Én egy régi-új tag vagyok. Tavaly csináltam 3 hónapig és le is ment szépen, úgy 12-13 kiló. Az a gondom, hogy ahogy elkezdtem a ch-t emelni, úgy jöttek vissza a kilócskák. Az lett a vége, hogy februárra majdnem mindent visszahíztam. Most aztán újra kezdtem. Működik is a dolog, de nem szeretném ezt egész életemben így csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nektek sikerült az emelés? Kérlek írjátok le a saját tapasztalatotokat!
Gyöngyi

fórum: 

hozzászólások

Szia!

Én is úgy jártam, hogy -bár south beach diétát csinálom, de itt is a ch bevitel a mérvadó- vagy 9 hónapig alig mertem bűnözni. 2 hónap után megvolt a súly, amit akartam, utána ettem lájtosan tovább. Aztán 9 hónap után elkezdett hiányozni a krumpli. Heti egyszer ettem először, aztán heti 5*. Ezzel nem lett volna baj, de sokkal éhesebb lettem és estze túl ettem magam, aztán ez így ment htekig, elmentem egy céges kiruccanásra, ahol végig zabáltam. Hazaértem és +2 volt rajtam. Teljesen kiakadtam, még aznaop visszatértem a rendes étkezésre. Szerencsére lement 6 nap alatt a + 2 kg, mert időben leálltam, de valahogy a kettő közötti egyensúlyt kell megtalálni, majd most igyekszem!:)))

Kisgé !

Próbáld meg ötvözni a GI diétával az SB-t. A biokémiai folyamatait sajnos nem értem, de azt olvastam, hogy pl. a főtt krumpli GI értéke nagyon magas, de ha már kihűlt, akkor elég alacsony. A GI szerint ha már krumplit eszel, akkor hidegen tedd. Persze a hideg krumpli püré nem az igazi. De ha szereted a krumpli salátát, akkor már ok.

Köszi Mariann a bíztatást! Azt már én is észrevettem, hogy néha egy-egy süti nemm árt meg, csak az a baj, hogy nagyon nehéz ám megállni egynél!! Most 74 kiló vagyok, április végén 85 voltam. ez így elég jól hangzik, de meg kéne tartani... Mindenesetre megpróbálom.

Szia!

Én azt javaslom, addig legyél nagyon szigorú magadhoz, amíg el nem éred az álomsúlyt. Egyrésszt hamarabb leadod a felesleged, másrészt önuralmat tanulsz. Aztán, ha az megvan, legyél azon, hogy meg is tartsd minél tovább. Na akkor már lehet bűnözgetni, néha-néha.....:)))

Az a helyzet, hogy az én "álomsúlyom" már nincs olyan nagyon messze. Ma reggel 73 kiló voltam, az áprilisi 85 helyett. 70 kiló szeretnék lenni, de úgy, hogy nem csak egy-két hétig. Mert az már megvolt többször is.....csak.....
Ami azt illeti elmúltam már 40 éves és úgy gondolom ez a 70 kiló nekem jó lenne a 168 centimhez.
És van még egy hatalmas probléma: a jövő héten megyünk Horvátországba két hétre!!! Hogy ezt hogy éli túl a súlyom???
Na de én mindent megpróbálok, köszi a tanácsokat.
Gyöngyi

Tudod, az a baj hogy szeretek én mindent, a tengeri herkentyűktől kezdve egészen a kelkáposztafőzelékig!!!!
Szóval majd megpróbálok nem "bűnözni" bár attl tartok egy- egy fagyi le fog csúszni. Ami még gázos egy kicsit az az esti koktélozás. Mégsem ihatok mindíg pálinkát-mert azt ugyebár lehet!
Gyöngyi

Hát hello mindenkinek megjöttem!
Kicsit félve álltam a mérlegre itthon két hét nyaralás után.
Hááát 1,5 kiló plusz. Az első héten még jó kislány voltam.. vagy majdnem jó.. A második hét a bűnözés ideje volt. Leírom két hét alatt mit ettem amit nem kellett volna: 2x fagyi(2 gombóc), 2x sült krumpli rántott tintahallal, 2 korsó sör, összesen kb 5 pohár édes pezsgő(csak az volt), 1 lángos, 1 fánk, 2 naponként 1 őszibarack. Szerintem ehhez képest nem is híztam sokat!! Most aztán ezerrel tartom a diétát, mert egy kicsit messzebb csúszott az áhított 70-es szám.

Szia Gyöngyi!
Nekem bejött a ch emelés, most kb. 60 grammnál tartok. Sőt, hétvégén már sütit is eszegetek.
Tavaly kezdtem, 65,5 kilóról. Az első szakaszt nem tudom meddig csináltam, de sokáig. Utána egy hosszabb stagnálás után emeltem, és elindult a fogyás ismét. Most 48 kiló vagyok, és nagyon-nagyon lassan emelgettem a ch adagom. Amikor azt láttam, hogy többet mutat a mérleg, visszavettem a ch-ból.
A lényeg, hogy figyeld a tested, hogyan reagál. Nem megy ám a dolog az egyik napról a másikra! Türelmesnek kell lenni, és nem szabad feladni! Ha pedig egy-két bűnözés becsúszik, ne legyen lelkifurdancsod! Egy-két ilyen ch-löket szerintem néha még jól is jön!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára