Sziasztok!
Már egy hete lap tanulmányzásával töltöm a szabadidőmet! Fitneszteremben halottam az Atkins-ről és nagyon megtetszett, mivel szeretnék megszabadulni kb. 10 kg-től! Most vagyok 59 kg a 160 cm-hez képest, és min. 50 kg szeretnék lenni!
Na most annyi az infó a fejeben, hogy kész azt sem tudom hol kezdjem! Tudnátok segíteni nekem?

fórum: 

hozzászólások

Szerintem tereld magad valamelyik szimpatikus szénhidráttudatos fogyókúra medrébe, mert így nem biztos hogy tovább fogysz.
Olvasd el az Atkins és a south beach diétát és meglátod, mi minden van leírva, rá fogsz jönni, hogy mit csináltál esetleg hibásan.

Köszönöm mindenkinek a választ. Én nagyon sokat ettem, mielött elkezdtem ezt a dolgot, folyamatosan, és rengeteg CH-t. Számomra csoda, hogy meg tudok lenni rendszeres sütemény- és csokievés nélkül, vagy hogy megállok 2 palacsintánál. És hogy nem eszem hat után. És se krumpli, se kenyér, rizsröl nem is beszélve. Szóval én nagyon meg vagyok elégedve magammal! :-) Viccet félre, még két hétig nagy nyomás alatt leszek, aztán még két hétig közepesen, az egy hónap. Feladat (a túlélésen túl): két kiló mínusz!

sziasztok!
előre is bocsána, ha nagyon alapvető dolgot kérdezek, de én tényleg kezdő vagyok:))
szóval azt nem tudom pontosan, hogy mi a gond az aszpartammal. atkins könyvben csak annyit ír, hogy nem javasolja a használatát, de azt nem , hogy miért (legalábbis én nem találtam benne).
tudnátok segíteni?
köszi!!

szerintem attól függ, mitőkl fogysz, hogy előtte miket ettél. ha rengetek pékárút és cukros dolgokat, akkor csupán a liszt és cukor elhagyása csodákra képes. viszont ha ezekből alig ettél előtte, akkor sokkal szigorúbban kell betartani a diétát... nekem sok ismerősöm van, aki túl az akárhányadik fogyókúrán (jó, mondjuk nem atkins-on) végigcsinált egy candida diétát, és úgy lefogyott, mint még soha.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára