Sziasztok lelkes fogyizók! Romokban az életem. Munkanélküli lettem és bánatevő. Felhíztam 96 kg-ra. Ráadásul már nem is vagyok fiatal:( 43 éves. Valahogy rendbe kellene tennem az életem. Az első, hogy újra nőnek érezhessem magam, ehhez legalább 20 kg-ot kellene fogynom. Olyan vagyok, mint egy kemence. Ráadásul a férjem még mindig bosszantóan helyes pasi. Szinte már ez is idegesít.
Úgy látom sokaknak megy ez a diéta nagyon jó eredménnyel. Egyelőre olvasgatom mit kéne csinálni. Hogy állítsam össze a diétat. Van olyan, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik és segítene? Ezer pussz és köszönet előre is!!!!

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Köszönöm az információtokat a Pilates tornával kapcsolatban. Nagyon jól hangzik, ha pesti lennék én is eljárnék ilyen foglalkozásokra. De sajna itt nincs rá lehetőség. Gondolom ilyen kazetta nincs forgalomban. Legalábbis én nem találkoztam még vele...Kár. Mindegy. Köszi. Nekem marad a callanetics és a meglévő kazijaim.

Dana!

Találtam Pilateses kazit, a maxima oldalan írnak ilyenről:
Szőke Marianna – Pilates

Meg DVD-t vagy videot a www.hazipatika.com -on, az onnan megrendelhető: (ez labdas)
Fit Labda - Pilates - gyakorlatok kezdőknek 1999 HUF

Ha ki szeretned probalni menj a pilates.lap.hu-ra ott vannak ingyen letölthető gyakorlatok

Szia Rekus!

Köszi! Szétnéztem az ajánlott oldalon, ez tényleg valami új, nem a megszokott. Majd próbizom csinálgatni ezt is és érdeklődök levélben kazi után. A labdás szerintem még nem igazán nekem való:) Szétnyomnám a majd 90 kilómmal:)

Sziasztok!

En is szoktam Pilates-t tornazni otthon konyvbol. Szerintem nagyon jo! Az elejen meg a Bevezto gyakorlatokat sem birtam megcsinalni, de mostmar a haladokat csinalgatom. (Van amit a gerincem miatt ki kell hagynom, de nagyon sokat segitett a hatamnak igy is.)
Eredetileg tancosok, sportolok hasznaltak kiegeszito sportnak, vagy serulesbol valo felgyogyulashoz. Kicsit hasonlit a Callanatics-re de itt nem kell annyiszor ismetelgetni a gyakorlatokat, es sokkal nagyobb koncentraciot igenyel.
En mindenkinek csak ajanlani tudom.

Sziasztok Lányok!

Szoktalak benneteket olvasni folyamatosan, de olyan hallgatag kedvemben voltam. Csak nem akar összejönni a meló:( Csak ügynökösködni lehetne, azt meg nem nekem találták ki. Na mind1! Fogyi:Mínusz 8 kg-nál tartok. Szerintem ez nem rossz:)Bár a Bige 10 kilójára kicsit írigy vagyok, de megérdemli a víznapokkal.Én azt sajna nem bírnám ki.
Igazából most azért írok, mert olvastam Linda21 naplóját és szerintem a kalória nagyon kevés, amit magához vesz. Szerettem volna Neki írni...mert félek, hogy baja lesz, nem is érzi jól magát. De visszapattan a levelem.
Szerintetek alaptalanul aggódom miatta....lehet, de itt figyelünk egymásra. Ha valaki egyetért velem próbáljon már neki írni, hogy kicsit emeljen a kalóriamennyiségen.
Vagy én látom rosszul a dolgokat??!!
Na pussz és szép napot mindenkinek!!!

Dana

Szia Kisgé!

Köszi a virtuális vállveregetést:) Én is meg vagyok elégedve e téren magammal. Ker.fősulit végeztem és utoljára egy vállalat kereskedelmi osztályán dolgoztam, valami ihasonló munkát keresnék, ha nem fuccsolt volna már be a környéken minden.

Hihi!
Még azt sem tudjátok, h mire vagyok képes a konyhában, és máris összevesztek rajta... Ne igyatok előre az medvének az ő bőrére!
Most épp azon gondolkodom, h hogyan tudnám egy kicsit megvariálni a múltkor vki által leírt feketeerdő tortát. Vmi csokisabbra... Ma este a diploma-találkozó után nekiállok kísérletezni. Holnap megyünk nagynénémékhez egész napos heje-hujára, és ő nem a lowcarbos módszereiről híres. És vmit ki kell találnom, h mit miért és mit nem eszem, anélkül, h elárulnám, h én most fogyni akarok. Ettől tutira kiborulna a család azon része. Anyuék tudják, velük nincs gáz, de nénikém kiborulna. 1. "de hiszen vékony vagy!" c szöveg. 2. unokahúgom anorexiás volt/van, így a család eléggé érzékenyítve van a témára.
Szóval, arra gondoltam, viszek tortát, és abból fogok enni.

Gagnes!
Osztálytalálkozóra készülök és szívesen venném ha leírnád, hogy sikerült a torta csokis változatban. Amúgy én mindíg azt mondom, hogy nem fogyózom, csak egészségesen étkezem. Ez totál igaz is. Az, hogy elhagyom a cukrot, lisztet és sok fehérjét eszek és zöldséggel eszem a húst krumpli helyett nem egészségtelen. Ezt be kell, hogy lássa a környezetem. Á.

Hát sziasztok!
Hihetelen erőt sugároztok. Az elhatározás ma délelőtt született. Már be is vásároltam. És az ami innen árad, az hihetetlen. Remélem sikerülni fog, nagyon elszánt vagyok. De sajnos már volt ilyen, és továbbra is itt az a nagy izé a hasam helyén. A háj. De le fog menni... Tudom.

szijja:) végre:)

meséljek..hmm irulok-pirulok:) Hát az a nagy harci helyzet hogy most télleg komolyan kell vennem a tényeket hogy 19 éves létemre 163 centimhez 111 kiló társul. Huh basszus...elég durv leirva is, nemhogy vele élni. jo lenne ha kapnék támogatást hogy legyen egy kis motiváció h lássam h nem csak én senyvedek bár jol birom mert télleg akarom. ez a 8. napom és télleg érzem amit a könyvben is leirt hogy kiürültek a méreganyagok belölem. hát ennyi:) te hol jársz a fogyással?:)

puszz blanka

Szia!

Az első és legfontosabb, hogy szembenézz a tényekkel és hogy változást akarj. Nem kell szégyellned. Sokan vagyunk itt, akik kisebb-nagyobb súly problémákkal küzdünk.
Bármi kérdésed van, írd a megfelelő topikba és válaszolni fogunk neked.:)

Én nagyjából le is adtam, amit akartam, elég szépen és gyorsan. Én nem az Atkinst csináltam, de egy nagyon hasonlót és nekem csak az utolsó 5 kilótól kellett megszabadulnom, de ez ugyanolyan nehéz elhatározásban is és az életmódom megváltoztatásában is, mint akinek nagyobb súlyfeleslege van.
Remélem Te is az utolsó 5 kilódnál jársz hamarosan és hidd el, nem is olyan távoli jövő ez. Orvosilag érdemes az elején megvizsgáltatnod magad, van-e vitamin hiány, vagy hormon, pajzsmirigy gond. Ha itt minden rendbe, akkor nagyon gyorsan fog menni és javaslom, kezdj el kicsit mozogni, hogy szép legyen a bőröd is. Még fiatal vagy, neked egyszerűbb a bőrregenerálódás, de azért figyelj oda, neked is repedezhet a bőröd.

HAJRÁ!!!!

Nagyon nagy feladat ez, de ha nyolc napja csinálod, a legjobb úton jársz! Régebben 2 napig tudtam betartani az aktuális fogyókúrát. Ne feledd, hogy fiatal korod előnyödre szolgál, kicsit könnyebb lesz fogynod, mint akár 5 év múlva is. Tehát ne halogasd, csak folytasd. A sikerélmény nem marad el, meglásd. Eleinte, ha mondjuk atkinsezel, szerintem heti egy kiló biztos lemegy. Sétálgass minden nap, amennyit tudsz, igyál sok vizet. És ha véletlen egy nap bűnözöl, akkor ne gondold, hogy most már úgyis mindegy. Holnap új nap.

sziasztok:)

köszönöm szépen a biztatásokat jol esnek:) hát haladok haladok csak kicsit elszoktam gondolkodni mikor olvasom h a többiek x-edik hónapja csinálják a diétát pff az olyan messzinek és lehetetlennek tűnik. pl nemrég fejeztem be a 90naposat és elkeseredtem h 3 hónap eredménye volt 5 kiló holott télleg végigszenvedtem az egészet 4 naponta gyümölcsnapokkal..mindig amikor olvasom a sikertörténeteket ugy kezdődnek h soha sem sikerült még egy diérta sem (detto én) erre jol lefogytak..mikor lesz még végre nálam is ez?! :) de azért minden jó csak ismeritek azt az érzést mikor megesztek 3 tojást vagy mittomén 2 szelet hust egyszerre és már ettől büntudatotok van?:) tiszta hülye vagyok mi?:)))

jolenne ha megirnátok a véleményeteket:) addigis sok puszi: Blanka

Szia,
A bűntudat majd elmúlik, ha elkezdesz fogyni.
Eddig minden ismerősöm lefogyott Atkinsel, aki le akart.
A sok hónap azért van, mert ez nem fogyókúra, hanem egy teljes életmód váltás, és egy csomó területére kihat majd az életednek - persze pozitívan :)
Én 106-ról indultam, és nem mondom, hogy rohamtempóban fogytam, de végül is büszek vagyok az eredményre.
És talán így jobb a szervezetemnek is. Alapból sokkal jobban odafigyelek, hogy mit eszek, és ez akkor is megmaradt, amikor kihagytam három hónapot. És nem híztam vissza.
Szerintem Te is simán végig csinálod. Van itt összetartás rendesen, hogy erősítsük, segítsük egymást.
Ha gáz van, írj, és azonnal ott terem a válasz ilyen remek emberektől, mint a fórumlakók :)

sziasztok:)

Hát remélem is hogy el fog mulni mertt elég rossz érzés, és ha másnak mondom mind azt hiszi h megkattantam:)
És mit gondoltok arról, hogy szerintetek helytelen ha csak akkor eszek ha éhes vagyok? mert van hogy b2 órakkor jön rám elősször az evészet. És ti zsirosabban esztek? félek azt nembirná a gyomrom.
és szerintetek ha a rántotthus bundáját nem eszem meg akkor ez igy mennyi CH lehet (1 szelet husi)?

blanka

Szia!

Én azt javaslom, többször egyél, mert ha napi 4* eszel-szétosztod a 20 gramm ch-t 4 felé, akkor folyamatos lesz az anyagcseréd. Az anyagcsere beidul, akkor szépen fogysz.
A 90 napostól, csak 5 kg ment le? Az tényleg nagyon kevés, azonban lehet, hogy neked nem volt az a fogyókúra megfelelő. A ch megvonás bizonyul ám a legütősebbnek. Azért figyeld magad, hogy mikor fog beindulni.
Nézetted már a hormont és pajzsmirigy működést?

Hát kisgé ha jol emlékszem akkor kb 1- 1,5 éve voltam teljes vlérképes vizsgálaton, levettek vagy 10 k.cső vért és hát beikszeltek egy A4-es lapon szinte mindent. hát mindenem normális koleszterin is pajzsm.-is szóval azt mondta a doki h sikerülnie kell a f.kuráknak mert nincs egészségügyi bajom. ami tök jo de nem értem h mértnem megy le. de most biztos menni fog..remélem.

blanka

Blanka, szia. Van arra lehetőséged, hogy napi egy órát gyalogolj?Először persze csak séta lesz, az a lényeg, hogy haladj folyamatosan, ameddig bírsz.
Evés. Milyen ételeket szeretsz krumplin, kenyeren és édességen kívül? Ami a húsokat illeti nem kell zsírosan étkezni, csak lehet. Grillezett csirkemellet vagy grillcsirkét nagyon sokat ehetsz. Sokunknak a virsli mustárral sok erőt ad. :-)

hát nagyon jo lenne már:) de nem vagyok türelmetlen..elvégre ha csak átkéne venni a 65 kilós testünket azt nemis biztos h igazán értékelnénk:) azért én tudnám:DD

sok puszi:)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára