Sziasztok lelkes fogyizók! Romokban az életem. Munkanélküli lettem és bánatevő. Felhíztam 96 kg-ra. Ráadásul már nem is vagyok fiatal:( 43 éves. Valahogy rendbe kellene tennem az életem. Az első, hogy újra nőnek érezhessem magam, ehhez legalább 20 kg-ot kellene fogynom. Olyan vagyok, mint egy kemence. Ráadásul a férjem még mindig bosszantóan helyes pasi. Szinte már ez is idegesít.
Úgy látom sokaknak megy ez a diéta nagyon jó eredménnyel. Egyelőre olvasgatom mit kéne csinálni. Hogy állítsam össze a diétat. Van olyan, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik és segítene? Ezer pussz és köszönet előre is!!!!

fórum: 

hozzászólások

Szia Dana!
Gratulálok az 1,9 kilóhoz! Csak így tovább! Ami a kiegészítőket illeti, nálam a következők váltak be:
Centrum A-Z; Magne B6; Kálium (valamilyen por). Ha anyagilag bírod, akkor még érdemes később metabolt is fogyasztani vagy valami hasonló hatásút.

Szia Joci!
Köszi szépen a gratulát... a bíztatást nem különben:) Bár már én is ott tartanék, ahol Te:)Akkor ezeket veszem meg én is.Te már csak tapasztaltabb vagy e téren is. A metabol az valami szerves jódkészítmény. Szerinted az is szükséges?..és a Kálium vajon miért kell? Akkor kellett szednem, amikor kismama voltam...és vajon miért nem lehet vas a vitaminban? Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek. Csak hát ehhez is béna vagyok.Ha tudnám hol olvashatok utána nem zaklatnálak.De végülis egy a lényeg szedni kell és kész:) Köszi mégegyszer:)

Szerintem elég ha jódot szedsz pluszban a metabol helyett, mert az havi 5000 Ft és olyan nagyon sokat nem ér szerintem. A fogyásunk csak az étkezésen múlik, a kiegészítők csak pótoljanak vitaminokat és ásványianyagokat, akkor nem is lesz semmilyen hiányod és egészséges maradsz.
A káliumban én nem vagyok biztos, az zsírban oldódó, nem? Azt nem jó túladagolni, de Joci jobban tudja!!!!

A káliumoa egy patikában 200 Ft-ért vettem por alakban, s a főgyógyszerész azt mondta, kb. egy csapott kávéskanállal lehet naponta lenyelni, az kb. 1000g, de ne aggódjak a túladagolás miatt, mert csak a 10-szerese okozhatna gondot. Üdv. Kisgé::))

A káliumot és a magnéziumot az első szakaszban azért kell pótolni, mivel az erős vízhajtás miatt - amit gondolom tapasztalsz - sokkal több ürül ki a szervezetből, mint egyébként, s a pótlás a viszonylag alacsony CH miatt nem 100%-osan valósul meg a fogyasztott zöldségek által. "A kálium fontos szerepet játszik a sejtek folyadékháztartásában, szerepe van a normális izom-, idegműködésben. Az alacsony káliumszint korai tünete az izomgyengeség, krónikus súlyos esetben a szívritmuszavar. A fokozott magnéziumürítés alacsony szérummagnézium-szintet eredményez, ami a görcskészséget fokozza" Az előbbieket a http://www.vitalitas.hu/ismerettar/ve/ve6.htm oldalon részletesen is elolvashatod.
A metabolt én csak "szorgalomból" szedem, mivel "az eddigi teóriákkal szemben nem a kalória bevitel csökkentésére helyezi a hangsúlyt, hanem a pajzsmirigy optimális működtetésével a szervezet anyagcseréjét kívánja fokozni" (http://www.medeor.hu/me_termekek_wellness_es_szepseg_fogyokurat_tamogato_etrendkiegeszitok.htm). Hát, remélem, mondtam valami hasznosat. További sikereket!

Köszi, akkor majd ráfogom valamelyikre. Valóban Nekem rengeteg a leadnivalóm, de most már Veletek sikerül:)
Hallottam már róla én is, hogy aki kevesebb plussztól szeretne megszabadulni annak nehezebb ezt megtenni. Te vagy Tigis az élő példa:(
Én mondjuk ki sem bírnám, hogy ne egyek reggel. Úgy teszek, ahogy Kisgé javasolta. Még az engedélyezett ch-t is igyekszem felosztani egész napra. A kávét is elhagytam. Biztos, ami biztos. Ma már nem is hiányzott.
..és főzöm a kocsonyát:) Hosszú évek óta lelkiismeretfurdi nélkül fogok belőle falatozni, mert tudom, hogy így is fogyok. Komolyan bánom, hogy nem hamarabb vágtam bele. Igazából én ezeket szeretem enni, amit most szabad. A családnak az előbb sütöttem lekváros kiflit, egyáltalán nem csábít :)

Joci, Kisgé!

Köszi mindkettőtöknek! Megértettem mindent. Frankón elmagyaráztátok.Ha nekem is sikerül /és miért ne sikerülne:)/
ebben Ti is benne lesztek. Hálás vagyok, hogy mindig szorítotok rám időt:)
Kisgé! Olvastam a naplód. Ez tényleg királyság:) ..és valóban büszke lehetsz magadra.

Szia Kisgé!
Köszi az érdeklódésed, csinálom ezerrel. Bár a napokban nem tudtam tornázni, mert tönkrement a fűtésünk. Apa csak reggel bírta lecserélni a szivattyút most már jó az idő. Tegnap is az anyósnál voltunk. Nézett is, hogy a finom rántott csirkéje helyett az előző napi oldalasból ebédeltem:) De nagyon rendes és soha nem kritizál.-3 kg-nál tartok éhezés nélkül./ a múlt hét hétfőn kezdtem/ Ráadásul igencsak húzós kajákkal. Kibírtam egy falat bűnözés nélkül, mert tudom visszavetne a fogyásban.
Valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy kenyeret tömök az arcomba. Nagyon kínozott a lelkiismeretfurdalás, hogy na ezt sem bírom végigcsinálni. Jó volt felébredni. Az édes íz még mindig nem hiányzik.Húsvétra azért csinálok kókuszgolyót, ha végképp kísértésbe esnék. De igazából jó lenne kitolni a bevezető szakaszt, mert én még így is jujj de nagyon sok vagyok. De most valahogy úgy érzem
ezzel sikerül. Már egy tizes is látványos lenne nálam, mert szélesek a vállaim a régi kézilabdás múltamnak köszönhetően. Soha nem voltam egy törékeny alkat.
Ja és képzeld annyira energikusnak érzem magam, hogy
igaz Callaneticcsel kellene próbálkoznom, de szívesebben mozgok valami pörgősebbre. Tele vagyok energiával és bírom:) Persze azért még ugrálok. De azért minden happy:)

Akkor nagyon jól megy, örülök! Ez az első jele, hogy nagyon energikus vagy, én a világot meg akartam mozgatni az első hét után! Nagyon jó eredmény ez a 3 kiló, ne gondolj arra mennyi van még, kis célokat tűzz ki. Például fogadd meg, hogy húsvétkor nem fogsz bűnözni és rájössz utána milyen jó érzés. Bár a húsvét pont jó ünnep a sonkával, meg a főtt tojással, csak kenyeret nem eszünk hozzá, mégis szupi! :)
Szóval én pl. voltam egy kerti partin a fogyókúrám második hetében, ahol annyi finomság volt, hogy csak na. Először nem akartam elmenni, hogy ne bűnözzek, de a társaság miatt csak elmentem. Körbenéztem és láttam, hogy az egyetlen, amit ehetek, az a kígyóubi. Úgyhogy fogtam egy adagot és megcsináltam magamnak, azt ettem kis sajttal, pár falat marhalábszárral, ami finom pörinek volt megfőzve és ittam rá egy pohár száraz vörös bort. Utána olyan büszke voltam, főleg, mikor a többiek degeszre ették magukat és ott kínlódtak. Ez ám a próbatétel! :))))

Köszi! Tényleg kemény vagyok, de soha nem voltam. Olyan lusta voltam és akarat gyenge, mint bárki más, vagy még jobban!
Ez a fogyókúra formált át, de kellett hozzá nagy adag akaraterő, de csak az elején, utána már vitt magával az eredmény és a még több energia! :))))

Szia!

Mint írtam az előbb, soha nem volt akaraterőm. 12 évig-a legszebb fiatal 12 évem:18-30-ig akaratgyenge voltam. Most tényleg elhatároztam magam és a 63 kilómról lementem 57-re (162 magas vagyok és elég kerek voltam), viszont sokal többnek néz ki. Mindenki, aki ismer egy ideje, el van hülve, milyen vékony vagyok-magamhoz képest. 9 hét alatt ment le a 6 kg, de 8 volt rajtam, nem több. Nekem ez 10 %-os testömegcsökkenést jelent, úgyhogy nekem ez életem legnagyobb teljesítménye!!! :))))

sziasztok!

egy hete jöttem először, és azóta egyfolytában próbálok nekiállni a kúrának. lehet, hogy nem voltam rá eléggé felkészülve - magamnak úgy magyaráztam, hogy nem akarok tudatlanul belevágni. a könyvet végigolvastam, és ma délelőtt arra jutottam, hogy elkezdem.
szóval 1. napos vagyok. az elejét jól elszúrtam, mert nem reggeliztem, viszont sok tejjel megittam a kávémat, és aztán még egy kapuccsinót is.
aztán elmentem a boltba, és vásároltam Helmanns majonézt, zölsdéget, metélőhagymát, csirkecombot, mozzarella sajtot,savanyú káposztát és a hűtő legfelső polcát kisajátítottam.
aztán elkezdtem enni. pontosan 1 pohár / 20 dkg. sav. káposztát és 10 dkg mozzarella sajtot. még éhes vagyok, de picit várok, aztán eszem tojást és főtt csirkecombot.
én 20 kilót szeretnék leadni. 1 hónap múlva lesz a születésnapom /42.:-( / és arra jó lenne valamit felmutatni magamnak. Nagyon-nagyon-nagyon nem érzem jól magam a bőrömben !Ha beindulna, és egy 5-6 lemenne mennék tornázni is.
szerintetek a 17 éves lányom is csinálhatja?
neki egy 5-10 kiló kéne

Szia!

Szerintem jól tetted, hogy előbb felkészültél a fogyókúrára, mert ezt nagyon tudatosan kell csinálni, különben sok hibát vétesz.
A tejet majd tudod tejszínnel és vízzel helyettesíteni a kávéhoz, majd holnap már nem lesz gond. :)
Ha elhatároztad magad, hamar leadod a felesleged, kitartást kivánok! :)))

A lányodnak én személy szerint-de ez az én véleményem-nem ajánlanám, ő még fejlődő szervezet. Inkább mozogjon sokat és egy időre felejtse el a kenyeret, tésztát, krumplit. Egyen zöldséget és sok roston husit, sajtokat, zsírszegény tejterméket. Ha csak erre rááll és eszi a Te kajáidat, akkor le fog ő is fogyni szerintem. Én a South Beach diétával fogytam, az nem annyira kemény mint az Atkins, az jó lenne a lányodnak. A diéta leírásoknál az is le van részletezve, nézd át esetleg.

Szia Bige!
Sok sikert kívánok neked a mínusz 20 kilóhoz! Ahogy látom, tudatosan fogod csinálni a módszert, s ez azért jó, mert így tisztában vagy azzal is, mit kockáztatsz egy "bűnözéssel" ill. azt is tudod, mit érhetsz el, ha betartod a szabályokat. Meglátod, az első ill. a második hét után milyen büszke leszel magadra és milyen elkötelezett leszel a módszered iránt::))) Hát igen, ha lemegy néhány kiló, akkor még jobban elhiszed, hogy működik a dolog. Kívánom, hogy így legyen!

Kedves Kisgé, Joci!

Igazán klassz, hogy mindenkit ennyire bátorítani tudtok. Nincs Nektek valami elhivatottságotok? :-)

Én most kicsit úgy érzem magam, mikor 17 évi dohányzás után abbahagytam. Pont arra gondoltam, hogy azt a módszert fogom követni. minden nap többször vállon veregetem magam, hogy " ügyes vagy:-)"
Valóban sokkal rosszabb utána az embernek szidnia magát, mint amennyi pillanatnyi örömöt jelent az a falat kaja. Utána úgyis megkeseredik.
Kiszámoltam, hogy ma csak 9.9 CH-t ettem. ez nagyon kevés. holnapra többet tervezek. Ja, és a kávémat is délután kapccsino nélkül, sok vízzel, kevés tejszínnel ittam.

Kedves Bige!

Biztos, hogy le fogsz fogyni. Amit elhatározol, azt tartsd be, mert így nem csak a kilóidtól szabadulsz meg, hanem önbecsülésed is nőni fog. Be tudod bizonyítani, hogy a kitartásod erősebbb a torkosságodnál.
Én március 1-én kezdtem a diétát és tegnap reggel 6,5 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg.
92 kg-ról indultam és 60-65 kg közé szeretnék lefogyni.
Nem tudom, hogy lehet-e ennyit fogyni...

Szia Bige!
Én is szeretnélek üdvözölni a csapatban. Bár én is nagyon
zöldfülűnek számítok itt. Az éveink és a felszedett kilóink is majdnem megegyeznek. Én a 172 cm-hez vagyok 93 kg.Szóval van miből lefaragni nekem is, de szerencsére úgy néz ki működik a dolog. Remélem Te is hamar megtapasztalod. ..és nagyon jól tud esni a segítség, na meg a virtuális vállveregetés, amit itt kapunk:)Sok mínusz kilót kívánok Neked! /is/

Kedves Joci!

Tudom, hogy nagyon profi vagy a témában. Írtad, hogy január10-e óta 14,5 kg-ot fogytál. Most hol tartasz? mennyit szeretnél fogyni? Mi volt a kezdősúlyod?

Ha az ember hall ilyen nagy fogyásokról, olyan jó kedvű lesz, hogy esetleg neki is sikerülhet.

Kedves Batkamanó!

Köszi a "profi" titulust, de nem tartom magam annak, csak próbálok minden infót megszerezni, ami segíthet nekem a kitűzött súly elérésében.
Kérdésedre válaszolva, most kb. - 15,5-nél tartok, 100-ról indultam és 75 a cél, tehát még kb. 9 van hátra, de a CH adagot fokozatosan emelem. További sok sikert!

Kedves Kisgé!
Jelenleg 30 g-nál járok, bár néha visszamegyek 20 g-ra, mivel nem akarok lassú fogyást, hiszen még 9 kg hátra van ill. jól érzem magam a 20-as szintnél is. Majd +5 kg-tól fogok lassítani. Te pedig szerintem már régóta tuti dögös csajszi lehetsz, ne akarj túl „gebe” lenni és vigyázz magadraJ::)))

Szia Dana!

Nekem csak 8 kilótól keleltt megszabadulnom, de úgy gondolom, ez ugyanannyi ideig tart és ugyanolyan nehéz mint 20 kilótól. Én először csak 5 kilót akartam lefogyni, aztán módosult a kitartásom és őszinte lettem magamhoz, amitől már nem lettem depressziós! :)
Jobban fogod érezni magad 1 héten belül, az tuti!
Én arra hívom fel a figyelmed, hogy igyál napi 2 liter folyadékot legalább és napi 4x egyél minimum, úgy oszd el a CH bevitelt, mert sokkal egészségesebb és gyorsabb fogyást eredményez ez a két apróság.
Hajrá, majd figyelni foglak én is! :))))

szia Kisgé!

igazán jó alakod lehet:-). nem is értem miért vagy még itt? hogy támogatsd a rászorulókat? :-) Bennem is akkora most a lelkesedés, hogy lehet én is próbálnék segíteni a tapasztalataimmal másoknak. Mindenesetre jó, hogy itt vagy!

szia Joci!

Igazán gratulálok Neked is, hogy ilyen kitartó vagy, és jó eredményt értél már el. Klassz, hogy Te is felkaroltad az "árvákat" Hány cm vagy a majdani 75 kilóhoz? nem leszel nagyon sovány? Megvallom meglepődtem, amikor megláttam, hogy férfi is van a fórumon. Egyedül Te vagy, ugye?

Én a 3. napja tartom be nagyon rendesen a diétát. Szerencsére se fejfájásom, se szédülés, semmi nem volt. Bár azt hiszem sokat jelent, hogy mielőtt elkezdtem, azelőtt sokat olvasgattam a fórumot, meg a többi témát is és megpróbáltam tanulni mások tapasztalataiból. Tehát pl. sokat iszom, és beosztom a szénhidrátot egész napra. 88.7-ről indultam 3 nappal ezelőtt reggel, és ma este 86.7 voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az 2 teljes kiló. Írtó boldog vagyok, és nagyon van kedvem folytatni!

pussz mindenkinek

Szia Bige!

Aranyos vagy, nagyon! :) Még mindig nem vagyok tökéletes és 4 hónapja csak a súlyom tartom, ami mint kiderült, sokkal nehezebb, mint lefogyni. Ezt egy dietetikus doki mondta és azt is, hogy ne görcsöljek-mert 3 kilót még le akarok adni- a testem épp alkalmazkodik az új állapotához és a kis dög vissza akarja kapni a 63 kilójt, mert megszokta..:))
Szóval én még mindig diétázom, illetve életmódott változtattam.
Imádom ezt a fórumot, sokat segített és mivel átéltem a fogyás könnyedségének élményét, így nagyon szívesen segítek. Szerencsére van időm irogatni a melóhelyről, úgyhogy itt is maradok még egy darabig! :))))

Gratulálok a 2 kilódhoz, nagyon szép! Látod, ha sok a folyadék, meg elosztva többször eszel, megy mint a karikacsapás! :))))

Gratulálok Bige! Jól haladsz, csak így tovább!
Én 170 magas vagyok és nem vagyok egyedüli ffi, láttam még másokat is - bár nem túl sokat - itt a környéken. Köszi az "aggódást", de nem leszek túl sovány::))). Csak így tovább!

Szia kisgé!

jó Neked, én csak itthonról tudok írni. akkoris általában este csak.
..de ma reggel ráálltam a mérlegre, és 85.6!!!!!!!!!!!!!!!
a tegnap esti nadrágban mért eredmény volt.
Hát igen, úgy döntöttem, hogy okos leszek, és a más kárán tanulok....:-))))

szia Joci!

Igazad van, tényleg nem lesz kevés a súlyod :-)
Persze mindneki maga tudja, hogy hogyan érzi jól magát.

azóta olvasom folyamatosan olvasom a hozzászólásokat itt is, meg máshol is, és valóban az erősebbik nem is képviseli magát Rajtad kívül is még 1-2 emberkével. :-)
Nagyon klassz Neked, hogy ennyit elértél, és "csak " azért nem vagyok irigy, mert azt látom, hogy pár hónap múlva nekem is milyen jó lesz, illetve nekem is lehetne már most ilyen jó, ha hamarabb elkezdem. Szóval én happy vagyok nagyon.

Szia Wolfi!
Én a Tesco-ban szoktam venni. Szögletes üvegben van és
literes kiszerelésben. Én erdei szamócásat és feketeáfonyásat vettem, de van narancs, gyömbér és őszibarack ízesítéssel is. Egyáltalán nincs benne ch és szacharinnal van édsítve nem aszpartammal. Nekem nagy segítség, mert vízből én sem tudok annnyit lőtyölni. Mást meg nem nagyon lehet.

az a baj, hogy a szörpök nem helyettesítik a vizet. Az okosok azt mondják, hogy a szervezeted több, mint 70%-a víz. azt nem pótolhatod szörppel, levessel teával. Plusz folyadéknak jó, de nem a napi szükséges 2 liter víz kiváltására :-(

most én kérek segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már megint sütöttem! mióta diétázom -4. napja- ez már a 2. alkalom, plusz egyszer gyümölcssaláta! Komolyan nem vagyok normális ! ez már kimeríti a mazochizmus fogalmát! Fogjatok le, hogy ne csináljak többet ilyet!

De nem ettem egyszer sem :-))))))))))))))))

Szia Bige!

Nagyon ügyi vagy! Remélem kiállom én is a próbát, mert én most fogok sütni. Holnap már "kéthetes" leszek..egyre nehezebb...de ha beledöglök is kibírom:) Úgy fogom fel, hogy ez az utolsó esélyem a lefogyásra. Ha most el bukom örökre kövér maradok. Egyébként nagyon jók a receptek itt elől.
Elhatároztam, hogy sorbeszedem őket. Van egy csomó édesség is..... Majdcsak eljön az ideje annak is. Én is szeretnék még egyszer ha nem is bőrnadrágban, de csinos farmerben feszíteni:)

nagyon klassz, hogy lassan lejár az első fázisod! az már hatalmas akaraterőről vall!
a receptes könyvet a hétvégén akartam megvenni, de jó, hogy nem tettem. néztem én is, hogy miminden finomság van itt. kár lett volna olyan sok pénzt kiadni érte.
Igaz, hogy nem sütit, de én ma ebédre kreáltam magamnak valami irtó egyszerűt: a grillcsirke mellét nem szeretem, mert nagyon száraz. apróra vágtam, ráütöttem a tojásokat, és mint a tojásos nokedlit sütöttem meg nagyon szalonna zsírjában, és természetesen a sült szalonnát benne hagytam.:-) Uborkát vágtam föl hozzá magamnak.
Nagyon fimon lett. egyáltalán nem volt száraz a csirke.
Hogy mit eszem - az a könnybebik kérdés nálam. Nekem nehezebb leállnom az evéssel, ha jól laktam

Hali!
Ne aggódj, nem mindenki szemtelenül fiatal itt:) Én is 42 vagyok és hát ilyenkor már jobban ragaszkodunk a kilóinkhoz..Túl vagyok már jónéhány sikertelen próbálkozáson. A 90 napos tetszett volna, de a gyüminapokat nem bírtam egyszerűen betartani. A többi kúránál is keservesen leadtam két kilót visszajött három:(
Azokat viszont lehetetlen volt betartani. Mindig éheztem. Most eszek és két hét alatt 4 kg ment le.Most vagyok a 172 cm-hez 92 kg. A sütit megcsináltam én is, nagyon jól néz ki. A család most pusztítja. Igazából még mindig nem hiányzik annyira, de még nagyon az elején vagyok. Nem tudom meddig lehet az első szakaszt csinálni, de én még itt maradok egy kicsit. Ha nem fogyok majd akkor emelek a ch-n. Ha heti 1 kg megy le így az is tökéletes lesz. Én még a bibliát sem vettem meg, de itt olyan tapasztaltak , hozzáértőek és segítőkészek a többiek. Jó, hogy idekavarodtam. Nehezen tudom magam elképzelni még 80 kg-san is. Már olyan régóta vagyok ilyen nagy darab. Állítólag nem látszom ennyinek, de én érzem, hogy milyen sok ez. Úgyhogy én szorítok Neked, Te meg szoríts nekem, hogy végre sikerüljön!:)

szia! igen, igen. Joci is írta, hogy korunkbeli:-) szóval nem vagyok egyedül, ez megnyugtató:-) akárhogyis nézem, nekünk nehezebb pontosan mert nehezbben megy le. ..bár én egyáltalán enm tragaszkodom:-) adom szívesen:-)
megnéztem a bulis képeket , és ott mindenki szemtelenül sovány is ! :-)))
szóval örülök, hogy itt vagy:-)
mennyit szeretnél fogyni?
szerintem ha a 2 héten túl vagy, az már hatalmas eredmény, és nagyon jó a 4 kiló mínusz is. ebben az egészben valóban az a csodálatos, hogy hamar sikerélménye lehet szegény önsanyargatóknak, és ettől szárnyra kelhetünk, hamarabb könnyűnek érezhetjük magunkat, mint más diétával. Meddig akarod csinálni az első fázist?
azt mondják, hogy amíg a súly nagyja le nem megy, addig kell. én legalább 20-at szeretnék fogyni, de 2 hétnél tovább nem szeretném a gyümölcsöt kihagyni. mást elhagyok könnyebben, de a gyümölcs már most hiányzik.

Kedeves Bige és Dana!
Azt elfelejtettem megírni, hogy én is 41 éves vagyok. Ahogy olvastalak benneteket, beszéd(írás)kényszerem támadt. Nagyon fontosnak tartom, hogy elmondjam: mi is megérdemeljük az előző vagy megszokott súlyunkhoz képesti "soványságot", s azt, hogy a barátaink és rokonaink elismerően - s néha irigykedve - nézzenek ránk, hiszen mi nem csak beszélünk valamiről, hanem meg is csináljuk. Panaszkodás helyett teszünk valamit (nem is keveset) azért, hogy olyanok legyünk, amilyenek szeretnénk.
Kedves Dana!
Nyudodtan képzeld el magad akár 80 kilósan (vagy 70), ahogy alkarod, hiszen dolgozol érte és megérdemled::)))Tudod, hogy nagyon sok múlik a gondolatainkon is? Legalább te ne korlátozd magad, mások úgyis megteszik. Gondolj azokra, akik valamilyen aggódó intelembe burkolt negatív tapasztalattal (persze ez soha nem személyes::) próbálnak eltántorítani a módszertől. Én már megtapasztaltam az élet más területein, hogy rajtam múlik minden. Ha igazán akarom és teszek is érte, mindent elérhetek.
Kedves Bige!
A fentieket neked is szántam::))) Ha az evés vége körül van egy kis türelmed és vársz néhány percet arra, valóban szükséged van-e még kajára, akkor meg fogod érezni, hogy valóban enni akar-e még a "Bige-szervezet". Ne a kajára gondolj ilyenkor, hanem arra, hogy milyen büszke leszel 1 óra 1 nap múlva magadra, hiszen képes voltál megállni egy nem teljesen üres tányér végleges kivégzése előtt:)
Biztosan látjátok már, hogy ez egy különleges módszer, hiszen működik. Viszont csak veletek és magatoknak működik. Ez egy olyan felelősség, amit senki nem tud átvállalni. Mutassátok meg mindenkinek, hogy ti irányítjátok az életeteket. Szerintem valahol ez a szabadság, nem?
További sikert és kitartást nektek!

kedves Joci!

iagazán kedvesen írtál, köszi:-) többször is elolvastam . nem vagy véletlenül pszichológus? Megnyugtató, hogy vagyunk páran öregek is:-)
Megnéztem a buli képeket tegnap, és csodálkoztam, hogy nem voltál ott egyen sem. azt hittem Te mindenhol kiveszed a részed ....még az eltűnt cicik fórumában is:-))))

Szia Joci!
Köszi a soraidat, mindig a legjobbkor jönnek:) Ideje kicsit pozitívabban gondolkodnom. Ki bízzon igazán a sikerben, ha még én sem merek. Azt hiszem a hozzám intézett utolsó sorod lesz a mottóm:)
" Ha igazán akarom és teszek is érte mindent elérhetek!!!!"
...és igenis én akarom irányítani az életemet:)
Hálás köszönet mégegyszer!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára