Sziasztok!

Nóri vagyok és 22 éves.
Remélem nem probléma, hogy új topic-ot nyitottam.
Én most 60 kiló vagyok és le szeretnék adni olyan 7-8 kilót. Úgy döntöttem, hogy az Atkins diéta segítségéval. Van valaki aki hasonló cipőben jár? Vagyolyan akinek már van tapasztalata ilyen téren? Kevés többletsúlytól olyan nehéz megszabadulni. Van aki velem tartana?

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!
Kevesen vagyunk még egyelőre.Remélem,lassacskán nőni fog a létszám.
Én csak 5-6 kilót szeretnék leadni,de már fél éve próbálkozom,eredmény nélkül.
A TI segítségetekben bízom!Ritkán találok a környezetemben társat a fogyihoz,pedig úgy összehasonlíthatatlanul könnyebb!
Hát akkor majd most,együtt...

Hali!

Nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk. Ha mindenki hazatér nyaralásból szerintem többen leszünk.
Én most kamilla teát lefetyelek(persze üresen), mert nem túl jó a gyomrom. Szerintem elkaptam valami vírust. Legalább könnyebben fogyok.
Én már nagyon hosszú ideje próbálok megszabadulni a fölös kilóimtól, de mindig feladtam. De most úgy érzem sikerül. Ez az Atkins tetszik nekem.
Holnap fincsi dolgot fogok csinálni. Kisütök húst, teszek rá paradicsomkarikát, meg mozzarella szeleteket és összesütöm. Nem hangzik olyan rosszul, szerintem fincsi lesz.
Az jó lenne, ha tudnánk egymást bíztatni. Akkor biztos menni fog.

Halihó!
Nekem is kb. 8-10 kilót kellene még leadni, bár már ennek a több mint kétszerese már sikerült. (Az első 10 kilóviszonylag könnyen ment.) Most 1 hónap alatt kellene megszabadulni úgy 5 kilótól. Atkinsezem, nekem tutira bejön.
Ez a paradicsomkarikás-mozzarellás husi nagyon jól hangzik. Lehet, hogy én is valami hasonlót csinálok holnap.

Sziasztok!

Akkor én is beszállok, már fél éve le akarom adni maradék 2 kilómat, most elszántam magam, mert a tavaly október óta leadott 6 kilómból visszakúszott kettő. Ezt mára leadtam szombat óta, de még az az álomsúly nincsen meg, amire nagyon vágyom. Én south beach diétázom....

Hajrá Mindenki!

Hali!

A mai nap is eltelt...Ja és reggel a mérleg megint 1 kilóval kevesebbet mutatott!!! Jipí! Csak egy kicsit van rossz érzésem, mivel ittam egy energiaitalt, ami 2,5 decis volt, meg ittam egy kis cola light-ot. :(((
Remélem ez nem hozza viszza a minusz 1 kilómat.
Ma szalonnát sütöttünk a kedves rokonaival, de minden rendben ment. én virslit sütöttem. Csak egyszer csábultam el majdnem. De nem és ez a lényeg. Szóval holnap nagyon szigorú leszek, hogy nehogy bezavarjon az az energiaital.
És ami a legjobb! Átmentem mazohitába. A kedvesnek kókusz kockát csináltam. És még csak az ujjamat se nyaltam le, ha csokis lett. Csúcs!!!

Helló!

Én is jól birom, már negyedik napja nagyon odafigyelek. Én vásárolni voltam kaját, hulla éhesen. Mindenbe bele akartam harapni, majd megpusztultam, de végül este egy csirkecomb koviubival volt az, ami lehiggasztott!:)))
Ma salizás lesz! Még rajtam csücsül fél kiló és 1 cm felrakódott a csípőmre, meg a derekamra....áááááá

Szia noni!

Én szívesen veled tartok. Bár a pontos súlyomat nem tudom olyan 65 körül lehetek, de ezt holnapra bepótolom ígérem. Szeptemberbe megyek nyaralni és addigra szeretnék lefogyni, hogy kinézzek valahogy egy fürdőruhában. Ehhez főként a hasamból kellene fogynom. És igazából már annak is örülnék ha 58kilóra lemennék.
Én nagyon nehezen fogyok. De muszáj. Hiúsági kérdést is csinálok belőle (lehet rosszul teszem), a párommal, a testvéremmel és a barátnőjével megyek nyaralni. Mondanom sem kell egy csontkollekció a csaj. Nem akarok kövérnek tűnni mellette.

Hello!

Én is büszke vagyok magamra. Én sem csábultam el tegnap. Pedig bementem a párommal a mekibe mert éhes volt. Ott ette előttem a sajtburgert+ a krumplit, de én erős voltam. Aztán hazáig hallgattam, hogy milyen lelkiismeretfurdalása van, hogy ott evett előttem.
Ugyhogy eredményes volt a tegnapi nap. Csak így tovább....:)

Nagy levegő és...holnap kezdem!Nem lehet,hogy ez a pár rohadt kiló kifogjon rajtam!Tudom jól,ott bukok el mindig,hogy a sok jó kaja szeretete erősebb nálam.Igen,gyenge voltam eddig,de most megmutatom...Kinek is?Elsősorban magamnak,bár mostanában lelkileg-ha nem is a topon-,de egész jól vagyok,mégis kéne egy picuri löket az egómnak,hogy ha ezt ilyen sokan meg tudjátok csinálni-mindenkit őszintén csodálok érte-,akkor az nem lehet,hogy nekem ne menjen.Hiszen meg lehet ezt csinálni(ugye jól gondolom?!),elhatározás kérdése.
Na megyek,megnézem,ti mivel űzitek el az étvágymanót 1-1 nap,aztán megtervezem én is a holnapi menümet.

Hajrá! Használd ki, hogy jól vagy lekileg, mert amikor az ember szarban van, végképp nehéz fogyizni! Illetve elkezdeni.
Ne úgy gondolj rá, hogy ez egy rossz dolog lesz, hanem lásd magad 5 kilóval vékonyabban, tervezd el, milyen ruhát veszel akkor magadra és lásd magad benne. Gondolj arra, most milyen könnyen fog menni és tele leszel energiával. Ne arra gondolj, mit nem ehetsz, hanem hogy mit és azon törd a fejed, ezt hogy készíted el!:)))))
Nekem így ment könnyedén és neked is működni fog!
Good luck!:))))

Most elárulom nektek,ez az első fórum,amit nem csak olvasgatok,hanem próbálok kicsit tevékenyebben résztvenni a társaság életében.
Szóval most annyira furi,hogy az ÉN kis töprengéseimre reagáltál és bátoritasz,bíztatsz!Ez most nekem akkora hatalmas erőt adott!
KÖSZI,KISGÉ!!!

Hali!

Én is csatlakozok kisgéhez. Szerintem is akkor a legjobb a fogy, amikor már lelkileg is felkészülsz rá. Nekem ez helmozottan van jelen, mivel 19-én megyek a Balcsira. És hát ki kéne valahogy nézni. Na de még 4 kiló és boldog leszek. Az a maradék 3 meg majd augusztusban.
Mindenkinek nagyon szurkolok és úgy gondolom, hogy együtt meg tudjuk csinálni.

Én is kitaláltam már az ebédem.Valakinek a naplájában olvastam egy reszelt sajttal megszórt,tejföllel nyakon öntött patisszonról(jénaiban megsütve),és mivel úgyis ott figyel a hűtő alsó polcán egy picike patisszon,meg fogom csinálni.Lehet,hogy egy kis cukkinit is teszek hozzá.
Ugye én ehetek ilyesmit?!Igaz,hogy csak ma kezdtem,de 5 kg a
feleslegem "mindössze"(szerintem nehezebb lesz leadni,mint korábban 30-at:-().
Ha mégse szabadna,szóljatok,mielőtt nekiállnék elkészíteni(ez csak olyan 13 óra körül lesz).
Szép napot nektek!

Szióka!

Ez a fórum már csak ilyen, itt nem rivalizálunk és fikázunk, hanem segítünk egymásnak!

A patiszon szupi szerintem!
Próbáld ki azt, hogy husit, vagy akár patiszont bele hempergetsz tojásba, majd reszelt sajtba, és leteszed jénaiba, meglocsolod tejszínnel és rá még raksz sajtot. Betolod a sütőbe, 40 perc múlva kész és valami isteni finom, úgy magában is!

Annyi jó ötletet adtok,hogy rendszeresíteni fogok magamnak egy kis füzetet,amibe leírom ezeket a finomságokat.
Szoktam én böngészni a receptek között is,de ilyen egyszerű+isteni finomnak tűnő kajcsikból ott csak kevés van.
Jövök majd délután,és beszámolok,hogy végül mit készítettem és milyen lett.Olyan baromi sokat mondjuk nem ehetek,mert a reggelivel már eleve bevittem 9 g CH-t(sacc/kb.,mert ahány táblázat,annyi féle,de ezen nem fogom idegesíteni magam).
Most pedig bedobok még egy km.-t.

Na,az ebédecském már bent figyel a sütőben!(Most viszont be kellett vágnom 8 dkg csirkemellsonkát,mert a gyomrom ki akart lyukadni-rohadt gyógyszerek...)
Szóval a következőkből áll:felkockáztam patiszont és cukkinit(össz.60 dkg),ráöntöttem fűszerkeverékkel elkevert tejfölt(egy nagy doboznyi),reszeltem rá edami sajtor,erre öntöttem 4 felvert megfűszerezett tojást,majd újabb reszeltsajt-löket(sajt össz.13 dkg).
Azt még nem tudom,hogy ehető-e,erről is beszámolok majd.
Ha jól számoltam,54 g CH van ngyjából benne,és ez a mennyiség olyan 4-5 adagnak felel meg.Tehát olyan 11-14 g CH adagonként.Ha eszek belőle,mára túljutok a 20 g-on,persze én nem 1.szakaszozok,mégse akarok nagyon sokkal fölé menni.
Hamarosan ebédelek,remélem,finomat!Aki még ezt nem tette meg,annak jó étvágyat!

Szia!

Nekem is kb ennyi súlyfeleslegem volt.
Hát igen, nem könnyebb ennyitől sem megszabadulni, de hamar meg lehet csinálni! Én 9 hét alatt fogytam le és azóta is szépen tartom. Ha megvan az akaraterőd, akkor nincs akadály. Fiatal vagy, ilyenkor sokkal könnyebb fogyni és nagyon jól teszed, hogy most megfogod a dolgot!
Csak bíztatni tudlak!

g

Sziasztok!
Örülök, hogy vannak sorstársaim. Én most 57 kg vagyok 165 cm és 50-52 kg szeretnék lenni, de ennél nem kevesebb. Már csinálom egy ideje ezt a diétát, de az a baj, mostanában nem veszem komolyan. Pedig már használt, 60 kg-ról indultam, de nagyon látványos az eredmény!
Valahogy olyan mintha átrendeződött volna a testalkatom... Fogytam a combomból és a fenekemből, ahonnan eddig szinte soha. Viszont a hasam és a derekam maradt és most ez nagyon zavar. Kellene egy olyan étrend, ami gyorsan elindítja a fogyást és nam túl drága. Van esetleg valakinek???

Szia Husika!

Nekem van tippem, a south beach diéta. Neked már nem kell annyit nélkülöznöd, hisz pár kiló van hátra. Ha gondolod, e-mailen el tudom küldeni a leírását.
Én ettől fogytam annó 63,5-57,5 kilóra és több mint fél éve tartom. Most én is szigorodom és le akarok menni 55 kilóra!

Sziasztok!

59 kilóról kb 50-re akarok lemenni, de nem a mérleget nézem, hanem inkább a hasam és a combom. Egy hete csinálom az elsö fázist az Atkinsból, de nem tudom, meddig tart. A 2 hét, az standard, vagy valami más ismérve van?

Szia Fim !
Én 13 hete csinálom az Atkinst soha nem tartottam be a fázisokat és így is 60 kg-ról 52 kg-ra fogytam le.
Sikerülni fog meglátod a szénhiidrátokat sem számoltam igazán.Soha ne add fel.Aki csinos akar lenni az meg tudja csinálni.
Egy e lényeg azokat az ízeket egyed amit egyébként is szoktál mert így könnyebb átvédszelni az egészet.

Sziasztok, nekem is már csak kettő három kilót kell lefogynom, és az összes rucika rám fog jönni úgy ahogy kell. A héten minden nap fogok mozogni, és le tudok mondani minden nyalánkságról és esti evésről. Igazából nem hiányzik. Mióta sok zöldséget eszem, kevesebb kenyeret stb. nem puffadok fel, sokkal energikusabb vagyok. Én már 56 kilósan is nagyon puffadtnak néztem ki. Most már visszanyertem nagyjából emberi formám. A héten szeretnék másfél kilót fogyni, vasárnap jelentkezem, hogy sikerült-e.

Helló, hát nem tudom..lehet, hogy nem fog sikerülni, de akkor következő héten csak lemegy, különben ami fontos most nekem az, hogy feszesebb legyen a fenekem, és a törzsizmomat erősítsem, ugyanakkor csak lemegy a maradék a többi helyről. Majd meglátom. Ha ma jó idő lesz már délután, akkor elmegyek futni is.

Hali!

Na megint itt vagyok.
Hát én nem tudom mi van. Ma van a 14. napom. És már 4 kilót lefogytam, de most visszajött 2??? Miért? Pedig nem csalok. Megint 60 kiló vagyok. Már mindnem ki van. Kedden megyek a Balcsira és és akkora vagyok, mint egy bálna. Ezt nem értem. Most pedig tényleg ellenálltam minden sütinek, édességnek. Semmi rosszat nem ettem. Szerintetek mért van ez?

Nagyon rég voltunk már itt,lányok!Én holnap kezdem a fogyit,a naplómban majd feljegyzek mindent.Most csak azt szeretném kérdezni?szerintetek reális-e 55 kilóból 7 hét alatt 7 kilót fogyni?Vagy legalább ötöt!Biztassatok,amennyire csak lehet,mert úgy érzem 2-3 kilóért nem fogok tudni másfél hónapig "önmegtartóztatni"!Meg az vissza is jöhet pillanatok alatt!

Különben ti hogy álltok a kilókkal?

Kisgé,használni fogom a SBD-s recepteket,az tuti!Majd ide írok,hogy mit ügyködtem össze!

Sziasztok!

Szia!

Nem reális, ki kell, hogy ábrándítsalak. :(
Egyrészt ha visszajön, az azért van, mert ha végeztél a diétával, amit Te most 7 hétre tettél, gondolom valami alkalom miatt, utána ugyanúgy fogsz enni, mint azelőtt és akkor nem is csoda, ha visszajön. Másrészt ez egy hosszú folyamat, ha hosszútávú eredményt akarsz elérni.
Milyen magas vagy, hogy 48 kg akarsz lenni? Másik topikba is írtam neked az anyagcseréről....

Na, kiváncsi vagyok, hogy tetszenek a receptek!:))

Basszus,ez nekem nem fog menni.Tényleg mindent összezabálok,ha egyszer elkezdek enni.Tudom azt is,hogy a fejemben van baj,és ez nem normális,de hátha menet közben javul a dolog.
Ma ugyanis most ettem először,8 dkg csirkemellsonkát,addig 4 kv és 2 dl Pepsi light volt a termés.Nagyon nem jó.És egy korty vizet se ittam még.Nem tudok,még melegben sem.Elég a kávé.Lefekvésig a fél liter talán összejön.de ebben is fejlődni fogok.Merthogy muszáj,így csak vizet vesztek.

Ja,167 cm vagyok,de nincs (túl nagy) gondom a testképemmel.Jó,lehet,hogy 50-52 kilósan is jó lennék,de mi,akik már voltunk ducik,szerintem mindig szeretnénk az átlagnál is kicsit vékonyabbak lenni,ha már itt állunk a győzelem kapujában.Én legalábbis így vagyok vele.Írtam már valahol,hogy kb.1 éve 50 kiló voltam,és senki nem mondta,hogy túl sovány vagyok.És az ízületeimnek is jót tesz a minél kisebb súly.

Szia Letty!

Szerintem ne hajszold túl ezt a dolgot. 55 kilósan szerintem nagyon csini lehetsz. Ha 50 kiló akarsz lenni, hát irányozd meg azt, de általában magasság -110 a nő teljesen karcsú változata, tehát Te 57 kilóan is vékonynak számítasz. Nem kell átlagon alul, meg felül, meg benne lennünk. Mindenkinek más a csontozata, izomzata és elvárása. Ne a mai trendhez alakulj, mert az szerintem már nem egészséges. Önmagadhoz képest légy tökéletes. ikor "duci" voltál, hány kiló voltál, tehát mennyi volt a legtöbb súlyod?

Szerintem azt a víz témát eröltesd, ugyanis sokkal jobban fogod érezni magad, ezért már inni fogod magadtól is egy idő után. Na meg azt értsd meg, hogy koplalással nem mész semmire, csak frusztrálod magad. Egyél, hogy fogyj.

Hogy mennyi volt a legtöbb súlyom?...khmm..izé...szóval...85 kiló körül,talán még kicsivel felette is.
Hidd el,annyira nem vagyok csini,rámférne pár kiló mínusz.De ezt egyáltalán ne úgy képzeld el,hogy engem baromira foglalkoztat az alakom,sőt!Leírtam már valahol,hogy jól érzem magam a bőrömben (pláne mikor a pasik megdicsérnek,mert nekik bizony így tetszem jobban).És ez baromi jó,hogy már alig van olyan pasi,akinek az a baromi vékony típus jön be!Legalábbis az én környezetemben már nincs is ilyen.Meg ahogy olvasok,nézem a tévét,mintha jó irányba haladnánk e téren.Ti nem így látjátok?
Szóval mondom,se a külsőm,se a kilóim száma nem foglalkoztat annyira.Ha ez lenne a legnagyobb bajom,hát összetenném a két kezem.Inkább csak az akaraterőm próbájának szánom az evési szokásaim megváltoztatását,aminek kellemes mellékhatása lenne 1-2 kg ledobása.Nem értem,hogy régen tök fegyelmezett tudtam lenni,és ez már évek óta nem sikerül.Szerintem valaminek a hiányát pótolom az evéssel,rendbe kéne tenni az életem,dehát ez nem csak rajtam múlik (a szőke herceg nem jön pl.egy csettintésre,pedig már nagyon hiányzik mellőlem valaki).

KISGÉ,a múltkor abban igazad volt,hogy 7 hét múlva lesz egy alkalom,amire jó lenne kicsit fogyni.De nem akarok utána visszatérni a dőzsihez,igyekeznék tartani a súlyom,csak akkor már (talán)nem bosszantana,ha csak tartanám a súlyom.Pláne,ha elérném addig az 50 kilót.Kezdesz egyébként hatni rám,már az 51-52 kilóval is kiegyeznék.
Ma azt a római tálas fasírtot csinálom meg,ami az SBD-s receptjeid közt is megvan.' kiló darált pulykahusiból és 10 tojásból szoktam csinálni,és még mindig jól sikerült (a fűszerezést ad hoc változtatgatom).

Hát ha voltál 85 kiló, akkor rohadtul legyél büszke az 55 kilódra!!!!
Én 162 cm magas vagyok és most 56-57 kg és már így nagyon jól érzem megam. A méreteim majdnem akkorák cm-ben, mint 18 évesen, 52 kilósan, de most 30 vagyok és más a súlyom.......Ezt is vedd számításba!
Az akaraterődet pedig tudod tréningezni, de csak valami előírt dologgal. Én is önfejű vagyok, de ha van szabály, amihez tarthatom magam, sokkal könnyebb. Próbáld ki!
A hiánypótlás meg nehéz ügy, én is azért híztam el, erre ki kell találnod valamit!

Nahát épp ez az,hogy én nem is annyira kilóban hízok,hanem centiben.És ez az,ami látszik.'4 évesen 54 kilósan sokkal vékonyabb voltam.Persze,mert sportoltam.Most viszont már jó pár éve nem tudok,azaz most épp tudnék,de nagyon korlátozottan (csípőprotézis+sokízületi gyulladás).Tehát az izom szépen épül le rólam,ez pedig a zsírnál többször nehezebb.A zsírocska meg csak épül,a térfogatom pedig növekszik.És veszélyes is kicsit,hogy a súlyom nem nagyon nő.Így egész nyugodt vagyok.De ha megmérném a testzsíromat...Hát...40% körül tuti lenne...Vagy több...De veszek is majd egy olyan mérleget,talán a tegnapi sikeres KRESZ vizsgám örömére.Hibátlan tesztet írtam ugyanis!Erre azért tök büszke vagyok,bár az oktatóm cak ennyit jegyzett meg rá:-Hát ezért jöttél,nem?!De a család nagyon megdicsért,tesómtól kapok is egy Wass Albert könyvet.

Na igen, a zsír az könnyebb.
Mi ez a csípő protézis, valami baleset? :(

40 % nem lehet, az a nagyon kövér embereknek annyi. Nekem 22,5 % (20-30% között a jó)!!!
Azért majd mérd meg, kíváncsi vagyok!:)))

Gratula a vizsgához, ez mindig jó érzés!:)))

Se nem baleset,se nem valami,egyzerűen 6 évvel ezelőtt (20 évesen) arra keltem fel,hogy nem tudok felkelni (ezt jól megmondtam..).Az orvosok nem tudtak mit mondani,se okot,se diagnózist,csak adták az egyre nagyobb gyógyszeradagokat,aztán mikor már se menni,se ülni nem tudtam,másfél évre rá megműtöttek.De addig nem hitték el,hogy ilyen pusztítás létezik,az egész ízület 3-4 év alatt tropára ment.Ez a protézis remek,no fájdalom és no akadályoztatottság,csak épp kímélni kell,nem örök élet.Van aki 10,van aki 30 évet jósol neki.Minél kevesebbet kéne talponlennem.Bicikliznem és úsznom kéne,de én persze futni és aerobikozni szeretnék...Lusta disznó vagyok,na.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára