Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni..., vagyis inkább a véleményetekre vagyok kiváncsi!

2 hónapja van egy barátom.
Nagyon jól megvagyunk, azt mondja szeret, és hosszú távra gondolja ezt a kapcsolatot.
De egy kis bibi volt eddig is, méghozzá, hogy alig szexelünk.

Nem vagyok egy topmodell alkat, 179 cm, és 110 kg.
De elég izmos, és sportos az alkatom, nem vészes, de hát ugye fogynom kéne elég sokat.

Őt ez látszólag nem zavarja.

Ám tegnap volt egy igen kínos beszélgetésünk.
Azt mondta, hogy kíván, ám valahogy ha oda kerül a dolog, hogy szexeljünk, elkezd felizgulni, aztán egyszercsak mintha elvágták volna.

Nincs az a nagy szenvedély...

Nagyon elkeseredtem...
Szerintetek ez azért van, mert így nézek ki?
Ha lefogynék, akkor lenne szenvedély?
Nem tudom mit csináljak, nem akarom elveszíteni, de hát ez így nem jó...

Ráadásul, ha néha együtt vagyunk, akkor nekem nagyon jó, sőt, eddig vele a legjobb.

Egész nap bőgök...
Segítsetek!

fórum: 

hozzászólások

Szia Elkeseredett!
Ne keseregj, beszéljétek meg a barátoddal, hátha ő megadja a választ. Lehet, hogy nem is benned van a hiba. Ha egyáltalán van hiba. Próbáld meg leküzdeni a "nehézségeket", teremts egy kis jóhangulatot, és kérdezz rá bátran. Lehet, hogy ki fog tárulkozni előtted, ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat.Ha meg nem, akkor az is tisztázódik. De rméljük, nem így lesz. Van az életben olyan dolog, ami valakinek az ölébe hullik, a másiknak meg kínkeservesen meg kell küzdeni. Fel a fejjel, és csak tapintatosan!!! Szorítunk neked.
Üdv:Tavirózsa

Szia!

Nem lehet, hogy a barátodnak ezzel már előtte is volt gondja? Nem depressziós? Sajnos a depi miatt-ami esetleg nagyon nem is látszik- a férfik igénye szinte megszűnik.
A szenvedély meg csöppet sem a kilóidtól függ. Bár most lefogytam, de amíg nagy darab voltam és hájas, addig is voltak kapcsolataim és a legtöbb szenvedélyes volt.
Szerintem ne vetítsd ki magadra a dolgot és ne is mutasd ki neki a kissebbségi érzésedet, mert még a végén ő is elhiszi, hogy nem vagy jó nő! :)))))
Attól függetlenül, ha téged zavar a súlyod, még nekiállhatsz diétázni, egyszerűen csodákat tesz az önbecsüléssel, az akarat erővel, a boldogság könnyebben rád talál..........Ezt gondold végig....

Ja és kiváncsi vagyok, mi lesz a megbeszélésetekkel! Bizos zárkózott, akkor légy türelmes!

Pussz

Akkor aztán végképp ne hibáztasd magad! Ha szereted és hosszú távra gondolkoztok, akkor légy türelmes. Az sokat segít. Van benne tapasztalatom!:) Az én párom is rohadt zárkózot, de már kitapasztaltam mi jó; TÜRELEM!!!!
A depis dolgot, meg úgy hidald át, hogy kényeztesd a lelkét, ha zárkózott, akkor lelkis is. Nem kell ezt a dolgot túlbeszélni. Ha a rossz időszaknak vége, és nem múlik a levertség, akkor kell orvosi segítség neki, mert nehéz magától kilábalni. De az, ha okkal levert, akkor az nem depresszió, hanem rossz időszak!
Hajrá!

Sajnos, attól tartok, ez kezd népbetegség lenni a férfiaknál. Egy jó barátnőm pasijával is ez volt a gond. Friss kapcsolat volt (emiatt aztán nem is tartott tovább néhány hónapnál), de semmi nem történt, pedig szegény csaj mindent beleadott. És másnál is hallottam ilyet, h egy-egy rosszabb időszakban egyszerűen "nem megy". Ez szar, mert önbecsülésünk zéróhoz konvergál, de türelemmel, szerintem gyógyítható. De azért tényleg beszélj vele! Kitartás, drukkolunk, és majd számolj be az ereedményről! (Na, jó, ha nem aakrod, nem kell MINDEN részletre kiterjedően...:-) )

Látod, milyen klassz csajok vagyunk? Mi az összes praktikát szétfújjuk pillanatok alatt, hogy a másik nő is jól érezze magát. De ez a pasikról el nem mondható. Még tippet sem tudnak adni, pedig biztosan csemegéznek a fórumban. Tényleg, tegnap eszembe sem jutott, hogy már régi probléma lehet, elképzelhető a pszichológus segítsége is, ha ő is akarja, hogy minden összejöjjön. A türelem nagyon fontos,és a tapintat.
Drukkolunk nektek!!!!!!!!!!!!!!

Na igen :-)))

Egyszer kifejtette nekem egy pasi, h mi nők tisztára lököttek vagyunk. Mert olyan kínos részleteséggel tekintünk magunkra és persze a többi nőre is... de ő ha ránéz egy lányra és bájosnak, kedvesnek szimpatikusnak találja akkor marhára nem érdekli, h pl. a hasa mennyire domborodik. Egységében nézi. És ha úgy tetszik neki akkor ezeket a részleteket nem nézi magában... csak az egészet, a lányt. :-)) Nekem tetszett ez az elgondolás. ;-)

A.

Mi nők egymásnak öltözünk, fogyunk, csináltatjuk meg a mellünket. Kritikusak vagyunk és bajunk van magunkkal. A pasiknak néha az is gondot okoz, milyen színű a barátnőjük haja!
Nagyon különbözünk és én ezeken jókat szoktam nevetni.
Pl. nálunk az irodaházban a fiú wc az 3 részből áll, ahogy belépsz az ajtón: mosdó, a következő beugróban van a piszoár, majd leghátul az ajtós wc. A lány wc csak mozsdóból és ajtós wc helyiségekből áll. Ha egy lány wc-re megy, akkor a külső ajtót zárja be. Ha fiúk bemennek, akkor nem zárják be a külső ajtót, simán bent vannak ketten, csak nagy dolog esetén zárják be a belső ajtót. Erre mondom a kollégámnak, hogy miért nem zárják be az ajtót, mikor ott pisil és átjárnak egymáson. Erre ő mondja, micsoda baromság bezárni az ajtót, mikor bejöhet kezet mosni a másik, meg bemehet a belső wc-ba. Aztán beugrott, hogy a fiúk együtt pisilnek a piszoárokba ugye, nem szégyenlősek, míg mi nem tudunk a szabadba pisilni, nehogy valaki meglásson!:))))

kedves elkeseredett! Amikor olvastalak, mintha csak a saját szavaimat olvastam volna másfél évvel ezelőtt...
Új kapcsolat, hosszúnak ígérkezik, szeretettel teli, én buja vagyok (és kövér - 164 cm/90 kg), a pasim meg nemigen akar megdönteni. Nem keményedik semmi, csak hosszas játszadozásokra.
Én is magam alatt voltam. Aztán én is a megbeszélést választottam.
Megkérdeztem tőle, hogy vajon a súlyom-e az oka, hogy nem tud kívánni (előző csajai mind vékonyak voltak). De azt mondta ez nem zavarja. Patthelyzet volt, mert beszéltünk róla, mégsem történt semmi. Én meg kínlódtam, mert mindig is szenvedélyes voltam, pasijaim is voltak, akik imádtak a falhoz dönteni, minden szituációban taperolni, stb. Szóval mindig jó volt a szexuális életem. Aztán most egy ilyen állapot... Fokozottabban figyeltem magam és figyeltem a kedvesem is. Ott volt a bibi, hogy valami gát volt bennünk, amitől nem tudtuk 100%-ig szeretni egymást lelkileg sem. És érdekes, hogy erre a gátra nem jöttünk rá mi az, de ahogy beszéltünk róla, feloldódott. Egyszercsak. Kb. fél év után. Azóta minden rendben és szinte napról napra jobban szeretjük és kívánjuk egymást. :-)
Ez egy boldog történet. :-))
Sok sikert neked is!
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: Türelem, nyitottság, bizalom, kitartás, őszinteség.

Sziasztok!
Egyik régi fodrászlánnyal beszélgettünk hasonlókról, tekintettel arra, hogy egyikünk sem modell alkat.Amíg ott ültem és vártam a soromra, addig a szép arcú, talpraesett és molett fodrászleányt rengeteg pasi kereste meg.Hozzáteszem, hogy nem hajat akartak vágatni, na.Állandóan dongtak körülötte a srácok.Ő mondta nekem, hogy " Ja, a pasik 80%-a a vékony nőket öltöztetni szereti, de a moletteket meg vetkőztetni!"
Valami műsorban adta elő ezt a tényt egy sztárocska. És ha jól belegondolok, akkor a múltkori Szulák-Showban Norbi is kimondta.Ő szereti csöcsös-segges csajokat.Úgyhogy szerintem a szex és a háj nem fordítottan arányos :-)))) Ha gondok vannak, akkor inkább valami stressz lehet az oka, rohanó élet, állandó elvárások, hiszen még a TV-ből is ez folyik.Na, szóval értitek. :-P

Na igen. A tv-ből dőlnek a topsovány csajok, a boltokban nem lehet kapni 85-ös melltartónál nagyobbat, bikiniről ne is nagyon álmodjon az ember, vagy szexi göncökről. Pedig azért mert többet mutat a mérleg, még a bujaság ott van.

És amikor még még kövérebb voltam (most már csak 84 kg :-) ) a tuti bombázó barátnőm kérdezgette tőlem, hogy hogy lehet az, hogy nekem állandóan van pasim és többet szexelek mint ő, aki tényleg jól néz ki és ráadásul értelmes, vicces, okos lány. A választ nem tudtam, csak azt,hogy nincs okom panaszra. Azóta pedig megtaláltuk egymást a kedvesemmel, akivel csodajó együtt. (persze ennek is ki kellett forrnia, hogy a jó összhang meglegyen közöttünk, de a türelem itt is segített, akárcsak a fogyásnál.
A fogyókúrát is kitartással, türelemmel igyekszem kezelni. Mert én akarom jobban érezni magam a bőrömben, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen a mozgás és végre én is találjak magamra szexi rucikat.

Sziasztok lányok!
Tudom miről beszéltek! (sajnos)
Életem nagy szerelme nem kattan rám... 3 éve élünk együtt és próbálkozunk.
Az ok: az előző kapcsolata (10 év) tökéletesen leépítette az önbizalmát. Kiégették egymást szexuálisan. Csak bizonyos helyzetek izgatják. Csók, simi, semmi! Leszokott a gyöngédségről! Beszélni sem akar róla. Amiről nem beszélünk az nem probléma... Ha szóba kerül, ideges lesz és azt hiszi bántani akarom. Nekem nagyon hiányzik a kiegyensúlyozott szexuális élet, mert elég forróvérű vagyok/voltam. Babát szertnénk, de nem könnyű így. Mire beindult valami agyonütötte a sok munka és stressz. A fáradt pasi teljesen aszexuális! A stressz mindent kiöl!
Nem attól függ, milyen alkat vagy! Az ő fejében van a probléma! És ezt ő is tudja, ne aggódj!
A kérdés: a szerelmetek elég erős-e ahhoz, hogy ezt az időszakot túléljétek és mer-e kipakolni neked mi a baja!
Ja! 170 cm vagyok, 89 kg.
Bögyös-faros tipus és nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne szólítsanak meg!
Nem a kilóidtól függ, hogy NŐ vagy-e! :)

Hm....Milyen fura, hogy a szerelem és a szex nem mindig együtt adatik meg.
Viszont több olyan emberrel találkozunk, akivel jó a szex, de azon kívül szinte semmi közös nincs bennünk! Melyik éri meg igazán?
Az meg aztán végképp ritka, hogy minden klappol!

Hát igen. Volt nem egy olyan kapcsolatom, ahol a pasi mindig oda nyúlt és akkor, amikor kellett. Mégsem volt szerelem. Nem tudtunk egy jót beszélgetni.
Aztán volt olyan is, hogy szerettük egymást (nem szerelemmel), úgy kívántuk egymást mintha sosem szeretkeztünk volna még és nagyon szenvedélyesek voltunk, símogatás, érzékiség, mély csókok és a pasi aztán nem tudott befejezni. Egyszerűen impotens volt. Pedig még a farka is olyan méretű volt, hogy csak csodálkozni tudtam a gyönyörűségtől. Mert néha sikerült bekeményíteni, ami aztán 3 mp alatti elélvezést eredményezett. Végül azért váltunk szét, mert a szerelem hiányzott. A szexet szerintem előbb-utóbb megoldottuk volna. Tudtam türelmes lenni.

Aztán itt egy szerelem, lassan alakult, és a kedves alig tud valamit a szexről mint játékról. Egyre jobb vele (mert most is türelmes vagyok), de nagyon hiányzik a spontaneitás, a szenvedély mélysége. De őhozzá lelkileg jobban kötődöm, vele jókat beszélgetek, őt szeretem, érte is vagyok türelmes.

Nálam a szerelem győz. És ahogy olvaslak titeket, nálatok is. :-)
A szerelem a lelkünk kinyílása, a szex a testünké. Mindkettő kell az egyensúlyhoz, de ha már borulni kell, én a szerelem irányába borulok. :-)

Ja! Az a baj, hogy a kudarcok miatt már fél belekezdeni! Ez tuti!
Egy üveg Tokaji Aszu csodákra képes! :)
Ha egyszer-egyszer sikerül, már ő is elhiszi, hogy megy ez!
A lényeg: még csak ne is gondolja, hogy mi a célod!
A spontaneitás a kulcs!
Pl.: Menjetek el valahová biliárdozni, iszogassatok majd otthon bontsatok ki egy jó bort, de csinálj úgy, mintha neked eszedbe se jutna a szex...
Nekem ez müxik!
Tudod: Azt kell gondolnia, hogy ezt ő akarta, pedig dehogy... :)

Sziasztok Lányok!

Én Pasi vagyok, és nehéz erről beszélni. Nekem is voltak (remélem csak voltak) na látjátok ez a baj a pasik elvesztik az önbizalmukat, mert mindenhol gyerek korunk óta azt látjuk, hogy a pasi egyetlen célja a sex. Szóval van egy depresszíós, feszült időszakod, akkor tényleg nem kívánod a sexet annyira-ilyenkor többnyire nem sikerül, és auzután a következő alkalommal már csak arra gondolunk, hogy hűűű most akkor egy akkorát kefélünk, csak nehogy nehogy nehogy nehoyg ........ és kész vége, ebből egy több kiút van
1 Doki --megmondja, hogy semmi problémád nincs és ez lehet, hogy segít- szerintem nem.
2 kora reggeli merevedést kell kihasználni, hogy legyen önbizalom újból.
3 borozgatás addig amig megjön a teljes önbizalom.
4 Nekem a 3 módszer+ a fogyás és némi testmozgás segít.

Hát ennyi , ha van kérdésetek akkor nyugodtan.

Ja igen, ha egy pasi veletek van akkor valószinűleg kíván, és ne higgyétek, hogy a Ropi csajok a menők!!!!

Kedves Tyuki!
Így látatlanban is kedvellek :-)))
Hát, erről beszélek én is. Szerintem nagy ívben le kéne tojni a különböző médiákban ránk erőltetett életmódokat, a sikerhajhászását, és a trendi kinézetet. Én is terndi lennék, ha még fogynék mondjuk 20-25 kilót, de eszem ágában sincs.
Csak annyit szeretnék fogyni, hogy nőiesebb legyek, és a pénzt sem hajkurászom, csak annyit dolgozom amennyit ésszel bírok követni. Persze be lehetne vállalni, de akkor a munkám gyümölcsét élvezni már nem lenne időm.
Ezért bírom a Somat, ő vállalja önmagát.
Ha jól emlékeztek meséltem a tavalyi Máltai nyaralásról, ahol a fiatalokat egyáltalán nem zavarta a kilógó hasuk, fenekük, karjuk...stb. Egyszerűen jólérezték magukat, az ottani boltokban nem kapkodtak a különböző terndi, márkás cuccokért. Az a ruci ami rajtuk volt ugyanolyan jól nézett ki mint a címkével ellátott (esetleg hamisított) társaik.
Felszabadultak voltak és kész. Inkább azzal foglalkoztak, hogy a másik mit beszél, mit érez, mi a véleménye és nem azzal, hogy bármit is beszélhetz csak jól nézzek ki, akkor már kimennek vele az utcára....
Na, lőjetek le, mert szájmenésem van....... :-P Bocsika, hossszzúúúúúú
Csók özön mindenkinek

Szia!

Hát én is nagyon megörültem neked! :)))

Látom, nem csak a csajokat támadja a média! Én már túl vagyok azon, hogy úgy akarjak kinézni, mint az újságokban a nők, mert rájöttem -hú de okos vagyok!- azok retusálva vannak! Szerintem én is jól néznék ki a play boyban! Tegnap előtt láttam a tv-ben a tavalyi balaton szépét, háááát, tök ronda volt a bőre és öreg volt az arca, retus nélkül, ugyebár.
Na, ennyit a médiáról.
Mi a helyzet azzal, ha nem kívánod a szexet? Most nem az a kérdés, hogy sikerül -e merevedni, hanem egész egyszerűen nem kívánod. Mit csinálsz?

Kisgé kérdésére válaszolva:

Nos általában ez az életmód miatt nem kívánja az ember (munka, főnök, kevés pénz ,a másiknak van, én egy nagy 0 vagyok, stb) mert bennünk, van ösztönösen, hogy kell hogy legyél VALAKI ! Szóval amikor a VALAKI megvalósításában gondok merülnek fel akkor lehangolt, depressiós lesz az ember és mincs kedve élni sem. Ilyenkor lazítani kell kinek-kinek igénye érzése szerint : sport, alvás, nekem Pl mindíg segít 10 perc Számítógépes foci , mert az lenyugtat. --szóval kell valami amitől megnyugszol és nem gondolsz az előbb felsorolt gondokra és társaira.

Tyuki

Hm..ez igaz, ezt már észrevettem nálatok-ha mondhatom így, hisz eléggé különbözünk. Pl. ha van egy ötletem, aztnem mondhatom direktbe, hanem úgy finoman, hogy az Ő ötlete legyen. Én ezelőtt fejet hajtok, mi csak háttér munkások vagyunk.:))))) Mi mozgatjuk a szálakat!:))))

Na, most komolyan, ez mind hat rátok ennyire????

Mi a helyzet a nők hajkurászásával? Képes egy férfi hűséges lenni?

Vannak bizonyos Férfi dolgok, amibe jó ha nem szóltok bele, csak így hátulról. Pl én ügyetlen pasi vagyok da akkor is nekem KELL megszerelni minden elekrtomos, mechanikai kütyüt, meg szeget a falba, stb, szóval eltolódtak a férfi-női határvonalak, Ami Férfias, ne szóljatok bele, és ne akarjátok ti megcsinálni, még ha jobban is csinálnátok, M

De jó Tyuki,hogy itt vagy! Végre belepillanthatunk a férfi személetbe is egy kicsit.

Nekem a párom felfedezte, hogy ha rengeteget bicajozik akkor sokkal tovább és jobban bírja a szexet. Ezt én is felfedeztem nála. :-))
Ezért - mivel imád bicajozni - sosem mondom,hogy ne menjen. ;-))
Bicaj helyett (mondjuk télen) vannak energetikai gyakorlatok, amik szintén segítenek bekeményíteni.
Egyszerű légzéstechnika. Kis gyakorlás és bármikor használható. Kivéve akkor, ha tényleg nem kívánod a szexet, mert akkor úgysem fogod csinálni.

Szóval a sport (nemcsak a bicaj) tényleg jót tesz. A lényeg, hogy jól és üdén keringjen a vér az erekben.
Amúgy ez lányoknak is szól! Sport után könnyebb az orgazmus, jobban tudsz figyelni a testedre, mélyebbek tudnak lenni az izommozgások, ezért is lehet mélyebb az orgazmus is. Vagy épp sokszoros. :-)
És az energetikai légzőgyakorlatok nálunk is hatásosak ám!

Éljen a szerelem!
:-)

Tyuki! Én sem vettem észre semmi sértőt. Levélkére válaszoltam.
Bátor és elszánt férfijelentkezőknek is szintén ajánlom a hastáncot (lásd hastáncos topic). Volt már több fiútanítványom is...

A párod támogat téged a kísérlezetésben? Vagy a pihenésben, hogy inkább ne legyen szex, de a lelked a helyére kerüljön egy-egy zűrös nap után?

sziasztok!

Nekem is van egy ilyen jellegü problemam!
Megpedig, hogy nem birom teljes mertekben elengedni magam az ágyban. Minidg azon görcsölök, hogy ugye nem lötyög nagyon a hájam, meg hogy fuu mekkora a seggem!
Ez eléggé gátol, mivel a párom igen kisérletezó alkat, én viszont jobban szeretem, ha én csak ugy fekszek alul, es minel kevesebb rész látszik belölem!
Pedig persze, hogy én is szeretnék változatos, és jo szexet, de félek, hogy emiatt nem fog sikerülni!
Nem tudom mi tévö legyek?
Hogyan tudnék ettöl a gátlásmtol megszabadulni???
Elore is koszi a segitseget!

timica!

Valóban nehéz megszabadulni egy ilyen gátlástól. Nekem is voltak hasonlók, de segítettek itt a csajok(Tündérmeggy, Black Mamba, stb.).

Hidd el, csak szemléletváltás. Ha megtanulod szeretni, és szépnek látni a tested, másnak is jobban fog tetszeni. És ez tényleg működik!

Hidd el, ha egy pasi szeret, akkor a te popsidat fogja a legszebbnek látni. Ha meg nem szeret, akkor meg, nem mindegy?

És amelyik pasi meg akar d..ni, azt nem fogja érdekelni, hogy mekkora az a popsi. :-)))
Ha pedig tényleg zavar, csináljátok félhomálynál.

Édes, az exem a következőt mondta (kicsit durva): "én az olyan csajokat imádom, akiknek nem domborodik ki a pocijuk, ha berakom a f...kam."

A mostani pedig imádja a popsimat! Hidd el, én sem vagyok szép, ha a magazinok nőcijeit vesszük alapnak. De pont az a jó, hogy nem ők az alap. :-)))

És ha már a sötétség az alap, akkor nyugodtan tudsz bármit csinálni! Elvégre, nem látszik. Vagy egy másik ötlet: Bizonyos pasikat izgat, ha a nön marad egy-két ruhadarab. Na, hagyj magadon egy szexi melltartót, hozzá bugyit, és köss a csípődre egy klassz kendőt, amely illik hozzá. Ülj az asztal szélére, és csak azt engedd, hogy a bugyi kerüljön le... (és máris egy másik pózt próbáltok) De a fantáziádra bízom... :-))) remélem, tudtam segíteni. :-)))

Szia Timica!

Én is csak azt tudom mondani, mint Smallviki!
Ne törődj ezzel, ha a párod megkíván, akkor akár csilláron lógva is lehet!:)
Meg aztán senki nem néz ki úgy, mint amiket fotókon, újságokban látunk. A 42 kilós nőkön is van narancsbőr és az szerintem még csúnyább is, mint egy kerek csajon. :)))

Nekem volt olyan csajom is, aki simán elfért volna bármelyik címlapon, és tré volt az ágyban, meg volt "húsos" is, aki 10+ volt. Kevés nő tud igazán szajhaként viselkedni az ágyban, a pasidnak meg ez jön be, ha jól veszem ki a szavaidból. úgyhogy ne fogd vissza magad!

Nekem a kedvesem azt mondta, hogy még soha nem volt ilyen csaja mint én, aki ennyire intenzíven éli meg a szexualitását. És ezt nagyon élvezi. Eddig csak vékony barátnői voltak, én vagyok az egyetlen duci.

Amúgy nekem is beletelt pár évbe amíg tényleg (önmagamnak sem hazudva) megszerettem a testem. És élvezem nagyon, akármilyen is. Persze törekszem, hogy lefogyjak, mert könnyebben könnyebb mozogni is.
Amit a magam tapasztalatából tudok ajánlani, annak reklámját és ajánlatát megtalálod a Hastánc topikban, amit indítottam (pár sorral lejjebb).

Azt írod a párod kísérletezni vágyó. Az tök jó! És ráadásul veled akarja mindezt megtenni! Tehát odavan érted. Ha magadban még nem bízol, bízz őbenne. Ő szeret téged és kíván téged és veled akar lenni, téged akar fogdosni és símogatni és eggyé válni veled. Hát legyetek együtt az élményben, ne csak ő legyen benne.

Bár én már nem tartozom a hájasok közé...
de azt megsúgom a hasam alsó része még mindig nőiesnek nevezhető...inkább mint kockás :)))
Azt is megsúgom, hogy ettől döglik minden pasi, sőt...sőtsőt
nem is írok mást :)))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára