Sziasztok!
Gondoltam nemart egy ilyen forumot is letrehozni, hogy segitsunk egymasnak ha valaki mar vegkepp nem birja tovabb es feladja v. feladna a fogyit. Talan adhatunk egymasnak jo tippeket, arra az esetre is ha bunozes tortent....azaz hogyan tovabb..
Termeszetesen az otlet azert merult fel nalam, mert en pontosan az az ember vagyok, aki elhatarozza magat, belevag majd feladja. Szoval ramfer a segitseg. Talan nem vagyok egyedul...segitsunk egymasnak!!

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Tenyleg en is ezt csinalom....most ezt megehetem, aztan majd este nem eszek, v. holnap kevesebbet..blablabla..." De miert csinaljuk ezt? Ez tenyleg csak amitas. Foleg ha valaki Atkinst csinal, mert egy falattal felboritja az egeszet:(

Es hogy en hany kilotol kene megszabaduljak. HAt kb. 15-18!! Ami par honappal ezelott meg csak 10 volt. Azota ugy elkezdtem fogyozni, hogy rogton hiztam 5 kgt. NA ez vagyok en!!

Ma viszont megjott az uj dietpill, talan majd segit. Allitolag nem leszek ehes tole! Par nap es kiderul...

Motivaciokent...Az atkins oldalon olvastam egy ilyet: sokan azt csinaljuk, hogyha bekapunk valami "bunoset" mindjart azt hisszuk oda az egesz es feladjuk aztan mondvan mar ugyis mindegy megtobb "finomsaggal" tomjuk meg a hasunk. NA ezt nem szabad csinalni, egyik hibabol a masikba esni...hanem tanulni belole, es nem feladni, hanem azt kell mondogatni, ez most megtortent, de nem adom fel, nem fog ki rajtam...stb.stb....

Eleg jo gondolat. Viszont nalam vmi oknal nem valt be amikor elkezdtem jegkremet enni...:(

Amit most konkretan elkezdek szedni annak a neve zetacap. Allitolag, egy kis "labdat" fuj fel a gyomorban, amitol ugy erzed 3-4 oran keresztul mintha bezabaltal volna. Szoval etvagycsokkento.
Itt bovebben olvashatsz rola: www.stomachbloker.com

(nem olcso)

Majd kozvetitek h. van-e vmi hatasa....

sziasztok!

Teljesen megértelek Benneteket. Én is átéltem, csináltam. sőt. annak idején a cigiről is úgy akartam leszokni, hogy ma még egy kis vörösborral jól elszívom a cigiket, holnaptól meg nem fogok. másnap pár óra múlva megmagyaráztam magamnak, hogy mégis miért gyújtok rá.
Én most úgy vagyok nagyon kövér, hogy igazából nem is tehetek teljes mértékben róla, mert orvosi műhiba következményeként híztam el. 25 kiló jött rám! Azóta szenvedek ,mindentől, pedig 2 gyerek után is 56 -60 kiló voltam. 72 kilóval szültem mind a két lányomat. most 85:-( És ez így megy pár éve. már nagyon utálom magam, nem szeretek sehová menni. 4. napja csinálom ezt a diétát. Illetve most ugrott be valami. egyszer azt olvastam, hogy akik fogyóznak eleve ott rontjálk el, hogy fogyókúrának nevezik. Nem kúrát kell csinálni, hanem életmódváltást. ! Az Atkins is arra nevele ha hagyjuk magunkat. Szerintem engedni kell, hogy történjenek velünk a dolgok. Úgy kell felfogni, hoyg tök jó, mert ezerrel ég bent a zsírunk! szóval most is megdícsérem magam naponta többszörhogy milyenm büszke vagyok magamra, és sokszor rágondolok, hogy ég a zsírom:-) ugyan azt mondják, hogy nem jó rendszeresen a mérlegre állni, de nekem erőt ad. ha meg esetleg picit megint többet mutat - hát azt mondom biztos több vizet ittam.
én kiakasztottam alakásban a legkedvencebb bőrnadrágomat, ami 25 kilóval ezelőtt volt jó rám, és vágyakozva nézem:-) erőt ad a visszaemlékezés, hogy milyen klassz érzés volt feszíteni benne:-)

hát nekem ez a fajta motíváció vált be.4 napja csinálom, és 2.5-3 kilót fogytamn és teljesen fel vagyok dobódva:-)

nagyon sok sikert mindenkinek! :-)))

Sziasztok!
Örömmel olvasom , hogy ez a fórum is létrejött. Motívációra ugyanis mindenkinek és mindenhez szüksége van. Én bármilyen változásnak a lényegét abban látom, hogy változni ill. változtatni kell. Az Atkins módszert azért tartom jónak, mivel az első két hétben (ha betartjuk) valóban látható és mérhető változást produkál, ami motíváló erőként mindenkit beindít az úton, s bármilyen blabla ellenére mindenki fogyni tud vele elég látványosan. Szerintem éppen ezért a legnagyobb motíváció az első két (betartott!!) hét. Ha valaki ezt megcsinálja, akkor látja, mit kell tenni és hogy képes is rá. Szerintem, ha gond van, mindig megtalálhatjuk, mik azok a dolgok, amit másképp csinálunk, mint az elején, s a kezdő szakaszhoz bármikor visszatérhetünk. Szerintem ez nagyon szuper és biztonságot ad mindenkinek.
Sok sikert valamennyiünknek!!!

Érdekességképpen,hogy ne csak nöi szemmel legyen a kilók lecsúszása -a párom majdnem minden reggel megméri a súlyát,s öt a lecsusszant 10 dekák is motiválják...(mellesleg csak engem akar motiválni azzal,hogy ö is betartja a diétát,nem is kellene sokat fogynia)
Van akit 1-2 kiló sem hat meg,de van akinek még 10 deka mínusz is mennyei érzés.Szóval a mi családunkban a mérlegelés pozitív dolog,motiváló.Sokat olvasom,hogy ne méregessük magunkat gyakran,mert elkeseríthet,no......hát engem inkább feldob,még ha több is,mint szeretném:)

Sziasztok!
Én is az a típus vagyok, h na jó, akkor inkább csokizom, és nem vacsizom, bár tudom, h ez nem jó. Meg persze, h vacsorázom is utána. Valaki lejjebb azt írta, h ne nevezzük fogyókúrának, hanem életmódváltásnak, és szerintem teljesen igaza van! Ugyanis a fogyokúrákkal kapcsolatban MINDENKI szkeptikus. És ha fogyókúra, akkor azt nehéz betartani. Míg ha azt mondod, h nem eszem szénhidrátot, de mellette étkezem normálisan, az teljesen betartható. És talán ebbe még a bűnözés is belefér. Anyukám hízott most meg (persze csak magához képest: 55 kg), és ajánlgatom neki a lowcarb módszereket, de azt mondja, h egy kis csokikját ő mindenképpen fog enni, akkor meg mi értelme van, h nem eszik krumplit-kenyeret? Mondtam neki, h az is több a semminél, legfeljebb nem lesz annyira gyors. De legalább tesz vmit, nem igaz?

Veled vagyok, mivel én is hasonló cipőben járok!
Hajlamos vagyok könnyen feladni a dolgokat!
Pont valamelyik lowcarb újságban olvastam egy mondatot, ami nagyon megmaradt bennem, hisz ezelőtt mindig azt hittem, hogy "na, ez a kis falatocska nem árt meg", meg hogy "majd holnap akkor kevesebbet eszem ennyivel" stb.

Ezt írták:
" Aki megeszeik agy somlói galuskát, azzal a hittel, hogy majd helyette másnap többet tornázik, az nem a diétát csinűlja, hanem csak ámítja magát!"

Asszem kb. így szólt az okosság!

Azóta ígyekszem motiválni magam minden széppel:
gondolatban elképzelem, milyen is lennék 20kgval könnyebben, stb.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára