Sziasztok!
Már egy hete lap tanulmányzásával töltöm a szabadidőmet! Fitneszteremben halottam az Atkins-ről és nagyon megtetszett, mivel szeretnék megszabadulni kb. 10 kg-től! Most vagyok 59 kg a 160 cm-hez képest, és min. 50 kg szeretnék lenni!
Na most annyi az infó a fejeben, hogy kész azt sem tudom hol kezdjem! Tudnátok segíteni nekem?

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!
Ez a harmadik napom!!!
A tegnap szörnyű volt, alig bírtam, főleg, hogy a szobatársaim pizzát rendeltek vacsira!
De én okosan, és kitartóan csak a sonkát csípkedtem le a pizzájuk tetejéről!
Ma már valamivel jobb, ám mérlegre még nem merek állni.
Ismerem magam, ha nem látom egyhamar az eredményt, elkeseredek...
Mindenkinek hajrááá!
:))

Sziasztok.Én hétfötöl fogyizom,még nem mértem le magam,egyelöre nem is fogom.De a közérzetem javult,mátol már tornászni is járok.Ami a rendelést illeti,én egy héten 2-3 alkalommal gondoltam,mivel főzésre van időm ,csak a változatoság kedvéért.

Sziasztok!
nemrég kezdtem az Atkins diétát és nagyon sokat tanultam ettől az oldaltól. Viszont eg y-két dolog nem világos számomra.
Az aszpartam tiltott vagy "csak" egészségtelen és ezért nem javasolja Atkins?
Ez számomra azért fontos, mert gyakorlatilag Cola Light függő vagyok és most nem tudom, hogy egy-két pohár árt a fogyásnak vag ynem?
Segíííítség!!
:)
Üdv mindnekinek: blackflower

Szia Blackflower! Az aszpartam azért nem túl jó mert éhséget okoz ill. az Atkins könyv szerint lelassítja a fogyást. Mellékesen még az egészségre is káros, az USA-ban már be is tiltották. Szerintem egyébként úgyis egy csomó mérget megeszünk, s ha téged ez nem érdekel, fogyasszad nyugodtan. Viszont ki kellene próbálnod egy hetet - ha kibírod - nélküle, hogy lássad, befolyásolja-e a fogyásodat. Üdv!::))

Az az igazság, hogy régebben én is többet jártam moziba és én is tömtem magamba a kukoricát.
Mostanság ritkábban járok (idén még nem is voltam) és nagyon nehezemre esik, hogy ne egyek kukoricát vagy valami nasit. Szerintem ez nagyon érdekes: nem tudom magam anélkül jól érezni, hogy ne egyek?

Én is csak azért kérdeztem anno, mert mentünk moziba, és tudtam, hogy mindenki tömni fogja magát kukoricával, és addig én mit csináljak???
Rágjam az ujjam?
:))))

De azért elmentem, és a barátnőim kedvesen felajánlották, hogy akkor inkább ők sem esznek!
Viszont a film marha jó volt, mindenkinek ajánlom!!!
Nyócker!
:)

Szerintem legközelebb vigyél magaddal mogyorót (de ne sósat) és amikor már nagyon nem bírod, kapjál be párat. Ha előre kiszámolod az 5 g-ot (26 db), akkor be tudod kalkulálni a napi adagba és nagyon büszke leszel magadra. Mivel úgyis mindig kettétörik, én 52 db felet szoktam elrágni...az nem is olyan kevés::)))

Lehet még kesudiót, paradiót, mandulát, mogyorót és én még szoktam sima diót is. Nagyon nem néztem utána, hogy mennyi ch van bennük, de mivel pár szemről van szó, így igazán belefér a napi adagba.

Egy kis dobozkát szoktam vegyesen megtömni velük (bár a sima dió már nem annyira nagy kedvenc), amikor rágcsálhatnékom akad akkor pár szemet bemajszolok. Mivel finom csemeg, így nem is kell kialakulnia a hiányérzetnek! :-)

Szerintem az előbb nem jó fórumra jelentkeztem be, e belejövök. Még most kezdtem az Atkins diétát két hete, és már olvastam a könyvet is. Meg tudná valaki mondani, hogy mennyit értünk pontosan "egy csészényi" menyiség alatt (nekem otthon az egészen kicsitől a fél literesig is van (:-)). Kapható valahol cukormentes majonéz, és cukormentes habspray? Én ahol eddig néztem nem találtam.

Szia Drága:))
Köszi, jól vagyok, most már gyógyultnak lehet tekinteni:))
"Idomítás"??? Csillagos 5-ös. Ha, nincs a levegőben a követelés szaga...:)))) Most, hogy beteg voltam, szó nélkül rohant a boltba, teát főzött, kitakarította az egész lakást, ápolt...:))) SZóval nem lehet egy szavam sem:)

Szia Eperke24! Sok sikert kívánok neked az új életmódhoz! Meglátod, ez nem is nehéz, csak néhány régi szokást kell elhagyni a cél érdekében. Elméletileg most telt el az első heted. Hogy ment? Beindult az "égető-motor"? Közérzeted milyen? Ugye iszol és eszel eleget?Kitartás és tudósíts a helyzetről, hátha rá tudunk segíteni::)))

Szia Joci,

Köszi az érdeklődést, most már jól vagyok. Ha minden igaz fogytam vagy 4 kg körül. Bár ezt nem igazán akarom elhinni. Lehet, hogy rossz a mérleg. Amúgy nagyon jól bírom. Csak most már el kellene kezdenem mozogni is. Akarok venni futócipőt és esténként kocogni. Most kezdtem el olvasni a könyvet is és vettem multi-vitamint is. Szóval minden OK! Csak gyorsan előre kellene pörgetni az időt! Hogy már szép karcsú legyek.
Köszönöm az érdeklődést!

Szia Timica és mindenki!

Hát ma reggel nagyon elkeseredttem amikor a mérlegre álltam. 72 kg-t mutatott. Pedig tegnap előtt csak 70 kg voltam. Mitől lehet, hogy híztam? Betartom a 20 g szénhidrátot naponta.
Most már a sajtotokat is nagyon leminimalizáltam.
Iszom rendesen is. Napi 3 l vizet.
Szóval ne mértem.
Talán az a baj hogy nem mozgok?

Eperke!

Ne keseregj, nem szabad méreckedni 2 naponta! Azért nem, mert mivel csajok vagyunk, ezért a hormonjaink néha ilyet művelnek velünk, vagy bekavar a menstruáció is, vizesebbek leszünk, vagy bármi lehet. Ha heti 1x mérnéd magad, akkor nem lenne ilyen sokkoló, mikor épp valami történik a testeddel, ami nem hízás, ha mindent szépen és jól csinálsz!

Ezzel én is így voltam/vagyok , de én pont közben cseréltem mérleget úgyhogy nem tudom most hogy igazából mi a valóság.
Egy másik fórumon kérdeztem hogy ha nem megy a 20 g batartása de nem eszek semmilyen szénhidrátos dolgot csak a zöldségeket akkor is elindulhat-e a fogyás.

Rendszeressé vált a bünözés. Kávé nem ízlik tejszínnel. Kenyér, krumpli, rizs rendben. Se csoki, se süti, kivéve hétvégén: 1 muffin, 2 palacsinta. De a Túró Rudi is hanyagolva. Egy hét alatt fogytam 3 kilót, azóta másfél hét alatt semmit. Még így is fogynom kellene, nem?
Biztassatok azzal, hogy megírjátok, hány kilót tudtatok fogyni 4 hét alatt!

Szia!

Ez Atkins, amit csinálsz?
Mert ott nem tiltott dolgok vannak, hanem ch számlálás.
Azért fontos az első szakasz, mert a szervezeted így szokik le a mértéktelen szénhidrát megkivánásáról, valamint elkezdi felhasználni a tartalékokat. Lehet így is fogyni, hogy nem eszel kenyeret, tésztát, krumplit, de ha betartasz bizonyos szabályokat, azt hiszem könnyebb tartani a fogyókúrát és nem eltévedni....:)
Olvsd el a diéták között a South Beach diétát, az nem olyan szigorú, viszont ugyanolyan hatásos!

Szia!
Köszönöm a válaszod, már nagyon kezdek elkeseredni, hogy csak ennyi ment még le. Szerintem már leszoktam a szénhidrátról, túl vagyok a fej fájáson is, már egyáltalán nem vagyok éhes se, de nem is nagyon fogyok :(
Húst, sajtot, zöldséget eszem, mást nem nagyon, meg néha iszom bort.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára