Sopszka saláta | lowcarb magazin

Sopszka saláta

Hozzávalók: 
(4 adag) 40 dkg kígyóuborka, 2 húsos zöldpaprika, 4-5 paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, só, 2 evőkanál borecet, 5-6 evőkanál olaj, 10 dkg juhsajt.
Elkészítés: 

Az uborkát hosszában vágd négybe, majd vágd fel egy centis. A zöldpaprikát aprítsd fél centis csíkokra. A paradicsomot vágd nyolc részre. A megtisztított, félbevágott hagymát szeleteld nagyon vékony csíkokra. Az így előkészített zöldségeket keverd össze, sózd meg, és az ecetes olajban forgasd meg. Pihentesd 1-2 órát, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalás előtt a juhsajtot morzsold a tetejére.

Nettó CH: 
1 adagban: 11 gramm
diet