két napom volt meg és remélem, hogy sikeres leszek. Még nem éheztem, nem hiányzik semmi, sokat iszok, sokat p-ek. Haladok az úton!

Szerintem is más 47 évesen lefogyni, mint 27 évesen. Saját tapasztalat. Régen egy-két hónap alatt ledobtam a felesleget, mostmeg...! 7 kg-t fogytam eddig, de még kellene 10-et. Én diétában valami kombinációt használok. Elhagytam a masszív szénhidrátokat teljesen, de az nem érdekel, ha zöldség miatt elszalad a ch bevitel. Napi három főétkezésem van, sajt zöldséggel, tojásféle zöldséggel, húsféle zöldséggel, 1x gyümölcs, de csak 10 dkg. Nem vagyok hajlandó húst hússal enni!
Én figyelem a kalóriabevitelt is, csak 900- 1000-t eszek naponta. És szigorúan tornázom, napi egy órát intenzíven, hogy izzadjak , súlyzózás és mindenféle izomgyakorlat is van benne.
Rettenetesen lassan fogyok, de fogyok. A kaját simán tudom tartani, talán gyümölcsből bűnözök néha, de a tornára nagyon nehéz rávennem magam. Eddig még sikerült, és ha egyre könnyebb lesz csinálni, talán lecsökken az ellenállásom is! :))
Hát ez az én módszerem, nem valami gyors, hosszú menetelés lesz ahogy nézem!

Sziasztok! mi öregek úgy látom nem valami kapósak vagyunk ebben a topikban. No de sabaj leszünk mi még nagyon csinosak. Hát nem olyanok mint lánykorunkban , de ...!
Most, hogy eltelt már megint egy nap ma a kis mérlegem csak 85 kg-ot mutatott, tehát minusz 1 kg viz. Nem is bűnöztem, habár nagy a kisértés, hogy dinnye, meg gyümölcs. De most ezeket is kibirom. Kedves Ringolina, Smokey, Sunrising, Ducilady! Írjatok! Ti mindnyájan nagyon ügyesek és kitartóak vagytok, és egy régebbi tapasztalatom szerint, amikor is a kolléganőimmel együtt ettük a tojásos fogyókúrát nagyon szépen fogytunk együttörültünk minden minusz dekának. Ha most igy kitágítjuk ezt a kört akkor így internetileg is segítünk egymásnak, hogy legyen meg a kitartásunk, és élvezettel együk a fogyis kaját, mert szerintem úgy sokkal hatásosabb minden ha van kivel megosztani a sikert.

43 évagyok és 4 évvel ezeleőtt egy Mátrai üdülés után néhány hónap alatt +30 kg jött rám. Majd magas vérnyomás, tahikardia, cukor, asztma stb.. Három hónapja a háziorvosom irányitott Hegedüs dr.-hoz aki személyre szabta az étrendem. Az első időkben kg_ban is jelentős minusz, ám azóta stagnálok bár a mérőszalag egyre kevesebbet mutat. Az egyéb betegségeim miatt a sport a futball EB nézése (de most jön az Olimpia). Naponta legalább egy jó félórát, órát gyalog közlekedem busz és metró helyet és ez is igen jótékony hatással van rám.
-8 kg és -14 cm.
Hasonló eredményeket kívánok !

Nem tudom tudsz-e róla de akupuntúrával minden betegség gyógyitható. A szervezetednek van egy öngyógyitó mechanizmusa és ha tüvel stimulálják a szervednek megfelelő pontot beindul a gyógyulás minden gyógyszer fölösleges.Asztmát is gyógyitanak, tachikadiát is.Vasárnap sündisznót csinálnak belőlem, remélem túlélem.

Sziasztok!
Én október végén leszek 40 éves, és én is hasonlóképpen jártam mint ti. Szép lassan, észrevétlenül gyarapodtam, és mire észbe kaptam, már 82 kg lettem. Az atkisn-t már 7. hete csinálom, ez alatt az idő alatt sikerült 9,5 kg-tól megszabadulni. Igazán nem nehéz, nekem legalább is bejött. Eddig.... Úgy gondoltam, hogy, ha nem sikerül a 40. szülinapomra lefogyni, akkor sohasem. Remélem sikerül. Nektek is ezt kívánom.

Sziasztok fiatalok:)Én is taposom a 43 évet...de nem cserélnék a fiatalokkal:)Márciusban 83 kg voltam mára 68,30..nem olyan gyors mint a forumban sokaknak de én ugy gondolom ez is szép eredmény...még egy kis nekifutás és talán ütni fogom a fénykoromban tartott súlyomat..de tudjátok két gyönyörű lányom van és nem hiszem hogy atrendi csupa csont lányok tetszenének a férfiaknak ..bár lehet ezt csak az én védekezési mechanizmusom mondatja...:)

Sziasztok!
Most a hétvégén egy kis csalódás ért, de úgy gondolom, hogy túljutottam rajta. Pénteken délután már csak83 kg voltam. Szombaton reggel fájt a fejem és egész délelőtt nem tudtam enni, valamikor délután ettem marhahúslevest, pici tésztával, meg bűnözésképpen l szelet dinnyét. Este meg sült csirkét. Vasárnap reggel pedig 85 kg lettem. Vasárnap már reggeliztem, ebédeltem, vacsoráltam, csak a húsi meg zöldség, és ma reggel is 85 kg. voltam. Na kiváncsi leszek a holnap reggeli méretkezésre.

Sziasztok fórumozók! Akkor sztem lendítsük be a fórumot! Én eddig 43 kg zsírtól szabadultam meg. És nem véletlenül írtam le, hogy zsírtól.... Ne a mérleget nézzétek elsősorban!!!! Ezt meg kell tanulni!!

Sziasztok!

Új vagyok ezen az oldalon és bekukkantottam hozzátok is.
Bár még alig múltam 30, én is küzdöm a kilókkal. Nekem a 90 napos diéta vált be eddig. Ez a fogyóról szól, de átalakítja az étkezési szokásomat is. Végre egy olyan módszer amivel nem szenvedek, nem éhezem. Lassan a - 15 kgnál tartok. Az ottani fórumon nem csak fiatalokkal, tinikkel találkoztam, így merem ajánlani nektek. Talán elnyeri tetszéseteket. :) Nem szeretném reklámozni az oldalt, nehogy a fejem vegyék ezért. E-mailban szívesen megírom, hogy hol található az oldal. Egy pillantást talán megérhet nektek...
Szép napot mindenkinek!

Helótok! Én már július 7-e óta atkinsozom, akkori súlyom 93 kiló volt, a tenapi 86! 22 nap alatt lement rólam 7 kiló. El semhiszem, ugyanis már mindennel megpróbálkozta a múltban. Káposztaleves, szűztea, biokróm, bio-cla, cefamadar, stb. a súlyom egy dekát nem csökkent. Mivel már elhagytam a 46. évemet, egészségügyi poblémáim is voltak /2,5-es koleszterin érték és 25 feletti triglicerid, alsó végtagok erős vizvisszatartása,stb/ orvosom támogatásával kezdtem el az atkinst. Két hét diéta után a vérképem: 6,0 a koleszterinem, 2,91 a trigliceridem! A dokinő azt mondta, ha van kitartásom folytassam tovább, tehát folytatom. A legnagyobb élményem az elmúlt napokban: vásároltam Székesfehérváron néhány "új" - bálás - cuccot. Kutyafuttában csak pólóra probáltam, s az eddigi méretemhez saccoltam. Itthon az egyik pólóról kiderült, hogy enyhén szólva nagy! Jól járt a barátnőm, ugyanis az övé lett! Még nem szoktam meg az új formámat. Remélem, nem is kell sokáig "viselnem". A célom 67-70 kiló. Addig még szükség lesz némi kitartásra.Veletek könnyebb, mert amikor elkeseredik az ember, akkor a honlapon talál néhány biztatást, meg látja, hogy más is hasonló gondokkal küzködik.

Szia Hetyke!
Köszi, hogy itt szóltál hozzá, mert amikor ezt itt indítottam azért tettem, mert a mi korosztályunk nem olyan gyakran lóg a neten és a fiatalok között egyedül éreztem magam. Én is már negyedik hetet fejezem be. Egy kicsit módosítottam zöldséget, gyümölcsöt már eszek, mert majd megőrültem annyira hiányzott a gyümi. Az én vérnyomásom az ami rendetlenkedett, úgy vettem észre, hogy helyreállófélben van, ezért aztán nem szedtem be a napi gyogyóimat, hát hiba volt, lehet, hogy majd később eljön az ideje. Most már nagyon sokat csinosodtam, tegnap én is beugrottam a "rongyos" barátnőmhöz és isteni nacit, pulcsit pólókat vettem magamnak. Be is jelentettem otthon, hogy boldog vagyok mert ez már siker! Én kb 90 kg-ról indultam és most 81-82 között vagyok. De ez az ingadozás teljesen természetes. Örülök, hogy itt vagy, írjál!

Szia Terézanyu!
Örülök, hogy válaszoltál, mivel kicsit kakukktojásnak éreztem magam én is a fiatalok között. A honlapon lévő hozzászólások sok segítséget nyújtanak nekem, mert sokszor tanácstalan vagyok a fogyókúra menetében. Mára már csak 85 kilót mutatott a mérleg! a ketoncsíkom egyre sőtétebb szinű...pedig tegnap nem tudtam ellenállni 2 szem pirosalmának és 2-3 szem sajtos-túros poginak, amit sütöttem. Valószínüleg belefért a 25gr.ch-ba!Aztszem szép lassan áttérek a második szakaszba, mert 3 hétis az első szakszt csináltam. Írjál, Te hogy kezdted a második szakaszt! Szép napot!
Hetyke

Szia Hetyke!
Én miután megvettem a könyvet is áttanulmányoztam, és nagyon sok mindenre rávilágított. De a gyógyszerek tekintetében csak orvossal egyetértésben lehet elhagyni a pirulákat. Hiába ebben a korban már szükség van rájuk. Én érdekes megközelítésben alkalmazom az atkins-t, kb 3 hétig voltam a 20 ch-ás időszakban. Ez idő alatt érdekes módon a kb két évvel ezelőtti térforgatom kezd visszatérni. Ma egy ilyen nadrágot vettem fel. A mult hét hétfőtől kezdve pedig úgy eszegetek, hogy semmi kenyér, tészta, rizs, cukor vagyis kemény ch-ák, viszont olyan zöldséget gyümölcsöt eszek amit megkivánok. Az egész túra alatt ez volt számomra a legnehezebb. Most ezzel is a súlyomnál vagyok, sőt pénteken 81 kg voltam, viszont ma reggel 82,5 kg. De az egész időszak alatt így voltam, ezért ezek az ingadozások nem érdekelnek, nem okoznak lelki bánatot. Már most olyan egykedvűen nézem, hogy más kenyeret eszik, vagy sütit nem is érdekel.
Tudod igazából én régen sem ettem süteményt, nem szerettem az édességeket, a tésztát cukor nélkül ittam a kávét, teát, aztán fene tudja, hogy hogy rászoktam a cukros dolgokra. És most leszokok, hát ilyen egyszerűen. Márciusban amikor kezdett jobb idő lenni azt vettem észre, hogy olyan kövér vagyok, hogy mozdulni sem tudok. Erőszakos módon hozzáfogtam mozogni. Ez például azt jelenti, hogy köznevetség tárgya lettem az utcánkban, mert elkezdtem minden este sétálni úgy kb 1 óra hosszat. Ez ment is egy jó darabig, mostanában mindíg közbe jöttek ilyen befőtt savanyúság eltevések stb, de ma este újra kezdem ezt is.

Üdvözlet Nektek. Én is egy 50-es dagi vagyok. Van három gyermekem 30 éves lány, 24 éves lány és egy késői 10 éves kisfiú. 95 kilóról indultam, szépen haladtam 8 hétig, kilóra "csak" 5 kg volt amitól megszabadultam, de mégis valahogy keskenyebb lettem. Aztán jött a nyaralás a "mamánál" - anyósoméknál. Nagyon rendesek aranyosak, csak hát nem lehetett betartani az étkezési szokásaimat. Vissza kell térnem a fogyihoz, és tudjátok mit örülök is neki. Nyaralás: első két nap még a fogyi megfelelő fázisa, aztán elszabadult a pokol. Vidék, anyósom főz, vagy éppen eligazít, mit hogyan kell megfőzni, több lisztet tegyél kislányom a rántásba, mert híg lesz a főzelék, és hasonlók (én 50 Ő 78, persze hogy jobban tudja ezt is azt is). Mi az hogy nem eszel édes lányom ezt meg azt. Betörtem, igyekeztem minél kevesebbet, de sajnos nem nagy sikerrel.és a "nyaralás" végén már vártam, hogy visszatérjek és azt egyem ami JÓLESEK. Mert ha hiszitek ha nem már ez esik jól. NA JÓ VAN AMI HIÁNYZIK.
Úgyhogy ha befogadtok akkor én is itt vagyok ezentúl az összes siránkozásommal együtt.

Szia Hedith!
Engem nagyon kedvesen fogadtak a többiek( 1 hete atkinsezem), itt mindenkit befogadnak, aki fogyni szeretne. Úgyhogy légy üdvözölve köztünk. Egyébként én az elmúlt 1 hét alatt teljesen leszoktam az édességről, pedig előtte sokat nassoltam. Most viszont nem kívánom. Már meg tudom úgy sütni a sütit a családomnak, hogy nem kóstolom meg. Ami nagyon nehéz: a gyümölcstilalom. Ezért nagy ritkán (eddig kétszer) bűnöztem 1-1 szem egészen kicsike sárgabarack erejéig. Szóval hajrá, és üdv neked!

Kedves Terézanyu, Hetyke és Hedith. Szeretettel köszöntelek Benneteket. Én januárban kezdtem el az Atkinst 52 éves vagyok, 92 kg-ról indultam és ma 77 kg vagyok, de már kb. másfél hónapja csak a kemény ch-nak mondok ellent, a gyümit és a zöldséget nem bírom ki, abból elég tisztességesen fogyasztok, de hála Atkins Papának nem jönnek vissza a kg-ok. Minden reggel mérem magam és akkor ha kicsit felfelé mozdul a mérleg tök lelkiismeretfurdalássa 2 napig megint betartom szigorúan és akkor már vissza is megy. Én nagyon nagy süti és csoki párti voltam, de most már abszolút ehetik előttem a tortát, vagy bármit. Én most már azt is nagyon-nagyon könnyen megteszem, hogy bemegyek a cukrászdába, végigmérem hogy milyen sütik vannak és örömmel nyugtázom, hogy köszönöm egyiket sem kérem. Nagyon jó ez a fórum, mert így erőt tudunk adni egymásnak. Gratula mindenkinek!!

Sziótok Kedves Klubtagok! Minden nap izgatottan várom, hogy mit találok a fórumon. Szerencsémre nem vagyok édesség függő, de az édességrecepteket és a többi receptet is rendszeresen lementem a fórumról, s összegyűjtömőket. Az atkins elkötelezettje lettem, mindenkinek reklámozom a környezetemben. Annál is inkább, mivel júliusban két alkalommal készítettek vérképet rólam. Az első eredményről írtam, hogy milyen meglepően jó lett. Rá két hétre megismételték kiegészítve a köszvény /húgysavszint/ tüneteinek vizsgálatával, és minden a legnaygobb rendben van: 2003. 10 havi adatok: koleszterin: 20,5
triglicerid: 25,8
2004. 07.16: koleszterin: 6,00
triglicerid:2,91
2004.07.23: koleszterin: 4,7
triglicerid: 2,19
húgysav: 200
Az utóbbi értékek teljesen normálisak. Ilyen vérképem visszaellenőrizve a leleteimet 1986 előtt lehettek, azóta minden érték évről-évre emelkedett. Ezt a hitetlenek el lehet mondani! És azoknak, akik vitatják Atkins papa életmódját! Az eredményeim láttán heten-nyolcan kérték a receptet. Hoxa fordításában letöltött változatot, a hozzátartozó recepteket és egy energia táblázatot adok terjesztésre mindenkinek, s a kúra beindulása után javaslom a könyvek elolvasását, hogy akit érdekel, hogy mitől erdeményes, az tudja. Egy kisfaluban élek, ahol futótűzként terjed minden hír, így biztos sok követőt találok, mivel a látványos fogyás mindenkit érdekel, tudni akarják, hogy hogyan csináltam. A doktornőben támogatóra is találok! Remélem, hogy ti is terjeszteni is tudjátok a módszert, mert országszerte nagyon sok az elhízott, nem egészséges ember. Mivel szociális munkás vagyok, nagyon sok ember fordul meg környezetenben, a jó példa pedig mindenkire hatással van. További kitartást és az én példámmal - egéyzségügyi eredmények - nyugodtan győzködjétek a hitetleneket!. Sziasztok. Olga

Halihó! Mindenkinek!
Ma rettentő gondban vagyok nem készítettem el a napi menűmet, hát így a büfére kell hagyatkoznom, Jézusom mit fogok ma enni. De este otthon is, mit olyan gondban vagyok. Vagy csak vizet igyak?

Jaj! nagyon aranyosak vagytok, úgy csináltam különben mint egy kis .. de olyan jól esett 50 évesen egyet nyafogni.
Egyébként olyan érdekesen fogyogatok. Úgy kb 2 hétig 1 súlytartományban vagyok, sokáig 84-85 között voltam, majd lementen 81-re és most úgy egy hete 81-82,5 között vagyok. És ma reggel is megállapítottam, hogy a polo ami rajtam van, most nemrég vettem akkor pont jó volt, és most lötyög rajtam. Tehát most a felsőtestem vékonyodik, az elmúlt időben a senekem. De nagyon jó így csak holljon le az aronda felzabált háj. Szeptember közepére még csinibb leszek! mert akkor megyek Görögországba és ha kövér vagyok nem mehetek bele a tengerbe. Pedig úgy imádom! Nagyon szeretek a homokban feküdni, süttetni magam a nappal, úszni a tengerben, befelé könnyű, kifelé már jóval nehezebb. Nekem nagyon jót tesz a tenger, úgy érzem, hogy fiatalabb vagyok tőle. Ami rám is fér. Ide ketten szoktunk menni a nagyobbik leányommal ő is tengerimádó. A kicsi meg az apájuk nem szeret a napon punnyadni, ők igy hívják és nem is jönnek sose.

Sziasztok ! A szabi letelte óta nem merek a mérlegre állni, pedig muszály lesz szembenézni "anyós pajtás" menüjének következtével. Holnap reggel mégis megteszem lesz ami lesz. Még mindig egy kissé laza vagyok, mert tegnap megettem egy zsemlét, de a családnak sütött rántotthúsnak és héjában főtt vajas krumplinak már nem dőltem be. Tudjátok mit nem is olyan jó, mint egy frissen sűlt grillpipi.

Szijasztok.. én még viszonylag uj vagyok. Igaz áprilisban csináltam egy honapig atkinst és mellete napi 50 perc torna és nagyon jo volt.. szal én teljesen happy voltam töle.. Igaz utána volt egy balesetem ami miatt egy honaig feküdnöm kellett, na az betett elég rendesen. Most kezdem ujra.. rendesen felkészülten.. szoriccsatok! :))) Pussz

Sziasztok! Most láttam először ezt a fórumot. Nagyon megörültem, mert 44 évesen már évek ota küzdök a fogyókúrával több kevesebb sikerrel. Akupunkturával már lefogytam 20 kilót 1 év alatt. Most 75 és 80 között ingadozom. isdzonyuan szeretnék még 10 kilot leadni, de nagyon nehéz. A párom is s7zekál hogy nagyí a hasam. De mától, igérem más lesz. Megpróbálok megint fogyizni. Atkins papa hátha segít. adjatok tanácsot hogy mitől nem fogom az édességet kivánni??????? na szóval kezdem, bár most érzem hogy igen jó éhes vagyok. de nem eszem::::)))))))))))

Miért nem eszel???
Egyél!!!
Az édességről pedig annyit, hogy az emberi fantázia nem ismer határt, főleg, ha a hasáról van szó. Ami megengedett, abból is csinálhatsz édességet. Az alapvető pl. a szörpis tejszínhab. Próbáld ki és ha meguntad szólj, írok újabb ötletet.
:)

szio!
enni eszem, most is fogok. az édesség nálam a savanyucukorkából áll. a gulyásleves receptjét meg ha kéred leirom egyszerű nagyon.
a szörpis tejszinhab, milyen szörpből van???? és a hab??????
beindult a fantáziám:::::::))))))))))))))))

Na, hát akkor mondom.

Recept:
Végy a Tescoban v. Auchanban Fizzy szörpöt, ami kapható gyömbér, őszis ill. citromos ice-tea, sima citromos, erdei gyümölcsös, narancsos, barackos, áfonyás stb. ízben. Végy még habtejszínt. Ha van habszifonod nyert ügyed van, ha nincs egy kicsit nyünyörögni kell vele. Habszifonban édesítővel csinálj habot, utána keverj bele egy kis szörpit. Ha nincs szifon: habverővel keverj belőle kemény habot és mint az előzőben, keverd bele a szörpit.
Vannak, akik a Bolero italporra esküsznek, én még csak vendégségben ittam (fincsi volt), nem szoktam venni.
A gulyás receptjét cserébe írd le az Atkins receptek topicba, rendi?

Szia!

Miért nem ettél egész nap? Vagy nem tudtál kimenni a boltba (ahogy olvasom lejjebb :-((( )
Legalább ittál rendesen?? Mivel az ideig-óráig csökkenti az éhségérzetet!

Lehet ám, hogy a töménység és a nem evészet együtt okozott ilyesmit! :-(((

Mindig egyél legalább 3×, de ha lehet, akkor többször keveset!

Szija! Köszönöm a válaszod. Esetéleg amit én ddig ittam az nem jo? Natur Aqva szénsav mentes, hozzá pár "korty" :) ez a Szuper energia mentes diétás narancs, pici üvegbe van, koncentrátum, 7 liter üditö készithetö belöle... Ismerös?
Köszi, Sheila

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára