Íme megnyílt a szabad társalgás fóruma is :)
A névért köszi Smokey-nak.

fórum: 

hozzászólások

Sztok CSajok!

Öszintén elég fos volt a tévéműsor, mert nem volt reprezentativ. Akiket megkérdeztek:))) hát nem tudom nekem nem hiteles ez a norbi fiu, sem a kedves neje. PAdos doktor tutti szaki csak nem értem miért nem vettek a fáradtságot, hogy ha már pénzért beülnek a tévébe, legalább a könyvet elolvassák.

Helloka mindenkinek! Szerintem nem volt olan gáz ez a műsor. Nekem az jött le, hogy Norbi ezzel fogyott le, Pados szerint is követhető, és senki nem mondta, hogy rossz. Persze, hogy mindegyik azt állította, hogy az viszont a legjobb, amit ő képvisel. Én ennél nagyobb ellenállásra számítottam. Szóval engem megnyugtatott. Folytatom.

Azt hiszem engem leginkább az sms-ek és az Atkins mellett betelefonálók leszólása dühített. Az egyértelműen lejött, hogy a stúdióban senki sem olvasta a könyvet, pedig minimum a műsorvezetőnek illett volna tudnia, miről szól a műsora! De én már túlléptem rajta, ilyen a média világa, s mi meg csak fogyunk-csak fogyunk, ez itt a lényeg!!!!

HELLÓ LÁNYOK!
A műsor tényleg pocsék volt,de engem megnyugtatott az,hogy a Pados doki nem ellenezte,sőt követhetőnek tartotta ezt a diétát.
A Norbi természetesen a sajátját tartja a legjobbnak,habár én azt olvastam valahol,hogy ő is ezzel a módszerrel fogyott le.
A dietetikus az akkora liba volt,hogy csak éppen nem gágogott!
Szóval én nyugodt szívvel folytatom a diétát(igaz,hogy eddig nem sok eredménnyel),de azért vagytok ti,hogy tartsátok bennem a lelket.Jó zsírégetést!

Jucus!
Néztem a Tv-t, Nádas Gábor 26 kg.fogyott kettő évvel ezelött, de visszahizott belőle 2o-at.Vágó is fogyózik, ch.mentes diétán van, január óta fogyott 5 kg.
Szóval a fél ország Atkins-eszik, van aki bevallja, van aki tagadja.
Amire kiváncsi vagyok,hogy jöv. januárban igazából kik lesznek a sikeres emberek.
Nagyon remélem fogok jelentkezni:))

Szép napot Mindenkinek!
Én még csak készülődöm, de muszáj lesz elkezdenem valamit, mert különböző hormonkezeléseknek és mozgásutálatomnak köszönhetően felszedtem kb. 30 kilót az amúgy sem nádszál termetemre.
Viszont mivel a közeljövőben 3 különböző országban töltök el 1-1 hetet, nem merek belefogni azonnal a szigorú 1. szakasz miatt.
Nagyon jó, hogy vagytok, már ez is erőt ad!

Ma újra fellapoztam az Atkins piros könyvet,148.oldalon megakadt a szemem egy dolgon és nem hagy nagyon nyugodni: Tömören annyi,hogy aki túlzásba viszi a fehérje fogyasztást annak szervezetében a fehérje átalakul glükózzá.Nos amin eltűnödtem,mert szerintetek mennyi fehérje a túlzás? Ma 5 db virslit és egy vastag pulykanyakat eszek egész nap ÉS A RECEPTEKBE ÍRTAM EGY TÚRÓS DESSZERTET ABBÓL ESZEK EGY KICSIT.Ez szénhidrátilag bele fér a 20 grammba,de a fehérje fogyasztásom túlzásnak bizonyul-e? Olvastatok erről csajok mennyi a napi normális kereteken belüli fehérje fogyasztás???

smokey: Mennyi kövér ember lélegezne fel: nem ő a hibás a kövérségéért. Én ebben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy a hízás, a zsír véd minket valamitől, azért növesztjük magunk köré. Ha az ember agyilag nem kész, nem fog csak az akarástól fogyni. Na milyen okos vagyok?

Sziasztok lányok!! :)
Valamikor melózni is kell :)))

Amúgy nem tudom, de Flo van olyan keton mérő, ami a fehérjét is méri, írtam az előbb az "hasznos információk" topicba, sztem az kimutatja ha sok. Ez 1 tipp.

Más: Van egy régi könyvem, Miriam Stoppard írta, Nők könyve, még 10-en éves koromban kaptam a nagyapámtól, hogy nővé válhassak! :) (édi nem?)
No, ebben írnak sok minden dologról, pl a fogyókúráról, felsorol több félét és azt is, hogy melyikről milyen véleménye van, mi az előnye hátránya. Elcsodálkoztam (és megnynugodtam), hogy a szénhidrát szegény diétáról mit ír!!

"1200-1500 kalóri/nap. A szénhidrátfogyasztást csökkentjük, vagyis úgy mérsékeljük a kalóriafelvételt, hogy az élelmiszereknek csak a szénhidráttartalmát számítjuk ki.
Sziigorúan korlátozzuk a cukor- és a keményítőtartalmú élelmiszerek fogyasztását, a szénhidrátmentes ételekből(pl. hús, hal) viszont annyit eszünk ami jólesik.
Előnyei:
Egyszerűbb és könnyebb a kalóriaszámító fogyókúránál. Étrendje rendkívül tápláló. SEgít megalapozni a helyes táplálkozási szokásokat. Ha sokat akarunk fogyni, igen hatékony. Az egész család részt vehet benne.
Hátrányai:
Nem veszi figyelembe az egyéni ízlést. Egyesek talán túlságosan bőségesnek tartják. Korlátozza a szénhidrátmentes zsíros ételek fogyasztását is(pl. sajt) Nem egészséges, hogy korlátozza a rostfogyasztást, a rostok ugyanios segíthetik a fogyókúrázót azzal, hogy az étel tömegét növelik és az étvágyat csillapítják."

De szerencsére Atkins bácsi nem korlátozta teljesen a sajtocskák fogyasztásást!! ;))
Bocsi kicsit hosszú lett;)
Bodsa

Kedveseim! :)
Kár idegelni ezeken a műsorokon, cikkeken. A lényeg, hogy mi tudjuk, hogy mit csinálunk, hiszen ezért van ez a fórum, hogy tapasztalatot, infót cseréljünk és segítsük egymást.
Ha mások így-úgy gondolkodnak róla, hát legyenek ők is boldogok a saját érveikkel. :)
Hoxa

Hoxa: VÁRJÁL MÁR ARANYOM MÉG ITT VAGYOK,KOMOLYAN IMÁDOM A FORUMOT,RÁ KATTANTAM TELJESEN.mÉG IROGATTAM EGY KICSIT A NAPLOPOCSKÁMBA,MERT NYITOTTAM ÉN IS BI-BIII!Kár,hogy bunkók az emberek,ne aggódj mi szeretünk,mert a lélek a fontos és neked van azt az írásodból kiderítettem,de örűlnék ha még több lazasággal szólnál hozzánk,ez a mai csúcs volt!! pusszancs neked és nektek!! : ))))

Ajjaj, én is függő lettem! Ezzel az oldallal kelek és fekszem, reggelente nem az e-mail-jeimet nézem meg elször, hanem ezt a fórumot! Nem tudjátok véletlenül Dr. Csernus számát, lehet, hogy fel kéne hívnom?!Puszi mindenkinek!

Kata, gyanús vagy nekem:)) Ha ezzel az oldallal kelsz és fekszel valyon miért kell neked a Csernus doki telcsije?:))

Nehogy elfelejtsetek szólni ha indulni kell.

Jucus! Tessék teszek ki egy pár kakaóscsigát @@@@.Talán erretévedsz.

Szia Dundy!

Én először a Dacolj a koroddal c. könyvet okvastam, s mire a végére értem, gondoltam ledoktorálok! A lényeg, hogy a piros könyv sokkal laikusabban van leírva, én zabáltam minden oldalát, szerintem fölösleges az elsőt megvenni! Puszi

Sziasztok!
Belepek a betegek soraba, en is ezt az oldalt olvasom elsönek minden nap, es megegyszer lefekves elött. Ez mar tuti beutalo a Harshegyre :-))))
MAS: tegnap voltam a doktorbacsimnal az eves kötelezö vizsgalaton. Szepen bevallottam neki , hogy mitt müvelek 2.5 het ota. Semmin nem csodalkozott, nem szidott es ovott!!! Egy kerese volt, hogy SOSE ehezzek. Azt a sulyveszteseget, amit ehezessel er el az ember, röktön visszaszedi amint elkezd enni. Na azert tisztessegesen megcsapolta a veremet. es majd jelentkezik ha az eredmenyeim keszen lesznek. Kerdeztem a keton csikrol, teljesen feleslegesnek tartotta a vizelet mereset. A mozgas nagyon fontos, heti 2-3 alkalommal, jo megizzadni, es tuti hogy eget a szervezet. Na ennyit tudtam meg tegnap. :-)))

Sziasztok Kedves Fórumozóim!
Na megjöttem. :)

Kedves Honlap függők:
Én is ezzel kezdek, amint internet elé ülök. :) Megnézem mit írtatok a fórumokba, mit üzentetek nekem, itt vagytok-e még :) Örülök, hogy mindenki ilyen segítőkész és elvagytok akkor is, ha én nem tudok itt lenni és mindent megválaszolni. (Apropó péntektől-keddig valószínűleg nem leszek.)
Megyek veletek Hárs hegyre, vagy a Csernushoz, ahogy tetszik :)))

Flo: Próbálok majd lazább lenni, remélem nem esek szét :))) Örülök, hogy beléptél a naplóvezetők körébe és én is böngészhetem a lelked egy kicsit. :)

MrsMihaly: a ketoncsík tényleg nem elengedhetetlen, de olyan jó nézni :)) Szerintem az a szerepe csak, hogy az ember lássa, mi zajlik odabent. Én már csak azért sem bűnözök, mert félek, hogy akkor a csíkom visszafehéredne :)

Pusza:
Hoxa

Sziasztok!
Azthiszem leterített az influenza, de akkor is próbálok veletek maradni.Szedem az 1000 mg
Cvit-t,tornázni most nem fogok. Írjatok ha van valami a tarsolyotokban ami Ch szegény és megöli a bacikat.Aki itt tud lenni hétvégén az bátran írjon,nehogy 3 nap pihi alatt gyengüljön a fórum.
Várom segítségeteket,romjaimban heverek!!! SOS

Szia! Jobbulast kivanok es fel a fejjel. A citrom az egyik leghatasosabb gyogyszer. Fözzel sok teat citrommal es edesitö szerrel. A citromban csak 2 Ch van de nagyon fontos a szervezetnek a sok C vitamin, amikor betegseg lep fel. En a napi 2 l asvanyvizemet 1 citrom belecsavart levevel iszom minden nap. Lassabban megy le a sulyom??Mi van akkor, az egesseg a legfontosabb!!!

Sziasztok!
Képzeljétek rá mertem állni ma reggel a mérlegre. Igaz, hogy csak fél kilóval mutatott kevesebbet, de a derékbőségemből lement -6 cm!!!! :-)))Boldog vagyok! Nagyon Boldog! Sose hittem, hogy ez is megtörténik velem!!!! Csak a kg-ok is megindulhatnának már! Na jó, nem leszek telhetetlen (annyira)...!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára