Szeretnék tapasztalatok után érdeklődni, akinek sikerült az Atkinsal lefogynia

fórum: 

hozzászólások

Szia mgkriszta!

Szerintem az itt lévö emberkék sok-sok tapasztalattal fognak elárasztani.Jöjjön az enyém:
Tavaly februárban kezdtem,76 kilóról indítottam,lefogytam májusra 67 kilóra,ezt szépen tartottam is egész évben,de most elszaladt velem a ló,sokat ettem és mindenfélét össze-vissza.Eredmény:+3,5 kiló.
Most 70,5 vagyok és újra belefogtam,mert nekem bejött,s a mostani kúrámtól is szeretnék kb 10 kiló mínuszt:)
Egészen egyszerü a diéta,bár én nem számolgattam a Ch-kat,hanem egyszerüen megvontam....hisz a megengedett mennyiséget simán összeszeded a sok-sok salival amit én szívesen fogyasztok a husik mellé.
Annyi a módosításom még,hogy nem eszem zsírban tocsogó kajákat.A husik közül a sovány félét és a halat részesítem elönyben,s rengeteg alacsony ch tartalmú zöldséget eszem.
A ch számolásnál nekem jobban bejött,ha inkább nem számoltam,hanem az alacsony ch-s zöldeket választottam ki és abból falatoztam kedvemre.
Édesség-nasi-gyümi az elsö 2 hétben nem volt nekem,engedmény nálam a joghurt,de aztán jöhet a gyümi délelöttönként...s ha nem bírom nasi nélkül,akkor aszaltgyümi vagy valami korpás kekszféle.
Ha lementek a kilók,utána már bártabban,de nem ész nélkül lehet eszegetni mindenfélét.Persze ez is csak életmódváltással hozhat hosszútávú eredményt,sajna...aki hízásra hajlamos,annak oda kell figyelnie egész életében,de indításnak és kilómegszabadításnak nekem bevállt a finomított atkins.
(Finomítás:alacsony zsírtartalmú kaja ,s nem kergetni örületbe magam,néha jutalomfalatok a kedvenceimböl,s a tejeskv megengedett...nekem!)

Ajánlom a naplók olvasgatását,sokféle információhoz juthatsz.Remélem segítettem.

Üdv:jázmin

Én nem vontam meg magamtól drasztikusan semmit az én fogyimat lehet,hogy nem is nevezhetném Atkinsnek de az igaz,hogy 22 hét alatt lefogytam 11 kg-ot.Aztán még lement 1kg.
Amiket ettem azt a mai napig írom bárkinek elküldöm e-mailbe.
Én 8 kg -tól szerettem volna megszabadulni 12 ment le így ha vissza jön 4 az sem baj.Vasárnap 49 kg voltam.

Üdv:Pirko

Szia Pirko! olvastama fogyis étrendedet! Nekem is elküldted! 49 kilódhoz milyen magas vagy? Én dec.10-óta diétázom 57-ről indultam és most 53 kg vagyok. Sokkal jobban érzem magam! Amúgy 160 cm vagyok. Ez a 49 kg olyan kevésnek tűnik! De örülök ha elégedett vagy. Pusza nektek M

Én aug.-ban kezdtem, 64 kg-val. Kis célokkal kezdtem először hogy 60 alá menjek.
Én sem számolom a ch-kat, csak informálódtam, hogy minek mennyi, és ehhez képest eszem.
Kenyeret, tésztét, édességet semmit.
Kb. egy hónap múlva sikerült, utána az 55 volt a cél. Néha nem tartottam be, névnap, karácsony, szilveszter, de utána folytattam rendesen.
Most kezd 55 alá menni, a cél 52 kg. De már így is nagyon jól érzem magam, egy csomó cuccot elővettem, ami mér szűk volt.
És a legfontosabb, min. 2 liter folyadék. Én ásványvizet v. sima vizet iszom, amíg kevesebb volt, nem indult be a fogyás.
Túl zsírosat nem szeretem, de lehet mindenféle husit, és köretnek zöldség v. saláta: paprika, paradicsom, uborka, hagyma/ebből kevés/, só, olivaolaj, tetejére feta sajt.
Nagyon finom, és köretnek bármihez jó!
Nekem nagyon bejött az Atkins, nem éhezem és szép lassan fogyok.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára