Sziasztok!
Már egy hete lap tanulmányzásával töltöm a szabadidőmet! Fitneszteremben halottam az Atkins-ről és nagyon megtetszett, mivel szeretnék megszabadulni kb. 10 kg-től! Most vagyok 59 kg a 160 cm-hez képest, és min. 50 kg szeretnék lenni!
Na most annyi az infó a fejeben, hogy kész azt sem tudom hol kezdjem! Tudnátok segíteni nekem?

fórum: 

hozzászólások

Hello!172 cm vagyok,és kb 66kg.Fogyni szeretnék legalább 10 kg-ot.Egyszer már sikerült is,de pár hónap alatt visszaszedtem.Már minden gondolatom a túlsúlyom eltüntetése körül forog.Segítsetek!!!Sokmindent olvastam erről a módszerről és azt hiszem,belevágok.Csak van egy problémám:nekem ez az egész elég zavaros.Nem a fogyás magyarázata, hanemhogy mit is kell(szabad) enni,mikor,és hogyan.Mivel gimibe járok, nehéz megoldani,hogy magamra főzzek,bevásároljak,stb.Nem tudtok olyan konkrét ételeket, amik elősegítik a fogyást, és mégse macerásak?

Szia!

Eddig hogy sikerült fogynod? Én nem ajánlanám Neked az Atkinst, mert az nem fejlődő szervezetnek való. Sok torna a jó, meg az esti étkezésre való odafigyelés.....Semmi szénhidrát, csak husi zöldséggel, vagy csak zöldség. Ha már keveset változtatsz az étkezésui szokásaidon, már fogysz. Minimum 3x egyél, ez is fontos, meg a napi 2 l folyadék! :)))

Sziasztok!
De jó, hogy rátok találtam!
Én is ma kezdtem az új életmódomat!
Sokszor nekivágtam már, de most úgy érzem, sikerülni fog...
Csak cimborákra van szükségem, akikkel megbeszélhetem a nehézségeim, rossz napjaim stb.
Remélem rátok számíthatok majd!
Én először 15 kg-ot tüztem ki célul, annyit akarok az első lépcsőfokkal fogyni, aztán jöhet a 2. lépcső, ahol ugyan már lassabb a fogyás, de azért még megy, ugye?
A végső cél 30 kg.
Mindenkinek kitartás!!!

Szia Timica! Sok sikert kívánok neked és csak biztatni tudlak, mert nekem az elsö három hétben 8 kg súlyfeleslegem tünt el. Kívánom, hogy neked is folyamatos sikered legyen! Az elsö két hétben tilos a bünözés! Aztán meg már nem is akarsz annyira kirúgni a hámból..:))

Köszi mindent.Eddig elég radikális módszerekkel próbálkozta,mint káposztaleves, vagy egyszerűen 1-2 napig nem ettem semmit,úgyhogy ezt a módszert sokkal emberbarátibbnak tartom, és kész vagyok minden áldozatot meghozni a már évek óta hőn áhított eredményért.(Egyéébként nem vagyok valami izmos, úgyhogy az a 3 kg kicsit kevés lenne:))

Szia Orsy! Gratulálok az elhatározáshoz! Szerintem vedd meg a piros Atkins könyvet (Dr. Atkins forradalmian új...)t, és kezdd el olvasni. Mindent megtalálsz benne. Ha a hétvégén ráhajtasz az olvasásra, hétfön kezdheted az új életmódot. Én ugyanígy csináltam. 14 nap alatt 5,5 kg; igaz, hogy 100-ból:))

Eléggé lassú, mert nem rögtön indul el a fogyás, meg attól függ mekkora felesleged van. Joci pl. 25 kg felesleggel első két hetét 5,5 kg-val zárta. Nekem 1 kg ment le 8 kg felesleggel. Utána indul be igazán és az első szakasz 2 hét.

Na megtudtam!!!!!!!!!!!
Feb.14-től fel lesz tűntetve az étlapon és a megrendelő napon is....:)))
tök jó nem kell főzöcskézni otthon.....legalább a fél napi kajám megoldódik, mert én kétszerre eszem meg azt amit hoznak....nekem egy kicsit sok egyszerre....

A tavaly neki láttunk a növéremmel,le is ment 16cm,kg-ben nem tudom mert lelki nyugalmamra hivatkozva nem méretkezem,de aztán jöttek a husvéti ünnepek és mindez szerte foszlott.A siker élmény másfél honapig tartott de a sok zaba megtette hatását.Ma ott tartok,mint a tavaly ilyenkor.Közel a százhoz.De most sikerülni fog.

Egyébként itt a kezdöoldalon is találsz egy zsírolvasztó menüt, amit átalakíthatsz a te kedvedre. Minimum 2 liter vizet minden nap meg kell inni (de inkább többet). No kenyér, no cukor, no gyümölcs, no krumpli és rizs...és no para:))
A könyvben, de itt az oldalon is találsz szénhidrátszámlálót (a táblázatoknál), aminek segítségével összeállíthatod a napi 20 g CH-t. Az elsö 2 hétben naponta kétszer egyél 1-1 csésze friss salátát (Eisberg vagy hasonló), amit olivaolajjal öntesz le. Hozzá bármilyen natúr húst ehetsz sülve, föve. Egyszer ehetsz még egyéb zöldségeket is (nem minden fajtát..lásd a könyvet). És igyál, igyál...!:))....Hát, ez a lényeg nagyon röviden.))

Mindenkinek zsírégetös jó napot kívánok! Szurkolok nektek, Milnyo, Orsy, Tigris! Amit kisgé írt a 20 kilóról, az bizony lehetséges, ügyhogy nyáron lehet villantani a strandon! Addigra én is beszerzek magamnak egy vakarót...hogy le tudjam vakarni a csajokat...:))

Szia milinyo!
Kedd óta, rendelek és szerintem nagyon finom, és ahogy írtam már korábban tök sokat hoznak....
Én most hétfő óta -2 kg-nál járok....:)) Nekem nem olyan gáz ez az időszak....tök jól bírom....egyenlőre, még nagyon lelkes vagyok és ha ez megvan akkor szerintem tok jól mehet...:))

:))))))
Mi nők sokkal kritikusabban látjuk magunkat mint a férfiak minket. tavaly nyáron kikaptam a gépet a srácok kezéből, mikor fényképezni akartak fürdőruciban, pedig csak 64 kg voltam és nem 120, de így is undorodtam a fényképeimtől!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára