Íme megnyílt a szabad társalgás fóruma is :)
A névért köszi Smokey-nak.

fórum: 

hozzászólások

Szia Liána!
Nem akarlak rábeszélni erre a diétára, távol álljon tőlem.
Csak a véleményem osztom meg Veled. Én pl. ezeket a kajákat eddig is szerettem, amiket most eszek.Csak hozzáettem még egy csomó mást is.Nem gondolom, hogy ártanék magamnak. Először nekem sem ment le a pocim, de most szinte már lapi. Szemmel láthatóan karcsúsodom már 5 kiló után is. Ha valamennyire elfogadható lesz a súlyom áttérek valami másra. Szerintem néhány hónap...kinek mennyi...nem tudom elhinni, hogy határozna valamit. De legalább olyan
rizikó 96-nak lenni és egyre csak hízni. Én most csak magamról beszéltem.

Szia!

Én sem akarlak rábeszélni, de ha félsz tőle, ne csináld. Eléggé elolvastad az összes szakirodalmat?
Tényleg egy csomóan vidáman lefogynak és semmi bajuk nem lesz. Akkor ők hogy csinálják?
Válassz akkor másik diétát, én egyedül ettől a CH tudatos táplálkozással tudtam úgy lefogyni játszva, hogy mindenki csak ámul. Az én 5 kilóm is vagy 10-nek néz ki, mert nem izomból fogytam, csak hájból.
5 napja csinálod? 5 nap mire elég? :)

Figyu, szerintem adj magadnak még egy kis időt. Ha mostranában menstruálsz, akkor lehet hogy kicsit nyűgösebb vagy. Én diéta közben senkinek nem mondtam mit csináltam. Olyan okosak az emberek, de tényleg. Csak annyit bírnak mondani; minek fogyózol, jól nézel ki így...:)))
Én a South Beach diétával fogytam le, az egy kicsit lazább diéta, ha ez nem jön be, nézd meg azt. Ott nem kell számolni a CH-t, tiltott kaják vannak és zsírosat sem lehet enni, pláne az elején nem.

Nem ellentétje, csak kötzelebb áll a közvéleményhez, miszerint nem lehet zsírosat enni, ha van aki fogyózik. Én azért kezdtem el az SBD-t, mert ez közelebb állt hozzám.
Az Atkins működik, mert itt nagyon sok emberét látok, akik lefogynak vele.
Én a helyyedben először teljesen rendbetenném a kérdést, mert így csak rossz érzésed van és így nem lehet fogyózni.
Olvastad az Atkins könyvet?

Akkor döntsd el, mi legyen.
Azt nem tudom, hogy honnan tudják, hogy milyen káros hatásai vannak?
Nem jó elkeseredettnek lenni. Szerintem próbáld még ki magad. Fogyózd végig az első 14 napot és sokat olvasd a fórumot, mert rengetegen pozitív eredménnyel büszkélkedhetnek.
Aztán ha a 14. napon nem történik semmi, akkor gondolkozz el, hogy mi legyen, azonban ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, legalább 4 kilónak le kell mennie...

Sziasztok!

Nem tudom kinek lehetne szólni,de engem rendkívüli módon idegesít a monitorom közepén kúszó szöveg,hogy:fogyiklub indul.
Tudom,hogy kell reklám,meg ez fontos információ,de van akit ez nagyon zavar,pl engem.Meg tudom valahogy azt oldani,hogy ez nálam ne jelenjen meg?Van,aki szereti,de én nem,így ezért lenne jó egyéni megoldást alkalmaznom,hogy a többieknek,akinek ez jó,ne okozzak gondot.

Köszike

Üdv

Sziasztok! Bocs, ha nem a megfelelo forumra irok, de meg viszonylag kezdo vagyok a "szakmaban" :)), es felmerult bennem par szornyen fontosnak tuno kerdes.. :))
Az egyik az, hogy valaki naplojaban olvastam, hogy minden szem edesito 1 g ch-nak felel meg. En speciel Sussinat hasznalok. Ez igaz?!? Mert ha igen nekem annyi, mindent ezzel keszitek:(
A masik kerdesem az lenne gaz e ha hasznalok natur kakoport meg kulonbozo aromakat izesitesre? Koszi elore is a segitseget!!!!

Szia!

Szintén zenéz ez ügyben,össze-vissza kell kerülgetni....engem kifejezetten zavar és volt olyan is,hogy azért nem jöttem fel megnézni mit írtok,mert alig pár percem lett volna,s tudtam,hogy a kis csík jönni fog,nem lesz idöm kivárni,míg elkúszik.
Szóval engem pl bosszant,de ezt már a "fogyiklubb indul" táblácskánál jeleztem,de nem is reagált senki,gondoltam biztos akkor csak engem zavar.

Üdv

Sziasztok!

Köszönöm szépen az illetékesnek és a közbenjárónak,hogy eltünt a zavaró csík.Örömmel veszem a reklámokat,de a reklámnak is megvan a helye...semmiképpen sem a zavarás a cél.Gondolom én.Ha finoman...vagy látványosan biggyeszkedik az orrom alá,semmi baj,de a funkciót ne zavarja.
Köszönöm szépen,sokkal megnyugtatóbb és kellemesebb így nekem.

Üdv

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni?

Tud valaki valamit a DERUKTIL nevü készítményröl? Ez egy fogyós bogyó, amit gyógyszertárban lehet kapni, nem olcsó, de sokan ajánlották az egyik ismerösömnek, de én még nem hallottam róla!!!

Elöre is köszönöm a segítséget!

Shephard

H O X A!!!!!

Törölve lettem? Molntak vagyok. Szeretnék visszatérni legalább olykor olykor 2 szoptatás között.
És egyuttal mindenkinek aki tudja ki vagyok(ahogy látom nem sokan vannak már) üzenem, hogy megszületett kicsi Kende baba 2005. március 25. én épen és egészségesen. Ma 6. hetes a drága óriás bébim.
És mindenkitől bocs, hogy csak úgy eltüntem, de mégis mit írhattam volna??? Hogy folyton bűnös dolgokat zabálok??? Aminek mellesleg meg is lett az eredménye a szülés után rajtam maradt 10kg ami nem is annyira rossz a 23 ból amit felszedtem.
Szóval szeretném a naplómat ha lehet, nem találtam. Viszont a nick nevemen sem enged regisztrálni. A régi jelszavamat pedig elfelejtettem.

Sziaaaaaaaaaaaa!!!
Dehogy van törölve. Valahogy megoldom, hogy a régibe be tudj lépni jó? Adok új jelszót. Addig maradj a molnta néven, hogy üzenetet tudjak neked küldeni.
és GRATULAAAAAAAAAAAAAA a bébihez!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))
Hoxa

Mindenkinek köszönöm a gratulákat.
A napjaink telnek, repülnek, hol így hol úgy, de általában nem panaszkodhatom. A bébi olyan rendes velünk, hogy mióta haza jöttünk minden pénteken átalussza az éjszakát. Múlthéten és előtte héten pedig 2* is sikerült neki a mi legnagyobb örömünkre. Iszonyatosan erős gyerek. Még csak ez a 7. hete, de már nyúl a dolgok után és teljesen jól tartja a fejét. Még csak 2-3 hetes volt és már arra fordította amerre ő akarta. Oldalra fordul magától majd vissza hátra. Egyszer már hasra is sikerült. Úgyhogy teljesen elvagyok tőle ájulva. Kivéve amikor hisztizik, hogy ölbe akar lenni. Annyira nehéz ebben megtalálni az arany középutat, hogy ne szokjon hozzá, hogy karon van,de mégis dédelgetve legyen kicsit. Néha azaz igazság, hogy a szívem szakad meg amikor sír, hogy vegyük fel.
Hát nagyjából ennyi. Megyek naplót írni.

Olvastam a naplod, hat nem volt semmi! En is tudnek irni, de ne riaaszuk el azokat, akik most fognak szulni, vagy tervezgetik a kisbabat.
Nagyon sok minden apro dolgokon mulik, de maga a szules mindig, eleted vegeig orok elmeny marad.
Az elso gyerekem utan azt mondtam, hogy nem lesz masik, de ahogy teltek az evek a rosszra mar nem is emlekszel, csak arra a csodalatos dologra, amikor melled teszik amikor megszuletett. Negy evre ra megszuletett a masodik gyermekem, szules utan a 3. ejszakan megszoktem az intenzivrol vissza a szuleszetre, eletre szolo korhazfobiam lett.
Azota meggondolom, hogy latogatoba is, hogy bemennyek egy korhazba.
Az ido bedolgozza a sebeket es az ember a gyerekevel van elfoglalva a tobbi meg csak mar mellekesnek szamit.
Meglatod, hogy amilyen rosszul indult, annyira jo lesz!!

Kedves Molntak!
Szívből gratulálok! Nem semmi amit átéltél, de hát ilyen gyönyörű babának ára van. A legszebb kincs a világon. És Ő a Tied! És Neki is Te vagy a legfontosabb! Ez a tudat mindent megér. Vigyázz Rá, szeretgesd, de a párodat se mellőzd. Övéi vagytok!
Puszi...

Kedves molntak!

Gratulálok a babához!
Nekem 3 gyerekem van, 2 kisebbik még kicsi, 3 és 2 évesek.
Elfogadsz tőlem egy tanácsot? :)
Annyit vedd fel a babádat, amennyit csak szeretnéd! Ennyi idős korban még nem lehet elkényztetni. Később is leszokik a sok ölben levésről. Én a 3. gyerekre "okosodtam" ki, annyit vettem ölbe, ami neki és nekem is megfelelt és nagyon-nagyon jó lett a kapcsolatunk. A 2 gyerekemnél még féltem attól, hogy elkényeztetem, pedig felesleges volt.

Haskötőm nekem 3 féle van. 1. terhesség alatti, hastartónak, főleg a terheség végén segít, séta közben. 2. szülés után közvetlenül hasösszehúzásra. 3. alkalmakra hasszorítós bugyi. Milyen célra kell neked? Szülés után én szorítós bugyit használtam, ha laposabb hasat akartam pl. egy estére.

Brigi

Szia!
Sajna nem csak egy két estére kellene a laposabb has. Már eltelt 2 hónap és gyakorlatilag majdnemhogy ugyanolyan a hasam mint szülés után, láthatóan lötyög a bőr a hasamon. Azt tanácsolta a szomszédasszonyom, hogy vegyek haskötőt, mert neki segített, igaz ő egyből szülés után elkezdte használni. Nemtudom nekem egyáltalán érdemes e még megvenni, használ e valamit így 2 hónap után is?

Ritkán járok erre,de mint egykori alapító tag: GRATULÁLOK!!!
Pocak ellen nem tudok sajnos ajánlani semmit, én is mindig pocakos maradtam, bár lehet, hogy szülések után a haskötő tényleg használt volna, bár az én időmben nem ajánlották azz orvosok, védőnők - fiatal voltam halgattam rájuk, pedig nem kellett volna.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára