Sziasztok!
Olvastam ezt a diétát, és nekem nagyon elnyerte a tetszésem. Volna kedve valakinek csatlakozni?
Nekem vasárnap telik le a 13 naposom, és utánna szeretném folytatni. Ez számomra egy szimpatikus lehetőség. Az alábbaikban leírom a 33 napos diétát, aki gondolja, használja.

fórum: 

hozzászólások

Köszi :-)
Hát volt lelkiismeretfurdalásom azért a csoki miatt, mert nem este 9-kor kéne enni !!!!! Persze nem azt mondom, hogy egész életemben nem fordulhat elő ilyen, csak én még most keztem nem olyan régen (böjt kezdete) a normális kajálást, legalábbis szoktatom magam, előtte össze-vissza ettem ráadásul tök mindegy volt, hogy este 8 vagy 11 óra van, szóval még nem álltam át a normális kajálásra. Majd a bűvös fél év után talán :-)

Gyümilét szerintem is csak saját maga préseljen az ember, a dobozosok felejtősek.

Nem tudom a kémiáját, de pl a finomliszt is ugye károsabb és hízlalóbb, mint a tk liszt és anyni a különbség, hogy az őrlésük más. Ha a húst ledarálod, is már gázosabb. Nem tudom miért, de nézd csak meg, egy narancsban mennyi van és nézd meg a narancsleveken mennyi van. Brutál sok kalória, meg minden.

Pl. a zacsis levesben én is el tudok képzelni "kémiát", a liszt elkészítésének részleteit nem ismerem, sőt a húson sem gondolkoztam idáig; de a gyümi most meglepett. De nem kizárt, biztos van benne vmi igazság.
Mondjuk én nem hasonlítanám össze a dobozos üdcsiken lévő leírást az én lepréselt levemből kalkulált számokkal sem,m ert szerintem azok a bolti dobozok még életükben nem láttak igazi gyümölcsöt. Rá is van írva, hogy 100% SŰRÍTMÉNY! A sűrítmény összetételét persze senki nem részletezi.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára