Receptek: 
Hozzávalók: 
2 nagy kicsontozott csülök, 3-4 gerezd fokhagyma. Raguhoz: 15 dkg füstölt szalonna, 1 szál Gyulai, vagy házi kolbász, 25 dkg gomba, 1/2 kg zöldborsó, 4 közepes vöröshagyma.
Elkészítés: 

A csülköt 3-4 gerezd fokhagymával tedd fel főni. Amíg fő, készítsd el a ragut: olvaszd meg a szalonnát, majd a hagymát karikára vágva fonnyaszd meg, utána kerül rá a gomba és a zöldborsó. Párold együtt, amíg megpuhul, a legvégén vágd kis kockára a kolbászt, és azt is tedd hozzá. A puha csülköket grillen süsd szép pirosra. Tálalásnál öntsd rá az előbb elkészített ragut.

Tipp: A 1/2 kg borsó 45 gramm nettó szénhidrátot tartalmaz (!)

Nettó CH: 
Az egész receptben: 86 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára