Receptek: 
Hozzávalók: 
(4 személyre) 80 dkg kelkáposzta, 1 db póréhagyma, 150 g sárgarépa (kivéve első szakaszosok), 2-3 gerezd fokhagyma, 4 csirkemell filé (600 g), 250 g csirkemáj, só, bors, 4 evőkanál olaj, 1/2 kávéskanál őrölt kömény, 1 babérlevél, 1 dl húsleves kockából.
Elkészítés: 

A húst és a májat mosd meg, töröld meg, és 1 mélyebb serpenyőben süsd meg olajon mind a két oldalát. A visszamaradt pecsenyelében süsd át a karikára vágott sárgarépát és póréhagymát. Add hozzá az áttört fokhagymát, köménymagot, babérlevelet és a kelkáposztát, ízlés szerint sózd, borsozd, öntsd alá a húslevest és fedő alatt párold készre (15 perc). Tedd a zöldségkeverék tetejére az átsütött húst és májat, majd fedő és kevergetés nélkül melegítsd össze. Díszítsd petrezselyem zöldjével.

Nettó CH: 
Répa nélkül, a teljes receptben: 15 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára