Sziasztok!
Tud abban segíteni valaki, hogy ennek a fogyókúrának hol találom a könyvét? Mi a címe? A mostani Lowcarb magazinban ugyan megvan az első szakasz, de ennél többre lenne szükségem.
Köszi: g

hozzászólások

Sziasztok!
Trallala! A 4. napon tartok (ez már nagy szó nálam), viszont még nem méredzkedtem. Egyelőre mintha a hasam lejjebb ment volna... Ma megyünk tescozni, beszerzek sovány sajtokat. Nehéz lesz, m a trappistát imádom. Meg sajnos a magvakat is erősen nyomom. Napi 5 dkg, asz sok, ugye? (megnyugtathatnátok, h nem... :-) )
Elmondom, h mit eszem, kritizáljátok!
Reggeli-tízórai összevonva a munkahelyemen: 1 db karalábé + 1 natúr Activia + 1 zöld tea
Ebéd: vmi menüettes (ma: fetával göngyölt csirkemell gombás zöldbabbal - elég pocsék volt)
Nasi: magvak
Uzsi: magvak lesznek
Vacsi: mindenféle szendvicsre/mellé való cuccos, kenyér nélkül
Egyébiránt csak vizet iszom.
Na, szerintetek nagyon gáz?
Tényleg, van SBD-s könyv? Mert én csak tőletek meg az itteni diéta-leírásból csipegetek, tehát nem sok tudatosság.
Ja, és a Menüett: én most a héten ettem, merthogy nekik van LowCarb kajájuk. De nekem nrem ízlik. Eddig GastRoyalt ettem, ott Update kaják vannak, lehet, h visszatérek arra.
Várom a 17h-t, m már nagyon mehetnékem, és tavaszolhatnékom van! 6-ra megyek spinningelni a Lurdyba. Nem tart velem vki?

A Wellness kalóriakönyvben még találtam zsírszegény sajtot.Camping fitt 8%, feta 17, Bakony brie 22, mozzarella 17, ricotta 10, chevroux kecskesajt 13, dráva zsírszegény 20, medve light 12,5 óvári fokhagymás 15, tihany camambert dobozos 22
Van még sok, de ezek az ismertebbek.

Sziasztok!
Remélem senki nem fog már elhervadni az idén... :)
Én is tudok egy ki quiche receptet, még nem csináltam meg.
Zöldséges quiche:
30 dkg mélyhűtött spenót, 3 tojás, 10 dkg zsírszegény sajt reszelve, 5 dkg paprika, 5 dkg hagyma, 3 csepp Tabasco szósz vagy só és bors
Engedd fel a spenótot, majd főzd kb. 3 percig. Öntsd le róla a fölösleges vizet. Egy tálban keverd össze a tojást, sajtot, az apróra vágott paprikát, hagymát, spenótot és fűszereket. A masszát öntsd át sütőformába és kb. 20 perc alatt kész. Bármilyen zöldséget lehet használni a spenót helyett!
Jó étvágyat!

Sziasztok,

csibe megelozott a quiche recepttel. Az enyem is hasonlo, csak ott 12 db-os muffinformara van szamitva az adag. En mar csinaltam, isteni.

Ez igy szol:
1 csomag (45 dkg) melyhutott spenot
4-5 tojas
3/4 bogre sovany reszelt sajt
1/4 bogre aprora vagott husos zoldpaprika 9pl. kaliforniai paprika)
1 kis fej hagyma aprora vagva (porehagyma is isteni!)
par csepp eros szosz, izles szerint
SO! BORS!

A spenotot nem is kell fozni, csak felengedni es kipasszirozni belole a levet. Mindent jol osszekeverni, muffinsutoben tuprobaig sutni (kb. 25 perc 180 fokon)
Szerintem is jo lehet brokkolival, aprora vagva, nem is kell elott megfozni.
Gombaval is jo lehet vagy barmilyen egyeb zoldseggel.

Azert jo muffinformaban, mert egyreszt konnyebben atsul, masreszt 2 eleg reggelire, a tobbi a melyhutoben akarmeddig elall, mikroban percek alatt kiengedheto es olyan, mint ujkoraban.

Jo etvagyat!

Csajok, ezt nézzétek meg:
http://www.fitt.info/cikk.ivy?artid=112552ed-801f-4c05-a373-02d0982da902&colid=e5ba14f6-99c4-4018-a84b-5440fe58a26e

Sziasztok!
Kisgé, mint szakértő Hozzád fordulok. Egy barátnőm elkezdte a diétát, a 6. napon tartott, amikoris evett csokit, zsemlét, meg egy kis ezt azt. Azt kérdezte tőlem, hogy akkor folytassa a 2 hetet tovább vagy kezdje előlröl. Én meg Téged kérdezlek, szerinted??

Sziasztok!
Ki kezdte még mostanában ezt a diétát? Ha csinálja még valaki akkor leírnátok a napi menüt mert néha nincs ötletem és kissé bizonytlan vagyok...... vagy mégsem?!! Szóval segítenétek?
Valamint az érdekelne még, hogy itt a honlapon található receptek közül, főleg édesség és tészta, kenyérfélékből ti süttök-főztök?

Sziasztok!
Én is kérdezek, m én nem egyszerűen kezdő, hanem kezdő-visszaeső vagyok! Van-e vmi olyan megkötés, h a nap melyik szakában mit és mennyit ehetek? Konkrétan a vacsora a kérdés. Ugyanis nem vagyok egy reggelizős, egy joghurt nekem elg ebédig, viszont a vacsi a nagy zaba! Nem eszem ch-t, viszont minden egyébből sokat: sonka, tojás, zöldségek, sajt... Ez baj? És mi van akkor, ha mindennap eszem magokat?
Ami az érdekes, hogy bennem olyan ch-éhség nincs, h most kenyeret v krumplit akarok. Viszont a csoki nagyon tud hiányozni, és elég rosszul viselem a gyümölcs hiányát. Mi van, ha első szakaszban délelőttönként eszem egy kiwit pl?
Beszereztem a zsírszegény fokhagymás, füstölt sjatot, és ízlik.
Valaki írt a naplójában egy honlapot: www.kcal.hu Aznapi kalóriát, ch-t, zsírt, fehérjét számít, és nekem tetszik. Nézzétek meg, érdemes!
Ja, és próbáltátok már a hamis krumplipürét karfiolból? Isteni finom!

Szia!

Fontos a reggeli, mert akkor este nem eszel sokat. Szoktasd rá magadat, fontos, hogy egy evésnél ne edd túl magad, még a megengedetekből sem. Ha reggelizel és tízóraizol, majd ebéd és uzsi, akkor este már nem leszel túl éhes. Át kell állni, hamar menni fog. A gyümit kihagynám a helyedben,mert csak 2 hétig kell nélküle kibírni! Ehetsz minden nap magokat, de nem tudom milyenhatása van......Pont azért jó az első fázis, hogy leszokj a csokievésről!:)

Én is ettem már hamis burgonyapürét, isteni!!!!!

Szia Kisgé!
Múltkor (3 hete) írtál ide egy 3 napos menüsort. Ha van annál bővebb el tudod küldeni emailben v priviben? Köszi! Ugyanis vsz nekem is mennyiségi problémáim vannak. Viszont ha reggel jól mértem, lement majdnem 1 cm a fenekemből. De ez persze nem biztos.
Azt is írtad, h kakaóporos tejfölös túrót nasizol. Milyen és mennyi kakaóport használsz hozzá? Valamit ki kell találnom a magok ellen!

Szia!

Küldöm neked is, megcsináltam az egy hetest, ami fel fog kerülni a diéták közé, mert elküldtem a szerkesztőnek is.
125 g túró (zsírszegény), édesítő ízlés szerint, egy csöpp habtejszín és egy kevés kakaópor-ami nem cukros-ízlés szerint. Ez nekem bevált! :)

Az étrend nagyon jól jönne. Megy a címem privibe. Amúgy ugyanaz a problémám, én is túl sokat eszegtek. Próbálgatom a recepteket és minden olyan finom! Ráadásul egymagamra főzök, és nehéz osztogatni az adagokat. De nem eszem egy falat tilottat sem! A magokat is elhagytam. De most már bekeményítek mert hamar túl akarok esni az 1. fázison, aztán jöhet a sok friss zöldség gyümölcs. Olyan szépek a piacon!

Én közben megkaptam. Köszi Kisgé! Így legalább van elképzelésem. De annyira nem szálltam el a mennyiséggel, mint gondoltam. Ma sovány túrót ettem reggelire. Egy doboz bakonyit. Édesítve. Lehet az lesz a vacsi is. Az ebéden még gondolkozom. Délben keltem és éjszakázom, azért nem ebédeltem még. Szerintetek atkins-os sütik közül süthetek vacsita valamit?Valamit a túróból. Hmmm???

Sziasztok! Én kedden döntöttem el, h elkezdem ezt a diétát. Csak egy pár kilótól kell megszabadulnom, inkább az alakformálás a célom.168 cm és 54-55 k vagyok, ami tudom, h nem sok, de valah nem úgy állnak rajtam bizonyos ruhák, mint szeretném. Ma elég levert voltam, de ez szerintem mástól volt. Ma nagy volt a csábítás, ezért megettem egy zacsi tökmagot...Ezt nem kellett volna? Persze ezt nem teszem meg minden nap. Össze szeretném szedni, amit eddig tudunk az SDB-ről és a segítségeteket kérni a kiegészítéshez.
Egyébként mozgok is, hetente 3x egy sziget kör és hétvégenként torna.
Ugye kovászos ubit és savanyú káposztát ehetünk? Kitartás mindenkinek, majd jelentkezem.

Szia!

Néha belefér egy zacskó tökmag, jobb mint egy fél tábla csoki, az tuti!
Jó vékony vagy, hallod-e!:)))) Szerintem alakformálásra tökéletes és életmód változtatásnak is ez a diéta. Jövő héten kerül fel egy egy hetes mintaétrend a Diéta rovatba, meg olvasgass vissza, ott is sok az infó! :)

Szia Okina meg mindenki!
De jó, h hasonlóan bagy problémás, mint én! Én is 170 cm magas, 55 kg vagyok, viszont a fenekem nagyobb az általam kívánatosnak tartottnál (szerencsére a párom nem így vélekedik :-) , de nekem akkor is sok). Ráadásul keményen narancsbőrös vagyok, amin eddig semmilyen kezelés nem segített. Viszont fogyitól meg félek, h lemegy a mellem. Tehát osszuk meg egymással tapasztalatainkat, hogyan oldjuk meg ezt a dolgot! Egyébként a barátaimnak nem is merem mondani a fogyit (nevezzük in kább életmód-váltásnak), m mindenki hülyének néz. És tényleg jó ez a fórum, m mindenki olyan zívesen segít, és tényleg feldobja az embert. Nem merek este nasizni, nehogy csalódást okozzak a többieknek.
Én elvileg elkezdtem a múlt héten a diétát, 4 nap után azonban erős 3 nap ch-pótlás következett, elsősorban csokoládé és némi alkohol formájában, és most megint 3. napja csinálom. Talán lement egy fél kg, és fél-1 cm a fenekemből. A derekam meg ez első 4 nap elett karcsúsodott 1 cm-t, és nem jött vissza a csokizabálástól.
Kisgé! Isteni a túrós nasi! Én nem tejszínnel, hanem 1 kanál 12%-os tejszínnel, meg édesítővel, kakóporral (az Arany kakó jó?). Ezt reggeli/tízóraiztam, és szuper volt! Egyébként nem és nem vagyok képes fél órával korábban kelni a reggeli miatt! Így is majd' elalszom.

Akkor jó vagyok! És ez teljesen kielégítette az édesség utáni vgyamat. Egy időre. :-)
Ma én is otthon csináltam meg ezt a trutymót, és bent ettem meg. Meg mindig bent reggelizem, viszont akkor semmi rántottás dolog nem működik. És mivel 9-kor kezdek, evvel már megvan a tízóraim is. Ebédelni dél-1 körül szoktam. Most teljesen jól vagyok lakva, de azért mindjárt lenyomok egy joghurtot, m tyúkpartyzom du., és nem akarom, h éhes legyek.
Jó hétvégét!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára