Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni..., vagyis inkább a véleményetekre vagyok kiváncsi!

2 hónapja van egy barátom.
Nagyon jól megvagyunk, azt mondja szeret, és hosszú távra gondolja ezt a kapcsolatot.
De egy kis bibi volt eddig is, méghozzá, hogy alig szexelünk.

Nem vagyok egy topmodell alkat, 179 cm, és 110 kg.
De elég izmos, és sportos az alkatom, nem vészes, de hát ugye fogynom kéne elég sokat.

Őt ez látszólag nem zavarja.

Ám tegnap volt egy igen kínos beszélgetésünk.
Azt mondta, hogy kíván, ám valahogy ha oda kerül a dolog, hogy szexeljünk, elkezd felizgulni, aztán egyszercsak mintha elvágták volna.

Nincs az a nagy szenvedély...

Nagyon elkeseredtem...
Szerintetek ez azért van, mert így nézek ki?
Ha lefogynék, akkor lenne szenvedély?
Nem tudom mit csináljak, nem akarom elveszíteni, de hát ez így nem jó...

Ráadásul, ha néha együtt vagyunk, akkor nekem nagyon jó, sőt, eddig vele a legjobb.

Egész nap bőgök...
Segítsetek!

fórum: 

hozzászólások

Hali!
Valaki azt mondta, hogy a címlap lányok azért trék az ágyban, mert azt hiszik, hogy már magától a látványtól jó lesz a dolog, és eléggé passzívak. :-P
Mondjuk a volt iskolatársam is azt mesélte, hogy volt egy címlap pasija, és nagyon nem volt a top-on.
Hát, ahogy Rozina párja mondaná nem vagyunk kövérek csak erotikusan telt a testünk....Főleg ha még tudunk vele bánni is....az nagyon jó!!!

Nem tudok róla, hogy lenne külön módszer a testünk megszeretésére. Mindenki máshogy intézi talán.
De első lépésként pld. találj olyan testrészt magadon, ami kifejezetten tetszik. És olyat nem mondhatsz, hogy nincs ilyen. Nekem pld. a lábfejem és a kézfejem volt az első és az arcom, különös tekintettel az orromra. :-)
Aztán egyszercsak észrevettem, hogy külön-külön nagyon tetszik az egész testem, csak egyben nem. Aztán a tánc nagyon sokat segített ezen, hiszen öröm volt (most is az) mozgatni minden porcikámat és ha öröm mozgatni, akkor az is öröm,hogy megvan és egyáltalán mozog.

A test kényeztetése is elősegítheti az örömérzetet. Pld. menj masszőrhöz, szoliba, vagy amit te szeretsz. Mondd,hogy most jót teszek a testemnek (esetleg hozzáteheted azt is: mert szeretem).
Általában azok vagyunk, amire a figyelmünk irányul. Ha a "nemszeretem" felé irányul, megvalósul. Ha a "szeretem" felé irányul, megvalósul. Nem önbecsapás, inkább öntréningezés, hogy kigyere a negatív hiedelmek megszokott bűvköréből.

A kisugárzás a lényeg (önmagad felé is), a test másodlagos.
Nekem sokat adott az is, hogy elmentem egy "nőciképzőbe", ahol tanítottak sminkelni, jól ruhákat választani, stb. Majd önállóan kellett egy ruhát választanunk amit igazán előnyösnek éreztünk (a tanultak alapján), sminkelni, fodrászolni, majd műteremben lefotóztak minket mint modelleket. A duciság nem számított. A fotók jók lettek. El is küldtem egy pályázatot anno ducimodellkedésre és rögtön (ezen a fotók alapján) be is választottak volna, csak az időbeosztás és fizetés tekintetében nem tudtunk megegyezni.

még mindig ugyanaz a problémám skacok!
:(
Van egy barátom, minden este együtt alszunk, de egysezűen nem szexelünk!
Különben minden nagyon jó!
De érzékenyen érinti ez a téma, nem szeret róla beszélni, vagy rögtön felcsattan, így már nem is feszegetem, inkább kivárom, mikor néha épp van kedve, akkor kihasználjam.
Persze ez rendesen odavág az önérzetemnek...:(
Mit tegyek?
Segítsetek!!!
Köszönöm...

Egy kis színt kéne vinni a dologba, ha arra sem ugrik, akkor le kell ülni beszélgetni.
Normálisan.
Ha pedig nem lehet ilyet megbeszélni vele, valószínű azért mert nem is akar róla beszélni.
Szerintem az ősi trükkök mindig beválnak...ha már férfi és szex.
Csúnyán fogok fogalmazni: kurvásabbra venni a dolgokat.
Szerintem ez beválik.

Ha nem szeret, vagy nem akar róla beszélni elég nehéz a helyzetetd. Nem tudom, mennyi idős a kapcsolat, lehet-e szó unalomról, megszokásról? Egy biztos, az idő múlásával a helyzet nem jobb inkább roszabb lesz. Nem tudom hány évesek vagytok, hogyan tervezitek együtt az életeteket, de szerintem el kellene gondolkodnod azon, biztos-e, hogy ő van neked kitalálva. Vannak sarokpontok az együttélésben, szerintem ez az egyik ilyen. Ha ez nem működik úgy, ahogy az neked jó - persze a másiknak is- akkor előbb utóbb más hibát is találsz benne. Törvényszerű. Próbálj beszélni vele. Ha felcsattan, ha nem. Mennyetek el egy étterembe vacsizni, vagy egy hétvégére valahova ketten és olyankor hozakodj elő a témával, amimor látó, de nem hallótávolságban vannak mások is. Olyankor csak nem kezd el hangosan hisztizni? Ha mégis, akkor az intelligencijával van baj, akkor meg nincs is miról beszélnetek.

...mondjuk azt sem árt tudni, hogy korábban is ilyen volt-e...úgy értem hasonlóan passzív volt-e
örök téma: a két fél különböző mértékű szexigénye...de ehhez elég csak utánaolvasni.
azt kéne tisztábban látni mitől van a dolog.
de nálam mindig bevált a lenti dolog.

...bár nem sokat értem vele :)))
na de mind1 :))

Sziasztok,
egy kis erdekes tapasztalat a ket fel kulonbozo szex igenyerol /velem tortenik a dolog/:
Amig az ex-parommal voltam, soha nem kivantam a szexet. Ha elkezdett felizgatni, persze akkor mar akartam, hogy befejezze, de tobbnyire igyekeztem elkerulni, hogy az elso lepes megtortenjen. En siman ellettem volna havi/ket havi szeretkezesekkel. Azt hittem, hat igen, ez van, nekem nincs szuksegem tobbre. Aztan megismerkedtem a mostani parommal, es oszinten, napjaban tobbszor is megkivanom, es olyan intenzitassal, hogy neha konyha, neha a szoba szonyeg szamitogep alkatreszekkel teritve. Ami jo, hogy nalunk ez nagyon kolcsonos. Szoval amit en erzek, az az, hogy mindenkinek van egy normalis szex igenye, ami biztosan nem havi egy alkalom ebben a korban, csak nem mindegy ki a partner hozza...
Olyan ez mint a turorudi. Ha szereted, siman tudsz enni ket naponta, vagy gyakrabban, plane, ha eled teszik, es csak ki kell bontanod. De neha ha nincs otthon, napokig eszedbe sem jut, aztan felorulten rohansz a legkozelebbi boltig, ahol beszerezheto...
Ez jo kis parhuzam volt.
Meg valami. Mi probaltuk megbeszelni az exemmel, mert tudtam en hogy ez gond, DE hiaba beszeltunk rola, hiaba probaltunk meg mindent, a dolog nalam nem valtozott :( Szoval nem tudom, szerintem ez vagy van, vagy nincs, vagy nagyon rovid ido alatt kialakul, de azt nehezen kepzelem el, hogy ket ember egyutt el, honapokig problemaja van a szex gyakorisagaval, vagy minosegevel, megbeszelik, majd minden megvaltozik, es mindenki happy. Persze, vannak dolgok, amiket meg lehet, es meg kell beszelni, de en nem tudtam azt megbeszelni, hogy hogyan is kene tobbszor megkivannom a paromat. Az nalam vagy van, vagy nincs, nem valami olyasmi, mint a 'legyszi mosogass el magad utan' es innentol en elmosogatok magam utan...
Ez jo kis reggeli gondolat menet volt.
Meg majd gondolkodom rajta napkozben, mig gepeket allitgatok szivacs csomagolashoz...
Holly

Egy férfi véleményét tolmácsolom, bár vagy egy hete esett meg a beszélgetés. Egy taxis fejtette ki nekem, hogy őt mennyire nem zavarta, amikor volt egy nagyon-nagyon molett barátnője. Áradozott, mennyire kedves lány volt, és őt egyáltalán nem zavarta a súlya.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára