Sokan nyomjátok, írjatok is róla :)

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok! Én még 2 hétig tuti Atkinsezek, de utána kipróbálnám ezt a diétát. Két kérdésem van:
1.Mennyit mozogtok mellette? (nekem napi 1-1,5 óra edzés a standard, csak hogy bírjam azért valahogy energiával)
2. Ugye egyvalami helyettesíthető csak az étrendből, nos nekem ez a tojás lenne, kegyetlenül utálom minden formájában, még a szagát is. Mivel lehetne helyettesíteni, ha lehet egyáltalán?
köszi,
S,

Sziasztok! Ma delutan talaltam ide hozzatok. Vegig olvastam a topikot, es ugy döntöttem hogy holnap kezdödik az uj elet nalam. 8 kg rajtam a felesleg. sokan lehet hogy ugy gondoljak, ooooo az semmi. ez nalam mind a hasamon es a derekam helyen talalhato, mert ugyanis az uszogumi eppen ott ragadt meg. De ugy mint a pancel.
Lenne 1 nagy kerdesem!! Amikor a tejfölt eszitek az hany dl??? ezt nagyon fontos lenne megtudnom, mivel nem mindegy hogy a fel literes, vagy az 1 literes dobozzal veszem meg. elöre is köszönöm a gyors valaszt.

Szia! rajtam is kb annyi felesleg van mint rajtad most már. 1 hónappal ezelőtt 3kg al több volt és ezt atkinsel fogytam le. Az 1 hét után nem fogytam vele semmit ( 1hét alatt ment le a 3kg) ezért úgydöntöttem h kipróbálom a Level-t. 3 napig bírtam. Egész nap sík ideg voltam és iszonyúan éhes. Szerintem baromi nehéz megcsinálni úgyhogy minden elismerésem annak akinek sikerült! :)
De hatásos mert a 3. nap után -1kg! Azóta újra Atkinsezek.
Tejfölből én 175grammosat ettem és 12%osat.
Ha nem gond megkérhetlek rá h írd le mennyit fogytál vele, mert kiváncsi vagyok h kisebb súlyfelesleggel hogy lehet fogyni ezzel a diétával.
Remélem nem vettem el a kedved, sok sikert: nomi

Kellemes hétfőt mindenkinek!

Tejfölből a kis dobozost vedd (nem tudom, hogy hány grammos, de majd megnézem)

Ha végigolvasod a topikot, ír egy lány, aki 15 nap alatt 3,5 kg-ot fogyott vele, mivel rajta nem volt sok felesleg.

Képzeljétek, pénteken, nem tudtam bejelentkezni. Sík ideg lettem....

Van egy gondom: anyumnak holnap lesz a névnapja, és jönnek vendégek is, de én nem akarok csalni. Most mit tegyek?

3xy! Nyugi, nyugi!

Nem fordulok be. Már kezdek jól lenni. :)))
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de már észre sem veszem a diétát. Úgy értem, hogy kezd természetessé válni a dolog. Pedig higyjétek el, nagy erő kell hozzá, mivel most egy kollegámat helyettesítem. Szóval, én felügyelem a felső tagozatosokat az ebédnél (látom ahogy esznek 2 órán keresztül), majd a napköziben az uzsit eszik előttem. Nagy élmény... :))) Te, olyan jóízűen tudnak enni ezek a gyerekek!

Én meg csak nézem, és próbálok jól lakni a látvánnyal. Pénteken fánk volt az ebéd, de én hozzá sem értem. (olyan büszke voltam magamra)
Ráadásul egy kolleganőm visszahozta a muffinos receptkönyvem, és hozott 3 csodaszép muffint, hogy kóstoljam meg. Én arra hivatkoztam, hogy majd ebéd után megeszem (mivel a munkahelyemen nem tudják, hogy diétázom), de titokban szépen becsomagoltam, és elvittem anyumnak. Azt mondta finom volt... :))))

De inkább ne beszéljünk a finomságokról, nehogy baj legyen belőle. Jelzem, nekem ilyenkor elég csak olvasgatnom a recepteket, és máris jól laktam. :))

Más: én Debrecen mellett, Tégláson lakom. Van valaki még Kelet-Magyarországról?

Na, remélem, mindenki vidám és boldog!

Remélem, jól telt a hétvége! És meg ne lássam, hogy valaki csal, mert lelkileg ott leszek veletek, és ha meglátom, hogy bűnöztök, jaj Nektek! :))))))

Viki

Szia Viki !

Megértem a félelmedet. A hétvégén én is átestem a tűzkeresztségen. Én is vendégségben voltam. Vittem magammal a kis ebédemet + vacsorámat. Nehéz volt végignézni, hogy a többiek eszik a finom sütiket + husikat, de nagyon megmakacsoltam magam. Nem engedtem a csábításnak! A mai a 7. napom, ezt a 15 napot ki kell bírnom valahogy kilengések nélkül !
Szerintem neked is sikerülni fog.

Üdv.: 3xy

Ügyes vagy 3xy!

Tegnap úgy rákészültem, hogy majd eszek egy kevés rántott husit holnap, hogy ma már elment a kedvem a holnapi nasitól. :)))

Már nem is akarok bűnözni. :))) Kíváncsi leszek, holnapra mi lesz a véleményem.. :)))

Én ma tartok a 10. napnál. Nálad mozdultak már a kilók? Rajtam igen, bár nem a súlyt, hanem a centiket mérem.

Szép napot mindenkinek!

Na ugye, hogy ugye?! Remélem holnap is így fogod gondolni !
Igon ! Mozdultak a kilók! Ma reggel, tehát a 6.nap után 117,6 kg-ot mutatott a mérleg. 122-117,6 =4,4 kg-val vagyok kevesebb. Eddig minden este tekertem 12 km-ert. Egyre nehezebben megy, de végigcsinálom ezt a 15 napot, ha belegebedek is, hiszen már majdnem a felénél tartok !

Neked is sok-sok mínusz kilót kívánok ! Azért kíváncsi vagyok, hogy a második köröd is annyira sikeres lesz-e, mint az első.

Pusza: 3xy

Szia Viki !

Hogy hogy bírom a diétát ? Háááát, elég nagy önfegyelemre van szükségem. Kemény!!!
Csak az tartja bennem a lelket, hogy tudom hogy csak 15 napról van szó, aztán bővebbre lehet engedni a nadrágszíjat. Szerintem én nem csak 1 hetet fogok várni a második fordulóval. Minimum 1 hónap után fogom csak elkezdeni. Tapasztalat, hogy (nálam legalábbis ) amelyik hónapban ugrálnak a kilók, ott a centik nem nagyon mozdulnak. Aztán a következő hónapban a kilók állnak, a centik meg rohamosan mennek össze. Szerintem a szervezet így próbál meg alkalmazkodni, ill. időt adni a bőrnek a regenerálódásra. Szerinted ?

Azért ne add fel, hiszen neked már csak pár nap van hátra !

3xy

Sziasztok! Szinte hihetetlen, hogy elsö nap utan lement 80 dkg. Igaz iszonyatosan faztam tegnap egesz nap. Ma reggel edzettem 1 orat, most igy jobban erzem magamat. Az igaz, hogy büfögni nem lehet ettöl a menütöl, de ki lehet birni, ha az ember nagyon rahangolja magat. A tojast kimondottan UTALOM!!! Viszont igy bekeverve a tejföllel es a többi hozzavalokkal nem is rossz. Kicsit sozom, es a narancs edeskes levetöl igazan pikans izü. En a tetejet megszorom 1 tesakanal örölt lenmaggal, igy nem csak bevitel van, de kiadas is . :-))) Különben nagyon szorulasos vagyok.

Csak így tovább !!!! Gratula, nagyon ügyi vagy !
De azért vigyázz a mérleggel, mert nagyon csalóka. Van úgy, hogy napokig semmi változást nem mutat, aztán a következő napon 1,5-2 kg-val kevesebbet !
Biztosan azért fáztál, mert éhes voltál, vagy fáradt.( Vagy nagyon hideg van. :-)) )
3xy

Szia Viki!
Nem értem igazán a kérdést. :)
Az atkinsre gondoltál vagy a levelre?
A levelt maximálisan betartottam csak nem ettem vacsira kétszersültet.
Az atkinsnél meg soha nem bírtam 20gr szh-t megenni a bevezetőben. Lehet h ez volt a baj?
De most olvastam egy másik topicba a Carb Cycling-ot és szerintem van benne vmi igazság. Szóval úgy tervezem h hetente egyszer berakok egy olyan napot amikor többet eszek. Kíváncsi vagyok h működni fog-e!!
Ma azt álmodtam h megeszek egy eszméletlen nagy esküvői tortát.... :) Ti nem szoktatok ilyeneket álmodni?

Sziasztok!
Hát, nekem nem indult túl jól a hét. Apró bosszúságokkal teli volt a reggel, de remélem, túllendültem rajta.
Az első 5 nap sajnos nem hozott mínusz kilókat, pedig szerintem kevesebbet ettem, mint ami az adag volt. Egy apró bűnt követtem el, a főtt zöldség helyett egy kis tál zellerkrém levest ettem. Persze folytatom, megpróbálok többet inni.

Viki!
Én Szegedről írok. Az önmegtartóztatásért le a kalappal!

Sziasztok! kene a tejföl mennyisege, mert en nem Magyarorszagrol irok, es most vettem meg az 1 liter tejfölt.Az elhatarozasom nagy, remelem lesz eröm vegigcsinalni:Kitaláltam egy rendszert így fogok tenni:
január 17 - 21 level (5 nap)
január 22 - 23 Atkins
január 24 - 28 level (5 nap)
január 29 - 30 Atkins
január 31 - február 4 level (5 nap)
február 5 - 6 Atkins
február 7 - 11 level (5 nap)
február 12 13 Atkins
február 14 - 18 level(5 nap)
Február 19 Atkins 20.-an indulunk Isla de Margaritara
Így tudom magam szerint betartani a dolgokat és hát mint tudjuk az akaraterö a legfontosabb.

Kedves Mrsmihaly !

Nálunk Magyarországon a kisdobozos tejföl 175 gr, ami 2 dl-nek felel meg.
Tehát ha 1 tejfölt ír a diéta, akkor 2 dl-t, ha fél dobozt ír, 1 dl-t vegyél ki az 1 l-es tejfölből.
Ahogy a programodat nézem, te a maradék 2 napokat Atkinssel folytatod. Én inkább letudom a 15 napot egyben, mert attól félek, nem lenne erőm újrakezdeni a következő 5 napot.
Én nagyon szorítok neked ! Remélem minél közelebb jutsz a kitűzött célhoz a nyaralásodig.
A heti 3 edzés jó, talán 4 jobb lenne. Szerintem elsősorban kardioedzésre kellene ráfeküdni.
Kitartás !

Üdv: 3xy

Szia! Azert gondoltam az Atkinssal mfolytatni a hetvegeken, mert szerin tem az a legnehezebb, amikor a csaladdal muszaj az asztalnal enni.
Igy kigondoltam, hogy pl. sütök 1 kacsat, akkor abbol en is eszem zöld jegsalataval. Igykönnyebben ellent tudok allni a csabitasnak. :-))

Szia Viki és Mindannyian!

Nem hűtlenkedem, de tényleg rengeteg a meló. Egymás után hozzák a rosszfiúkat, időre kell menni, és pont rátok nem jut időm. A diétát próbálom tartani, nem eszem többet, sőt néha még azt sem amit lehet, de valahogy olyan össze-vissza vagyok, mint amilyen ez a levél is.
Pussz, még jövök: Ringo

sziasztok! Én tegnap kezdtem a levelt, csak mielőtt írtam végigolvastam a fórumot. Egyszer régen már elkezdtem a levelt, csak aztán valami miatt abbahagytam, de most szerintem azért mert nincs határidő, hisz a fürdőruhaszezonig van még idő, és semmi olyan alkalom nem lesz, szóval most nagy erőt érzek magamban.szóval elkezdtem rendbehozni magam.most 157 cm és 73 kg vagyok, ez nagyon sok, de amugy eloszlik, és nem nézek ki borzasztóan, csak magamnak nem tetszem.olyan 53 kg-ra szeretnék lefogyni, és most tornázom Norbi feleségének a kaziára és diétázom.
Az lenne a kérdésem, hogy ti hány órakor esztek?És még valami, én a salátát egyszerűen nem tudom hogyan egyem meg, mert üresen rosszul vagyok tőle, viszont ha bekeverem akkor meg olyan sok ahhoz az egy tejfölhöz, és olyan fura ize van, hogy ugyis rossz.Nincs valami ötletetek?
Vanda

Szia Vanda!
Mint már írtam én három napig level-eztem úgyhogy nincs túl nagy tapasztalatom, de amikor csináltam akkor én jégsalátát ettem, ami iszonyú finom.
Mondjuk lehet h ez nem jó saláta, de végülis az a neve h jégSALÁTA. :)
ha nagyon nem bírod a normális salit, szerintem ehetsz ilyet.
drukkolok neked!

Sziasztok! De mi a különbség a jégsaláta meg a fejessaláta között?egyébként én ezt a boltban jégsalinak vettem, mert annál volt kirakva, de mikor a gépbe ütötték, akkor azt írta ki hogy fejessaláta.

Szia! En ma kezdtem a 3. napot a Level dietaval. 2 nap alatt 1 kg es 40 dkg ment le. De ha csak fel kg ment volna le, akkor is elegedett lennek.
A jegsalata tömörebb es sokkal vilagosabb szinü mint a hagyomanyos salata. En mindent felkockazok(iszonyatosan utalom a tojast) es összekeverek+ meg is sozom kicsiot. En azt a kemeny kenyerszeletet eszem hozza amit az IKEA-ban arulnak (knäcke bröd a neve). Teljes kiörlesü, es kopogosan kemeny. Igy a tojas izet nem erzem, viszont a narancs edeskes ize es a kicsi so, nagyon finom kombinaciot ad. Tovabbi kitartast es sok sikert hozza. En nem vagyok 1 husos fajta, igy bizony az Atkinsnal nagyon szenvedtem, hogy allandoan hust kellett ennem. Bar tegnap este gondoltam ra, hogy milyen fincsi lesz hetvegen a sültkacsa, masnap meg 1 nagy szelet sült hus jegsalataval. Hetfötöl aztan megint folytatom a Level dietat.
En 6.45-kor eszem a reggelit, 11-kor az ebedet, es 17-18 között a vacsorat. Igy jol birtam este 10-ig. Bar kesöbben feküdtem le, de megbantam, mert akkor mar kezdtem nagyon ehes lenni.

Sziasztok sorstársak !

A tegnapi nappal én is úgy jártam, mint mrsmihaly !
Én 17 óra körül szoktam vacsorázni, és a tegnapi nap volt a 8. Hááát, este 9-kor már szerintem a szomszéd is hallotta, hogy éhes vagyok, annyira kopogtak a szemeim !! :-)
Nem győztem inni a zöldteát, hogy legyen valami a gyomromban, mert tényleg hangosan korgott ! Alig vártam, hogy reggel legyen, most meg nem is vagyok éhes ! Hallottatok már ilyet ?

Viki !
Mi volt tegnap ? Hogy bírtad a névnapi összejövetelt ? Biztosan kemény volt ! De ha bűnöztél is egy kicsit, az sem baj, legfeljebb most 3 napig 20 perccel többet mozogsz ! Nem ?!

Üdv mindenkinek:
3xy

Sziasztok!

Rengeteg a dolgom, így csak bekukkantok. A 8-osoknak megérkeztek a továbbtanulási lapjai, és most azokat kellett gépelnem... :(((

3xy!

Én most szombatig lightosan kajcsizom. Anyum közölte, hogy kínzom magam, és ne így csínáljam. Így megbeszéltünk, hogy ezen a héten - úgyis minden nap jönnek vendégek) "tomboljam" ki magam, és jövő héttől vágjak bele, de úgy, hogy hétvégeken szünettel. Nem tom. Én jobban szeretném ismét egybe letudni majd a diétát, mert úgy jobban megy.

Szóval, most elnézést, amiért össze-vissza irkálok, de agyalok a megfelelő döntésen. :)))

Remélem, Ti jól vagytok! Sok sikert mindenkinek!

ja! Kedves Vanda! Lentebb a topikban találsz fini recepteket, szerintem, megtalálod köztük a megfelelőt számodra. Kitartást Neked is!

Pussz mindenkinek!

Még majd jövök!

Viki

Sziasztok, Szia Mrsmihaly!

Hétfőn (2005.01.17) kezdtem a LEVEL-t, tehát ha jól számolom Mrsmihállyal együtt!
Én 164 centihez vagyok 70 kiló, amit nagyon utálok. Sajnos azonban enni is nagyon szeretek, ráadásul ha fáradok, egyből rámtör a farkaséhség, így sokat és sokszor eszem. :o
Min. 10 kilótól szeretnék megszabadulni.

A diétát eddig tűrhetően bírom, s rólam is szűk 2 kiló ment eddig le. Én habozás nélkül rágózom, teát viszont csak akkor ha az étrendben szerepel és csakis édesítővel. Egyébként marad az ásványvíz és a csapvíz.
Úgy tervezem, hogy szombat-vasárnap rendeset fogok enni, persze ügyelve a kalórákra és az időpontokra. Így talán lesz erőm a jövő héten is megcsinálni ezt a kúrát.

Mrsmihály, te hány kilóról indultál és mennyit szeretnél leadni?

Szia!
De jo hogy valaki velem együtt kezdte a fogyokurat. En 71.5 kg-rol inditottam, es nagyon szeretnek 8 kg-ot leadni. Ha azonban nem megy le csak 5 kg, mar akkor is boldog leszek. En ugy gondoltam hogy szombat-vasarnapokon az Atkinssal etkezem, igy az ehsegerzetemet is tudom csillapitani. Szerintem az sem jo, hogy annyira kiehezik az ember lanya a fogyokura alatt, hogy utana meg csak eszik össze mindent, es meg több kg jön vissza. A meretem 162 cm alacsony. Ha magasabb lennek, a sulyom is jo lenne hozza. Igy viszont nem. Bar en edzem mellette. Az izom terfogata sokkal kisebb, igy vekonyabbnak nez ki az ember ha a zsirparnakat izomma dolgozzuk at.

Figyelj, itt eddig nem volt ilyen!

Örülnék neki, hogyha máskor nem LOPNÁD el egy az egyben az írásomat.
Remélem, hogy Hoxa és a többiek is észrevették és megvan rólad a véleményük.
Úgy gondolom, hogyha itt szeretnél sokáig maradni és nem akarod megutáltatni magad a többiekkel akkor senkivel nem teszel többet ilyet.

Nem gondoltam volna, hogy képes leszel ilyet visszaírni. Ha jobban megnézed a 158-as hozzászólást (amit én írtam) akkor látnád, hogy nem csak a tervet LOPTAD el (nagyon kis módosítással), ami természetesen nem gond. Hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. De sajnos a bevezető szöveg és az utolsó mondatka is megegyezik.
SZERINTEM EZ LOPÁS!
Várom mindenki véleményét, hogy, hogy gondolja a dolgot.

Igazad van !
Tényleg a te szavaidat használta.
De ha megnézed az édesség receptek topikot, ott az utolsó recept, a sajttal töltött padlizsán tekercsek a stahl.hu oldalról vannak bemásolva. Ez persze nem baj, legalább odafigyel az egészséges étkezésre.
Ez van....
Üdv.: 3xy

Nem azzal van a baj, hogy az oldalról haszálsz valamit, hanem azzal, hogy más ötletét/tervét magadénak, a saját ötletednek tünteted fel. Hogy miről is van szó? Tessék: "Kitaláltam egy rendszert így fogok tenni......"
Ezt nem Te találtad ki, hanem tigris. Szerintem Őt is ez bántja, nem az, hogyTe is kipróbálod.

Tigris biztosan nem saját részre szánta. Azért tette kozzé, hogy otletet adjon. És biztosan orul, ha ezt más is kipróbálja. Neked azt kellett volna írnod, hogy Te is kipróbálod Tigris osszeállítását. Ez így a Részedrol nem volt szép dolog, ismerd be!

Tigris: tényleg ennyire fontos ez?? Tudod, általában klasszikusokat idéznek. Légy büszke magadra!

Jajj, lányok, tegnap nagyot bűnöztem. Általában nem jellemző rám, de a tegnap olyan béna volt. Ettem csokit. Keveset, de egyszerűen azt éreztem, megveszek érte. Mindegy, ez van. :(((

A jégsaláta tényleg nagyon finom, én is azt eszem. Napokig friss marad a hűtőben és nagyon ropogós az elkészített saliban is. A fejes saláta olyan löttyedt lesz...

Nekem az egyetlen bajom ezzel a diétával, hogy nincs rendes főtt étel benne. Sajnos a munkahelyen nem tudok a tojásos napokon réntottát csinálni, így marad a főtt tojás.
Érdekes, hogy az Atkinsről többen írjátok, hogy rengeteg húst ettetek közben. Én március óta csináltam, és 26-a után folytatom, de nem ettem több húst, mint előtte. Inkább tojást és sajtot ettem többet. A laboreredményeim is szépek voltak, gondolok itt főleg a koleszterin és húgysav szintre. Persze mindenki másképp érzi, csinálja. Igaza van Vikinek, az a fontos, hogy MI JÓLÉREZZÜK MAGUNKAT KÖZBEN.
További szép napot Mindenkinek!

Lányok, Lányok!

Nem ez a vitafórum. Most mondjam azt, hogy én már rég észrevettem a vitát okozó "turpisságot, mégsem szóltam egy szót sem.
Mindenki intézze el a lelkiismeretével.... a többi meg mindegy.

NE MÁSOKNAK AKARJ MEGFELELNI, HANEM MAGADNAK!

Más: Jaj, holnaptól ismét kezdődik a Level. :))) A lényeg, hogy február 12-re Istennőnek kell lennem, mert bál lesz. :)))) kb. 20 nap alatt kell csodát alkotnom :))))

Szóval, tessék célokat kitűzni magatok elé, és akkor könyebben fog menni. :))) És nagyonn lesz az öröm is.

Érdekes az egyik topik... Ki mennyit hízott vissza diéta után, stb.

Sokat gondolkoztam ezen. Való igaz, hogy nem a fogyókúra a hatásos, hanem a személyre szabott diéta, amit életmódváltozás követ.
Számomra a level olyan, mint az Atkinsben az első fázis. Ha elérem a célom, jöhet az életmódom alakítása az új alakhoz. Remélem, összejön. Nemcsak nekem, hanem NEKTEK is.

Ehhez nyújt sok segítséget ez a fórum. Ezért tessék kihasználni az előnyeit!!!! :))))

Még benézek majd! Legyetek jók, és szépek!

Csók!

Viki

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára