Semmi celom nem volt, de gondoltam egy ilyen forum is kell.

fórum: 

hozzászólások

Káposztás rétes ide vagy oda, megállapítom, hogy Te egy cicibubus vagy. Külömben is egy nagyon kedves barátom mondta, hogy nyugodtan ehetek egyet, mert abban elenyésző a szénhidrát tartalom :))
Te kis Te
Beszéljünk arról, hogy mit eszel ma.

Én grillicsirkét ebédeltem, szegénykének kissé ki volt szárítva a lelke, de különben ehető volt. Ettem még hozzá egy kis csemegeubit, amiről egy nagyon kedves barátom azt mondta, hogy rengeteg szénhidrát van benne, amiről nem oszton a véleményemet, ugyanis, ha az egészet megettem volna akkor sem ettem volna többet 10 gr-nál, ami bőven belefér a napi 20-asba. Teccik érteni?

Szia Csilla! Hát igen itt aztán mindenről szó van, csak az oldalasról nem, de azért jól elszórakoztatjuk egymást. Neked is jó munkát! Azért tudunk kajáról is beszélni, ha akarunk. Én mellesleg nem nagyon díjazom az oldalast, kedves Vince barátom, aki rajong érte, ő csalt ide.

Helló mindenki!
Az oldalasnak eme egyszerű elkészítési módját én is ismerem,azt hittem ti tudtok valami jobbat.
Vince,bevallom irigyellek az oldalbordád miatt!Csak azt nem tudom,ha ez tényleg így van mit keresel köztünk?Ennyire jó a társaság?Nem lehet,hogy egy picit szalonnás az az oldalas?

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára