Sonkás Frittata | lowcarb magazin

Sonkás Frittata

Hozzávalók: 
(4 adag) 8 tojás, 125 ml víz, só, bors, 6 szelet sonka (vékony szelet), 1 közepes paradicsom, 2 evőkanál pesto.
Elkészítés: 

Verd fel a tojást a vízzel, ízesítsd. Egy teflon serpenyőbe tedd bele a sonkaszeleteket, majd a 2 kanál pestót egyenletesen kend el a sonka tetején. Közepes hőfokon kezdd sütni a sonkát a serpenyőben, majd öntsd rá a felvert, ízesített tojást. Sütés közben spatulával óvatosan emeld fel a tojás széleit, hogy a tetején levő lágy tojás, a sült alá folyjon. Szórd meg az apróra összevagdalt paradicsommal, majd amikor jól átsült a tojás, óvatosan csúsztasd tányérra.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 10 gramm
diet