Sziasztok,
tisztában vagyok azzal, hogy mozogni is kell, de ti tudtok saját tapsztalat által olyan szerekez, tablettákat, amelyekkel felgyorsítható a fogyás?Vagy legalábbis könnyíthető.Ilyenkere gondolok, hogy nektek milyen telítő hatású gyógyszrek váltak be.(Zsírégető, vagy ami csökkenti az édesség utáni vágyat)?
Szóval minden érdekelne, nem csak tabletták, hanem a konyhában megtalálható dolgok is.

fórum: 

hozzászólások

Szia!

Az én tapasztalatom a kiegészítö szerekröl:
gondolom itt nem a vitaminokra kérsz segítséget,hanem ami eltelíti a pocid:)
-én szedek egy komplex szert,amiben mindenféle rostok,ásványi anyagok vannak(garcia camb.,króm...,jód...és még egy csomó)tutira segít a pocieltelítésben ,csak veszettül drága.
-krómot javaslok neked:édesség utáni vágy ellen
-jód :pajzsmirigy müködésében játszik szerepet,szintén egyensúlyban tart..
-otthoni dolgok:búzakorpa....,lehet tablettában (ez kényelmesebb),vagy normál formában rászórod a salidra,én ásványvízzel nyomok le belöle 1-2 evökanálnyit,igaz fürészporszerü az érzés,de ez a leggyorsabb:)(telíti a pocid és a wc-s dolgokban is segít)de a rostoknál az a lényeg,hogy iszonyat sok folyadékot kell innod hozzá.
Még egy rost az eszembe jutott,ezt lehet a gyógyszertárban kapni...neve:Flosa(szintén garcia camb.-ot tartalmaz)olyan zselészerüs-nagyon rostos lötyi lesz belöle,vízzel kell összekeverni egy adagnyit,narancs ízü,nekem gyomorproblémára ajánlották,bevált,bár ez sem olcsó.
De a lényeg,hogy bármit amit szedsz,kizárólag természetes legyen,semmi mesterségesre ne ugorj rá.

Ha még eszembe jut valami,leírom,de tuti mások is elmondják a tapasztalatukat.

Igen, a rostok telítik a gyomrot, de azok is szénhidrátnak számítanak. Úgy olvastam itt valahol. Valamelyik táblázatban. Megvolt adva a szénhidrátérték, a rostérték, majd a teljes szénhidráttartalom, és ez a 2 osszege volt.
Tudja valaki, hogy is van ez valójában?
Az emésztés végett szedném a rostokat, de akkor leáll a fogyás?

Nos...a komplex készítmény,amit én azért szedek,mert minden egyszerre megvan benne,nem kell 500 fajtát szedni(vitaminok és ásványi anyagok,plusz rost ,króm..bla-bla..)ez 60 euro.
A Flosa,amit a gyomromra vettem pár hónapja,de csak 1 dobozzal vettem,fél hónapra volt elég:20 euro.
De szerintem külön-külön ha veszel vitaminokat,nem összetett készítményeket használsz,akkor pár száz forintért bizti meg lehet kapni ,s ha nem egyszerre szeded,hanem kúraszerüen mondjuk 2 hónapig krómot,vagy szelént,akkor nem is megterhelö a pénztárcának,s ha elfogyott,utána szedsz mást,ha igényled.
Én most csak a komplex készítményt szedem,50 euroért jutottam hozzá,meg búzakorpát.Semmi bajom sincs,jó minden,energikus vagyok.
A króm nekem 2 nap után hatott.
De maga az atkinses kajálás is elveszi az édesség utáni vágyadat,nem is kell hozzá semmi,csak kitartás:)))Ha 2 hétig betartod a szabályokat,nem kell szedned mellette mást,csak vitaminokat(ami érthetö,de szerintem azt majdnem mindenki szed,ha fogyózik,ha nem).

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára