Sokan nyomjátok, írjatok is róla :)

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!
En mar vegigcsinaltam a 3x 5 napot es most pihenek egy kicsit. Az elert eredmeny 3 het alatt 4 kg.
A problema nekem csak annyi a level-lel, hogy a 3 het alatt annyira kiehezel bizonyos dolgokra, hogy utana jol bekajalsz belole es nem tudod mennyi az eleg. En igy jartam ma. A 3 hetet teljes kitartassal vegigcsinaltam, nem kis erofeszitessel, de ma olyannyira ramtort az edesseg utani vagy, hogy el kellett mennem a boltba es ami szem szajnak ingere bevasaroltam es meg most sem erzem azt, hogy fulon lennek, de mar nem eszem pedig tudnek.Ez a baj ezekkel a kotott dietakkal szerintem.
Nektek kitartast!!!!

Sziasztok!:)
A 2. 5 nap alatt lement még 1kg, ezért csinálok még öt napot!
Utána pihenek 1 kicsit (szénhidrát-szempontból:sok fehérjedús kaja+zöldségek!), majd Karácsonyig újrakezdem a LEVEL-t.
Mindenkinek gratulálok a kitartásáért és a vele járó eredményekért!
5naponta jelentek majd, addigis puszi Mindenkinek!

Kedves Ercsi!

Három hét alatt csak 3 kiló????

Az rendesen kevés. Én igaz még nem mértem meg magam, de centiben már jócskán ment le (érzem a nadrágomon)

Jaj! Olyan sikerélményem volt tegnap: Egy régi (pasi) ismerősöm megjegyezte, hogy "csak nem fogytál, Viki?".

:)))))))))

Én ma izgulok. Túrós nap.....

Szia Viki!
Ha jobban belegondolsz 3 hét alatt 4 kg pont ideális.
Főleg, ha elolvasod Ercsi naplóját.
Ő 63kg. Ebből talán nehezebb fogyni, bár a magasságát nem ismerem.
Csak saját magam nevében tudok írni. Én 64ről indultam, (persze előtte Atkins:72ről) most 62 vagyok.
2x5 nap alatt 2kg-tól szabadultam meg. Magasságom 172cm. Úgy gondolom ez a 2kg is nagyon látványos.
Hajrá!

Utálom magam!!!

Egy hűlye, béna szerencsétlen, SENKI vagyok.

Minden szép és jó volt, egészen délig. Eljött a túró ideje. Hazamentem, kikevertem tettem bele még apróra vágott paradicsomot is, mégis undorral nyomtam le a torkomon. Nagyon nem esett jól. A végére olyan rosszul lettem, hogy kihánytam az egészet.

Zokogtam, sírtam, bűntudatom volt, és haragudtam magamra, és szídtam mindenkit, aki csak az eszembe jutott, amiért UTÁLOM a túrót. Hiszen eddig minden simán ment, könnyen viseltem a napokat, amelyek gyorsan teltek, csak a túró volt az egyetlen buktató....

Elbuktam.......

Fél óra után rendbeszedtem magam, és eldöntöttem, hogy nem fogom tönkre tenni a szervezetem. Léleknyugtatóként lenyomtam egy Kinder Pinguit (persze ismét elkezdtem sírni...).

Most vettem egy húsos táskát, és azt fogom megenni a paradicsommal.

Persze, holnaptól, mintha mi sem történt volna, folytatom a diétát (a második 5. nap jön) És megcsinálom még a harmadikat is, de eldöntöttem, hogy a túró helyett vagy medvesajtot fogok enni, vagy sima sajtot olvasztok a kétszersültre.

Most, hogy írom e sorokat, is potyognak a könnyeim. Csalódtam magamban, hogy egy vacak túró képes volt megakadályozni a sikerben... Pedig most tényleg hittem abban, hogy sikerült egy olyan diétát találnom, amely valóban segít abban, hogy megvalósítsam az álmom....

Kiégettnek, és üresnek érzem magam.

Nem kívánom senkinek ezt az érzést....

Héj-héj kislány!

Ne légy így elkeseredve! Az árt a legöbbet! Felejtsd el, hogy mi tötént s holnaptól csináld elölröl! A túró helyett egyél 2 medve sajtot vagy 10 dkg másmilyet, az is belefér!

Azért mert nem tudtad végigcsinálni még nem vagy senki, itt vagy s elhatároztad, hogy holnaptól ismét csinálod, és ezért már vagy valaki :-)))))) Úgyhogy fel a fejjel, és mosolyogj :-)))))) Csííííííííííííííz :-))))

Én tegnap egy amerikai fánkot ettem, mert összevesztem anyummal, de mától megint mindent betartok, ezért nincs is büntudatom, s neked se legyen amiért ez történt :-)))))))))))))

Légy jó és kitartás :-)))))))))))))

Shephard

Új nap, új gondolatok. :))) Újúlt erővel, ismét a cél felé.

Tegnap, mikor hazamentem, csörgött a telefon: a lovag hívott. :) Azt kérdezte, mit szólnék, ha ma meglátogatna. :) Örültem neki!!! Aztán hatra mentem a fodrászhoz, és Zsuzsi (a fodrász) megdícsért, hogy látszik rajtam, hogy fogytam, és hogy milyen jól nézek ki! :) Olyan csini frizit csinált!

Amilyen rosszul indult, olyan jól végződött a tegnapi nap. :)

Bár, van egy kis szépséghibája a dolognak: Készülök a mai randira, erre mi történt? Hát nem beköszöntött, az a bizonyos. Pech!!! Szóval, ma csak összebújás lesz, de már az is több, mint a semmi... :))))

Szia Viki!

Örülök neki, hogy ilyen jól alakultak a dolgok :-)))))) Remélem továbbra is megmarad a mostani lelkesedésed, hisz ez a legfontosabb!

Nálam semmi különös nincs, minden megy a maga útján, egymást követik a LEVEL-napok, de eddig még nem egyhangú a dolog! Arra gondoltam, hogy mivel holnap van az 5. napom, szombaton tartok egy víz és tea napot, s akkor csak azt iszom majd, de persze ez attól is függ majd, hogy mennyire leszek elszánt :-)))))))))))))))))))))

Legyen szép napod!

Shephard

Itt vagyok Shephard!

Ugye, tartottam 10 nap szünetet, de holnaptól ismét elkezdem a diétát.

Isteni tapasztalataim voltak!
A pasim (mivel a lovag előlépett pasivá) megjegyezte, hogy klasszul nézek ki! Persze, véletlenül kint felejtettem a diéta papírját a hűtőn, és miközben rántott husit ebédeltünk viccesen megjegyezte, hogy ezt nem látja felírva a papírra. :)))))))
Egész hétvégén elhalmozott bókokkal, és ami a legjobban esett, hogy anélkül, hogy mondott volna bármit is, láttam a szemében, hogy szépnek lát, és ennél nem kell több....

Szóval, holnaptól ismét első nap. Ja, még valami: nem tudom, hogy Te hogy voltál vele, de nekem a diéta után nem volt evés kényszerem. Nem is kívántam meg semmit, csak a szaloncukrot, és a földimogyorót. :))))) Nem fura?

És nem tudom, hogy lehet-e ilyen, de miután abbahagytam a diétát, még fogytam pár centit, annak ellenére, hogy normálisan ettem. :)))))

És még a kollégák is megjegyezték, hogy fogytam. Arról nem is beszélve, hogy a nadrág, a kabát is lötyög rajtam. :))))

Persze még nem mertem mérlegre állni. Majd karácsony előtt.... De így látatlanban úgy érzem, hogy olyan 5-6 kiló biztos, hogy lement.

De egy biztos:

Kívánom, mindenkinek, hogy legyenek hasonló sikerei az életben! Teljesen mindegy, hogy milyen téren! Mert a munkának, és a kitartásnak köszönhetően magabiztosabb lettem, és megismertem saját erőmet. Végre értékelem magam, és nem érzem úgy, hogy egy utolsó senki lennék a sok sovány "deszka" között. És szerintem ez a lényeg! Nem az számít, hogy mennyit fogyunk, vagy, hogy mennyivel leszünk szebbek, hanem, hogy megtanuljuk értékelni saját magunkat!

Szia Viki!

Nos végre én is itt vagyok!

Gratulálok a sikerekhez :-))) Hát igen, az a legnagyobb elismerés, ha a párunk méltatja szóra az eredményt :-)))))

Elmesélem velem mi minden történt csütörök óta! Csütörtök este elmentem a fogorvoshoz, ahol is kihúzták az egyik fogamat :-(((((( Na ettöl nem lettem valami happy!!!! Pénteken semmit sem ettem, a szombat is hasonlóképpen telt, szóval eddig jót tett a diétámnak! Aztán jött a vasárnap, amikor is MIkulás-ebéd volt nálunk, és akkor már ettem, de rendes kajákat (mexikói csirke, svéd gombasaláta, tzaziki, 3 féle süti), de nem is bánom ezeket, mert így terbveztem! Aztán tegnap nem ettem semmit, ma sem fogok, hogy minél elöbb visszaálljak a szombati súlyomra, és majd kb csütörtökön ismét LEVEL-ezek! Ja és pénteken búfelejtés címén, meg hogy megvigasztaljam magam, vettem két pulcsit, és azóta mindenki dícsér, hogy milyen jól nézek ki benne :-)))))))))

Úgyhogy ez történt velem!

Shephard

Köszi, jól vagyok:) A fogam helye is kezd gyógyulni, de sajnos Karácsony előtt nem tudom a helyére megcsináltatni a pótlást, mert ugye húzás után 3 hetet kell várni...:(( Ez van, majd nem vigyorgok csak mosolygok, félénken mint egy szűz lány:)

Sziasztok! Jól elhagytalak benneteket, mert külföldön kellett dolgoznom, de most hazajöttem és ezerrel elkezdem ma újra!!! Kint próbáltam tartani magam (és a súlyomat), de fellopakodott 2 kiló. Ma kitűztem a frigó ajtajára a diétát, és elkezdtem. Bele kell férnem a gálaruhámba szilveszterkor!!!!!! Reggelire a kétszersült helyett teljeskiőrlésű tönkölybúzából készült pászkát ettem. Valami bioboltban találtam, nagyon jó íze van.
Shepard, hogy állsz? Csinálod még?

Rebeka

Skacok, lenne egy kérdésem.
Amikor vége a 3x5 nap LEVEL-nek, akkor a pihi 10 napjában miszerint étkeztek? Azt tudom, hogy hétfőnként be kell tartani a diétában leírtakat, de a többi nappal mi van? Akkor Atkins van? Vagy normál kaja, csak mértékkel?

ZaZuka, én már egyszer fogytam 14 kilót a kolléganőimmel, és mindegyik visszahízott, mert visszaállt "normál" kajálásra. Ne tedd! Én azért nem híztam vissza, mert többé-kevésbé Atkins papa szerint ettem a diéta vége után. Egy éve tartom ezt a mínusz 14-et, időnként 1-2 kiló kilengéssel. Most a 170 centimhez 70 kiló vagyok, és még soknak érzem. Abban reménykedem, hogy ezzel a Levellel most leadok kb. 5 kilót, és akkor már jobb lesz. De soha többet nem ehetek "normálisan". Azonnal hízni kezdek.
Neked is azt tanácsolom, hogy vagy Atkinsezzél vagy legalább szétválasztó diéta szerint étkezz, különben visszahízol.

R.

Kedves Bekka!

Lükén fog hangzani, amit most írni fogok Neked.
Te mit értessz "normális" evésen?
Mert ha én visszagondolok a diéta előtti étkezési szokásaimra, egyáltalán nem nevezném normálisnak. Nem faltam, nem ettem sok zsanna-mannát, egészséges ételeket ettel, de mégsem volt normális, hiszen attól híztam el, nem?
Ebből következik számomra, hogy ha visszatérnék a régi "megszokott" étkezésre, akkor visszahíznám a leadott kilókat, mivel attól híztam meg anno.

Teljesen mindegy, hogy melyik diéta "jön be" számodra, a lényeg az életmód-váltás. Alkossd meg a saját étkezési szokásaidat úgy, hogy az váljon normálissá.
Vagy rosszul gondolkodom?

Szió mindenkinek!

Én normálisan eszem a diéta után. Igaz, visszajött 2 kg egy hónap alatt, de több nem.
Persze oda kell figyelni, hogy mit eszel.
Szerintem ennek a diétának - mint mindnek - is az a lényege, hogy meg kell változtatnod az életmódot.
Hiszen 15 nap alatt összeszűkül a gyomrod, és állítólag valami változás megy végbe a szevezetbe, amibe szerintem van valami...
Én azt vettem észre, hogy kevesebb étellel is jól lakom, és bizonyos "kalóriabombák" már nem hoznak úgy lázba mint régen.
Sőt! Akár hiszitek, akár nem, vannak olyan napok, amikor megkívánom a diéta-menüt.
(Én úgy diétáztam, hogy összekevertem a dolgokat, és egy hidegtál szerű dolgot kaptam. Pl.: 1.nap, amikor az ebéd tojás, kétszersült, tejföl, én kis kockákra daraboltam a tojcsit és a kétszersültet, és hozzákevertem a tejfölt, pici sóval, borssal.
Így nekem nem volt nehéz betartani az előírást, mert számomra finomak voltak az ételek.)

Visszatérve az életmódváltásra: Szerintem BÁRMIT ehetsz utána, csak az örök szabályt kell betartani: MÉRTÉKKEL. És azért néha egy kis mozgás senkinek sem árt...

Apropó!

Én január 2-tól ismét kezdem a diétát. Kinek lenne kedve velem együtt elkezdeni?

Sok sikert és kitartást mindenkinek, aki éppen diétázik, és persze kellemes ünnepeket! (Addig még úgyis benézek)

Puszi!

Viki

Köszi az infókat, de én arra gondoltam, hogy a LEVEL-t 3x5 napig lehet csinálni, aztán kell hagyni egy kis szünetet, mire el lehet kezdeni újra. Mivel nekem nem 2-3 kg-t kell leadnom, úgy gondolom nem egyszer kell majd végigcsinálnom a LEVEL-t. Tehát a "kis" szünetben mi szerint étkeztek?

Szia Zazu.

Annak idején mikor én csináltam a szünetekben "normálisan" ettem. Ez nálam azt jelentette, hogy napi 1-2 zsömle engedélyt élvezett, sok husika, rengeteg zöld, és heti 1x tészta. Ettem krumplit és rizst is, persze csak fél adagokat, de a kívánalmat csillapította.

Ó, köszi, erre voltam kíváncsi. Azt hiszem ha tudom, hogy eljön a "lazulás" ideje, akkor könnyebb betartani azt a bizonyos 3x5 napot. Januárban tuti Atkinssel kezdek, mert azzal éhezés nélkül össze tudom szűkíteni a gyomrom, aztán belevágok a LEVEL-be. Tök jó úgy elkezdeni az újévet, hogy nem az lebeg a szemem előtt hogy vége minden szépnek, jónak, bulinak (karácsony, szilveszter). Komolyan várom már az új év elejét. Durr bele a fogyiba!

Ti vacsorára megeszitek a kétszersültet? Szerintetek muszáj? Én annyira a szénhidrátmegvonásnak köszönhetem az eddigi fogyásomat, hogy kétségeim vannak. Nem merek este szénhidrátot enni. Norbi is azt mondja, hogy ha este szénhidrátot eszel, abból épül a háj. Jó, tudom, hogy Norbi nem egy dietetikus, de ebben speciel igaza van, legalábbis az én esetemben. Én minden reggel mérem magam, és ha este szénhidrátot eszem, reggel azonnal látszik az "eredmény".

Rebeka

Sziasztok!

Látom elég sokan vagytok :-)))))

Mivel holnap dolgozom utoljára, s csak januárban leszek ismét, ezért most szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendöt kívánni!

Találkozunk az új évben :-))))))

Shephard

Sziasztok!

Csak reménykedem, hogy nem hagytátok abba, mert én most szeretnék csatlakozni hozzátok.
Én egy "bukott nő" vagyok. Lefogytam kb 14-15 kilót és gondos zabálással 3 hónap alatt mind visszajött.
Azt gondoltam kipróbálom ezt a diétát hátha meggyorsítja az indulást, utána pedig Atkins.
Segítsetek! Tényleg lemegy 4-5 kiló az első héten? Én ezt nehezen hiszem el!
Gyöngyi

Sziasztok!

Mivel tegnap óta szinte semmi mást nem csinálok, csak lógok ezen az oldalon, úgy döntöttem én is hozzászólok!

Gyöngyi!! Holnaptól veled tartok. Eddig filóztam, hogy Norbi, vagy Atkins, hát a 3. at választom.

A Levelt én már nagyon sokszor csináltam és mindig eredményesen. Mostanában híztam újra vissza és ettől a súlytól nagyon hamar meg akarok szabadulni!
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a napi adagot keverhettem össze vissza, akkor is eredményes volt a diéta. Tehát szerintem úgy fogom csinálni, hogy Norbi szerint eszem az előírtakat. Én hiszek a szétválasztásban is, tehát azt is figyelembe fogom venni.

Akkor Gyöngyi nekifogunk?

Ja, csak annyi még, hogy nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a lapot. Valahogy sokkal családiasabbnak tűnik mint a Mindmegette.

csók

Kedves Ameli!

Üdvözlünk a csapatban. Én ma a 3. napnál tartok! Érdekes, hogy már többször is végigcsináltam, de most valahogy nehezebb. Biztos a karácsonyi dőzsi miatt... :)

De bűntudatom is van, mert rendesen elhanyagoltam ezt az oldalt, úgyhogy megfogadtam, hogy ismét összeszedem magam, és írok. :)

Sok sikert mindenkinek!

Shephard vagy?!

Szia Viki!

Persze, hogy vagyok :-)))))))
De most éppen nem a LEVEL-t csinálom, mert megmondom öszintén most nem tudnám betartani, helyette visszatértem az Atkins-hez! Már a múlt héten elkezdtem, de akkor csak kevesebbet ettem és odafigyeltem, hogy mit, mától pedig ezerrel Atkins :-))))))))

Neked hogy megy a LEVEL? Van kitartás? Mi a helyzet lovagok terén? Megtaláltad már az igazit?

Majd azért járok erre gyakran, vigyázz magadra!

Shephard

Drága Shephard!

Jó újra látni! :-))))))))))))

Én ismét elkezdtem a LEVEL-t. Én is nehezen szántam rá magam... Annyira, hogy már az első nap bűnöztem is... (Le kellett szedni a karácsonyfát, és megkóstoltam pár szaloncukit...) De azóta, nem csalok. Kitartok.

Lovagok.... Hjaj! A múltkori "áldozat" visszalépett a lovag kategóriába. Megbántott. Persze sajnálja, meg minden, de akkor is! Lehet, hogy keményen hangzik, de megérdemli. Ha most ezt elnézném neki, lehet, hogy nem tisztelne... Nem?

Más: Van egy újabb lovag!!!!!! Tök édi! :))))))))))))) Még csak randizgatunk. Ő is skorpió, ami azért érdekes, mert a horoszkóp erre az évre azt írta a skorpióknak, hogy megtalálják az igazit. :))))Logikusan gondolkodva átnéztem a többi jegy előrejelzését, és egyiknél sem szerepelt a "megtalálja ebben az évben a nagy Ő-t". Így arra a következtetésre jutottam, hogy akkor a skorpió egy másik skorpióval kell, hogy összejöjjön. :)))))) /mindent meg lehet magyarázni... :))))/

Na, de mesélj! Veled mi van? Hol tartassz a diétában?

Millió puszi!

Viki

Szia Viki!

Hogy hogy állok a fogyival? Egyenlöre sehogy, hisz csak tegnap kezdtem úgy igazán :-)))) De egyébként nagyon jól viselem! Kitüztem egy célt és muszáj elérnem, különben nem tudom, hogy mit csinálok! Ezért is határoztam el, hogy csak 2 hetente mérem majd magam, addig se leszek ideges :-))))))) Én is azért nem csináltam rendesen a múlt héten, mert nem bírtam volna megállni, hogy ne egyek sütit, szaloncukrot, így inkább szép lassan hagytam el a tiltott dolgokat! Most már nem hiányoznak annyira! De azért raktam még el egy kevés szaloncukit, mikor majd ehetek napra :-))))))))))

Az én horoszkópom erre az évre azt mondta, hogy nem leszek szerencsés a párkapcsolatban, nemhogy nem találom a meg az igazit, de vigyáznom is kell a pasikkal, nem mintha eddig nem ezt tettem volna :-))))

Sok kitartást, majd még jövök!

Shephard

Sziasztok!

Én is nagy fogyókúrázú vagyok, minek folytán kb. 15 kg fölösleg vagy rajtam. :o( A 165 cm magasságomhoz jelenleg 75 kg vagyok, de voltam én már 47 kb is... Gondolom sejtitek, hogy a jo-jo a probléma. Mivel elég szertelen vagyok, nekem valahogy jobban meg, ha elő van írva, hogy mennyit és mit ehetek. Tényleg eredményes a Level? Valóban lehet kétszersültet enni? Hány kg fogyás a tapasztalat. Köszi előre is a válaszokat: Ringo

Kedves Ringolina!

Örülök, hogy Te is csatlakoztál hozzánk.
A Level nálam működött. (Persze sok minden függ attól is, hogy kinek mennyi plusztól kell megszabadulnia) Én 11 kg-ot fogytam vele karácsony előtt, amelyből az ünnepi dőzsi alatt visszajött 5 kg. :(

Kétféleképpen lehet csinálni. Valaki egyszerre letudja a 3X5 napot, más öt naponként két napot (hétvégét) pihen. Én az egyszerre csoportba tartozom.

Most újra elkezdtem. Én is hasonlóan vagyok, mint Te. Nálam is azok a fogyik sikeresek, amelyeknél leírják, hogy pontosan mit ehetek.
Kezdetben én soknak találtam a napi két kétszersültet reggelre, de a Cerbonának van egy (kék csomagos) kétszersültje, amely finom, és méretre is megfelel. Sokan ezt túl kicsinek találják, ők az Őzike vagy valami hasonló nevű kétszersültet eszik.
Egy biztos: éhséget nem érzek, és - ami még ennél is fontosabb - jóízű a menü.
Én imádom a hidegtálakat, és ezért az alapanyagokat többségében összekeverem a tejföllel, és úgy eszem, utánna desszertnek a narancs.

Sok sikert és Kitartást!

Ha gondolod, írok pár receptet.

Kedves Ringo!

18 nap altt ment le, mert a diéta után - annak ellenére, hogy normálisan ettem - lement még két kiló.

Tornáztam, de nem sokat, csak nagyjából. Viszont, ami nagyon fontos: SZIGORÚAN BETARTOTTAM a diétát. (egy napot csaltam, akkor is csak egy fél pogit kóstóltam meg a kétszersült helyett) Ugye, Shephard? :)
Napi két liter zöld teát ittam, semmi mást. Se rágó, se kóla.
A recepteket délután összeírom, és felteszem, jó?

Addig is kitartás, és sok siker!

Épp azt akartam kérdezni, hogy mit ittál? Csak teát lehet, vagy pl.a Topjoy Fitness gyümileve is mehet? Gondolom ásványvíz minden mennyiségben engedélyezett. Nagyon leadnám ezt a 10-12 kilót februárig! Azt Atkins-sel 9 hónap alatt lement 21. Szóval, akaraterő van.

EriAnyó!

Nem vagyok biztos abban, hogy ki lehet cserélni az ásványvizet, vagy az édesítős teát, gyümölcslére, mert abban már van gyümölcscukor. Vagy tévedek?
Ha mégis megkívánnád a gyümilevit, cseréld ki a narancsot rá. (pl.: 1 narancsot 3 dl gyümilére, persze fogyisra)

Még valami: ennek a diétának nem feltétlenül az alacsony ch mennyiség a lényege (szerintem), mivel nincs benne olyan sok hús. Itt az összetevőkön kell, hogy legyen a hangsúly. Nem?

Mindenesetre kitartás!

Pussz!

Menet közben én is hasonlóra jutottam. semmiképp nem akarom nagyon megemelni a bevitt ch mennyiséget. Valószínűleg a narancs levét fogom inni, bár 2 dl tuti 100%-os, házi nariléhez minimum 2 nagy narancs kell.
Még valamit kérdeznék: a tatár bifsztek helyett mit javasolsz? Én azt képtelen vagyok megenni.
Köszi a tanácsokat!

Kedves EriAnyó!

A tatárt helyettesítheted sonkával, parizellel. Több fogyis oldalon a 6dkg tatárt 10 dkg sonkával helyettesítik. Én is ezeket eszem.

Még egy tipp: pl. 1. vagy 2. nap, (amikor ebédre egy narancs és egy egész tejföl is van) ha nagyon megkívánom az édességet, joghurtot használok, és desszert gyanánt a felét a összeturmixolom a naranccsal, pici édesítővel, a másik felét pedig normálisan fogyasztom. Hú, de össze-vissza írtam. Remélem, azért érthető.

Sziasztok!
Régi atkinses vagyok, de most gyorsítani szeretnék kicsit a fogyáson. Úgy gondoltam, végigcsinálom a Level-t, aztán folytatom az Atkins-t.
Ma néztem a kétszersült ch-ját, és döbbenve tapasztaltam, hogy 70 gr körül van. Az én kenyérkém, ami teljes kiörlésű lisztből készül csak 48gr-ot tartalmaz. Ki lehet cserélni a kettőt? Pirítanám a kenyeret.

Kedves EriAnyó!

Persze, hogy kicserélheted. De van a CERBONÁ-nak az arany kétszersültje, ami ugyancsak kevés Ch-t tartalmaz. Én ezt eszem. A Tescoban lehet venni. Plussz ugyancsak a Tescoban kapható egy külföldi diétás kétszersült, amely szintén csökkentett ch tartalmú.

Pussz!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára