Göngyölt darált hús | lowcarb magazin

Göngyölt darált hús

Hozzávalók: 
50 dkg darált hús, 2 tojás, 1 fej hagyma, 8 dkg sonka, 20 dkg reszelt sajt.
Elkészítés: 

A darált húsból a tojással és az apróra vágott hagymával készíts fasírt-masszát, ízesítsd. Egy nagyobb darab alufóliát kenj be olajjal, terítsd rá a húsmasszát 2 cm-es rétegben, terítsd be a sonkával, szórd meg reszelt sajttal. Göngyöld fel, mint egy roládot, terítsd rá az alufóliát és süsd meg a sütőben. Amikor kész, fólia nélkül pirítsd meg a tetejét.

Tipp: Töltheted a sajt mellett gombával, brokkolival, más zöldséggel is, vagy kolbásszal, tojással.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 16 gramm
diet