Rakott kel | lowcarb magazin

Rakott kel

Hozzávalók: 
1 közepes karfiol, 1 közepes kelkáposzta, 1/2 kg darált hús, 1 kisebb vöröshagyma, 2 dl tejföl, 2 db tojás, ételízesítő, bors, petrezselyem, kakukkfű, zsálya.
Elkészítés: 

A hagymát vágd össze, pirítsd meg, a darált húst a fűszerekkel ízesítve főzd készre. Közben a karfiolt és a kelkáposztát főzd meg. A tepsit vajazd ki, fektesd bele a kelkáposzta levelek felét. A húsba keverd bele a főtt karfiolt, hogy összetörjön, kicsit főzd össze. Simítsd a tepsibe a húsos, karfiolos masszát. Takard be a maradék kellevelekkel, aztán öntsd nyakon a tejfölben elkevert tojásokkal. Közepes lángon süsd készre 20-30 perc alatt.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 55 gramm
diet