Sokan nyomjátok, írjatok is róla :)

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok! Na meg egy - 1 kg. Hat olyan gyorsan nem mennek lefele a kg-ok mint ahogy josoltak. Szomoru :-((( Ha szerencsem van, akkor holnapig meg 1 kg lemegy de igy is csak -4 kg lesz a masodik 5 napos fogyokura utan. Sziasztok es kellemes hetveget azoknak, akiknek nincs lehetösege gepközelbe jutni a hetvegen.

Hát, nem túl aktív ez a topic.... Nekem 5 nap alatt 1.5 kg ment most le, én elégedett vagyok. A hétvégi Atkins után ma a gyors szigoúval megyek tovább (mindmegette.hu). Sziasztok és sok sikert Nektek is, nem volt rossz ez a LEVEL, szerintem fogom még csinálni máskor is.

Üdv

Andi

Sziasztok! Nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem nem jött be ez a diéta. Kb. 1.5 évvel ezelőtt kezdtem el nagy lelkesedéssel egy ismerősöm ajánlására. Le is fogytam 13 kilót. A baj csak az volt, hogy ez egy nagyon egyhangú és unalmas étrend. E miatt a végén már undorodtam tőle, ezért szinte már többet csaltam mint amit betartottam belőle. Természetesen a vége az lett, hogy a fogyás leállt, és a végén 7 kilóval a cél előtt feladtam. Mivel ez alatt az idő alatt teljesen kiéheztem az ízekre, rövid idő alatt visszaálltam az előző életmódomra, és elvesztettem a kontrolt. 1év sem telt bele és visszaszedtem a leadott kilóket ,és megtetéztem még 3-al. Most az atkinst csinálom és már ezzel is -10 kilónál járok, de még mindig úgy érzem, hogy akármeddig tudnám fojtatni. Szerintem a level- diéta jó, mert látványos, de csak rövid távra. Azért nektek sok sikert, és kitartást kívánok!

Szia Bónika!

Köszi a tapsztalat-leírást :-) Bár én úgy gondolom, hogy ha egy évig tudom tartani, akkor ennyi idö alatt át tudok állni egy egészségesebb étrendre, amit már nem nagyon kell, hisz az Atkins-t akarom majd csinálni, mert szerintem egyáltalán nem eglészségtelen hosszú távon, illetve nekem nagyon bejött, csak az utolsó hónapokban nem fogytam töle :-((((((((

De az tény, hogy minden diéta után nagyon oda kell figyelni az étkezésre!

Shephard

Sziasztok Lányok!

Való igaz, rendesen elhanyagoltátok ezt a topikot. :((((

Én most február 14-ig szüneteltetem a LEVEL-t, mert a szerelmi "gondom" miatt nem tudok enni.
Tegnap ettem reggel egy műzliszeletet, 2 dl tejjel, délben egy apró grillezett husit, egy falat krumplival. Semmi más. És ez megy már négy napja. :((( Nem kívánom az ételt.

És most rendesen leszídlak Benneteket, mert jól esett volna egy kis lelki bíztatás, hiszen nem mindig csak a fogyiról kell beszélgetni.
Szóval, most a szerelem miatt, képtelen vagyok csinálni a diétát, de megfogadtam, hogy február 14-étől nyomok 15 nap LEVEL-t, utánna pedig átállok update-re.

Szerintem is jó ez a level, mert én sem éreztem éhséget közben, de most képtelen vagyok enni....

Addig azért benézek, hogy lássam, ki hol tart.

Legyetek jók!

Millió pusszancs!

Viki

Szia Te Drága :-)))

Már ne is haragudj, de ha nem csinálod a LEVEL-t, akkor hogy leszel febr. 12-re 'istennö'? Hisz ez volt a cél még egy hete, nem? Arról nem is beszélve, hogy a szerelmi válság ösztönözhetne a legjobban :-))))))))) Engem most az ösztönöz :-))))) Látod mondtam, hogy figyelni foglak :-)))))

Egyébként hogy vagy? Nagy hó van nálatok?

Legyen szép napod :-)))))
Shephard

Drága Shephard!

Édes vagy! :)))
Olvastad azt is, hogy mit eszek egy nap?
Az elég lightos szerintem... :((( Egyszerűen nem kívánom az ételt.

Bűntudatom van, ha meg kell ennem mindent a LEVEL szerint és azért nem megy a diéta.
Így hagyományosan mondva koplalok. Pedig az eszem tényleg nem akar koplalni, de a szívemnek más a véleménye, és nem tudom, mit tegyek?!

Te hogy vagy Kedves? Hol tartassz a fogyiban? Mi szerint étkezel?

Szia!

Nos, még mindig Atkins-ezek, elég jól megy 5 nap alatt 2,5 kg mínusz, de aztán beteg lettem és a sok gyógyszer megtette a hatását, egy gramm mínusz sem lett, mondjuk plussz sem :-))) Ez a harmadik hetem, remélem ismét elindul a fogyás!

Nálam nincs is szerelmi válság, csak lassan elkezdödik a tavasz, s van egy srác aki igazán szimpi, s én is neki :-)))) Ami eddig tök jó, csak aztán jön a hoppáré és rájövök, hogy semmi szükségem rá és akkor szinte elüldözöm! Valahogy mindig azt gondolom, hogy ha bombanö lennék, akkor ez nem lenne így, s kívácsi vagyok rá, hogy mi az igazság! Szóval bombanönek kell lennem :-)))))

Egyébként tényleg alig eszel, azért ne vidd túlzásba :-)))

Shephard

Sziasztok!

Ez már a harmadik hét, hogy csináloma level-t.
Persze nem tartottam be mindent és még 5 napig folyamatosan nem is csináltam. Most is csak csütörtök estig fogom. P-Sz-V teljes kikapcsolódás :-)
Jövő héten végre lekezdtem az első igazi 5 napos programot + a 2 napos pihit. A 2 napos pihenőidő alatt mit lehet enni? Bármit és sokat? Vagy keveset, de bármit? Vagy mi?!
Ebben segítsetek nekem. Azt pedig, hogy lenyomjam egyszerre a kúrát úgy, hogy nincs közte pihenő, hát az nem nekem való.
Csütörtökön megyek mérlegelésre. Kiváncsi vagyok! (múltkor 67, 7 kg) Semmennyit sem fogytam január harmadika óta.
Mindenkinek kitartást!

Shepard!

Kííííííísz vagyok! Nálam is hasonló a helyzet, bár azért egy kicsit más. :)))) Én úgy érzem, hogy ha "istennő" lennék teljesen másképp állna hozzám.

Most is kedvel, de szerintem, akkor jobban kedvelne. Persze rengeteg rosszindulatú zavaró tényező van a dologban. Szóval, megbeszéltünk egy "randit" vagy mit február 8-ra. Most mégis úgy érzem, hogy nem lesz az egészből semmi.

Ez a srác egy régi barátom, és úgy néz (nézett) ki, hogy más irányt vesz a kapcsolatunk.
Most viszont azt érzem, hogy stagnál, vagy ami még rosszabb, hátrafelé halad. És ez nagyon nem tesz jót az én kis lelkemnek, mert szenvedek, rágódok miatta.

Kínzom magam feleslegesen, és nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő viselkedés.

Játszam el a céltudatos, megközelíthetetlen Nőt, vagy legyek kiscica?
Az ilyen döntéseknél mindig rosszul döntök....

Most az "utálom magam" fázisban vagyok. De tényleg! Úgy utálom magam, amiért így nézek ki. Jó, tudom, hogy sokan azt mondják, hogy jó nő vagyok, meg bla bla bla, de engem nem mások véleménye érdekel, csak azé az Eggyé.

Az eddigi kapcsolataim azért mentek tönkre, mert mindig alulértékeltem magam, és a páromat túlértékeltem. Ezt persze minden pasi imádja kezdetben, de később megúnja... Nem lesz kihívás számára. Az egészben az a legnevetségesebb, hogy tisztában vagyok ezzel a hibámmal, mégsem tudom kikerülni a "kutyakakit", hogy ne lépjek bele.
Magamat okolom mindenért, és aztán bántom is magam (koplalás, rengeteg munka, stb.), hogy ne érezzem a csalódás okozta fájdalmat.

Kellene egy kiút... Azt hiszem, itt egy klassz csapat jött össze, akit erőt tudnak adni Egymásnak. Bár sokan eltűntek. Ringolina és 3xy is belekezdtek, és most még sincsenek itt. Talán "bűnbe estek", és szégyellik ezt felvállalni? Nem tudom. Vagy nincs elég idejük?

Pedig, emlékszel, amikor megedtem az első Levelnél egy fél szem pogit? Sokkal jobban éreztem magam utánna, hogy elmondtam.

És nem volt aztán büntudatom, mert nem kellett senki előtt szégyenkeznem...

Hé-hé-hé! Ácsi ezzel a negatív hozzáállással! Eddig úgy ismertelek, mint a mindig jó kedvü, derüs, pozitív Viki, most meg.... Egy kicsit összekellene szedned magad, de komolyan! Arról nem is beszélve, hogy ha ez a pasi nem jön össze, akkor annak úgy kellett történnie, s neked más van kijelölve, nem pedig ö! Meg aztán ne utáld magad, mert azzal csak saját magadnak teszel rosszat, hisz hogy várhatod el, hogy más szeressen, ha te sem szereted magadat?

Szóval tessék összeszedni magad és visszazökkenni a jó kedvü kerékvágásba, jó??

Én is szoktam ilyeneket érezni, de ha túl vagyok rajta mindig bánom, hogy hagytam, hogy olyan mélyre süllyedjek!

Meg aztán én mindig benézek ide, s ha gondod van és szívesen segítek :-))))))))))))))))

Shephard

Köszönöm!

Tudom, most tényleg össze vagyok zuhanva. A vicc az egészben, hogy a "pasifogás" akkor szokott összejönni, ha a vidám, jó kedvű Viki vagyok.

De mindig elromlik valami, és többségében mindig én vagyok a hibás...

A horoszkópom azt írta, hogy ebben az évben megtalálom az igazit, vagy ha már megtaláltam, akkor szorosabbá tehetjük a kapcsolatunkat. A barátnőm azzal bíztatott, hogy december 31-én is ez az év lesz. :))) Jó fej.

És mégegyszer köszönettel tartozom neked, hiszen, ha ezen az oldalon nem találok Rád, talán örökre begubóztam volna...

Hiszen az, hogy most hozzám szóltál, és mégha csak így távolról is, de megpróbáltál segíteni, támogatni, "törődni" velem, már ellendített a mélypontról.

A pasik meg menjenek a p*csába! :))))))

Csók!

És ez tök jó!

Köszönöm szépen a jótanácsot. Hétvégére el is kérem, mert megvan a családban a Norbi-könyv.
Azt gondolom a pasizásról - már, ha érdekel a véleményem - , hogy ha görcsösen ragaszkodsz és nagyon akarod a manuszt, akkor sosem jön össze. Ha csak úgy tekintesz rá, mint egy haverra - akivel most csak kettesben lesztek - akkor sokkal könnyebb a dolog. Nem tudom, hogy elég érthető voltam-e?
Szóval, ha hagyod, hogy történjenek a dolgok szépen lazán, akkor előbb-utóbb megtalálod a párodat. Persze ezért tenned is kell: minnél több helyre menj el (bulizni, moziba, színházba, könyvtárba, kiállításra, stb), legyél jó kedvű és sugározzon rólad a boldogság.
Meglátod, mágnesként fogod vonzani a pasasokat! :-)
Én így gondolom...

Új nap, új gondolatok!

Kipihentem magam, és azért már teljesen másképp látom a világot.
Persze sokat segített, hogy válaszoltatok.

Szóval, már kezdem összeszedni magam, és egyre jobban vagyok. Enni még mindig nem igazán akaródzok, bár ha belegondolok, én most az Update szerint étkezem. Hiszen, regggel benyomok egy műzliszeletet, délelött egy kis narancs, délben egy joghurt, délután meg egy pár szelet felvágott.

De ahogy azt már ígértem, február 14-től ismét LEvel(e)! :))))))

Na, de meséljetek! Veletek mi van?

Szép napot!

Kedves tigris!

Aranyos vagy! :)))) Örülök, hogy tudjátok használni a recepteket!

Van már eredménye a diétának? Mióta csinálod?
Én február 14-én kezdem ismét a levelt.
Jaj, volt egy olyannagy sikerélményem! Egy barátnőmmel találkoztam, aki úgy két hónapja látott utoljára, döbbenten jegyezte meg, hogy rengeteget fogytam. :)))))

Olyan jól esett!!!!! :)))))))))))

Csók mi mindenkinek!

Csajok!

Képzeljétek el, mindenki dícsérget, hogy rengeteget fogytam!
Olyan jól esik! Még nem mertem mérlegre állni, de nem is fogok egy darabig, mert kezdődik a báli szezon, és mivel anyumat mindenhova meghívták, nekem is kötelező vele elmennem.

Szóval, reménykedem, hogy a bálokon nem fogok felszedni túl sokat. Majd megpróbálok többet táncolni, és akkor hátha...

Ti hogy vagytok?

Ki hol tart?

TESSÉK ÍRNI!!!!!!!!

Viki

Szia drága!

Na most én vagyok ki, de nagyon!!!!! Ma reggelröl már ki is bögtem magam, most is bögnék, ha nem a munkahelyen lennék :-(((((
Reggel rááltam a mérlegre és hétfötöl, vagyis 3 nap alatt +0,8 kg feljött!!!!!!! Na ez úgy kiborított, hogy teljesen kikészültem! Mert az nem baj, ha feljön pár deka, de akkor tuti eszek valami tiltotta, nem tornázom, vagy ilyesmi! De én nem ettem semmi tiltott dolgot, heti 5-ször tornázom, egyszerüen nem értem, hogy miért, mi a fenétöl??? Már az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom az Atkinst! Pedig ez nagy szó nálam, hisz nagy híve vagyok, mivel már tavaly 10 kg lement vele! Fogalmam sincs mi lehet a baj, még soha nem voltam ki ennyire az Atkins miatt, mint most, pedig volt idö mikor rendesen stagnáltam! Na mindegy, majd csak lesz valami!!!

Shephard

Édesem!

Nyugodj meg!

Olvastam az egyik topikban - de magamon is észrevettem már - hogy a túledzéstől nem tud fogyni az ember.

Vedd vissza az edzést, és mondjuk a mai nap adj a szervezetednek egy kis tiltott dolgot, de ne sokat.

Holnap pedig normálisan Atkins, de NE TORNÁZZ, mert a súlytöbbletet az izom tömegének növekedése okozta. Elég ha kétnaponta edzel. Sőt! Norbi is azt mondta, hogy heti három alkalom mozgás az ideális. Hidd el, aztán szépen megindulnak azok a fránya kilók.

Fel a fejjel! És kitartás Drága!

Csók!

Nagyon ari vagy, hogy vigasztalsz :-))) Ezer köszi érte!!! Azt már reggel is elhatároztam, hogy ma nem lesz torna, egyszerüen nem menne és kedvem sincs hozzá! A kaját még nem tudom, mert egyáltalán nincs étvágyam, de az tuti, hogy nem fogom megnézni mit eszek, nem érdekel! Anya is látta, hogy valami gond van, s megbeszéltük este elmesélem, mert reggel nem ment volna, ö is kb ugyanazt fogja mondani, mint te :-))))

Azt hiszem nem adom fel, csak kell egy kis erö gyüjtés, hogy ismét hinni tudjak benne!!!

Shephard

Szia Tündér!

Köszi a kedves szavakat, rám fér :-))) Én még életemben nem voltam így kiborulva, mindig láttam a jó dolgokat is, de most csak a rosszat, nem tudom miért? De az jól esik, hogy biztattok :-))))) Most pár napig pihenek, lesz ami lesz, s aztán kezdem megint a tornát, de az Atkinst holnaptól ismét rendesen, ma tuti nem tudnám tartani, annyira el vagyok kenödve :-(((((

Van is egy jóga könyvem, majd megnézem :-)))

Mégegyszer nagyon köszi :-))

Shephard

Édes Shepard!

Örülök, hogy kezdessz helye rázódni! Látod! Itt mindig találsz valakit, aki tud segíteni. Persze, én is itt vagyok, és figyelek Rád! :))))

Csak ügyesen!

Jaj, Tündérmeggy!

Tényleg, Téged olvastalak valamelyik topikban, hogy a túledzés tünetei jelentkeztek rajtad.

Milyen tünetei vannak?

Viki Drága a tünetek egész "durvák" Pl. idegesség ami torna alatt vagy után tör Rád, fejfájás, hasmenés, álmosság v. álmatlanság, nyugtalanság, végtagfájdalom.
Az izom ki tudja magát pihenni viszont az izületek és az idegrendszer nem. Innen ered minden...:((

Hello mindenkinek ezen a rettenetes hétfőn! Csak az vígasztal, hogy fogytam 1 kg-ot!!! :-)))

Na, mit szóltok??? Én nagyon örülök neki.

Az igaz különben, hogy egyhangú a diéta, de nekem ezek az utolsó kilócskák sem Atkinssal, sem Norbi update-tel, sem Edita csodamódszerével, sem a 90 napossal, sem semmivel nem akarnak lejönni. Szerintem itt már csak valami radikális kúra segít, mint pl. ez, és utána arra kell vigyázni, hogy vissza ne jöjjön.

Persze, az sem könnyű :-(((

Rebeka

Üdv Mindenkinek!
Pár napja találtam ide Hozzátok a mindmeggettéről. Jó olvasgatni az irományaitokat. Nekem ma van az 5. LEVEL napom. Az az igazság, hogy tegnap esti állapot -1kg. Kicsit elkeserítőnek tartom, de nem adom fel. Hátha beindulok. Egyébként kb. 8 kg-tól szeretnék megszabadulni. A tatár kivételével mindent betartok, bár a reggeli tejeskávémról egyszerűen nem tudok lemondani. Ha nem iszom meg, az egész napom el lenne szúrva, fejfájás miatt. Ma el fogom rakni a mérleget, és legközelebb csak a 2. 5 nap végén fogok ráálni, reménykedem legalább 4 kg minuszban. Addig is pusz Mindenkinek!

Fel kell függesztem a diétát :-(
Minimum 4 napra. Tegnap rosszul lettem. Irány az ügyelet. Meg is vizsgált a barátnőm, pont ő volt az ügyeletes. Megvizsgál meg vért is vett. Azt mondta úgy látja, hogy fáradt vagyok és kimerült. Megkérdezte fogyózom-e. Mondtam, hogy level-ezek (megmutattam neki, hogy mit eszek). Azt mondta este egyek valami cukrosat és táplálót. Na ma felhívott: megjöttek a labor eredmények: kicsit el van mászva a cukrom, a koleszterinem, vitaminhiányom van, stb., stb.
Az a lényeg, hogy vasárnapig megkért, hogy egyek rendesen
De hétfőn mindenképpen belekezdek rendesen és addig sem zabálok és tágítom ki a gyomrom :-)

Sziasztok!

Ma van a második ötödik napom a LEVEL-lel, és annak ellenére hogy mindent szépen betartottam és követtem, a 10 nap alatt összesen 3 kilót fogytam mindössze. (70-ről 67-re)
Ahogy látom, az emberek nagy többsége ugyanennyit fogy, így szerintem ítni kellene a Mindmegettének, hogy ne áltassa olvasóit 15-20 kilós fogyási lehetőséggel, mert ez egyáltalán nem igaz. (a diéta az elérhető fogyáshoz képest ráadásul elég kemény!)
Én mindenesetre most abbahagyom, és megpróbálok az update szerint élni, egy ideig elhagyva -de legalábbis csak ritkán megengedve- a 3-as kódú ételeket.

Szia!

Szerintem túl drasztikus a diéta! Atkins kúrával is lefogytál volna ennyit 10 nap alatt, sőt, lehet hogy többet. Nem tudom, miért gondolja bárki is, hogy 3x5 nappal lefogy 20 kg-t. Egy kúra akkor hatásos, ha minimum 3 hónapig tart, nem 3 hétig. Viszont Ti tudjátok, a Ti testetek...

Kedves Jethro!

Szerintem, 10 nap alatt 3 kiló tőkéletes. Rólam mikor csináltam tavaly decemberben 11 kg ment le 18 nap alatt, mert a diéta után is fogytam még két kg-ot. De a fogyás mennyiségét szerintem nagyban befolyásolja, hogy mennyiből kell leadnod. Így a 3 kg-os fogyás, szerintem klassz!

Vedd figyelembe, hogy ezt egy klinikán dolgozták ki azoknak a személyeknek, akik nagyon el voltak már hízva, és azoknál valóban hatásos.
Persze a túl sok mozgás is okozhatja, hogy nem csökken a súlyod. Én akkor 3 naponta tornáztam.

Idén, hogy már jóval könnyebb vagyok, hiába tartottam be mindent drákói szigorral, mégsem ment le, csak 4 kg. :((( Persze, jól is van ez így, mert mikor hirtelen lement a 11 kg, "meglöttyedt" egy cseppett a bőröm, és aztán azzal kellett töltenem közel három hetet, hogy rendbe hozzam magam.

Majd 14-én kezdem újra a LEVEL-t (utoljára) kíváncsi vagyok, mennyi megy le majd vele, hiszen ez már a harmadik széria lesz.
Aztán pedig az update szerint fogok enni, mert megtetszett, és most, hogy nem tudok enni a szerelemtől, (jaj, erről majd a következő megszólalásban mesélek!),képtelen vagyok betartani bármiféle diétát.

Na, legyél jó!

Puszi!

Viki

Drága Shephard!

Ma vittem reggelit az Egyetlennek, és kaptam ismét csóko(ka)t. Olyan jól csókol! Egyszerűen nem tudok vele betelni....

Azért van egy kis szomorúság is a dologban. Szerintem - annak ellenére, hogy megcsókolt - nem ÚGY tekint rám, mint a leendő barátnőjére. :(((

Remélem, hogy ez csak azért van, mert még nem érett meg benne a dolog. De jó lenne, ha baromi gyorsan eldöntené, hogy mit akar, mert már kezdek nagyon türelmetlen lenni.

Tudom, hogy hagyni kellene, hogy ő kezdeményezzen, de ha én nem hívom fel, akkor ő szarik rám. Lehet, hogy úgy van velem, hogy van, "oszt" majd lesz valahogy.

Ma elhatároztam, hogy nem fogom felhívni. Állítólag jönni fog fel hozzám csütörtökön... Majd kiderül. Addig eltöröm a kezem, hogy még véletlenül se tudjam felhívni. :)))

Na, de mesélj, Veled mizújs Csajszi?

Csóka móka!

Vikkancs

Szia Drága!

Hagyjad hagy alakuljanak a dolgok! Ha tényleg akar töled valami komolyat, akkor úgyis hívni fog :-))) Ne add fel a reményt!!!

Nálam semmi érdekes nincs! Még mindig eléggé ki vagyok, de ma már legalább úgy mentem végig az utcán, hogy felemeltem a fejem, s nem úgy, mint pénteken, hogy lehajtott fejjel közlekedtem! Hát igen dolgozott a tudatalattim! Anyával mindent átbeszéltünk, s szerencsére Ö pont az a típus, aki ha gond van addig nem nyugszik, még meg nem oldja! Most is már péntek este elöállt egy ötlettel, s én most nagyon bízom benne, hogy ez sikerülni fog, bár egy kicsit kételkedem is benne! Most még nem akarok róla konkrétan mondani semmit, majd ha sikerül elkezdeni!

Most nem csinálok semmilyen diétát, eszem ami jól esik, persze csak ésszel! Reggel muffint ettem, ebéd nem lesz, mert maniküröshöz megyek, a vacsi pedig husi lesz uborkával, bár elég késön, mert moziba megyek :-))))

Nagyvonalakban ennyi, hú milyen sokat írtam :-)))

Te pedig adj idöt a srácnak!!!!!
Legyen szép napod!!!

Shephard

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára