Sziasztok!

Kezdem én a bemutatkozást.
Nem kötelező, akik akar, ebben a fórumban írhat magáról.

28,5 éves nőnemű egyede vagyok ennek a földnek. Jelen pillanatban kb. 115 kg, szóval a többség biztos jobb helyzetben van nálam :)))
Világéletemben kövér voltam, már az óvodai képeken is én vagyok az óriásbébi ott középen térdzokniban.

Mióta eszemet tudom, próbálkozom a fogyással, szerintem jó pár plussz kilót pont ennek köszönhetek. Hullámokban tör rám a fogyási vágy, majd a következő hullámmal a "tökmindegy, úgysem sikerül" effektus. Biztos mindenki ismeri, jojóztam jó sokat.

Nagyon sokat remélek az Atkinstől. Végre van, aki elhiteti velem, hogy lehet pl. 50 kilót is fogyni. Persze nem azonnal, hanem fokozatosan és életem végéig vigyáznom kell, de valahogy elszántabbnak érzem magam, mint korábban.

Ja és budapesten élek.

Hát egyenlőre ennyit rólam.

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok fórumozók, nagyon örülök hogy rátok találtam:))
27 éves vagyok, és 25 kilótól szeretnék még megszabadulni!!Az újévi fogadalmamat betartva 11kg-ot fogytam! Egy hétig csináltam az Atkins diétát (-2kg), de valahogy nem birtam, elég gyengének éreztem magam. Heti 3*2órát járok tornázni. Most újra kedvet kaptam tőletek, holnaptól én is csatlakozom hozzátok:)))puszi mindenkinek

Szia Hoxa!
Vitamint nem szedtem, de a folyadék mennyiség elég volt szerintem! Arra is gondoltam, hogy ennyi mozgáshoz talán több szénhidrát kell!
Te mi gondolsz? Most azért jobban figyelek..kiváncsi vagyok, hogyan fogadja a testem az elhatározásomat:))

Na, úgy gondolom, nekem is be kéne mutatkoznom!
17 éves vagyok, 174 cm és 60 kg. tudom, hogy ez egyáltalán nem vészes, de egy pár kilót le szeretnék adni! na, nem akarok kákabelű, csontsovány, 45 kilós modell lenni, olyan 54-55 kg már jó lenne! Mivel most beteg vagyok, nincs semmi energiám a mozgáshoz, amúgy hulahoppozni szoktam. igazából a hasam és csípőm tájékán van rajtam némi felesleg, a karom és lábam izmos, mivel vívtam pár évig. Imádok enni, és az a baj, hogy eddig a "tüntessünk el mindent a tányérról" elv szerint ettem, nem akartam maradékot hagyni. Örülök, hogy itt van nekem Atkins papa, és éhezés nélkül meg tudok szabadulni a fölös kilóktól!
Januárban kipróbáltam valami "dán csodadiéta" néven emlegetett módszert, reggelire egy csésze feketekávét kellett inni, ebédre 1 joghurt és kis sonka, és vacsora 1 szelett főtt marhahús. a diéta 14 napos volt, megcsináltam belőle kb. 5-öt és lefogytam 3-4 kilót, de már nem bírtam normális kaja nélkül, és a kilók vissza is jöttek! az a jó, hogy at Atkinsszel normális ütemben tudok fogyni. Na ennyi voltam, megyek vissza az ágyba, leszakad a fejem! pussz

sziasztok szeretnék bemutatkozni:43 leszek március végén 165 cm 80 kg:(((
kb egy éve a nőgyógyászom csupa jó indulatból adott egy szurit amitől rövid egy hónap leforgása alatt rámszaladt 12 kg..azóta szépen megnőlt ez a szám igaz másfél hónapra letettem a cigit is az sem barátja a fogyásnak..lassan már mindent kikisérleteztem de kezdek elkeseredni...mozgáskulturám az utóbbi évekbe nagyon beszükült és a sok kiló felesleggel mára egyre iszonyatosabb erőfeszítést igényel:ha tornázom szenvedek pedig nem ez a cél..igaz?:))ha fogyózom éhezem... de talán itt köztettek erőt kapok és a segítségetekkel én is átélhetem milyen ha azt látom a mérlegen lement egy kiló:))vagy esetleg nem kéne már több uj ruhát vennem sátor méretben:))
egyetlen gondom van az első időszakban segítségre lenne szükségem mint egy vaknak..tudom ott a recept de aki végig csinálta megirhatná nekem kb mit reggelizett ebédelt aztán csak belejövök és megtudom magam is oldani de a kezdet nehéz ...

Bukmuks:
A főoldalról letöltheted a recepteket.
(jól nézd át őket, mert ch értékek nem mindnél vannak, és szerintem nem mind egyeztethető össze az első fázissal, érdemes ch grammokat számlálni)

Azt, hogy ki mit szokott enni, megtalálod a Mit ettél ma fórumban, onnan sok ötletet lehet meríteni.

Remélem sikerül az elindulás :)
Hoxa

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára