Kedvesek,
nem tudna valaki megdobni néhány infóval erről a tornáról? Túl messze vagyok az első magyar könyvesbolttól, ami utamba kerülhetne, és nagyon szívesen elkezdeném ezt a tornát, ha lenne néhány infóm a gyakorlatokról. Régen olvastam a könyvet, és nagyont tetszett, és már nem tudom, hová tegyem a mozgásigényemet...
Holly

fórum: 

hozzászólások

Kezdő gyakorlatok, leginkább comb belső fele, csípő, alhas, felkar, hát. Továbbá nyújtó gyakorlatok. Emlékszem, amikor csináltam, a hullamerevségbő néhány hét alatt eljutottam oda, hogy a derékszögben feltett egyik lábamra úgy simultam rá homlkom a térdemen stílusban, mintha mindig is ezt csináltam volna...

Szuper :)
A címem (küldhettek ch mentes csokit, virágot, levelet, képes lapot, kiscicát stb... :) )
Szabó Viktória
141. East street
Prittlewell
Southend On Sea
Essex, SS2 5EB
UK
A fenti felsorolás persze vicc volt ;)
Egyre jobban vágyom a rendes mozgásra, mert napi 8 órát állok egy gyár csomagoló részlegén... ÉS kissé be vannak tőle merevedve az izmaim :)

Csajok!
Mint talán már említettem vhol, idegenvezető vagyok, főként Nagy-Britanniába járok. Júl közepén megyek meginbt, ha kell, kisebb csomagokat, úgymint könyv pl, el tudok vinni, csak randit kellene megbeszélni. Ha vkit érdekel a postázásnak ezen módja, jelezze. Pl. Londonban lehetne találkozni.

én szívesen elküldöm a callanetics 1 -et ,ha nagyon rá vagytok állva.A kérdés csak az ,hog y aki csinálja hány kilósan és milyen edzettséggel áll neki?Szerintem a callanetics ,nagyon az edzettségi szint elején/azaz edzetlenül /segíthet mint mozgás.Ez egy izometriás torna ,főleg nagyon magas súlyhoz,és legyengült szervezethez találták ki.Ha kella könyv hollynak és gagnes elviszi akkor írjatok priviben és lebeszéljük! pusz katila

Sziasztok!
Nekem sikerült kölcsönkérnem a kék könyvet és megvettem a callanetics videokazettát (alapprogram). Úgyhogy most már csak napi rendszersséggel kellene végeznem a gyakorlatokat :). Tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kinek mennyire sikerült ezzel a tornával átformálnia az alakját. A könyvben lévő képek nagyon meggyőzőek.

Szia!
Ma reggel korábban keltem fel, hogy tudjak tornázni(sajnos csak 40 percig).Holnap majd még korábban ébredek és akkor menni fog az 1 óra is:). Csak a lelkesedés maradjon meg, na és persze az akaraterő az atkinshez.

Szia Kisgé!
Jelentem, hogy múlt hét kedd óta 9-szer csináltam végig az 50 perces tornát. Igazán büszke vagyok magamra, de legfőképpen arra, hogy van akaraterőm ahhoz, hogy hajnali 5-kor felkeljek azért, hogy tudjak tornázni. Így aztán bármi közbe jöhet napközben nincs semmi gond, mert a torna le van tudva :) .A diéta sajnos nem megy ennyire, mert az elmúlt 4 napban felrúgatm minden szabályt már ami az Atkinsre vonatkozik :(
Szerinted 1 hónap alatt, ha minden előírást betartok mennyit lehet fogyni az Atkinssel.
A legfontossabbat még nem is írtam a torna hatására szemmel látható a változás :))).

Szia Panny!

Nagyon ügyes vagy!:)))) Mondtam, hogy nagyon látszik, érdemes ezt csinálni!
Hány kiló súlyfelesleged van? Mert attól függ, hogy mennyit fogyhatsz, mert 5 kilónál 1-2 kiló, 20 kilónál 5 kg körül. Meg mindenki szervezete más. Szóval, mennyit akarsz leadni? Na és miért fontos az egy hónap?:)))

Nem vagy Te bálna!!!! Ez nem is vészes. Nézd, én 9 hét alatt adtam le 6 kilót úgy, hogy 10-et akartam leadni. Amit leadtam, az kb 10 kilónak néz ki, mert centiben mérve 10-10 centik mentek le a kritikus helyekről. Én úgy fogytam, hogy az első héten egy kiló, aztán hetente kb 0,5 kg ment le. Ha így számoljuk kb 3 kiló mehet le, ha diétázol. Na most mellé a torna az még plussz segít.
Azért borult nálad a az Atkins 4 napja, mert nehéz betartanod? Én South Beach diétával fogytam, ami nem annyira szigorú, de ugyanígy a ch mentes étkezést favorizálja.
Szerintem ne éld bele magad, hogy 1 hónap múlva 10 kilót le fogsz adni, mert ez egyrészt nem egészséges, és ha koplalsz, sem éred el. Inkább fogadd el, hogy 3-5 kg mehet le és már jobban érzed magad.

Szia Kisgé!
Tudom, hogy túlzás volt a bálna jelző :). Arra sajnos már én is rájöttem, hogy 1 hónap alatt nem lehet leadni 10 kilót :(. A fogyózást egyébként nem most kezdtem el, hanem még januárban. Akaraterő és kitartás nélkül azonban nem tudtam tartós eredményt produkálni. Tavaly a 90 napost csináltam egy hónapig akkor lement a súlyom 75-ről 68-ra. Aztán abbahagytam :( Tudom ezt nem kellett volna, de ez már késő bánat. Most januárban ismét nekiálltam ennek a diétának és 1 hónap alatt semmi nem ment le még centi sem (talán 1-2, de az nem számottevő), pedig tornáztam is. Az Atkinssel 2 hét alatt a 75-ről 70-re mentem le, de közbe jött a húsvét :( . Ezen a héten mindennap tornáztam, azért számomra ez siker a sok kudarcba fulladt diéta után.
Holnap egyébként 7 napos zöldség diétát kezdek el és nagyon remélem, hogy be is fejezem persze nem idő előtt.

Szia!

Szerintem meggyőződéből válassz fogyókúrát. Olvass utána, és találd meg a neked megfelelőt. A 7 napos kúrák, meg a 12 napos kúrák nem érnek semmit, csak kiéheztetnék és még több jön fel utána. Lényeg az életmód változtatásán van, de ezt Te nagyon jól tudod, hiszen nem ma kezdted a fogyit!:)
Én 12 éve őriztem súlyfeleslegemet és mára elegem lett belőle, le is dobtam azonnal, amit kell. Fura is volt, mert 12 évig nem ment és imádok enni, meg különben is jó vagyok így! Viszont vágyakozva néztem a vékonyabb csajokat, emg a jó kis rucikat.
Aztán mégis megálltam kenyér, krumpli és rízs nélkül majd 1 évig....

kisgének tökre igaza van!nem lehet egy hónap alatt 10 kilótól megszabadulni és ne a nyaralás legyen a soványság célja hanem ahossszabb távú életmód és vékonyság/egyébként ez januártól akár ment is volna neked nem?/

Szia Katilla!

Tudom, hogy egy hónap alatt nem lehet lefogyni 10 kilót. Csak azt sajnálom, hogy év elején nem voltam elég kitartó. Ha akkor nem adom fel akkor most nem fájna a fejem és nem most kellene kapkodnom egyik diétától a másikig. Türelmetlen vagyok :(.

Szia!
Mindenképpen azon vagyok, hogy végre egy normális diétát válasszak. 3 napja csinálom a zöldség diétát, már csak 4 nap van vissza és ha végre a 60-asok táborába fogok tartozni az nagyon inspiráló lesz :) . Rendületlenül tornázom, eddig 15-ször sikerült végig csinálnom.
Te hány kilóról fogytál le és mennyit sikerült leadnod?

Szia!

Első tanács: Ne légy türelmetlen, mert akkor csak kapkodsz és görcsös vagy! :)
Én 63 kilóról fogytam le 57-re 9 hét alatt, vidám fogyózással. Ezt úgy értem, hogy nagyon élveztem!:))))
A tornát folytasd, ugye, hogy egyre jobban megy? :)

Szia!
A zöldség diétát pénteken abbahagytam, hétvégén mindenfélét ettem amit hétközben nem, sőt még többet is. Szombat vasárnap nem tornáztam, de ha jól emlékszem csütörtökön sem, de ma reggel igen. Több nap kihagyás nem lesz.
Már nem sokkolom magam azzal, hogy 18 nap múlva megyünk nyaralni és nekem ismét nem sikerült lefogynom. De ezt csak saját magamnak köszönhetem. Most megpróbálok keveset enni. Zöldséget, gyümölcsöt , joghurtot, szóját, husit aztán meglátjuk mi lesz, de azt most már látom, hogy csak életmódváltással lehet tartós eredményt elérni. Ezek a pár napos diéták csak kiéheztetik az embert.

Szia!
Ez a torna tényleg hatásos. Én boldogult ifjú koromban (17 évesen, de rég volt!) egy hónapig heti 5x csináltam, és akkor, mindenféle diéta nélkül lement 4 cm a fenekemből. Szóval, ha diétával fejeled, biztos tuti lesz. Bár én inkább az SBD vagy a GI diétát ajánlanám. Vmivel lassabb, de szerintem egészségesebb...

Egy kevés van ezen a honlapon is, de a legjobb, ha Kisgével konzultálsz, ő az SBD szuper-guruja! :-) Én csak kontárkodom. Mondjuk az első két hete ennek is szigorú. A GI-ről találsz leírást a múlt havi LowCarbban, néhány hónappal ezelőtti Shape-ben, a fittseg.hu honlapon, meg tudok neked táblázatot küldeni, ha ezt a diétát választod. Sok sikert!

Annak, aki budapesti. Sőt, inkább budai!

A Margit krt. 48.ban találtam egy nagyon klassz kis callanetics studiót. A csajok nagyon profik és segítőkészek.

Jó a könyv, meg a kazetta is, de én azt gondolom, hogy legalább az elején nem árt eljárni egy oktatóhoz. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy hol és hogyan tartod az alkatrészeidet. A kazi és a könyv pedig nem annyira tudja a helyére igazítani :)))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára