A cigiről leszoktam, most leszokok a zabálásról és a nasiról. Ez a napló talán segít ebben. Ez is csak egy rossz szokás.
Két hétig próbálkoztam a szétválasztós diétával. Az eredmény az első két napban 2 kg, aztán semmi. Most jöhet az Atkins. Biztos nem lesz könnyű.

fórum: 

hozzászólások

Szia kisgé!

Nagyon jót tettél velem. Felnyitottad a szemem.
Rendesen eszem, a napi szénhidrátadagom kb. 25 g. Ez ugye a második szakasz.
Mérlegelni csak jövő hét csütörtökön fogk. Kiváncsi leszek, hogy mi történt, de úgy érzem, hogy jó úton haladok.

Még1x köszi

Szia!

Nagyon örülök, hogy jó úton jársz és hogy jó tanácsot adtam. Illetve ezek tények, amik nagyon jól működnek.
Képzeld, nekem itt családi esemény volt, ami miatt két hétre felborult az életem és össze-vissza ettem-mármint időben. Éhesebb lettem és elfelejtettem meginni a napi szükséges folyadékot. Híztam is 1 kilót, amit 4 nap odafigyeléssel le is adtam. Enni kell napi 5x és fogyunk, ez annyira jó! :))))
Szerintem az eredmény igazolni fog, biztos lemegy 1 kiló legalább.
Akkor további kitartást kívánok!

Tudod, ha valami hirtelen feljön, azt könnyebb ledolgozni, mint ami már évek óta rajtunk van! Még 3 kilót akarok leadni és azt megtartani.Ez most már nagyob harc, mint az a 6 kiló, amit 9 hét alatt ledobtam, mert ennél kevesebbet és jobbat nem tudok enni, tehát elkezdtem mozogni rendszeresen, meglátom mi lesz!

Nálam minden terv szerint megy. Az utolsó héte kicsit lelassult a dolog, de gondolom, most állok át "tartalékolásból" normál állapotba, mivel emelem a CH adagot. Eddig -14,5 kg, nincs okom panaszra::)). Azt hiszem, te írtad, hogy a CH-emelés után van egy felgyorsuló szakasz?

igen olvastam
már többször is
tavaly volt egy nagy nekikezdésem ami nem tartott sokáig
de azóta még több kilót szedtem fel
most nagyon nem akarom abba hagyni
tegnap délután még fájta a fejem és nagyon álm os voltam, de remélem mára ez már elmúlik

Csatlakozom Kisgéhez. Tényleg fontos, hogy igyál sokat és sokat. A fejfájás az első héten egyébként még normális. Arra érdemes még odafigyelni, hogy nehogy túl kevés CH-t egyél. Nálam akkor volt szédelgés, ha 15-nél kevesebbet ettem. Kitartás és hajrá crissy33!

Sziasztok!!!Segitséget szeretnék kérni!!!!kezdö vagyok a sikereiteken felbuzdulva szeretnék neki fogni,de nem tudom mit lehetne enni.az a problémám konkrétan egy receptsort hol találok,olyat pl:reggelire ez kell enni,ebédre ezt kell enni.kérlek segitsetek nagyon szeretnék lefogyni 15kg-tól kellene megszabadulni.nektek sikerült megosztanátok e tapasztalatotokat egy teljesen hájas kezdővel.kérlek segitsetek.

Szia!Bár én hasonló diétával fogytam le, mint az atkins, azért valamennyi infóval tudok neked segíteni. Először is elhatározás kell, aztán olvasd el az Atkins könyvet, mert abban minden le van vezetve, hogy mit miért csinálsz. Pesti vagy? Mert akkor szerezz lowcarb magazint-abban szokott lenni mintaétrend. Ha a könyvet elolvasod, akkor nem is lesz rá szükséged, mert abban minden benne lesz. Egyébként itt oldalt találsz egy zanzásított leírást az Atkinszről a DIÉTA rovatban.

Remélem, én sem vagyok gyengébb! Most nagyon bízok a sikerben, hetente fogom magam mérni. Mozgok is naponta, nem sokat, derékra combokra, hasra kb. 15 percet. Ha naponta fogom csinálni, akkor kell lenni eredménynek!
Sok sikert mindannyiunknak!

Viszont én gyengébb vagyok. 3 hónapja járok ide és fogytam: 1,1 kilogrammot :-(
/ Az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazi Atkins-t kb 24 napja nyomom./
Szóval 24 nap alatt 1,1 kiló. Az naponta: 45, 83 gramm. Ez elég kevésnek tűnik és eléggé elszomorít :-(
Jövő hét csütörtökön szerettem volni 62 kiló lenni, ez sajnos nem fog menni. Maximum: 66,33-ra tudok lefogyni, ha így haladok.
Szuper kilátások...

Mindenki megnyugodhat, nem ettem belőlük:)Végigolvastam a fórumot és lehiggadtam:)Ez egy jó stratégia szerintem, ha úgy érzitek h hajlotok a bűnözésre, mielőtt bármit is tennétek, olvassatok végig egy fórumot, utána biztos elmegy a kedvetek a tiltott dolgoktól:) Azért megbocsájtjátok az előbbi gyengeségem? Most vagyok az 5. napon...

Gratulálok neked, Siztah! Kiálltad a próbát, csak így tovább! Én a csábításokkor mindig arra szoktam koncentrálni, hogy mit akarok elérni (-xxx kg) ill. hogy eddig mit sikerült. Ez mindig erőt ad, s még büszke is lehetek magamra, hogy milyen erős vagyok::)))Csak így tovább!

Sziasztok!
El vagyok keseredve!
Múlt héten elutaztam, és ott össze vissza ettem mindent!
Vissza is szaladt 2 kg!
Tök el vagyok keseredve, hogy lehettem ekkora hülye???
De most, hogy egy ideje olvasgatom a fórumot, újra erőt kaptam!
De mi lesz, ha elérem a kívánt súly?
Akkor sem ehetek többé mondjuk zsömlét, mert rögtön hízok tőle?

Hááááát, igen. Én 2004 októbere óta diétázom, 9 hét alatt lementek a kilók, azóta stagna van, és bizony ritkán eszem fehér kenyeret, mondjuk másfél havonta egyszer. Én nagyon rászoktam a teljes kiőrlésű gabonából készült készítményekre és ritkán eszem csak krumplit is. Mióta diétázol? Mert ha már biztosan lementek a kilóid, akkor 1 hét alatt nem szabadna hízni, illetve figyeld meg, ha most visszaállsz a kúrádra, akkor hamar eltünik az a 2 kg!!!

Kedves Timica!
Ha már hosszabb ideje csinálod a módszert, akkor már nem fogod ám annyira kívánni a kenyeret, mint most::)) Gondolj arra inkább, hogy örültél az első héten a mínuszoknak. Ezt az érzést akarnád kenyérre cserélni? S mikor majd az ismerősök észreveszik a változást és dícsérnek? Hamar elérkezik ám az is, s szerintem nagyon élvezni fogod. Bírd ki egy darabig, s utána már nem kell kibírnod, mivel nem is akarod annyira, mint most. Később egyébként ehetsz majd diétás kenyeret (pl. Abonett 4,2 g CH/szelet), ami azért nem az igazi, de legalább valami...::))) Kitartást és sok sikert!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára