Huh, úgy érzem, hogy amit ma elhatároztam, azt leírva is látnom kell..
Vagyis, ma voltam orvosnál, és azt mondta, hogy ha babát akarok ( márpedig nagyon!!!) akkor minimum 20 kilótól meg kell szabadulnom..
Mivel elég régóta cseszegetnek a barátaim, akik mellesleg nagy Atkins rajongók és hívők, ezért elkezdem.
Mármint az olvasást legalábbis ma este..))
És a hűtőben is kicsit rendet raktam... kiettem a joghurtot, a lekvárt leteleportáltam az anyukámhoz és a chipseket száműztem a keresztgyerekeim dobozába, amit a kamra mélyére rejtettem..
Fejlődésem utolsó stádiumaként eldöntöttem, hogy mivel eddig 4 kanál cukorral ittam a kávét, és keserűen egyszerűen nem tudom lenyelni sem, ezért holnaptól nem fogok kávézni.
Legfeljebb a kollégáim nem tudnak velem mit kezdeni, és használhatatlanná válok...)))
De azért sem hagyom magam e szenvedélybetegség miatt letéríteni a helyes útról..
Szóval ennyit mára az Atkinsről..és az elhatározásról..
Lehet, hogy egyeseknek ez még kevés, de nekem még sok is.. főleg, hogy egy világ olvassa (remélhetően) az elhatározásom tényét..))) Tudom, optimista vagyok, de ez eddig is igy volt, és bizom benne, hogy ezútán is igy lesz!
Holnap visszatérek.
Kérlek írjatok, hogy ne veszitsem el a lelkesedésem, és segítsetek átvészelni az 1 szakaszt..))
Sziasztok és minden sorstársamnak sok puszi!!!!
Trixi

fórum: 

hozzászólások

Köszönöm a lelkesítő szavakat! Rám is fér, mert bár most még csak fél 11 van, de lassan lecsukódik a szemem és mindenki azt mondja a környezetemben, hogy kissé zilált vagyok. Nem is csoda, mert az idő is olyan, hogy legszívesebben bebújnék a meleg ágyikóba. De a ziláltságom legfőbb oka, hogy ma már a kávé nélküli lét első napját élem......
A reggelim is lightos volt, 2 virsli kicsi mustárral..
Majdcsak sikerül..

Szia Trixi!

Nem kell feltétlenül lemondanod a kávéról. Igyál koffeinmentes kávét édesitővel meg tejszinnel. Én pl ezt csinálom. Nekem is kb. 20 kg-ot kell fogynom. Én januárba kezdtem ujra az Atkinst. Mostmár nem is izgat az édesség! A fiamat anélkül meg tudom etetni, hogy nem csipegetek.
Szóval KITARTÁS!

Szia Trixi,

Hajrááá!!!

1 jótanács: nemtom hány kg vagy, amiről le kell fogynod ahhoz, hogy babád lehessen, de gondolom, ha ilyen komoly a helyzet, akkor van pár.

Ezt azért írom, mert nekem kevésnek tűnt az a kettő virsli kicsi mustárral reggelire. Elárulok egy nagyon fontos dolgot: Adelle Davis a XX. sz. egyik legnagyobb táplálkozáskutatója volt az USA-ben, több könyve jelent meg és nagyon-nagyon okos, jó dolgokkal vannak tele. Sajna, magyarul még nem jelent meg, de ami késik nem múlik. Szóval ez az okos nő az egyik könyvében (melynek címe magyarra szabadfordítva MIT EGYEN, HOGY FITT LEGYEN?) azt írja, hogy a reggeli alapvetően meghatározza az egész napi energiaszintet, vércukorszintet, ill. táplálékfeldolgozást.

Kísérleteket végeztek arra vonatkozóan, hogy hogyan alakult a napi vércukorszint különböző típusú és mennyiségű reggelik esetén. És egyértelműen azt mutatták ezek a kísérletek, hogy amennyiben az illető bőséges mennyiségű, fehérjében túlnyomóan gazdag tápanyagot vesz magához reggelire, akkor a vércukorszint magasra emelkedik, és órákon keresztül ott is marad, majd fokozatosan lassan csökkenni kezd, biztosítva ezzel a stabil, kiegyensúlyozott energiaszintet. Ezzel szemben a szénhidrátban gazdag reggeli felnyomta ugyan a vércukorszintet nagyon magasra, azonban 1 ÓRÁN BELÜL lezuhant, még alacsonyabbra, mint a reggeli előtt volt. Ez folyamatos energia és éhségérzetet okozott a vizsgált emberekben, főleg nasik utáni vágyat.

És most jön a lényeg, kapaszkodj meg: amennyiben a reggeli mennyisége kevés volt, illetve amikor a reggeli kimaradt, a vizsgált emberek vércukorszintje - függetlenül attól, hogy mit ettek később, vagy ebédre - meg sem közelítette már napközben a reggelivel elért értéket.

Vagyis én ebből azt a következtetést vonom le, hogy ha nem reggelizek bőségesen, kiadósan fehérjét, akkor aznapra úgy nagyjából elfelejthetem a gyors fogyást, mert a szervezetem beáll a tartalékolásra, hiszen olyan jelzést kap, hogy nincs elég beáramló energia, fel kell készülni a rossz napokra.

Szóval, én aki most 72 kg vagyok (terhesen 84 voltam) és nemrég szültem, reggelire 4 tojásból eszem a rántottát baconnel, és ha virslit eszek, akkor minimum 4 db-ot. Ezen ne spórolj, mert nem segít a fogyásban, estére már annyira kimerült leszel és fáradt, hogy remegő kézzel vadászol majd a szekrényben valami kaja után - és általában nem a joghurtot kívánod meg, s mindezt csak mert nem reggeliztél rendesen.

Remélem, tudtam segíteni valamit!

Puszi,

Free

Sziasztok!
Újra itt vagyok, nem vesztem el!
Ma,több mint egy hét elteltével úgy érzem, hogy szép a világ. Nem iszom kávét, és fitten ébredek, már nem is kívánom.
Az evésről. Igaza van Freespiritnek, vagyis a reggeli totál meghatározza a napot. Ezért is szoktam rá, hogy még otthon, indulás előtt jól belakmározom, mindenféle finom Atkins dologból, persze csak annyit, amit lehet enni.
A kávéfőzésre és a megivásra szánt időt erre fordítom, és mondhatom, hogy igazán megéri.
Nem csábulok el, pl. a hétvégén az egész család tömte magába a sütit, de én megálltam.
Azt mondják, már látják is a változást, én igaz nem érzem de nagyon úgy gondolom hogy igazuk van...Ű)))

Hello Trixi!!!
Sok sikert és kitartást csak igy tovább. Én az ATkinsel 2 hónap alatt fogytam le 17 kg. Nem éheztem sőt többet ettem mint előtte. Különben én ittam kávét naponta 2x (és nem a koffein menteset)édesítőszerrel és tejszínnel. Különben igaz, hogy mindenkinél máshogy van, mert én pl ugye a kávétól fogytam de volt hogy egy hétig ittam light colát és akkor elállt a fogyás, ugyhogy gyorsan elhagytam.

Hajrá Trixi, veled tartok!
Én is most kezdtem, és kb. ugyanannyit is kell fogynom!
Én eddig sosem reggeliztem, és nagyon nehezemre esik bármit is letömni a torkomon kora reggel, viszont az igaz, hogy utána délután meg hatalmas adagokat tudtam magamba tnkolni, mivel addigra már nagyon éhes voltam!
Igaz az a mondás, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot kell váltani!
Csak hát könnyű ezt mondani!
:)

Hello Trixi, remélem eddig sikeres voltál és ezután is az leszel. Nekem is kb 20 kilót kell leadnom de ha 15 megy az is jó:)) És a célom ugyanaz: ...a gyerekért mindent, még ezt is.
A diétát holnap reggel kezdem, a párom támogat, a gyerekem, a meglevő még nem csodálkozik semmin. Akadályok elhárítva. A munkahely más dolog, főleg az üzleti úttal vagyok bajban, szerencsére csak 4 nap, muszály megoldanom ezt is 2 hét múlva.Könyvem van, remélem egyszer sikerül elolvasnom. (képek vannak benne?.....:))

Trixi, kitartás!!

Sziasztok!

Megint itt vagyok.
És vagy 10 kiló minusszal..)))) A pontos számot nem tudom, csak saccolom, de nagyon nagyon látszik rajtam. Főleg a combomon és a hasamon..))
Nagyon jól érzem magam, szinte kivirultam. És ezt mások is észreveszik, sőt..))
Beleférek azokba a nadrágokba, rucikba, amiket vagy három éve már a szekrényem mélyére száműztem..))
A titok az, hogy nincs titok..) Azokat a dolgokat csinálom, amiket a Bibliánkban leírtak..Gyakorlatilag már lassan 2 hónapja a bevezető szakaszt csinálom, vagyis kenyeret nem eszem semmilyen formában, és igyekszem a napi 20g CH-ot betartani.
A kávé már nem is kell, nem hiányzik..))
Egyébként meg el kezdtem szedni a barátnőm és férje javaslatára ( akik mellesleg szintén Atkinseznek) az 1000 mg-os C vitamint. Nagyon bevállt... Körülöttem mindenki kidölt az influenzától, én meg sem parittyáztam..)) Azóta a családomat is tömöm vitaminokkal.. Ja, és természetesen ők is áttértek egy kicsit az Atkinses kajákra, bár ők azért kenyeret esznek pl. a pörkölt mellé..))
Alig várom, hogy friss saláták és zöldségek jelenjenek meg a piacokon.
Szóval nem hittem volna 2 hónappal ezelőtt, hogy elindul a fogyásom, de sikerült!!!!!
Kitartás mindenkinek, és néha azért jelentkezem, hogy beszámoljak a minuszaimról..))
Sziasztok mindenkinek!

Trixi

Szia!

Komolyan, csodállak. Meg az összes embert, aki itt van, aki egyszer csak nekiállt, és lefogyott, aki változtatott azon az életmódon, amit eddig élt és úgy gondolta, hogy változtat.. Néha olyan magasröptű gondolataim támadnak, és most azt hiszem megosztom veletek őket.
Nehogy azt higgyétek, hogy ez csak most jutott eszembe.. nem így van, sokat gondolkodtam rajta (rajtatok) hiszen magam is ebben a cipőben jártam- és járok állandóan. Gondolom mindannyian szeretünk enni, szeretünk jót enni, és egy egész életmódváltás az, amit mi most itt bevállaltunk együtt. Hiszen ha teszem azt én, aki a teszt szerint súlyos ch függő le is fogyok valamennyit- akármennyit- és visszatérek a régi táplálkozási szokásaimhoz ugyanúgy fogom visszahízni a leszenvedett kilókat, és akkor mit érte az egész? És tudjátok miben rejlik az erő? Bennetek. Azokban az emberekben, akik bárkit bíztatnak személytelenül, ismeretlenül, bolondos nicknevekkel. Hiszen valóban sikeres lenne egy akármilyen szuperfogyókúra, ha egyedül kéne megszenvedni vele? Ha egyedül kéne elsírnod magad, amikor valami nagyon fáj, ha valami nem megy könnyen, és küzdeni kell vele..? Én magamról tudom, hogy amikor harmadszor is belevágtam az atkinsbe, és valamiért nem ment, nem sikerült semmi, fáradt voltam, és elkeseredett, mert szorított a kedvenc nadrágom. Fájt még az élet is. Akkor feljöttem ide, és olvasgattam a fórumokat, olyanokat, akiket nem is ismerek, de mégis annyit segítettek, lelket öntöttek belém amikor el voltam keseredve- holott nem is ismernek! Ebben az elidegenedett világban nyilván mindenki érti, hogy miről beszélek, hogy miért furcsa, hogy a saját problémám itt más problémájává is vált. Elképesztő, mennyire jól tud esni az embernek, hogyha feljön ide, bejelentkezik, és várja egy üzenet, egy két bíztató szó, vagy valakinek a sikerélménye. Sokszor én is szárnyakat kaptam, és nem kellett félnem, hogy lezuhanok, ha gyenge is egy két tollam, mert mindig volt itt valaki, aki nem engedte, hogy túl közel repüljek a naphoz. Hannibál mondta, hogy az erő és a sikeresség nem a sok katonában rejlik, de még csak nem is jó hadvezérben, hanem abban, hogy a katonák mennyire ismerik egymást, és mennyire egy a céljuk.
Nekem sajátommá váltak mindannyiótok céljai. És a sikert mindenki magának köszönheti, mert nem hiszem el, hogy volt itt akár egyetlenegy olyan ember is, aki ne válaszolt volna egyszer is valakinek, aki tanácsot kért, vagy éppen neki volt keseredve.
A taps mindenkinek jár (egyenként is) :)
Puszi: Brill

Brill, nagyon igazad van!
Asszem, ezt mindannyian tudatosítjuk, tapasztaljuk, csak még nem fogalmaztuk meg.
Ez egy szuper összetartó nagy csapat, ahol mindenki drukkol mindenkiért. Árad a jószívűség és nem az irigység. Orülümk egymás sikereinek. Ebből jön az erő és kitartás.
Sok sikert mindannyiunknak!

És mi is szertnénk babát ... valószínű egy cipőbe járunk. Nem tudom az atkinst én nem rég kezdtem de nekem bevált... Másvalami amit ajánlott nekem az orvos hátha segít neked is..
Az ELEVIT nevű vitamin féleség.. terhes kismamáknak ajánlják de nekem a nődokim azt mondta hogy ha teherbesés előtt is szedem segíti az szervezetem... az a baj elég drága.. de megéri... Mondjuk még a baba nem jött össze és még csak két hete szedem. DE eddig az összes vitamintól annyira éhes voltam hogy kapartam a falat...:)
Nem tudom hogy mi van benne de ettől nem!!! Végre..
Nekem is le kell mennem minimum 70kgra hogy könnyebb legyen de nem bánom..:) én szeretnék is..
na meg babát is..
Neked mit mondott az orvos mennyit kell fogynod?

Szia!

Üdv a lelkes csapatban!
Elárulom, hogy én is kávéfüggő vagyok. Napi 3-4 tejeskávét meg kell innom. Nekem ez a drog, ez a napi csokim,vagy sütim, ahogy tetszik. :))) Én nem mondtam le róla és azt olvastam valahol, hogy mindenkinek személyreszabottan kell ismernie egyes ételek-italok hatását saját testére. azaz, ha téged a kávé nem tesz éhesebbé és hajlandó vagy édesítővel inni, esetleg tejszínnnel tej helyett, akkor nyugodtan ihatod. A helyedben kipróbálnám kávéval és nélküle is. Elég sok mindenről le kell mondanod az első időszakban ahhoz, hogy a szenvedélyedtől most szabadulj meg. Aztán ha már ráállt a tested és az agyad is a diétára, rájössz, hogy semmit nem is kell nélkülöznöd, amire szükséged van, így ha akarsz, leszokhatsz a kávéról. :)
HAJRÁ!

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ti már próbáltátok a fogamzási időt meghatározni? Mármint úgy értem, az egyik gyógyszertárba láttam egy Babymark tesztcsomagot, melyben vizelet teszt van... Ér ez valamit???

Szia Moncsicsi!
Nekem van egy nagyon jó kis szerkentyüm,amit 6 éve vettem gyógyszertárban,és azóta használom.Régen azért hogy összejöjjön a baba,most a két lány után azért hogy ne.A neve:PG 53/legalább is hat éve ezen a néven futott./Ez egy törpe mikroszkóp ami nyálból mutatja ki a progeszteron magas szintjét/ilyenkor a mikroszkóp alatt pálmalevél erezet látható/ami jelzi hogy peteérésed van.Akkor 1800 ft-ba került,és nagy előnye hogy nem használódik el,addig használod amíg akarod.Nekem nagyon bevált,ezt bizonyítja a két lányom is:))Úgy tudom most is kapható,csak nem tudom milyen néven.
Remélem tudtam segíteni:))

Szia Moncsicsi!

Új vagyok itt, de a problémáim hasonlóak. 3 éves a kisfiam és nem akar összejönni a tesója. Nekem is van PG/53-as mini-mikroszkópom, (csak a komolyabb gyógyszertárak árulják), és sajnos fél év alatt egyszersem jelzett termékeny napot, de igaza is volt, mert kiderült a hormonvizsgálatokon, hogy nincs peteérésem... Most Clostilbegytet írtak fel nekem, első hónap sikertelen. Én is tudok többekről, akiknek összejött a baba a PG/53-mal.

Szia!

Hát észrevettem hogy nem nagyon van a gyógyszertárakban... Legalábbis nálunk egyikben sincs... Úgyhogy bemegyek holnap Pécsre... Igazából én még azt sem tudom hogy minden ok. e ilyen téren... Elmentem nődokihoz... ő mondta hogy szedjem az elevitet.. mert jobban segít a testemnek felkészülni a terhességre, de egyébként semmi.. Azt mondta ha nyárig nem jön össze a baba akkor... is a pasival kezdik a vizsgálatot... Pedig mennyivel könnyebb lenne ha megvizsgálnának és ha minden ok... akkor tudom hogy rajtunk múlik...

A rendszeres, problémamentes menstruáció jó jele lehet annak, hogy hormonlis gond nincs. Nalam ez hívta fel a figyelmet a problémra. Első gyerekre készültök? Hny kiló is vagy? Én az első gyerek fogansakor csupn 15 kiló felesleget cipeltem, és semmi gond nem volt az ég vilgon. A mostani 35 kiló plusz viszont mar sok.

Szia!

Hát most kb 85kg vagyok ami elég sok... mivel 165 cm vagyok.. Le szeretnék fogyni kb 70 kg... (bár az orvos nem mondta, pedig mikor nála voltam még 91 kg körül voltam, de szerintem könnyebb úgy) az sem kevés, de annál lejjebb nem szeretnék menni semmiképp... Voltam kevesebb is... de szörnyű volt:) mindenki azt hitte rákos vagyok... (elég rosszul nézhettem ki).. és kb asszem egy hétig tartottam, hiztam is jó sok kg.. aztán a 70et évekig tartottam... Úgy célirány a 70 kg... és maradjon ott is:)))

Ja az első bébire készülünk... Idén leszek 25 ezért úgy gondoltam... ha nem is sikerül hipsz-hopsz akkor is van pár évem még... úgyhogy próbálkozunk és közben szép lassan szeretnék fogyni.. Arra nem gondoltam még mi lesz ha teherbe esek... bár gondolom akkor megemelem egy kicsit a cht...mert a bébinek azért biztos kell...

Én az egész terhesség alat 8 kg-ot hiztam. Nem a terhességgel van a gond! hanem a szoptatással. Terhesség alatt nagyon ügyesen tudtam tartani a sulyom. Mivel elötte se voltam nádszál, ezért jobban odafigyeltem, hogy mit eszek. Meg ugyan a doki felirt nekem mindenféle vitamint, de én nem szedtem be. Inkább a gyümölcsöket ettem. A szoptatás alatt rendszeresen kell enni, inni, és ez volt a gond.

Kedves Moncsicsi!

Szerintem, -ahogy írtad is-, fiatal vagy még, semmiről sem vagy lekésve, így én a helyedben előbb lefogynék egy elfogadható szintre és utána állnék rá a baba-projectre. Én 27,5-es BMI-vel (testömeg index) lettem terhes, ami nem kevés, de még épp biztosította a könnyű terhességet, de amint az újabb kilók felrepültek (nálam is a baba születése után) egyre rosszabbul éreztem magam. Gondold csak el milyen nagy fizikai munka egy kisgyerkő gondozása, egész nap meg sem áll az ember, emel, cipel, szalad, hajol stb. és most mire 2 éves lett a kisfiam, elértem a 35-ös BMI-t (döbbenet!) és azóta nagyon nehezemre esik a nagy hajtás. És egy 3 éves fiúcska mellett nincs ám megállás. Azért csak most határoztam el magam a nagy fogyózásra, mert egy éve dolgozunk párommal a gyereken, és nem mertem közben fogyózni nehogy baja legyen az esetlegesen megfogant magzatnak. Nőgyógyászom viszont bátorított a fogyózásra, mivel a túlsúly csökkenésével sokszorozódik a fogamzás esélye. Úgyhogy most elhatároztam, hogy nyár végére lefogyok a célsúlyomra (nálam ez 62-63 kg a 169 cm-hez) és utána jöhet a baba. Írtam az amerikai Atkins honlapra is ezügyben, és ott azt mondták, hogy az Atkins Bevezető és Folyamatos fogyás szakaszait nem szabad terhesség és szoptatás alatt alkalmazni. (Bár ez a könyvben is benne van.)

Szia!
Szia Brenda!
Úgy gondolom hogy megfogadom a tanácsod...
És előbb fogyi aztán gyerkőc!!!:)
Neked most mennyiről kell lefogynod?
És a terhességed előtt 62 kg voltál?
Az nem sok abszolút... :)
Én soha nem voltam vékony... néha sikerült lekínoznom magam vékonyabbra de csak a 70 kgt tudtam általában megtartani...

Szia Moncsicsi!

A súlyeloszlásom az évek során a következőképp alakult:

23 éves koromig 67-69 kg voltam (tehát volt rajtam 5-6 kiló felesleg mindig is)
25 éves koromra 80-ra felmentem :( /ui. munkába álltam.../
tehát 25 évesen 80 kilósan lettem terhes, 89 kilósan szültem egy 3,8 kg-os bébit, DE, és itt kezdődik a fekete leves, szülés után nem, hogy 84 kilós lettem volna, hanem szépen kúszott felfelé a mérleg: 92, 95, 98, és tavaly karácsonyra elértem a 104-et! (Szép, mi?)
Mondjuk ebben benne van egy többhónapos gyógyszerszedés (elismert hízás mellékhatással), ami önmagában legalább 10 kilóért felelős. Most 29 éves leszek, 10 napja csinálom komolyan a Bevezetőt, és ma már csak 99,4-et mutatott a mérleg. Abban bízom, hogy a gyors hízás után lehetséges a gyors fogyás is. Augusztusban strandolni szeretnék újra bikiniben!

Hát akkor mi együtt csináljuk!!! :)
Találtam végre munkát:) egész jó helynek tűnik a pénz is jó... így nyugalom van! Nincs rajtam az a stressz hogy se gyerek se munka se semmi csak tengek lengek... Ma kivettem a tavaly nyári ruháimat:((((( hát még egy tizes tuti kell hogy a melleim beleférjenek... :)))
De nem baj most nagy erővel csinálom! Én nem szeretnék 70 alá lemenni vagyis tök jó lenne meg nem is... a 70 a cél!!! szemem előtt leng!!! nyárra tök jó lenne!!

Hajrá Moncsicsi!

Oké, akkor nyárra mindketten lefogyunk, ezt megbeszéltük. Akkor Te hány kilót is akarsz fogyni? 15-20? Már elkezdted a Bevezetőt? Ha nyáron esünk teherbe, akkor szép tavaszi babáink lesznek (március, április, május) Jaj, de jó lenne már karjaimban tartani második gyermekemet! Azzal bíztatom magam, hogy ezt őérte is és a kisfiamért is meg kell csinálnom. Kisfiam olyan drága, még nem érzékeli, hogy az anyukája egy debella hájpacni, és azt szeretném, hogy mire ezt észrevenné, addigra már újra karcsú legyek! És persze a férjemet is szeretném megjutalmazni önmagam -40%-os kiadásával.

Persze:)
Én kb. 15 kg szeretnék fogyni... persze jó lenne több is... de azt soha nem tudtam megtartani... és elég szomorú voltam mindig mikor visszajött 70re...
Most újból kezdem a bevezetőt... mert megműtötték a fogamat meg az inyemet... szóval jól össze voltam (vagyok) varrva... és nem tudtam enni.. Anyukám csinált pépes dolgokat... de ő nem nagyon atkinsesen... én meg örültem hogy tudtam valamit enni... mostmár jobb még a varratok benn vannak de már nem fáj és lassan de biztosan tudok enni... én 90ről keztem most kb 85-86 vagyok... úgyhogy 15 kgnak nagyon örülnék... 70 kg-san olyan bájosan szép vagyok...:))) és ez elég nekem nem akkarok vékonyabb lenni... És akkor már nyugodtan jöhet a baba...:)

Szia Rekus!

Örülök, hogy többen összefogunk egy nagy cél érdekében. Higgyétek el, sokkal jobb karcsú kismamának lenni, mint kövérnek.
Én ezúttal nagyon komolyan gondolom, hogy nem adom fel az Atkinsezést amíg el nem érem a kitűzött 62 kilót, de ha esetleg előbb teherbe esem , akkor gyorsan átlépek az Előkészítő megőrzés fázisába, azt terhesek is csinálhatják. A kisfiam már annyira várja a kistesóját, hogy muszáj miatta is hogy sikerüljön lefogyni és aztán teherbe is esni. Nagyon remélem, hogy a hosszútávú Atkins diéta nem okoz semmi hormonális változást, ami nehezítené a teherbe esést. Rekus, neked hányadik babád lesz?

Szia!

Én nem is tudom mikor kezdtem... de nekem bevált az első héten fogytam 3mat aztán következőn 2t... utána jött a fogműtét... és addig nem csináltam.. ez kb 1- másfél hét... most hétfőn kezdtem megint... a kezdő szakaszt... újult erővel... Nekünk is az első baba lesz... és jó lenne nyárra elérni a 70es határ... akkor bátrabban belevágok...
Neked mennyit kell fogyni? Adott valami tanácsot a nődoki hogy mit csinálj...vitamin, hőmérőzés stb... ilyenekre gondolok...

Sziasztok!

Én 2 hete csinálom a Bevezetőt, ezalatt 5,5 kiló ment le. Úgy tervezem, hogy kb. 75 kilósan lépek csak át a következő szakaszba (folyamatos fogyás), mert a Bevezető gyorsabban fogyaszt. Én most vagyok 98 kilcsi (169 centihez), 5-6 évvel ezelőtt még csak 68 voltam! Ezért javaslom mindenkinek, hogy még a gyerek előtt fogyjon le! Én 80 kilósan lettem terhes (tehát már akkor hízási pályán voltam), 90 kilóval szültem, és 3 évvel később 104 kiló volt a rekordom. A következő terhességnél és főleg a szülés után, nagyon oda fogok figyelni arra, hogy mit eszem.
Olvastam a lowcarb.com-on egy anyukáról, aki terhesség alatt is csinálta az Atkinst, persze a 4. szakaszt, és 3-4 kilóval kevesebb volt szülés után, mint előtte, és szép egészséges gyereket szült. Én is ilyet szeretnék másodjára alakítani.

Hellosztok!

Moncsicsi: Dokival még nem beszéltem, mert amikor múltkor voltam nála igencsak késésben voltam a munkahelyemről, és siettem. De majd legközelebb jól kikérdezem:)

Igazából csak jövőre akarunk belevágni a babaprojektbe, csak időt akarok hagyni magamnak a fogyáshoz. Meg hogy kiélvezhessem a jövőbeli csini önmagamat:)

Na hogy álltok csajok????
Én határeset... most egy kicsit lelassultam, de jól érzem magam a bőrömbe... és csak megy egy kicsit lejjebb.. legfeljebb télen húzok bikinit:))))))

Más:
Megbeszéltük a pasimmal hogy egy kicsit fogyok és anyagilag helyreállunk... (mert van új munkám:)))
és utána 1000rel a baba...
De most meg szinte le sem akar velem feküdni...
Amikor babát akartunk mindent beleadtunk... so so én hozzászoktam:((((((( mostmeg?!?!
Tavaszi fáradtság??!! brühü... brühü

Hali!

Nálam is lassul a fogyás, eddig ca. 6 kiló ment le majdnem 3 hét alatt. Ennél gyorsabb fogyást vártam, de nem szabad feladni akkor sem, ha időnként lassul a kilók olvadása. Már egy-két ember észreveszi, hogy fogyogatok, de még nem meggyőző, még én sem érzem magam sokkal vékonyabbnak. Több biciklizést kell beiktatnom, és beindul újra.

Nálunk fordított a helyzet babacsinálás terén. Vagyis én vagyok az, aki attól jön csak izgalomba, ha babára megy a játék, ha a fogamzás esélye ki van zárva, akkor nem sok kedvem a dologhoz. Persze drága férjem ennek nem nagyon örül, szerinte heti ötszöri szeretkezés a normális, de én azt nem bírom hosszú távon, csak a termékeny napokon... Szerintetek heti hány együttlét a normális???

akkor cserélünk....:)))

Persze ez csak vicc!

Szerintem heti 2 könnyedén belefér... Szóval én ennyivel beérném... De a nagyobb bajom az hogy ha én "rámászom" akkor van szex... de ha rám kéne mászni akkor semmi...
Így abszolút nem érzem szexinek magam:(((

Én nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy így kövéren sem hanyagol. Magamban mindig attól rettegek, hogy majd egyszer azt mondja, hogy már nem kíván..., de nem mondja és ő az aki, állandóan szorgalmazza a házaséletet. Szerintem nekem azért nincs sokszor kedvem, mert este 10-11ko, mikor rá kerülne a sor, már hulla fáradt vagyok. Meg szerintem ezzel a nagy nehéz testtel fárasztóbb ez is, mint minden. Ezért most már nagyon le kell fogynom. 3 hete nem szegtem meg semmit, és nem is fogok, amíg 62-64 kiló nem leszek. Én halál komolyan hiszek abban, hogy az augusztusi nyaralásunkra elérhetem ezt a súlyt, ha kitartok és nem hibázok. És visszatérve az előző gondolatmenethez, legfőbb vágyam, hogy kedves férjem hűségét és kitartását megjutalmazzam a 62 kilós önmagammal.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára