Üdv mindenkinek.
FÉRFIAK! IDE ÍRJÁTOK TAPASZTALATAITOKAT!
A naplómban már írtam, de itt is közzéteszem, hogy 38 éves, 186 cm magas férfiember vagyok aki korábban sokat sportolt, majd a dohányzásról való leszokás után 110 kg-ra dagadt.
105-ig lefogytam hagyományos módon - újra elkezdtem sportolni -, s márc. 15-én kezdtem az Atkins módszert. Azóta is lement 1,5 kg, s nem vagyok éhes,úgyhogy bizakodó vagyok. Imádom a húst, a sajtot, a zöldséget. A kenyeret is imádtam, de nem vagyok éhes nélküle sem.
Úgy tudom férfiakra másként hat a kúra, ezért szeretném, ha ebben a topicban férfiak osztanák meg egymással a tapasztalataikat.
Egyébként egy haverom 105-ről 88-ra fogyott két hónap alatt, én emiatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom.

Köszönöm a segítséget.
Üdv: Lilamackó

fórum: 

hozzászólások

De bolerot is keverhetsz a zseléfixbe, és akkor full cukormentes. Zselatin helyett jobb , mert növényi alapanyag, és magas a rosttartalma, igaz hogy csak 20 g egy zacsi, és abból boleróval kb 3-5 dl sűrű kocsonyát lehet csinálni szerintem. Nem főzésálló!

Rendben, de van aszpartam mentes változat is, helyesebben egyes ízekben nincs. Én mindig azokból szoktam venni.
Én is csak azért Bolerózom, hogy meg tudjam inni azt a sok folyadékot, különben nem menne. Itatja magát a kis hamis:))))))

beleolvastam a Norbi lapján a fórumokba, meg nézegettem a kódokat is, hát aki nem vágja pl az atkinst, az egy-két jó dologtól megfoszthatja magát, ezenkívül ilyen hibák is vannak mint abolero, hogy nem azt rja, hogy ne fogyaszdd az aszpartamost, mert lehet belőle bajod, de nem hizlal, hanem csak beteszi 3-asnak. Vagy csak simán tévedett.
Csómó tejszínes dolgot 3-asnak ír, a tejszín meg 1-es, ha jól emlékszem.

Megkérdeztem tőle, miért hármas kódú, mikor a szénhidrát tartalma minimális és a szója fehérje. Nem válaszolt!!!! Szerintem ez baromság. Ha csak szójatejporból csinálsz sütikét és azt este megeszed, simán fogysz tovább!!!

hm......biztos mert őrlik, meg átdolgozzák azért 3-as.....A tk lisznek több a szénhidrát tartalma és a zabkorpában 56% van. Tény, hogy egészségesebbek, de mitől 1-es a zabkorpa és mitől hármas a szójatejpor???? Ezt valaki magyarázza meg! Lehet hogy van ám rá tudományos magyarázat!!!

Gondoltam segítek, és leírom, hogy melyek azok az ízek amiben nincs aszpartam, mert én mindig olyat szoktam venni. Na, most jött a nagy csodálkozás. Már ezekben is van aszpartam.... most néztem, eddig eszembe se jutott, rutinból vettem le az álványról. Kész..:((( Akkor ezek szerint már nem is gyártanak olyat amiben nincsen, vagy most akkor ez, hogy van?!?!?!?!?!?!?!?

Nap felfedezése: előbb voltam a boltba és találtam aszpartam mentes italport:)))))
Neve : Denis instant italpor. A gyümölcsnek megfelelő színű tasakban van és egy manószerű alak van rajta. Cukormentes és jobb mint a Bolero. Legalábbis ez a cseresznyés jobb.

Nem csodálom :-)))) Majd én is benézek, ha arra járok, s kipróbálom! Bár engem most sem zavar különösebben az aszpartam a Boleróban, mert azt hiszem rengeteg olyan dolog is bekerül a szervezetünkbe ami káros, csak még nem derült ki róla! Azért nem kell azt gondolni, hogy direkt mérgezem magam, csak ha már ennyi örömöm sincs, hogy jót igyak, akkor tényleg tök kikészülök, hisz enni sem ehetek egy jó kis somlóit :-))))))) Nem is szeretem nagyon, de most nagyon megenném :-))))))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára