Csak most regisztraltam, es a temakat vegignezve nem talaltam olyan temat, ahol mi fiuk megoszthatnank a tapasztalataink a fogyasrol, talan nem "macho" de a kilokat ertve hasznos. Itt Ausztraliaban is tagja vagyok egy itteni forumnak. mostmar elertem a Forum Guru fokozatot, de amikor ott inditottam hasonlo topicot, a csajok letamadtak, hogy a fogyas a lenyeges nem a nem(ferfi/no) ne legyek soviniszta diszno.(valoszinu egy feminista "diszno" irta ezt), remelem nem lesz hasonlo tapasztalatom itt is.En az elmult 1/2 ev alatt 34 kilot fogytam, es meg tovabbi 20 kilot tervezek fogyni. Errol az a soviniszta orvosom is gondoskodik hetente!!!!!!! Ennyit rolam, kivancsian varom a ferfitarsaim jelentkezeset. Elnezest az ekezethianyert angol betus keyboardom van csak, ugyebar itt Ausztraliaban nem surun arulnak magyar keyboardos computereket.

fórum: 

hozzászólások

En se, sok olyan hulyeseg van a piacon, MI CSAK bovli, es csak a penzt dobjuk ki, kulonosen ha gyartonak Made in China, van rairva........
Mas: kisge, tetszik a hozzaallasod, nem akarsz minket fiukat ,se megvaltani, se anyaskodni, se csabos szirent jatszani,(mint a nok velm az aussi forumon) mit szolnal ha minden hatso gondolat nelkul, elismereskeppen megvalasztanak tiszteletbeli "fiunak" .,na sracok mit szoltok hozza, es te kisge?

Nagyon meghtisztelő!!!!:))
Ahol dolgozom, vagy 130 fiú van. Amikor az egyik osztályon, 25 informatikus között voltam és jártam velük "kocsmázni", ők is elfiúsítottak. Gabi a nevem, de ők Gábornak hívtak, pedig csöppet sem vagyok fiús!:)))))) Szóval én benne vagyok!:))

Minket is megtiszteltel !:-)
Akkor mar ugy illik en is elarulom a nevem, Csabanak hivnak, a brizzy az csak a varos utan (Brisbane) van, ami komoly bonyodalmat okozott az aussie regisztralasoknal,,mert mar masik tobb ezer ezt a nevet valasztotta a varosunk utan,ez mar csak ilyen jellegzetesseg itt, kepzeld mintha otthon valaki a pesti nevet valasztana........ a masik tobbezer mellett :-)

Na, jó most látom, hogy kisgé válaszolt már.Az ott leírtakkal én is egyetértek. Egyébként és is Gabriella vagyok. Mennyiben vagyok fiús(ítva)? Őszintén? Én sosem éreztem magam olyan kis helyes tűsarkus, lófaroklibbentős, cickidobós...stb-nek. Ezért is az a becenevem ami.... Arra emléxem, hogy gyermekkoromban sem voltak leány barátaim és minden fiús dologban benne voltam, a famászástól, kezdve.... Amíg meg nem találtam életem értelmét, addig is azért voltam népszerű a fiúk körében, mert minden olyan dologban benne voltam amiben ők. Ettől függetlenül bírták a kerek popsimat ....stb. Húúúúúú, ebből, hogy jövök ki. Remélem értitek, hogy mit akartam mondani? :-P

Hat akkor teged is Isten hozott a fiuklubban.Eggyel tobb vagy kevesebb tiszteletbeli fiu?!,ezen ne muljek............mivel ,hogy te is Gabriella vagy....Mit szoltok hozza fiuk ?Nalunk is a suliban ami mar eleve fius volt,(muszeresz 35 evvel ezelott) az ottlevo lanyok mint fiusitva voltak, addig amig nehany hazaarulo fiu megtorte ezt a torvenyt es elkezdett jarni a lanyokkal......!!!!!!!

Szia másik Gabriella! Ez jó!:)))))
Én szeretem a magassarkút és a hajam is szőke, de jobban szeretem a fiúk társaságát-na nem pasizás céljából, az van nekem és nem is akarok más-mert nem rivalizálnak annyira, mint a csajok, nem gonoszak annyira és nem pletyiznek annyira. Mindig is fiú haverjaim voltak és csak pár barátnőm van. Ja, ma is simán felmászom egy fára, akár magassarkúban is!:)))))))))))))))))))))))))

Helloka!
Nos, akkor legyünk őszinték, nem? Most kezdek barátkozni a magas sarkúval, újra, én melíros vagyok. Én is jobban kedvelem a pasik társaságát, mert nem kell hallgatnom a szolizásról, a műkörömről, a szilikonról és még a fene tudja, hogy mikről szóló kiselőadásokat, és a nyafogásokat.
Hogy mennyire pletyiznek? Nos, erre a Kedves az élő példa, szerintem igenis pletyiznek, na jóóóó, lehet, hogy nem annyira. De szerintem az ő májuk is szokott pöttyösödni, nem igaz?
Mikor is másztam fára utoljára????? Nem tudom, de most bevallom,hogy még mezitláb sem sikerülne annyira, mondjuk ez függ a fától is, ugye. :-)))
Viszont. Azokat a pasikat ki nem állhatom, akik csak dísznek hordják magukkal a nőcijüket.
Múltkor egy társaságban én is el mertem mondani a véleményemet egy bizonyos dologról, és erre az egyik pasi majdnem kikérte magának, hogy én hogy merek beleszólni a férfiak dolgába. Tipikusan az az eset, hogy a nőnek kuss a neve, csak legyen szép és lehetőleg álljon mindig rendelkezésre.
Fúúúúú, simán le akartam boxolni .....(bocs)
Hát, igen eléggé harcias is vagyok :-)))))

Hat igen ezt en is tapasztaltam, sot beleestem, marmint a pletyizesbe. Azt viszont itt Au-ban a ferfiak meg veletlenul sem mernek megtenni, hogy raszoljanak nore, ha barmi velemenyt mond, es altalaban eros az egyenjogusag tiszteletbentartasa, akar nemi, faj, vagy vallasi kulonbsegen alapul.

Sajna ezen férfiak partnerei nagy természetességgel befogták a szájukat. Tanuja voltam annak is, hogy az egyik ügyfelem rászólt a feleségére, amikor az meg akart szólalni. Ja, azóta el is váltak. :-O Nekem azért is furcsa ez, mert a munkám során kikérik a véleményemet és ha azzal egyetért az ügyfelem, akkor megfogadja a tanácsomat.

Halihó!

Jól van, ugye nem arról van szó, hogy nem nézünk ki nőnek! :))))
Hát igen, azt én sem szeretem, mikor egy nőnek kuss legyen a neve, mikor azért mert nő, nehogymá véleménye legyen!
A magassarkú azért jó, mert hosszítja a lábat!:)))))) Én nem vagyok túl magas!:)))

Persze, én is. Ha engem nem bántanak, akkor én sem harapok ám. :-))) Meg alapvetően barátságos, nyitott a természetem. Simán el tudom viselni a barátok, ismerősök deffektjeit (gondolom, hogy nekem is van ilyen, miért én lennék kivétel), nem érdekelnek az esetleges hibáik, vagy ha egyes dolgokról más a véleményük,mint az enyém.
Nem próbálom meggyőzni őket az én igazamról, viszont fordítva sem kérek belőle. Ahány ember annyi féle, és minél többet ismersz meg belőlük, annál többet lehet tanulni, ugye. :-)))
Viszont utálom a hazugokat, a képmutatókat. Na, most ezt azért mondom el, mert a Kedves nem ilyen.Ő pl. ha valakiben nem tolerál valamit akkor nem is beszél vele :-(((
Ebben sajna nem egyezünk. Ha én találkozom össze ilyen ismerőssel, akkor megdumáljhuk, hogy ilyen témákról nem dumálunk...stb.

Én is alkalmazkodó vagyok alapvetően, meg nyitott, a hazugságot, meg képmutatást én sem bírom, de ki bírja?:))) Szeretek segíteni másokon és már kifejlesztettem egy olyan képességet, hogy ne csalódjak nagyot!
Na, tényleg eltüntek a skacok, mert itten lelkizünk!:)))

csak 2 kilót akarok leadni még, de nem kínzom magam, csak odafigyelek!!!! Miért ne lennél már ilyen?

Haaaaat ehhez tenyleg nem nagyon tudunk hozzaszolni, de a 2 kilohoz igen, mert szerintem azt mar nem nehez leadni, en az elmult 2 het alatt adtam le ehezes nelkul, persze egy csomo edzessel , gyaloglas, bicigli, sulyemeles, ab, fekvotamszok(60) es felulesek(110).De ez elvezet, epp most elotte allok........

Legnehezebb az utolsó 2 kilót leadni! Ez majd 4 %-a testtömegemnek jelen pillanatban. Amikor még van miből fogyizni, simán lemegy, persze, de ez lesz annyi idő, mint annó lefogynom 6 kilót.....
Nem baj, ráérek, szépen, lassan...:))

Hali!
Na, jó meggyőztél, a 2 kiló még lemehet :-)))))
Hogy miért is nem leszek már ennyi? Hosszú évek alatt amikor volt rajtam súlyfelesleg, akkor állandóan különböző edzésekkel próbáltam megszabadulni tőle. Aztán a mozgást vagy sikerült jól megválasztanom, vagy nem :-(((
Meg nálam olyan furika az egész, ha nekiállok komolyan edzeni, akkor én rettentően erősödöm, izmosodom. Én már azt nem akarok, ezért hiába van meg az a sikerélményem, hogy húúúúú már mennyit tekerek, le kell állnom, mert olyan lesz a lábam, mint 1 focistáé. Ugyanez a hát és a karok. Amikor bejött a body building őrület, az akkori edzőm is azt mondta, hogy baromi jó anyag vagyok neki, és nem akarom-e verseny szerűen csinálni? :-O
Na, ettől mentsen meg az ég!!! Tetszik, ha egy nő sportos, szálkás.....Mondjuk Béres Alexandra idomaival meg lennék elégedve....
Na, szóval már a felszedett izmok miatt sem leszek annyi kiló. Úgyhogy inkább az úszást választom, néha biciklizés.
Szerintem is az utolsó kilók ledobása a legnehezebb.Sajna még nem tapasztalom meg egy jó ideig, de így gondolom.

Szia!

Biztos hallottál már arról, hogy az izom mindig nehezebbmint a háj! Ha sokat edzel, akkor több kajára van szükséged, mert itt jön amikor a szervezet vésztartalékol. Nm okoskodni akartam, csak több helyen olvastam már erről.

Ja, köszi. Hallottam már :-)))) Ezért sem hiszik el a legtöbben, hogy hány kiló vagyok :-)))) Sokan egy 10-el kevesebbre tippelnek, hála az égnek!!!
de azért van min dolgozni. Aranyos volt a Zazuka a múltkor, mert az msn-en fennt az arcom is, és egyenesen legirnyózott. Hihihihihi

Köszönöm szépen!:)))
Ja, kérem, aki tele van izommal.....Azért szebb izmosnak lenni, mint hájasnak, akár milyen is a testalkatod!!!

Igen, nehéz, mert már aklig van felesleg és a szervezeted akarja azt a pár kilócskát.......

Na ugye! Megint majdnem a szexi fehér gatyára terelődött a szó.-))))
Egyébként nekem csak akkor volt kockás a hasam, amikor kockás ingben voltam. Mindig mondtam a családomnak, hogy én pont olyan vagyok, mint a Stalone vagy Rambo (kinek, hogy tetszik), csak mivel szerény vagyok, nem akarok vele dicsekedni, ezért egy kis hájjal eltakarom....ekkor meg rám fogták, hogy minden hájjal megkent vagyok:-)))
Hát...ennyi hülyeséget egy szuszra. Remélem, azért nem zavartok el innen. Mindenkit üdvözlök!

egy kis poén (aki nem ismerné)

Miért jó, hogy férfi vagyok?

Értek a focihoz.

Ötnapos nyaraláshoz elég egy kézitáska.

A telefonbeszélgetéseim fél percig tartanak.

Nem kell sorban állnom a mosdóhoz.

Egyedül ki tudok nyitni minden üveget.

Minden orgazmusom valódi.

Ha bírálják a munkámat, nem hiszem, hogy titokban az egész világ engem gyűlöl.

A legkisebb figyelmességért is külön köszönetet kapok.

Időt és pénzt takarítok meg azzal, hogy háromhetente, nagy tételben mosogatok.

Ha elfelejtenek meghívni valahova, az azt jelenti, hogy elfelejtettek meghívni, nem pedig azt, hogy utálnak és többet látni sem akarnak.

Nyaktól lefele nem kell borotválkoznom.

Egyik kollégám sem tud könnyekre fakasztani.

Ha 34 évesen egyedül élek, senki sem csodálkozik.

Le tudom írni a hóra a nevem sárgával.

Virággal mindent rendbe lehet hozni.

Nem kell mások érzései miatt aggódnom.

Ébren töltött időm 90 százalékában a szexre gondolhatok.

Hátramenetben parkolni gyerekjáték. (előremenetben is...)

Az előjáték nem kötelező.

Nem érzem úgy, hogy ki kell takarítanom, ha jön a villanyszámlás.

Fütyülök rá, ha nem veszik észre az új frizurámat.

Ha órákon át csendben nézem a tévét a haverommal, nem gondolok közben arra, hogy biztosan haragszik rám.

Nem kezdek szorongani, ha meglátom, mekkora egy kisbaba feje.

Ugyanannyi munkáért többet fizetnek.

Az ágyékomnak a közelébe se kerül forró gyanta.

Az ősz haj és a ráncok karakteresebbé teszik az arcomat.

A távirányító az enyém és csak az enyém.

Nem kell remegő izmokkal tartanom magam a nyilvános vécé ülőkéje fölött.

A beszélgetőpartnereim nem nézik a mellemet.

Ha óvszert vásárolok, a boltos nem próbál elképzelni meztelenül.

Ha nem hívom fel a haveromat a megbeszélt időben, nem szól a többi barátomnak, és nem próbálják közösen kideríteni, mi bajom lehet.

A diéta azt jelenti, hogy közepes adag krumplit eszem a hamburgerhez.------na ez itt senkire sem igaz :-)

üdv.:
Cooper

Gyerekek!
Kisgét válasszuk inkább tiszteletbeli Közénkvalónak:-)). Mindezt csak azért mondom, mivel hallottam a szexi fehér nadrágjáról, amire már nagyon kíváncsi vagyok. Elég furán venné ki magát, ha egy fiút nézegetnék...
Kisgé, nekem maradj csak továbbra is a Szexi Fehérgatyás.-))....egyébként én is befogadlak a haveri körbe!

Hello Black Mamba,

Hat tetszhet is, csak most szombaton voltunk a beach-n (Father's Day) es nem lehet raunni a tenger szepsegere, olyan kek, amit csak kepeslapokon latni, persze ez valosag.Persze, hogy a pomyknak(az angolok csufneve itt) tetszik a kodos Anglia utan...A baj viszont most a szarazsag, a kocsimat mar nem moshatom, es a kertet is csak 2 naponta, es rovid ideig, es meg lehet meg szigorubb is, vagyis csak vodorbol ontozni, kepzeld ezt el 1 ha-os telken( nem nekem!)( ami abszolute nem ritka itt!!).

Hali!
Én is csak tátottam a számat a tenger láttán :-)))
A kitelepült angol család nőci tagjára egy kicsit pipa voltam, mert semmi nem volt neki jó. A ház alsó szintje szűkös volt...stb. Egy szép medence volt a kertben, a gyerkőcei ott mulattak.
Tudod, van az a műsor, hogy otthon hagynak csapot-papot és máshol akarnak szerencsét próbálni, munkát találni...stb.
100 szónak is 1 a vége, nagyon szép helyen élsz!!

Latod pont ezert nem szeretik az angolokat errefele.Idejonnek es utana mindent leszolnak, a Bezzeg otthon....( ugyan ezt sajnos nehany honfitarsam is csinalja, ) de persze annyira azert nem rossz, hogy hatat forditson neki, es visszamenjen.MInt a hulye orosz kollegam, szerinte a ruszkik sokkal fejlettebbek mint az itteniek.Javasoltam neki menjen vissza, ha annyira jo neki az orosz paradicsom, persze azt mar nem akarja.Egybkent Brisbane a legnovekvobb varos most, HETENTE 1000 emberrel novekszik pontosan. Az elmult 8 evben 1,5 milliorol 3,2 milliora not a lakossag szama!!!Ezt szomoruan tapasztalom az utakon, a kozlekedesben. De azt hiszem a tobbiek seggberugnak annyira eltertem a tematol, szoval bocsi mindenkitol, akit zavar.

Bocsika, akko rmég folytatom a más témát.
Szia brizzy!
A páromnak meséltem,hogy Te ott élsz, milyen szép hely, festői tenger...stb.
És arra kért, hogy írjam meg Neked, hogy itthon most csapolják a Balatont, megy a Sió-csatornába :-)))) majdnem ugyanaz, nem???? :-)))))))

Szia Black Mamba,

Hat jol van, folytassuk addig, amig rank nem dorren valaki, ugyebar kuldenek neked es parodnak kepeket is, de ezen a forumon ellenteben az aussie forummal(!) nem lehet kepeket kuldeni, rejtely hogy miert nem?! Koszonom a parodnak a helyzetjelentest, akkor ez azt jelenti, hogy a Balaton kevesebb lesz? Beleolvastam az elveszteni , megtartani pasikat is, es jot rohogtem, ahol azt irtad," egy Mambanak ezt elhiheted." Tudod mifelenk ez sajnos rideg valosag es nemelyik hulye lizardnak a feje pont olyan mint egy kigyoe, es tudod amikor a kertben a bokorbol csak a fejet dugja ki, tobbszoros fraszt lehet kapni. Tudom-tudom ilyenkor a szabaly a lefagyas, mert a kigyo a mozgasra tamad, egyebkent nem torodik veled, de en megis akkorat ugrottam mint egy bakkecske, es pucoltam messzire.Kulonben itt a Mamba kisfiu a MI tajpanunkhoz kepest 3 m, es egyetlen marasaval 430 juhot lehet eltenni lab alol, de semmi baj van ellenszerum mar ra, szoval nem veszes, de kulonben a vilag 14 legmergesebb jigyoja is itt el na es pokok, halak, tengeri kigyok, stb, ez is Au-hoz tartozik, nemcsak a szep kek tenger :-)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára