A cigiről leszoktam, most leszokok a zabálásról és a nasiról. Ez a napló talán segít ebben. Ez is csak egy rossz szokás.
Két hétig próbálkoztam a szétválasztós diétával. Az eredmény az első két napban 2 kg, aztán semmi. Most jöhet az Atkins. Biztos nem lesz könnyű.

fórum: 

hozzászólások

Én is dohányzom. Nem próbáltam még leszokni,mert (sajnos) nem is akarok.... A környezetemben azt látom,h aki abbahagyja mindenki hízik pár kilót,de h mi miatt azt nem tudom. Pótcselekvés,nagyobb étvágy, passzolok. Nem nagy dicsőség, tudom,de bevállalom,h én igenis szeretek dohányozni. Egy jó kávé mellé...Hm... :-)) De persze minden tiszteletem azé,aki le tudja tenni!

Tény, hogy a cigiről való lemondás hízással jár, milyen jó lenne, ha fordítva lenne. Nekem Anyum szokott le a cigiről több mint tíz, vagy még több éve. 53kg-ról "percek" alatt 70kg lett. És sokkal nehezebben fogyott vissza. Szerencsére nekem nincs személyes tapasztalatom, mert a cigi füstjétől is rosszul leszek:))))

Én is így jártam, annyira bejött a fogyókúrám, hogy totál feldobott és mindenki irgykedve nézett, meg kérdezgetett. Dokan el is kezdték, de 2-3 napnál tovább senki nem csinálta, én meg nem értem miért nem, mikor olyan könnyű és olyan jól éreznék magukat 1 hét után! Aztán jön a szöveg, hogy én milyen vékony vagyok, de jó nekem. Aztán mondom én, hogy benne van 4 hónap munkája, ez az eredmény...

Hát igen. Irigykedni könnyebb, mint végigcsinálni. Pedig ha valaki tisztességesen végigcsinálná az elsö két hetet, rájönne, hogy egyszerü és még eredménye is van. Szerintem az elsö két héten múlik a 90%.
Különben meg gratulálok a négy hónap kitartásodért.

:))Én egy barátonm példáján felbuzdulva kezdtem el, aki 92-röl ment le 75-re és szuperül érzi magát, nagyokat eszik, fitt és egészséges, a laborleletein pedig még a doki is elcsodálkozik. Eldöntöttem, hogy én is ezt akarom és csak rajtam múlik (mint minden), hogy megcsinálom vagy nem. Aki még olvassa, annak az Atkins könyv egy mondatát kiemelném: "Te döntöd el, mit teszel a szádba." Nem kell félreérteni...

Látod, húzott magával és akkor a lelkesedés részéről is megvan. Ez nagyon szuper. Te is meg fogod csinálni és akkor még büszkébbek lesztek egymásra és magatokra! :)))
Az életben miondennel így van, csak rajtunk múlik és ha elhatározzuk, bármire képesek vagyunk....hú, de fellengzős vagyok ma! :))))

Igazán köszönöm a feltételezést! :))))
Olyan közhelynek hangzik amit leírtam, de olyan igaz! Nekem a diéta sok más dologban is segített, nem csak karcsúsodni. Önuralom, kitartás, büszkeség, akaraterő és a felfedezés, hogy bármire képes vagyok, amit lehetetlennek hittem! Annyira az én gondolataimon múlik, mivel és mit korlátozok le magamban....fantasztikus!!!

Helyes! Azért mert valaki idősebb, vagy gyerekei vannak, attól még nézhet ki jól. Irígykedjenek csak! Szerintem az emberek ilyenkor azt az erőt irígylik, ami a másiknak van ahhoz, hogy megváltoztasson valamit. Nem könnyebb így, nem jobb így?????
Anyám is lefogyott, ő 56 éves és mindenki mondogatja, nem lesz jó vége, már hová fogy, beteg lesz, stb....Közben anyám nagyon jól érzi magát, elkezdett öltözködni és sokkal magabiztosabb. Azért mert 56 éves, ássa el magát?????

Csak így tovább! Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik a nyafogás helyett kezükbe veszik az életüket és egészségüket. Sajnos a legtöbben inkább megpróbálják visszahúzni azt, aki megpróbál valami újat, valami hasznosat, mivel így nekik nem lesz lelkiismeretfurdalásuk amiatt, hogy ök nem tesznek semmit.
Én is elhatároztam, hogy megmutatom a környezetemnek, aztán csak irigykedjenek...:))
Gratulálok az elszántságodhoz, Ilda!

Sziasztok!

Tavaly nyár elején már jártam itt. El is kezdtem a diétát lement 2 hét alatt 4 kiló, és elmentem nyaralni. Na innen szépen minden megváltozott. De most új év új élet címen visszatérek és nagyon komolyan fogom venni. Rengeteg erőt ad ez a sok támogatás, amit itt adtok egymásnak.

Köszi !
Kitartás neked is ! mutasd meg nekik mire vagy képes ! bennem működik a csak azért is .)))Én már nem először jártam így,amikor két kicsi gyerek (munka)mellett beíratkoztam a fősulira egy-az egyben lehülyéztek ,úgy se megy ,nem lesz időm bla-bla-bla.Most meg a diplomámat irigylik.Úgy kell nekik ! Szóval hajrá !

Hm....azért az szép teljesítmény!
Volt egy főiskolás társam, akinek 3 gyereke volt, dolgozott és épp vált. Ő is elvégezte a fősulit. Azóta mindig azt mondom, én is bármire képes vagyok, ha ő is.
Egyetértek Jocival, a lusta emberek irigyek!

Gyerekek! 3 hét alatt lement 8 kg (a 100-ból)! Nekem ez nagyon bejön, s ráadásul még élvezem is. Ha ez így megy tovább és minden héten eredményt látok, akkor nem lesz nehéz legyöznöm a "bünözöi hajlamot." Mindenkinek kitartás!:))

Nagyon ügyes fiú vagy! :) Megy ez, mint a...:))))
Eszembe jutott, amikor én is így éreztem magam. Nekem 9 hét alatt lement a súlyfeleslegem 85 %-a és az egekben éreztem magam. Én sem bűnöztem. Tök kiváncsi vagyok, hogy Te fogsz-e stagnálni, vagy minden leugrik egyből. Mennyi a célod? Itt többen 20 kg -kat írtak 2 hónap alatt, úgyhogy most tényleg rohansz az úton még és ahogy elnézlek, nem fogsz bűnbe esni! :) Párod mit szól?:)))

Köszönöm, hogy ügyes is vagyok:)). Összesen 25 kg-ot szeretnék leadni (75 a végcél) és nagyon örülök, hogy ilyen jól beindult. A hétre már emeltem a CH-t 25-re. Úgy gondolom, hogy 85-töl lassítok. Feleségem is nagyon örül, bár még kicsit fél a sok fehérje és zsír miatt. Viszont sok finomat csinál nekem, s már megméri és feljegyzi, hogy mit tett a kajába, így könnyen ki tudom számolni, mennyit ehetek. Azt is mondhatnám, hogy nélküle ez a "produkció" nem jöhetett volna létre.:)))
Te még mennyit akarsz leadni, s mennyi idö alatt? Gondolom, rád is büszkék az igazi barátok, igaz? A stagnálásról ne beszéljünk, csak, ha muszáj lesz, jó?:))

Én még mindig ott tartok, ahol január harmadikán 67, 7kg .(legalábbis remélem, egy hete nem mértem)
Sajnos még nem tudtam igazából belekezdeni a dologba. Tudom, hogy az én híbámból: csak húzom-halasztom a dolgot :-(
Szóval az igazi cél 55 kg, de 59 kilónak is nagyon-nagyon örülnék.
Szóval, ha olyan kitartó lennék és elszánt, mint te, akkor két hét alatt elérném az 59 kilót.
Lehet, hogy kinyomtatom az írásodat és ráragasztom a hűtőre (otthon+munkahelyen+barátomnál) és még kiraknám a kamraajtóra meg ilyen veszélyes területi zónákra.
Ja és beveszek mindennap 2 tabletta akaraterő-pirulát :-)

Tigris!
Szerintem adj 2 hetet magadnak, az nem olyan sok. Emlékezz Tündérmeggy szavaira, döntsd el és csináld végig az első fázist, bűnök nélkül. Meglásd, már az első hét végén nem fogsz semmi bűnöset kívánni és extra jól érzed majd magad. Mi ezt mind átéltük, tapasztalatból beszélünk ám.
Tehát 2 HÉT, az nem sok! 2 hét alatt nem fogsz 8 kg-t fogyni, mert Jocinak 25 kg feleslege volt, neked meg van 8-10 kg. Valószinüleg 2-4 kg-t fogsz fogyni, de aztán megint beindul. Nekem 9 hét alatt ment le 6 kg és 8 kg feleslegem volt! NA????

Köszi, Tigris! Igen, csak az Atkins-sel ment le:)). A bünözést az elsö héten volt a legnehezebb megállni, de fanatikus voltam, mert nagyon akartam az eredményt és tudtam, hogy ingyen nem adják. Aztán mikor láttam, hogy müködik, már nem volt nehéz nem bünözni. Igazából nem is kivánom nagyon a tiltott dolgokat...bár nem is adok alkalmat, hogy ilyesmikat lássak::)).Az ebédet elötte nap tervezem el, a többi jön magától...de van egy noteszem, amibe minden elfogyasztott dolgot leírok és kiszámolok, s amit nem tudnék kiszámolni, azt inkább nem eszem. Te hol és merre tartasz? Bünözés?:))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára