Receptek: 
Hozzávalók: 
(4 adag) 4 db csirkemell filé, 1 paradicsom, 4 bazsalikomlevél, 4 szelet sajt, 4 szelet baconszalonna, 1 evőkanál olívaolaj.
Elkészítés: 

A vágódeszkára teríts ki egy szalonnaszeletet. Az egyik végéhez közel helyezz rá egy csirkemellet, ennek a tetejére egy szelet paradicsomot, egy bazsalikomlevelet és sajtot. A húst göngyöld bele a szalonnába, fogvájóval tűzd össze. A tűzálló tál alját kend ki olajjal, tedd bele a göngyölt húst és takard le alufóliával. Tedd 20-25 percre a sütőbe, majd szedd le a fóliát és süsd még 5 percig.

Nettó CH: 
1 adagban: 1,5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára