Sziasztok!

Reggel bukkantam rá erre a fantasztikus holnapra, és tátva maradt a szám! :) Nagyon köszönöm a honlapgazdának a sok információt.

Én most szeretném elkezdeni az Atkins-féle diétát. Kb. 30 kg feleslegtől szeretnék megszabadulni. Eddigi fogyókúrás tapasztalataim csak és kizárólag a kcal-számolgatásos módszeren alapulnak (sok zöldség, gyümölcs, semmi zsiradék, liszt, cukor). Legnagyobb eredményem a tavalyelőtti 29,5 kg leadása, amiből azonban sajna már 20 kg-ot vissza is szedtem, úgy egy év alatt.:(
Kicsit fura nekem még ez az egész, és több mindent nem értek. Légyszíves segítsetek ki, ha tudtok! Például mit jelent az, hogy egy csészényi zöldség? Nekem többfajta csészém is van... :-S
Lehet azt, hogy ha én ki nem állhatom a karalábét, de imádom a zöldborsót, akkor abból eszek 1-1 csészényit, vagy célszerű keverni?

A "Hasznos információk" résznél azt olvastam, hogy a csirke melle helyett egyem a combját. Hááát... nem akarom rögtön megszegni a szabályokat (sőt!), de tényleg ennyire számít, hogy melyik részét eszem meg? (Ha választani lehet, akkor inkább a mellét enném!;)

És még egy kérdés: milyen vitamint, és főleg milyen mennyiségben? Pezsgőtablettában, vagy tablettában?

Válaszaitokat előre is köszöni,
pampi:)

fórum: 

hozzászólások

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára