Csajok írjatok tapasztalatokat erről a diétárol mert én sok jót hallottam róla.Két ismerősöm csinálja és 1hónap alat fogytak 10kg-ot

fórum: 

hozzászólások

160cm vagyok,ugy hogy most már kicsit sokallom.A negatív rekordom 43kg volt,de a család orvoshoz cipelt,igy utólag,igazuk vólt.
Az én fogyokúrám nem követhető példa,egyik éjjel eldöntöttem,másnaptól nem eszem.Majd nem egy évig csak citromoszöldteát ittam,és napi egy órát tornáztam.Majd friss gyümölcs,és zöldséglé,de mésfélévig tartott mig lement.Hozzátezsem rengeteg fogyokúrát kiprobáltam,tipikus jojot játszottam.

Másfél évig nem ettél? Te jó ég! Nekem ahhoz nem csak a kezemet kellene "lekötni", de a számat is be! Persze én nem is tudnám ezt megcsinálni, most ott tartok, hog totálisan meg lennék magammal elégedve, ha mondjuk egszer tudnék csinálni egy hetes léböjtöt. Sőt azzal is, ha egy hónapig bűnözés nélkül bármilyen fogyókúrát.

Szia Anyabanya!Nagy gratulaciom ezert a bravuros fogyasert!Azert szerencses is vagy,hogy a drasztikus reszet egyaltalan tulelted.Neha en is becsusztam mar ilyesmibe es magamat is szerencsesnek tartom.Mindenesetre nagyon peldamutato a kitartasod es az energiad!Tovabbi sok sikert!lolka

Szia aranyalma!En a gyumolcsnap kivetelevel,minden nap megittam reggel a tejeskavet es igy is mukodott a dolog.Elmeletileg persze feherje es CH napon amugyis nyugodtan ihatod.Szerintem mindenki tett nehany kis atalakitast.Ha a tobbi dolgot rendesen betartod,szerintem mukodni fog.Sok sikert!

Szia Aranyalma!Mindenkeppen probald ki.En regebben csinaltam,most ketszer 4 napot beiktattam az Atkinsembe es igy kimozditott a toporgasbol.Most probalok esszeruen enni.Ez azt jelenti alapvetoen lowcarb,de ha azt erzem reggel szuksegem van megis egy kis CH-ra,akkor tartok egy ch vagy egy gyuminapot(masnap mar garantaltan nem kivanom)Sok sikert a 90 naphoz!lolka

Szia, Lolka! Az a baj, hogy ha eszem CH-t, végem. Nem vagyok elég erős most. A teljes tiltás hatékonyabbank tűnik. Vagyis Atkins. De lehet, hogy a napokban sikerül összeszednem magam, köszi a biztatást. Eddig a legkisebb problémát az alkohol jelentette, de most, hogy többször járok el itthonról, hát...

Én ebben a II. körben elég jól átalakítottam magamnak a 90 naposat. :-)) Már "csak" 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni és mivel tombol a nyár... sokat csavargunk, jövünk -megyünk hétvégén ezért olyankor nem túl kellemes pl. gyüminapot tartani. Ezért beállítottam magam a hétfő-csütörtöki gyümölcsnapra fixen. Így nem áll fenn a veszély, h "elsikkad" a gyüminap pl. a nagy hétvégi kerti sütögetésben. Így kedden-szerdán fehérjét-keményítőt tartok és a szénhidrát kimarad. De azt amúgy sem kedvelem túlságosan. :-)
Ma reggeli mérlegelés szerint úgy tűnik, h működik a módszer. :-)))

Na végre megjavúlt az internet.Milyen sok új ember van amióta nem voltam.A diétát hanyagolom a kerti partik miadt de a súlyomat ugyan úgy tartom.Még az a fránya 8kg kellene hogy lemenyen rólam de így nem fog.Na mindegy még az ősz odéb van adíg hátha

Sziasztok!A CH evessel en is igy vagyok!Inkabb egy falatot sem,mert nagyon nehezen allok le.Persze most lazan veszem es ezert csuszik be neha egy fagyi nap.Na igen,a bulizosabb idoszak is most kezdodik,azt is jo bekalkulalni:-)Kellemes hetveget!Lolka

ja, es utana berakom a hutobe, hogy megkemenyedjenek kicsit

hat igen fogyozom...76 kiloval mentem szulni, most vagyok 61....atkinsoztam 2 hetig, de 4 kilonal megallt a fogyas... 55 kilo szeretnek lenni...az a szokasos sulyom...remelem sikerulni fog...

bovebben hol tudok olvasni a 90 dietarol? mert a mindmegette.hu-n nem sok info van leirva

Naná, hogy sikerülni fog! Gondold el, hat kilót kell leadnod, és most se nézhetsz ki rosszul. Nekem még 19-et kell lekínlódnom a 60-hoz, és már 11-en túlvagyok.
Viszont ha a kókuszgolyóhoz tejet teszel, megsérted a szabályt, hogy tejet csak fehérje napon. lehet bevinni a szervezetbe. A 90 napos lényege, hogy szétválasztod a különféle ételeket. Persze, lehet hogy ez nagyon kicsi mennyiség, és nem oszt, nem szoroz.

Én mondjuk nem teszek a csokitortába tejet. Azt írja a mindmegette.hu, hogy tejtermék csak protein napon fogysztható. Szóval én is bizonytalanságban vagyok. De valaki protein napon a rizsbe tesz borsót, ami mások szerint tilos.

Sziasztok!irtam tegnap is es elveszett az egesz,aztan nem volt idom ujra leirni.Szerintem az egyetlen nap a CH(akkor is a vacsi)amikor nem kell ezt a szetvalasztast olyan kovetkezetesen betartani,hiszen barmilyen tortat, sutit, fagyit megehetsz.En leginkabb fagyit ettem es csokit.Jol mukodott a dolog.Tehat nyugodtan megeheted a kokuszgolyokat.lolka

Szia,
Itt sajnos felejtős a melegszendvics.
Kenyeret (CH) ne keverj fehérjével (hús,sajt).
Kechup, mustár mehet, majonézzel vigyázni kell inkább. Hirtelen nem is tudom hová soroljam. Talán fehérjenaphoz, de inkább kihagynám.

Én is imádom a melegszendvicset és ezt a "problémát" úgy oldottam meg, hogy húsnapon néha eszem olyat, hogy sonkára darabolok sajtot és ezt így megsütöm. Végül is kenyér és vaj nélküli melegszendvics. Sok paradicsommal. Isteni. :-)
Vagy olvasztok sok sajtot és zöldségeket, salátát eszem hozzá. Mert számomra a melegszendvics leginkább az olvasztott sajtot jelenti. Azt nagyon imádom.

Ha jól tudom lehet 1-1 szelet kenyeret enni hús és zöldségnapon. De amióta ezt csinálom (43.nap), talán kétszer ettem kenyeret, azt is csak zöldségnapon.

A kenyér CH. De ahogy Trivia is mondja, húsnapon és kem. napon lehet enni 1-1 szeletet (lehetőleg teljes kiőrlésűt).
Ch napon pedig úgy osztod be a evésedet Ch-kból, ahogy jólesik. Akkor úgyis lehet tésztákat is enni, lisztes dolgokat. Tehát esetleg ebédre ehetsz kenyeret, csak akkor fehérje nélkül. Tehát vaj, sajt, hús, stb. ne legyen rajta.

Javaslom a www.mindmegette.hu fórumot. Ott a leírást is megtalálod, találsz recepteket, ill. ott 99%-ban mindenki ezt a diétát használja, sok-sok plusz ötletet kaphatsz még.

Kedves Éva!

Én nagyon gondolkodom ezen a diétán. Augusztus 5-ig más diétán vagyok, de utánna nagyon szívesen elkezdeném. Örömmel venném, ha beszámolnál a tapasztalataidról, és az eredményeidről. Sok helyen azt olvastam, hogy az első 4 nap után 2 kg-ot fogytak vele. Az nem is rossz...

Te hol tartassz?

Szia!
2 nap után -0,8 kiló. Vezetek naplót, ott részletesen írom. Örülök ha csatlakozol, ketten- többen könnyebb. Jó lenne ha a régiek is tanácsokkal látnának el minket, miket ettek stb. Ha megteszik, nagyon megköszönöm. Én napközben nem tudok netezni, csak itthonról. Várom a csatlakozásodat, addig is sok sikert a másik fogyódhoz.

Sziasztok! Én is ma kezdtem el a 90 napos diétát.Én már 1 hónap erejéig végig csináltam és 8kg-ot fogytam ebből 6kg 8 nap alatt ment le.Ma rántottát fogok enni salival és persze vacsira is ugyan ezt.Ha kérdésetek van nyugodtan írjatok.Különben én kezdtem el ezt a topikot

Engem is hasonló okokból vonz ez a diéta, mert hirtelen lemegy pár kiló, és aztán szépen szinten tart a szervezet. És nekem fontos a kezdeti siker, mert csak akkor van kitartásom.

Én egy hete napi 500-600kcal-t eszem, főleg sali és husi. Semmi gyümi. És még így is csak 2kg-ot fogytam.

Persze, ez is nagyszerű, meg minden, de sokkal jobban tudnék lelkesedni, és jobban viselném a stagnálást, ha egy kicsivel több mozdulna le első körben, mert akkor tisztában lennék azzal, hogy a szervezet, olyankor a szintentartásra törekszik.

Sok kitartást mindenkinek!

Smallviki! Ha megengeded beleszólnék a problémádba.Ha a 90 napos diétát akarod követni akkor ne hagyd ki a gyümiket mert a gyüminek nagyon jó tulajdonságai vannakPL:salaktalanító stb és még laktató is.Szerintem ez a diéta nagyon jó és ha az ember végig csinálja a 90 napot akkor biztos hogy sok kg-tól lehet megszabadúlni.EGY BUKTATÓJA VAN ENNEK A DIÉTÁNAK AMIBE ÉN IS BELE ESTEM AZ HOGY MEG VAN SZABVA HOGY MINDEN NAP MITKELL ENNI(FEHÉRJE,KEMÉNYÍTŐ,SZÉNHIDRÁT,GYÜMI)EZ NEM LENNE BAJ CSAK AKKOR GÁZ MINT NÁLAM IS HA A GYÜMI NAP AKKORA ESIK AMIKOR EGY KERTI PARTIN VAGY.őSZINTÉN VALJUK BE KI BÍR ELLEN ÁLLNI EGY JÓ ROPOGÓS HUSINAK GYÜMI NAPON.hÁT ÉN EZÉRT HAGYTAM ABBA A 90 NAPOS DIÉTÁT DE MÁR NAGYON BÁNOM.A JÓ ALAK MEGSZERZÉSÉHEZ ÁLDOZATOKAT KELL HOZNI ÉS ÉN AZÉRT KEZDTEM ÚJBÓL EZT A DIÉTÁT MERT MEGVALLOM ŐSZINTÉN VISSZAUGROT 3KG,ÉS NEMSZERETNÉK ÚJRA CSÚNYA KÖVÉR LENNI.HOZZÁ KELL TENEM HOGY VALAMIKOR 90 KG VOLTAM MOST 75 KG VAGYOK ÉS SZERETNÉK LEFOGYNI 65KG-RA.hA VÉGIG CSINÁLTAM VOLNA A 90 NAPOT AKKOR MA NEM LENNÉNEK ILYEN GONDJAIM.TEHÁT ERŐTELJES BEDOBÁSSAL A MAI NAON ELKEZDEM A 90 NAPOS DIÉTÁT ÉS MINDENKINEK CSAK AJÁLANI TUDOM TOVÁBRA IS.A BUKTATÓKAT MEG ÚGY KÜSZÖBÖLÖM KI HOGY MOSTMÁR NEMJÁROK EL KERTIPARTIKRA MERT KEZD MÁR HERÓTOM LENNI A GRILLES KAJÁKTÓL ÉS RÁJÖTTEM HOGY A PILLANATNYI ÉTEL UTÁNI GYÖNYÖR ESTÉRE ELMÚLIK VAGY FELEDÉSBE MERŰL DE A+KG-OK SAJNOS MARADNAK.HA SEGÍTSÉGET AKARTOK A 90 NAOS DIÉTÁHOZ AKKOR SZÍVESEN VÁLASZOLOK MERT BÁR CSAK 1HÓNAPIG CSINÁLTAM DE RENGETEGET OLVASTAM A DIÉTÁRÓL ÉS SOK RECEPTEM VAN.NEKTEK SOK KITARTÁST

anita!

Egy kicsit félre értettél. Én most nem a 90 naposat csinálom. Hasonlít az Update-re csak rámszabva.

És erre írtam azt, hogy mivel ebben nem igazán megengedett a gyümi, szívesen kipróbálnám a 90 napos diétát, mert ott van gyümölcsnap.

A gondom csak annyi, hogy félek a tésztás és az édességes naptól...

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára