Sziasztok !
Kb.2 napja fáj a nyelvem alatti rész ! Volt már valakinek ilyenje ? Két hete atkinsezek az első fázisban vagyok még mindig,mert 20 kg a feleslegem,meg azért is,mert nekem egyszerűen nem megy a lassan visszaszokás a szénhidrátra,én vagy eszek,vagy nem,de akkor aztán semmit !Kérlek benneteket segítsetek,ha ismerős valakinek !
Kösz: koka

fórum: 

hozzászólások

Nekem akkor fáj a nyelvem alatti rész, ha a Kedvesemmel nagyon sokat csókolózunk. :)

Viccet félretéve: lehet, hogy valami bacilus költözött a nyelved alá, ha nem múlik el 2-3 napon belül, akkor vegyél grapefruit-mag cseppet, és vizzel higítva öblögess. Tuti hatása van a ronda bacik ellen!

Szasztok !
Nekem is gyanús ez a C vitamin dolog,de arra is gyanakodtam,hogy talán kevés a folyadékbevitel,mert nincs meg a napi 2 liter,és most ugye dög meleg van !
Ja,Magnézium és B vitamin bogyót szedek,mert a kávé a reggelinél még mindig megvan !
Képzeljétek a zöldségesem azt mondta,hogy ez biztos a szénhidrátvesztés miatt fellépő aceton mellékhatása !Persze mióta atkinsezek,azóta nem veszek nála gyümölcsöt,csak zöldségféléket,azt sem annyit mint régen,és már napok óta piszkálom hogy,hogy lehet ilyen amiért nem lehet nála kapni hétfő óta fejessalátát !
Megyek veszek C vitamint,és megírom,hogy mi történt !
Egyébként volt már valakinae kellemetlen acetonos lehelete az Atkins-től?
Puszi:koka

Szia Bodza! Sajnos az aceton nálam is fennáll a kezdetektől fogva. Elárulnád, mi az a cukorka (ami remélem nem cukor:)), amit eszel és hol lehet beszerezni? Mentolos vagy milyen? Ha valaki tud acetonra ill. az "illata" elfedésére ellenszert, szóljon!
Köszi!

Rengeteg.
Előttem is van pohár, és az a módszerem, hogy teletöltöm, és addig nem is csinálok mást, amíg látok benne valamit. Aztán mivel üres, megint öntök bele és ezt így folytatom, amíg meg nem elégelem, hogy nem tudok belekezdeni semmibe, mert rohanok a retyóra. Ezzel a módszerrel összhozom a 3 litert, de nekem ez a vég, hordó hasam van, a kilóméterhiányt távolból sem ismerem (WC-futam) és gyakorlatilag pohárral álmodom. Nekem ez elég megterhelő. Csak bámulok a 4 literen.

2 hónap 10 nap után kérdés: a "hájamat" megfogva, eltüntek a csomók" a bőröm alól... ezek voltak a zsírsejtek? Az jó! Viszont édesanyám két hét után látva azt mondta, hogy megvékonyodott az arcom. Elég kerek fejű vagyok! Érzem, hogy fogyok, de nem akarok "csúf banya " lenni, inkább teltebb vagyok. Így /soványabban/ a közérzetem jobb! Mit tegyek? Július 10-től -13 kg erőfeszítés nélkül! ADJATOK TANÁCSOT, MIT TEGYEK? Olga

Már nincs baj! Találkoztam a tesóm évfolyamtársaival hétvégén 25 év után, s azt mondták semmit nem változtam, s ez igen jól esett... persze ez nem igaz, de legalább azonnal rám ismertek. Folytatom...! Mármint a diétát. Más is mellette szól! Mivel ezen a hétvégén szándékosan "bebűnöztem", s ettem szénhidrátot /fagyit! rántott húst, rántott sajtot, karfiolt, stb./, utána napokig éreztem a gyomromon, hogy nehéz... jobb az atkins étrend! Jobb a közérzetem. Olga

Normális dolog, hogy mióta Atkins papi belépett az életembe, rengeteget kell pisilni??? Szinte félóránként. Bár az is igaz, hogy napi 3-4 liter folyadékot megiszom, előtte meg levesestől mindenestől 1,5l.
Lehet, hogy megválaszoltam a saját kérdésemet?:)

Nagyon úgy tűnik :)))
Én azért hagytam föl a 3 liter folyadék fogyasztással, mert nem haladtam a munkámban.
:)
Micsoda hátráltató tényezők!
Képzeld mi lett volna ha nem hagyom abba: a felmondásban azt írná a főnököm, hogy munkakerülő!
:)))

Szia! Nekem akkor szokott ott fájni ha a nátha kerülget! Szóval szerintem semmi köze sincs a diétához! A visszaszokásról meg annyit, hogy készíts magadnak egy mintaétrendet, és tartsdd azt be! A biztonság kedvéért be is másolhatod a fórumba!

Megnyugtatlak, hogy az én vérnyomásom is az eget veri. 140:((((( Eddig meg olyan alacsony volt, hogy a dr. azon csodálkozott, hogy még élek:))
Kezdek én is a diétára gyanakodni......

Régi motorosok!!! Mondjátok, hogy nem ettől..., mert, ha a gyanúm beigazolódik, szomorú leszek....:(((((

Helló! Nekem is mostanában olyan rossz a gyomrom. Tegnap egész nap hányingerem volt-megjegyzem, tuti nem vagyok terhes! Éjszakánként arra ébredek, hogy ég a gyomrom, nem tudom mitől. Eszem napi 5x és igyekszem mindenből enni-amiből persze lehet! Most vagy idegalapon vagyok :), vagy a gyomromnak nem tetszik valami!

Kinek van ilyen tapasztalata?

Sziasztok! Én másodszor rugaszkodom neki az Atkinsnek, és bizony most is és az első kúránál is voltak ilyen panaszaim... A gyomorégés elég gyakori nálam is, a hányinger pedig mostanában kaja után jelentkezik....:-((( Nem vészes, kibírható,de mégis aggasztó és kellemetlen érzés....
Gyomorégésre viszont van egy tuti nagymamis receptem: pár korty hideg tej és már el is múlt!

Hm.....ezek szerint amit megeszem, nem elég a savam lekötésére? Nekem kajálás előtt van hányingerem, kajálással elmúlik, pedig a szagok is zavarnak. chipsen kéne élnem, hogy a savam ne marja a gyomromat??? :))

Drága, szerintem vonatkoztass el a kajától, sajna én is tipische gyomorégős vagyok, de már annyi félét kipróbáltam (egy időben nem ettem húst, tartottam rizsnapokat, sorolhatnám), amikor azt hittem, a kaja teszi... szerintem inkább stressz. Mindenképpen kerüld a kávét, erős teát, fűszereket, alkoholt, amik izgatják a pocidat, sőt, a savas gyümölcsöket is (alma, narancs). És sztem nem chips kell (évek óta nem láttam!), mert ha zsíros, az nem segít rajta! Inkább csinálj pirítóst! pusza

Na, hát az tökjó, én is szívesen fogadom a homeopátiás tippeket... pld. ma is olyan nap van, mint múlt héten volt, partra vetett bálna fíling, akkora a hasam, mintha 3 hónapos lennék... bár másnapra mindig elmúlik, azért tök kellemetlen. De látod, a kajától nem lehet, ugyanazokat eszed te is gondolom, akkor mitől ne lenne jó hirtelen?!?

Lányok! Próbáljátok meg reggel éhgyomorra a kamillateát. Nekem bevált. régen epe bántalmaim voltak, de a diéta elkezdése után más probléma miatt /alsóvégtag vizesedése/ ajánlotta egy csoporttársam. Azóta a reggelt 1-2 csésze kamillával kezdem, de semmiféle panaszom nincs. Egyszer volt kb.kéthete 2 napos hasmenésem, hányásom -ami valószínüleg vírus volt, mert utána családom tagjai is átmentek rajta. Viszont meghetem a vaszseget is!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára