Feta sajttal töltött vesepecsenye | lowcarb magazin

Feta sajttal töltött vesepecsenye

Receptek: 
Hozzávalók: 
2 db vesepecsenye (70 dkg), 10 dkg feta sajt, 1 dl apróra vágott olívabogyó, 1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen, só, bors.
Elkészítés: 

A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel.

Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 5,5 gramm
diet