Kedves sorstársíim! Harmadik napja nyomom az Atkinst, s azóta nem sikerült elolvasnom a napilapokat. Ennek azért van jelentősége mert csak a reggeli toalett látogatásakor van erre időm, s 3 napja erre nincs szükségem. A tréfát félretéve hiába eszem a lenmag örleményeket, nem sikerül termelnem semmit a mellékhelyiségben, s ez nem éppen kellemes élmény. Ricinushoz nincs kedvem, van-e valakinek normális receptje ez esetre?!

fórum: 

hozzászólások

Ne tedd! De erre majd magad is rájossz. Vagy betartod vagy nem . Én kínlódtam már eleget. Állandóan az lebegett elottem, hogy hisz én diétázom, kozben itt ott bunoztem. Így nincs értelme. Én már kitapasztaltam. Vagy vagy, foleg az elején!
Kitartást!!!

Sziasztok!
Elég régen voltam itt utoljára, és ez meg is látszik rajtam, a minusz 12 kilóból már visszajött legalább 3, ha nem 4. Szeretném újrakezdeni, de már legalább 2 hete nem bírtam magam rávenni. Kezdem azt hinni, hogy ez már pszichikai gátlás:))
Csak gondoltam megosztom veletek, hátha jár ebben a cipőben valaki. Jó lenne a szeptemberi súlyomat visszanyerni. Kevés az erő, és állandóan éhes vagyok. Ez mitől lehet? Évszakfüggő? Vagy mert délelőtt nincs időm enni, és amikor hazajövök, agyon eszem magam? Arra is gondoltam, hogy vitaminhiányom van, és olyankor az ember amúgyis kívánós, csak nem mindig azt amit lehetséges..
Pusssza: Brill

en is ellazultam kisse, es utana eleg nehez volt visszallni, szerinte evszakfuggo is a dolog, es az is kozrejatszhat, h kisse ki volt eheztetve a szervezet, aztan dozs, es utana nem akarja ujra a sinylodest...sok sport segithet, legalabbis nalam bejott...

Én csak annyit javaslok, mozogj lehetőleg minél többet, illetve ha tornázol, végezz olyan gyakorlatokat, amik megmozgatják a hasizmot, az jó hatással van a belekre. Ha főként ülőmunkát végzel, és nincs kedved-időd aktívan sportolni, akkor legalább a munkahelyedre indulj el fél órával korábban, és ott szállj le a BKV-ról, ahonnan kb. fél óra gyalog a munkahelyed. A legjobb módszer azonban szerintem az, ha az ember a szabadsága ideje alatt kezd neki, minden reggel ugyanabban az időpontban felkelve (nem engedve a kísértésnek, hogy addig alszom, amíg tudok), és ebből a szempontból is rendszerességet visz az életébe.
Egyébként a "normál" mindenkinél más, az orvosom szerint akkor van baj, ha legalább egy hétig nincs semmi. A sok folyadék is segít, de leginkább csak a szénsavmentes ásványvíz (a buborékos nagyon sok vitamint és ásványianyagot kivisz a szervezetből). Mártus

a malyvatea nekem szemely szerint tulsagosan eros fosast okoz, bocsanat a kifejezesert, a salaktalanito pedig szekrekedest...a keseruso szokott meg erre hatni patikaban szoktak arulni, egykiskanal egy pohar vizbenfeloldva...vagy a ferenc jozsef viz, az talan eyhebb egy kicsit...
a sok viz, leves es egyeb folyadekban en is egyetertek...

Sziasztok!

Az én tapasztalatom az volt korábban az Atkinssal, hogy amikor bűnbe estem, mindig feladtam, mert annyira hangsúlyozva van, hogy csak úgy műxik, ha teljesen betartod. Az én esetemben egy kis görbe kerülőút bevált. Rájöttem, hogy aki testileg-lelkileg annyira hozzá van szokva a szénhidráthoz és annyira pótszernek használja mint én, használhat egy köztes fázist, amikor fokozatosan vonja el a CH-t, nem is a testtől, hanem inkább a lélektől. Erre nekem a Norbi-update nagyon bevált. 3 hete csinálom, fogytam 3 kilót, és mostanra eljutottam odáig, hogy nagyon ritkán kívánom meg a CH-t és akkor is 99%-ban ellen tudok neki állni, vagy ki tudom váltani valami olyannal, ami nem cukor és nem fehérliszt. Korábban ez elképzelhetetlen volt. És csak azért, mert nem TILOS. Szóval szerintem aki nagyon gázban van az első fázissal és bűntudata van, használja 2-3 hétig az Update módszert és utána térjen át az Atkins első fázisra, ezerszer könnyebb lesz!

Simán, sőt mascaponés kakaót javaslok, az finomabb, vagy egy kis túrót beledobhatsz!
Valamint én zabkorpából szoktam készíteni tejbegrízt és a zabkorpában van kb 4 ch, amit belerakok és a tejben valamennyi, az több, de hát isteni és mégsem süti. Ilyenekkel bűnözz mint túró, gyümölcs.......

Szia!
Nagyon jó a sok víz, van akiknél beválik a mályvatea, én salaktalanító teát iszogatok.Ezeken kívűl a torna, sok mozgás az nagyon jó.Ha ezek sem segítenek én éjszakára beveszek 2 db Dramol tablettát, és kíméletesen, de hatékonyan megszabadulok a bajomtól.

Szia! email-az
Ne léfelé hangold magad, mert ott a halál:-)) Az ember maga okozza az érzelmeit, gyere fel. :-)))
Hidegen sajtolt oil¸,nagy dózisú vitamin az RDA3-5szöröse (lázsd- Dr.LEnkei Gábor Cenzúrázott egészség c. könyv), min, napi 2,5-3,2 jó minőségű nem bugy.-os víz, mozogj (min 17perc, a séta is jó -csak nézz ki a fejedből)
Ha kérdésed van,gyere -privi-

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára