Lehet,hülye kérdés,de mi van ha vki nem szereti annyira a húst(vegyünk egy példát:ÉN)?A húsfogyasztás kimerülhet mondjuk egy vékony szelet csirkemellben+pár szelet sonkában naponta?Nektek erről mi a véleményetek?Vagy keressek más diétát?:(((

fórum: 

hozzászólások

Ameddig nem unod meg az altalad szeretett hust, addig jo, de ne igy allj neki.Mondd azt, hogy vegigcsinalomes kesz! Ha te magad nem vagy eleg eros onmagadhoz egyik dieta sem fog menni nem csak az atkins.Olvasgasd a naplokat a hozzaszolasokat, nagyon sok hasznos informaciot kapsz, es a csapat nagyon remek. Sok erot gyujthetsz beloluk, csak KITARTAS!!!!!

Ez egy viszonylag új dolog. Omega 3 - koleszterinszintet csökkentő, többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag tojás. A tyúkoknál speciális táp adagolásával érik el. Színre, szagra, formára teljesen olyan , mint a normál, csak talán a héja kicsit vékonyabb. Néhány hónapja a Kossuth rádió "Falurádiójában" hallottam róla (tehát nemcsak valami pr dolog). A Tescoban "Okos tojás" néven, az Auchanban "Omega 3" néven árulják, ált. 9 db-os csomagban, átlátszó műag. dobozban. Kicsit drágább a mezeinél (29 Ft/db körül van), de ma már a mezei is normál méretúnél cca. 26 is lehet.

Személy szerint én is imádom a paradicsomot, szinte az egyetlen zöldség, amit szívesen eszem. Másik kedvencem a krumpli, az is kilőve - végül húst is inkább csak a békesség kedvéért fogyasztok. De végig akarom csinálni a diétát. Mondjatok valami bátorítót! Tofut lehet? Kukoricát (pld. kukoricalevest)? Mi a helyzet a kínai kajákkal? SOS!

LBJ receptje <idézet>

Póréhagymás - Karfiolos püré:
Sós vízben megfőztem az egy kis fej karfiolt és a póréhagymát (én csak fél póréhagymát használtam, de lehet egy egészet is ).Lecsöpögtettem róla a vízet. Összetörtem és hozzátettem 2 ek vajat, 2 ek tejszínt, sót, borsot, szerecsendiót és jól kikavartam.
Szerintem tejszin mellett vagy helyette tejfölt is lehet használni.

SÜRGŐSEN SEGÍTSETEK! Jajjj nekem! Másodjára rugaszkodok neki az Atkins-nak. Elsőre minden oké volt (6 kg. fogyi), semmi mellékhatás, csak 4 hét után rá sem bírtam nézni a húsra. Aztán visszahíztam 10 kilót, őrült ütemben. Most megint belekezdtem, mert semmi más nem használt: sem a kalóriaszámlálás, sem a rizsdiéta, se semmi. Szóval elkezdtem. 4 napja csinálom. Állandóan fáj a fejem, permanens hányingerem van, fáj a pocim. Mit csináljak? Utálom a húst, az első 2 hétben engedélyezett zöldségekért sem vagyok oda. A sajtra rá sem bírok nézni. A hal sem megy. Borzalom ez a hányinger. Hogyan győzhetem le a hányingert? Hogyan győzhetem le magam?

Köszi a jó tanácsokat. Most már totálkáros vagyok, a mozgástól is hányingerem van. :-/ A hallal az a problémám, hogy a szagától rosszul vagyok. Olvastam az egyik topicban, hogy a kamillatea jótékony hatású, a napot ezzel indítottam, de amikor belekortyoltam, azt hittem, lefordulok a székről. De hősiesen legyűrtem. A reggelire készített ham end eggs-ből 2 kicsi falatot tudtam megenni, azóta semmit nem ettem, csak egy kockasajtot tízóraira.
Ez az 5. napom. Közben festenek a munkahelyemen, a festék szagtól is rosszul vagyok. Szóval a szagokra nagyon érzékeny vagyok. Megpróbálom kibírni a mai napot. Ha nem fogok hányni, akkor továbbcsinálom. Köszi a jó tanácsot!

Szia, Sikara!

66 kilóról híztam meg 80-ra. Na, ez a 66 sem ment simán, állandó súlyproblémákkal küszködök. Annyi a szerencsém, hogy jól eloszlik rajtam a felesleg. Az első Atkins után elkezdtem hízni. Először csk óvatosan ettem, aztán brutális menniységeket. Legjobban a krumplit szeretem, így annak minden változatát nagy előszeretettel régcsiztam, aztán bejött a körbe a tészta, a rizs, sőt, a csoki és süti is. Ez fél év alatt történt velem. Nem voltam hízókúrán. Általában este ettem többet, mert akkor olyan kényelmes volt a tévé előtt elnyújtózni és rágcsálni. Most meg itt vagyok, 77 kilóval. Még az a szerencsém, hogy 4 nap alatt lement 4 kiló, de ez biztos csak víz. Folyamatosan hányingerem van. :-( Lehet, hogy meg kéne csinálnom egy terhes tesztet? Remélem, kibírom hányás nélkül a hétvégét.

Nem vagyok terhes, csak bűnöznöm kellett 5 db. háztartási kex-szel 3 napig, hogy elmúljon a hányingerem! Úgyhogy szép lassan tesztelem magam, bírja-e a gyomrom az atkinst. És nem is kívánom a krumplit, a rizst, a bundáskenyeret. (Bocsi! Ez utóbbit tudnék enni, de nem tehetem.) Vettem jégsalátát, és azt ettem ecetes-édesítős létyóban a sült husihoz, fincsi volt. Azért néha rámjön a hányinger, ezért muszáj kexet ennem. Megjegyzem, ma még nem kellett ennem. És ennek örülök!

Ha nem vagy húsevő, akkor ez nem a te diétád. Vegetáriánus nyilván nem vagy, különben fel sem merült volna az Atkins. Van egy jó oldal, ajánlom figyelmedbe:www.sulykontroll.hu
De ha mégis ragaszkodsz az Atkinshoz, akkor azt tudom ajánlani használj hús helyett fehérjekivonatokat. Végül is az Atkins diéta egy fehérjedús, szénhidrátszegény diéta, némi zsiradékkal, azt meg olivaolaj formájában rányomod a salátára.

Én sem vagyok húsevő, sőt lehet, hogy előző életemben nyúl voltam. De komolyra fordítva, én tényleg elélnék öldségen és mégi -13 kg az eredményem . Hogyan csináltam? tudatosan, mert hittem abban, hogy ezzel tényleg elindulhat egy kedvező folyamat. Az első két hetet próbál beszorítani. Én a fehér husokat, főként csirkét és sonkár, halat és tojást ettem ebben az időben. A tojásból az ún. "okos tojást", ami omega 3- ban gazdag (kvázi mintha tengeri halat ennél). A zöldséget nem hagytam el itt sem, de nagyon figyeltem a ch-ra. A legkedvesebb zöldségemet, a oaradicsomot minimumra csökkenttem, d ecsak az első 2 hétben és a gyümölcs kizárt. Ki lehet bírni, van néhány jó recept a topicban. A zöldséget próbáld salátaként a husihoz társítani. Utána lehet lazább, bár én az első fázist 5 hétig szigorúbban csináltam és ez alatt -8 kg volt az eredméyn.
Úgyhogy, próbálkozz, mi kiskecskék is kibírjuk. (n.b. a nevem egyáltalán nem utal a habitusomra, mert tőlem a cukrászok tönkre mehetnének) Üdv: micimacko

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára