Baconos csirkemell | lowcarb magazin

Baconos csirkemell

Receptek: 
Hozzávalók: 
15 dkg bacon, 80 dkg csirkemell filé, 30 dkg reszelt sajt, 2 dl tejszín (esetleg tejföl), só, bors.
Elkészítés: 

Bacon szalonna csíkokkal bélelj ki egy jénait, a csirkemellet vágd vékony szeletekre. Fektesd őket a baconra, szórd meg őrölt borssal és sóval, majd szórj rá reszelt sajtot. Ezt addig rétegezd, amíg tart a csirkemell. Öntsd rá a tejfölt vagy tejszínt, és a tetejét ismételten bacon szalonnával takard be. Takard le a jénait alufóliával és tedd forró sütőbe. A vége fele szedd le az alufóliát és grillezd meg, hogy a szalonna csíkok kicsit megpiruljanak.

Nettó CH: 
A teljes receptben: 15 gramm – tejföllel: 16 gramm