Receptek: 
Hozzávalók: 
1 nagyobb csirke, 1 citrom, 3 dkg vaj, 2 evőkanál olaj, ízlés szerint só és őrölt fehér bors, 1 teáskanál szárított citromfű.
Elkészítés: 

A megtisztított csirkét vágd 8 darabra, és jól sózd meg. Az olajat forrósítsd fel, és a húsdarabokat egyenként, mindkét oldalukon pirítsd meg, majd tedd tűzálló tálba. Locsold rá a citrom kifacsart levét, szórd rá a lereszelt citromhéjat, hintsd meg a borssal és a citromfűvel, végül tördeld rá a vajat. A tálat fedd be, és előmelegített, forró sütőben, közepes lángon süsd 30-35 percig. A végén fedetlenül pirítsd ropogósra.

Tipp: Nagyon finom főtt karfiollal.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 7 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára