Sokan nyomjátok, írjatok is róla :)

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Elöször is ismertetném a diétát!

Ez a diéta egy öt napos étrendet ír elö, amit be kell tartani, max egy dolgot lehet helyettesíteni mással! Az elsö 5 nap után 2-5 kg mínusz figyelhetö meg, maximum háromszor lehet egymás után ismételni az 5 napot, utána pár nap szünetet kell tartani! Így a 15 nap alatt, akár 15 kg mínusz is elérhetö!

Egy hátránya van a diétának, nagy akarat és kitartás kell hozzá, ha nincs meg benned az elhatározás, hogy végigcsinálod, ne is kezdj hozzá!

Íme az étrend:

REGGELI - minden napra!!!
1 narancs
2 kétszersült
1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)

1. nap

EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
2 kétszersült
1 csésze kávé vagy tea

VACSORA
2 paradicsom
1/2 fejessaláta
2 tojás
2 kétszersült
½ tejföl

2. nap

EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
2 kétszersült

VACSORA
6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka
1 paradicsom
1 narancs
1 kétszersült
½ tejföl
1 csésze tea vagy kávé

3. nap

EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
1 fejessaláta

VACSORA
3 szelet párizsi
1 narancs
1 kétszersült
½ tejföl
1 csésze tea vagy kávé

4. nap

EBÉD
12,5 dkg túró
1 paradicsom
1 csemegeuborka
1 kétszersült

VACSORA
6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka
2 paradicsom
1 kétszersült
1 alma

5. nap

EBÉD
20 dkg gépsonka
1 paradicsom
1 kétszersült

VACSORA
25 dkg vízben főtt zöldség
1 paradicsom
1 tojás

A DIÉTA UTÁN MINDEN HÉTFŐN:

REGGELI
1 pohár citromos víz

EBÉD
1 alma
1 kétszersült

VACSORA
1 tojás
1 paradicsom
1 kétszersült

Nos ez a lényeg :-)))

Shephard

Szia, Sheperd, nem vagy egyedül. Én a Szigorú diéta gyors fogyás c. (Mindmegette oldalon van) diétával lefogytam 14 kilót, aztán totál megálltam hónapokra. Most meg visszaszedtem 3 kilót, és nagyon megrémültem. Igazából még 8 kg-ot kéne fogynom, és akkor komfortosan érezném magam. megpróbálom ezt. A korábbi diétám eléggé húsalapú volt, és most már telítődtem. Ebben a LEVEL diétában tetszik, hogy nincs olyan sok hús.

Már próbáltad? Szerinted betartható?

Rebeka

Sziasztok!
Mától én is veletek tartok, mert az elmúlt 1 hétben visszamászott 2 kiló, így 64 vagyok. Ez egy kicsit elszomorít, pedig igyekeztem mindent betartani. Igaz néha ettem 1 szelet csokit is, de igazából már nem is esett jól. A sportot is elhanyagoltam, pedig ez minden diéta segítője és az egészséges életmód alapja. A fogyás nálam is nehezen szokott beindulni, és szeretném megtartani a nehezen elért "álomsúlyt".:)
A Level mindig szimpatikus volt, de eddig még sosem próbáltam. Ígyhát belevágok.
Szerintetek, ha kevés kg-tól szeretnék már csak megszabadulni, milyen sikere lesz? Úgyértem nem tudom a szervezetem mennyire szeretne megválni tőlük. Az biztos, hogy mozogni is fogok + ha időm engedi megyek szaunázni is. Az annyira jóóó!:)
Puszi Mindenkinek!

Szia Shephard!
Kihasználom, hogy internetközelben vagyok. Lenne pár kérdésem.
1. Nem szeretem a tartósítószerrel telepakolt termékeket, így a teljeskiőrlésű kenyeremet pirítom meg->sütöm meg 2x. Ez is ok?
2. A térdem miatt (izületes) nem eszem vöröshúst, sem abból készült felvágottat. Csirkével vagy hallal is helyettesíthetem a tatárt? Persze baromfipárizsi is van, így a gépsonka helyett biztos az is jó.
3. Sajnos a diéta közbe szól a természet a 10. nap után. A pirosbetűs napokon is lehet csinálni (úgyértem érdemes-e?) vagy tartsak akkor szünetet, és kezdjem újra?
Remélem nem fárasztóak a kérdéseim. Előre is köszönöm a válaszodat! Minden jót!

Szia Füles!

1. Rendben van :-)
2. Lehet helyettesíteni csirkével, vagy gépsonkával.
3. Nálam alatta is müködött, de ez mindenkinél más, meg kell próbálni, ez elsö két nap után úgyis kiderül!

Nem fárasztasz, szívesen segítek :-)))))

Shephard

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy nem egyedül csinálom :-))))
Én már egyszer végigcsináltam a 15 napot, akkor 5 kg ment le, most csinálom másodszor, ma van a 3. napom! Szerintem teljesen betartható, bár kell hozzá némi kitartás :-)

Ha valaki kisebb súlyból akar leadni, akkor lassabban fog menni, nem sokkal, csak egy picit, bár találkoztam már olyannal aki ugyanazt elérte, mint a nagyobb súlyról indulók!

Remélem mindenki beszámol majd az eredményeiröl és arról, hogy milyen gondjai támadtak, s talán segíthetünk egymáson :-)))

Sok sikert mindenkinek!

Shephard

Köszönöm!:)
Nemrég reggeliztem, teljesen jól esett. Minden rendben, nem is vagyok éhes. Az Atkins alatt összeszűkült annyira a gyomrom, hogy kevéssel is beérem. Reggelire meg amúgy is jól esik a gyümölcs és a szénhidrát. Azt gondolom a többi is tartható lesz.:)
Sajnos ritkán tudok írni, de amint lehetőségem lesz, beszámolok h. megy.
Üdv: Füles

Sziasztok!
Keddtol szeretnem kezdeni a dietat!
Meg tudna valaki mondani szabad-e tejet tenni a kaveba????A tejfol 12%os legyen, vagy mindegy...
Ez lesz az kb 1milliomodik dietam,10 kg szeretnek lefogyni./remenytelenul/ Ha letellik a 15 nap nincs valami megtartasi modszer???
elore is koszi
legike

Szia legike!

Lehet inni tejet, perzse nem sokat, de a kávéba nyugodtan tehetsz! Én a 12%-os tejfölt eszem, mert azért vigyázni kell a zsírokkal!

Megtartás: a leírt alapján a hétföt betartani, illetve odafigyelni arra, hogy mit eszel!

Shephard

Remélem, hogy lehet tenni egy pici 1,5 %-os tejet a kávéba, mert anélkül nem tudom meginni!!! Keserűen iszom a kávét is, teát is, ezért muszáj bele egy pici tej, különben lyukat rág a hasamba.

Shepard, jól tudom, hogy Szlovákiában élsz?

Rebeka

Szia Rebeka!

Jelenleg még Magyarországon lakom, de vettem egy házat Szlovákiában, s június környékén költözöm oda, mert tavasszal kezdödik majd a felújítás! Én közvetlenül a határ mellett lakom, így csak lakni fogok ott, de itt fogok dolgozni, adózni....

Shephard

Sziasztok! A beirasomat mindenki ugy ertelmezi, ahogy akarja. Van aki menstrual, van akinek all a sulya, de van akinek hjobb a napja :-))
Az enyemet nemtudja senki elrontani. 3 nap es az eredmeny - 1600 gram.
Az Atkinsra visszaterve, es is 1 regi Atkins fogyokuras vagyok, csak eppenseggel felfüggesztettem a nyari szabadsag ota, es termeszetesen a karacsony alatt. Sajnos ez latszik meg rajtam. De ez van , uj ev- uj elet :-)))
Ami HOXA neve alatt szerepel vesepecsenyes recept es meg sok mas, azokat mind en forditottam es irtam be annak idejen. ES AKKOR MI VAN???
Ezert meg nem kezdtem el vergödni. Ugy fogtam fel, hogy segiteni akart masoknak, amikor a recepteket attette erre az oldalra es nem az en nevemet tette ala. Akkor most Ö is lopott????????
HAHAHAHAHAHAH
A tema reszemröl lezarva.

Sziasztok!

Én általában a vacsikkal bűnözök. Tegnapelőtt pl. megettem vagy három (icipici!) kétszersültet, de nem ám tatárral, hanem jó kis Rio Mare tonhalkrémmel. Olyan isteni volt, gondoltam pár dekától legfeljebb nem szabadulok meg.
Tegnap este meg még gépsonkát is ettem a kétszersültek után! Jó volt!
Az eredmény még így is 1400 deka mínusz. (vagy mennyi)

Sziasztok!

Ma elkezdtem a levelt. Nekem nagyon tetszik, mert normálisan elosztja a kaját a nap folyamán és nem nekem kell azon gondolkodni, hogy mit is egyek és mikor. A másik szimpatikus dolog, hogy nem kér olyan különleges dolgokat, amiket egy átlagos boltban, átlagos áron ne lehetne megvenni.
Csak ma meg holnap csinálom, mert a hétvégén az Atkins-t nyomom, mert csak így oldható meg a nagy családi zabaveszély. De lehet, hogy is lesz bűnözés.

Puszi

Kedves tigris!

Én is ugyanígy vagyok vele. Jó az update is nagyon, de nálunk sok hozzávaló nem áll rendelkezésre. (én egy kisvárosban lakom) Ráadásul a fizetésemtől sem lehet elájulni, és félévente ki kell fizetnem 90 ezret az egyetemre, plussz egyéb költségek...
És munka+suli+háztartás mellett nincs se kedvem, se energián még főzőcskézni is.... :))))

Én azt tapasztalom, hogy a diétás élelmiszerek drágábbak, és itt nem is nagyon lehet kapni, ezért csak hetente-kéthetente jutok el Tescoba, vagy egyéb bevásárlóközpontba, ahol van választási lehetőség.

Na, legyetek jók!

Pussz!

Vike, megértelek! Én is ilyen voltam annak idején, mikor nagyon leterhelt voltam.
Lehet, hogy én azért hiányolom a főtt ételt, mert egyrészt az Atkins-szel megszoktam, másrészt a párom nagy konyhatigris és ő minden nap összedob valamit. Nagy szerencsém van vele, mert nem várja el tőlem, hogy mindig én tündérkedjem a konyhában.
Ma vagyok 10. napos, eddig 2 kiló ment le. Viszont holnaptól visszatérek - legalább is egy ideig - az Atkins-hez. Nekem az változatosabb étrendet enged és mostanában több időm is van alkotni. No meg isteni lowcarb édességeket tanultam meg, és ezek mi tagadás, hiányoznak. Persze, azért beqkkantok Hozzátok is, ha szabad. :))
Mindenkinek szép napot!

Sziasztok!

Hát két napig csináltam a level-t. Sajnos nem tudok az eredményről beszámolni, mert se előtte, se utána nem mértem meg magam. De abban biztos vagyok, hogy jó volt. És egy pillanatig sem éheztem a kúra folyamán. Nem kellett gondolkozni, hogy mit egyek. Tehát csak jót tapasztaltam.
Hétvégén: 2 nap Atkins (nem bírom ki, ha egyfolytában esznek mellettem)
Hétfőtől - csütörtökig: újból level
Remélem bírni fogom...

Puszi

Sziasztok!

Véget ért a LEVEL diétám első 5 napja. Kb. 2 kilótól szabadított meg úgy, hogy az 5 vacsiból 2-nél bűnöztem. (igaz light-osat, de tény, hogy többet ettem)
ha nem bűnözök, talán a 3 kiló is sikerült volna, de már mindegy. A LEVEL legnagyobb baja szerintem az, hogy csak 3-szor ehetsz egy nap, míg a "modern táplálkozástudomány" azt tanítja, hpogy 5 lenne az üdvözítő. Én a vacsikat emiatt már rettenetesen várttam, alig bírtam ki addig, nem is csoda hét, hogy akkor nem bírtam ellenálni a "továbbevésnek".
Legközelebb azért megpróbálok erősebb lenni, most hétvégén viszont rendesen eszem, kb. az update szerint.

Mrsmihaly, nagyon várom a beszámolódat!!!

Szia!
Aranyos vagy hogy vartal ram :-))).
Az 5 nap LEVEL dieta utan pontosan 2 kg ment le. Sajnos elfelejtettem lemerni a derek-csipö es mell mereteket cm-ben. Ma reggel azokat is lemertem, igy csak jövö szombat reggel tudok beszamolni az eredmenyekröl cm-ben.
A baratnöm amikor elolvasta a dieta menüjet, röktön azt mondta, hogy nem fog menni, nagyon huzos!!! En is feltem töle, de a vegen bebizonyosodott hogy megis eleg volt a mennyiseg 1 evesre, DE a tegnap esti vacsora volt a legkemenyebb nekem. 2 db sargarepa 250 g volt+ 1 db fött kemenytojas (amit ugy utalok!!!), hat igen csak ettem volna meg :-)))) Nagyon sajnalom hogy sokaig snapszeroztam a szamitogepen, mert igy annyira ehes voltam, hogy muszaj volt 2 folyekony barackot meginnom. Na ettöl meg ugy szedültem, hogy a vegen azt sem tudtam kivel vagyok, es ki van ellenem :-))))
Igaz be is irtam hogy elnezest, de a barck erösebb nalam. Na mindegy, jot vidult a tarsasag. Meg szerencse hogy vannak emberek humorerzekkel :-))))
Ma es holnap az Atkins dieta szerint fogok etkezni, vagyis : vettem 5 darab jegsalatat (nyuszi lesz belölem), 2 kg rövidkaralyt, amiket majorannasan lesütök, es csak salataval, ferj kaphat hozza krumplipüret is mert jo teste van. Vacsorara pedig sütök bacon szalonnaba csomagolt csirkemajat , imadom. Holnap sült kacsa lesz salataval es a zukkini tortaval, feltettem a receptet az edessegekhez, mert mas topikot nem talaltam., ha kivancsi vagy ra. Megcsinaltam a turot 4 l aludtejböl ( nalunk nincs sajnos turo), es TUROS-meggyest sütök edesitövel es liszt helyett daralt dioval. Ennyit szantam a hetvegere, es hetfötöl megint indul a LEVEL. Remelem velem tartasz, es nem hagysz cserben. Elnezest hogy hosszura sikeredett a beszamolom. nagyon kellemes hetveget kivanok Neked.
Ha erdekel valamilyen recept, csak i irjal, nagy a gyüjtemenyem, szivesen segitek.

Kedves jethro!

A Levelben ehetsz nyugodtan ötször is. Én úgy szoktam, hogy a narancs mindig a kiegészítő étkezés, vagyis nem eszem meg egyből a kajcsi után. pl.: reggel kétszersült teával, tízórai a narancs. És így könnyen betartható.

Mrsmihaly!

Elég durva szerintem is a répa a főtt tojással. De úgy emlékszem, hogy elküldtem neked is a recepteket. Nem segítettek?

Na, megyek, mert munka van. Legyetek jók.
Ja, nekem ma kezdődik ismét az első nap. :)))

Február 12-re istennőnek kell lennem. :)))

Szia! De igen megkaptam, csak hat a stressz meg a memoria :-)))) szoval el is felejtettem, pedig a gepemben le van mentve.
Köszi a figyelmeztetest, otthon este megint atvesezem a lehetösegeket. Matol indul a 2. het mar nem felek töle, mert tudom mi var ram. A penteki vacsorara kellene valami jo megoldas mert hogy fogom birni a snapszerpartit pentek ejjel????

Szia Viki !

Itt vagyok ! Ha nem is írok minden nap, azért olvasom a fórumot.
Igaz, most egy kicsit el vagyok keseredve. Ez a 14. napom. A ma reggeli mutató nem dobott fel igazán. Kilengések, melléevések nélkül, mindennapi edzés mellett sem nagyon mozdultam el a 6.nap utáni eredménytől. Tehát a mai súlyom 117 kg, azaz 5 kg mínusz. Nem értem !!!
Na nem baj, még a holnapi napot végigküzdöm, várok 2 hetet,és újra próbálkozom.

Drága 3xy!

Nyugi!
Nálam a diéta után ment le még két kg, úgyhogy akkor már "normálisan" ettem. Szóval, nyugi és fel a fejjel. :))))

Amúgy, szerintem az 5 kg is nagy teljesítmény 15 nap alatt! Ügyi vagy! Rólam 3,4 kg ment le, ami baromira kevés, és ki is akasztott. Hiszen a múltkor olyan jól lecsusszantak a kilók. Biztos a hold nem úgy áll.... vagy lassan meg fog jönni, és beindult a víz visszatartás, vagy mittomén. :)))
Úgy kell felfogni, hogy ment le, és ez a lényeg!

csók!

Sziasztok!

Mától én is csatlakozom, 182/76 ról 10 kg-t szeretnék leadni. Végigfutottam a hozzászólásokat, jótanácsokat szívesen fogadnék.

Jethro!

Látom itt vagy, a mindmegettén is írtam, de itt élénkebb a fórum, szóval én is maradok.

Üdv

Andi

Sziasztok Fogyózók!

Nahát, nekem ugyebár ma lett volna a második első napom, amit el is kezdtem becsülettel, reggeliztem pirítóst és narancsot, de az ebéd...az kifogott rajtam.
A baj az, hogy ma nem dolgozom, mert Anna lányom beteg lett és itthon maradtam vele. A hét végén vettem egy Globus-os sóska-pulyka-krumplit (Norbi Update 1-es), mert tök jó természetes összetevői vannak, és csak melegíteni kel. Gondoltam majd Anna megeszi. Hát nem otthagyta? Én meg sajnáltam kidobni, mert kedvencem a sóska, így képes voltram feláldozni érte a diétámat. És ez még semmi, mert utána mostmárúgyismindegy alapon megettem mégf két, szintén Norbi-féle (1-es kódú) kókuszos-epres túrós izét.
Hú de pipa vagyom most már így jóllakottan! :o)

Már csak azt nem tudom, hogy folytassam-e a vacsorával (és legfeljebb többet nem csalok) vagy holnap kezdjem előről az egészet.
Na most szóljatok hozzá!

Nem tudom, hogy mi a baj, mert én 3 évvel ezelőtt elég rendesen lefogytam ezzel a diétával, bár az is igaz, hogy rengeteget tornáztam.Fogyás ill. nemfogyás oka: Mindenkinek másképp reagál a szervezete. Ha ennyire nem mozdul a mérleg miért nem próbálsz valami mást? Lehet, hogy mással nagyobb lenne a siker. Nem?

Sziasztok!

Mától négy napi nyomom a levelt. És már most tudom, hogy bár nem akarom de hétvégén (ami most nekem 3 napos lesz) biztosan bűnözni fogok. Megyünk a barátainkkal síelni. ÍMúlt héten csináltam két napot. Hétvégére teljesen abbahagytam :-)
Remélem bírni fogom a négy napot is.
Volna kérdésem, hátha tudtok segíteni: ha nem eszek meg mindent, ami fel van írva, azzal esetleg rontom az esélyeimet? Vagy ellenkezőleg többet fogyok?
Várom a válaszokat, köszi!

tigris!

Azért érdemes lenne többé-kevésbé megenni a kiírt dolgokat, de én pl. szoktam olyat csinálni, hogy amit nem kívánok délben, azt áttolom vacsira vagy uzsira. Mondjuk, nekem sok szokott lenni egy egész tejlöl, így az esti félhez hagyok meg belőle.

Vagy a felvágottat a délután folyamán eszegetemmeg. a lényeg, hogy az egy napra beírt dolgokat edd meg, az már megoldható, hogy valamit átteszel vacsira, stb. Érthetően fogalmaztam?

Pá!

No, ezzel azért vitatkoznék! Szerintem a megfelelő elosztása legalább annyira fontos, szerintem ui., azt is figyelembe veszik, hogy mennyi energiát kíván a szervezeted reggel, mennyit déltről, és mennyi kell estére, éjszakára!
Szerintem mindennek oka van, úgy a mennyiségeknek, mint az élelmiszerfajtáknak és az elosztásnak is. Szerintem.

Sziasztok!

Kb. 1 hét múlva csatlakoznék hozzátok. Atkins közben nyomnék én is 15 napot egyben. Azért nem most, mert a piros napok alatt szerintem nem érdemes elkezdenem, de amint túl leszek rajtuk, hajrá :)
Egyébként egyszer már csináltam ezt, és 8 kilót fogytam. Persze kamatostúl visszajött a nem megfelelő életmódnak köszönhetően. De most utána az atkinshez térnék vissza. Szóval reménykedem.

Köszönöm, hogy ilyen kedvet csináltatok a LEVEL-hez, öröm titeket olvasni.

Kérdés: paradicsom helyett mi egyek? Mert az nem megy le a torkomon.

Pusza:
Hoxa

Szia! Reg lattalak. En is tegnap kezdtem el a 2. hetemet a Level dietaval. Bar en szombat-vasarnap az Atkins szerint eszem, de eddig igy is müködik a fogyas. Igaz az edzesektöl olyan izomlazam lett a hetvegen, hogy alig tudtam menni.
Ma reggel lenyomtam 4 X 10 hasizom erösitest, este munka utan pedig megyek 1 nagyot gyalogolni.
Örülök hogy ide is benezel. pusszantas es tovabbi szep napot kivanok.

Sziasztok csajok!

Hú, ma volt egy kis dolgom, és olvasgattam egy kicsit, és készülök valamire... Na, de ne kiabáljuk el, majd holnap elmesélem, ha összejött. oksi?

Drukkoljatok, jó?

(tudom, kegyetlenség volt ezt leírni, de nem bírtam magamban tartani. Szóval, legyetek édesek, és toleráljátok a lökött viselkedésem) :)))))

Milla csók mindenkinek!

Hello!

Kíváncsian várom!! Én még új vagyok itt, hétfő óta csinálom és jobban bírom mint gondoltam.... mérni még nem mertem magam. Tudnátok segíteni hol lehet beszerezni itthon lowcarb ételeket? A herbaházról olvastam, de a honlapjukon nincsenek rajta a termékismertetők így meg nem sokat mond 1-1 név. Ti hol és mit vásároltok? Ja, és hol lehet kapni szójafehérje port? Ti próbáltátok már? Jó kis receptekeet olvastam hozzá...

Üdv

Andi

Köszönöm szépen a jó tanácsokat. Arra gondoltam mindent megeszek, ami a lapon van, az elosztás pedig, ahogy sikerül. Igyekszem azt is betartani.
Szerintem könnyű tartani a levelt, úgyhogy hajrá Hoxa! Vágj bele!
Még egy kérdés: a kétnapos szünetben, hogyan kell étkezni? Én Atkins szerint szeretnék, de nem nagyon megy.
Mindenkinek kitartást!
Pusza

Sziasztok!

Bár nem reagált le múltkor senki, úgy gondoltam kipróbálom. Nekem most 3 hét Atkinsszel 4,5 kg mínusz, sajna már kevesebbről indultam mint múltkor, nyílván lassabb a dolog.
Szóval ma volt az első napom, és én bizony éhes voltam, keményen. Na nem baj, 5 nap biztos amit végigcsinálom, aztán majd meglátom. Edzeni rendesen edzettem ma, megvolt 4,8 km úszás+ este evezés a padon, úgyhogy szerintem jó nagy energiaminuszban vagyok....
Kopog is a szemem rendesen, kopp-kopp :-)

Még élek.;-)
Majd meglátjuk, hogy bírom, úszó koromban volt egy-két kemény diétában részem, bár komolyabb súlyproblémáim szerencsére nem voltak.
Tegnap óta lement egy kiló a ma reggeli mérlegelés szerint, szóval elégedett vagyok.
Mozogni meg kell, annélkül nem ér (szinte) semmit egyik diéta sem.:-)

Sziasztok Csajok!

Jaj! Nagy az én bajom!!!! :((((((

Nem a diétával kapcsolatos... bár, egy kicsit igen.

Kezdek belezúgni egy haveromba... Mit kellene tennem? Tökre kivagyok. Csak cigizek, alig eszem. A diétában előírt dolgokat meg nem kívánom...
Tegnap délelőtt ettem két műzliszeletet, délután meg egy joghurtot. Ennyi.
Ma sem kívánok mást. Tudom, hogy ez így nem megoldás, de ahogy kipakolom a kajcsit, bűntudatom lesz, hogy nem szabad ennem, mert szép akarok lenni, hátha akkor észrevesz.

SEGÍTSETEK!!!!!

3xy & ringolina! Merre vagytok??????

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára