Íme megnyílt a szabad társalgás fóruma is :)
A névért köszi Smokey-nak.

fórum: 

hozzászólások

Szia Kedves Kisgé!
Egyáltalán nem a témához kapcsolódom, csak megláttam a nevedet, s már régen "beszéltünk", ezért szólok.
Remélem, jól vagy, s minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd. További jókat kívánok neked, s remélem, hamarosan találkozunk. Én jelenleg -23 kg-nál tartok, s minden ok. Nálad mi a helyzet?

Szia Joci!

Rég jártál erre! Én tartom magam, köszönöm, fehér nadrágba és miniszoknyába járok és ettől nagyon boldog vagyok!:))) Milyen hülyeség! Ja, életemben soha nem hordtam fehéret.
Kis gondjaim akadnak a határok belövésével. Már több, mint fél éve tartom a súlyom és elkezdtem mindent enni, csak kis mennyiségben. Néha nem érzem, jó-e ez, de azt igen, hogy örökké nem élhetek húson és salátán. Tehát feszegetem a határaimat, egyelőre nem törtem át!:))))
Elképzelghető, hogy jövő hét végén Te is legyere Zytuscicus kávézójába?

Szia Kisgé!
Köszi a gratulációt, s hasonlóképpen neked is a már fél éves súlytartásodhoz. A fehér nadrágod már én is szívesen megnézném:-)
Sajnos a jövő hét végén nem vagyok Győrben, ezért nem tudok menni bulizni és ismerkedni.-))
Kérdezted, mit eszem. Hát az atkins kenyér kivételével semmi kenyeret, semmi rizst és krumplit. Cukrot sem, de málnát s epret igen. Sok húst és zöldséget, kb. 40 g CH/nap adagban. Száraz fehérbort is iszom néha. Megszoktam ezt a módszert és nem ácsingózonm a tiltott dolgokra, s mellette jól érzem magam.
Hát röviden ennyi....még 2-3 kg-tól akarok megszabadulni, de aztán sem kezdek el cukrot és lisztet enni.
Üdv és minden jót!

Szia!

Sajna mi sem tudunk menni jövő hét végén. Ha meg találkozunk, fehér gatyó lesz rajtam, ígérem!:)))))

Az a bajom, hogy nem minden nap, de úgy két naponta megkívánoma krumplit, néha a rízst. Én ilyenkor eszemis egy tényleg nagyon keveset belőle és eddig nem híztam ezért, úgyhogy gyanítom, nem ez az a tétel, amitől elhíznék. Régen én sokat nassoltam chipset, szotyit, minden este és mellé napi kétszer ettem csak és este a sokat. Én ettől híztam meg, de ezt már ugye 9 hónapja nem így megy!
Gondolom nem görcsölsz a 21-3 kilódon, tudod, én is le akartam még ennyit adni, de nem ment le és már nem izgat!:)
Pussz

Szia!
Szerintem ha nem okoz gondot egy kis krumpli vagy rizs, akkor nyugodtan lehet enni...hiszen ez az egész arról szól - legalábbis nekem - hogy megtaláljuk azokat az élelmiszereket és azokat a mennyiségeket, amelyeket megehetünk anélkül, hogy híznánk/fogynánk tőle, s amely kajákkal/italokkal hoszzú távon el tudjuk képzelni az életet, s természetesen ezeket fogyasztva még jól is érezzük magunkat.
Én talán most közelítem a határt, s szerintem te is ott vagy, Kisgé.-) A néhány kilón egyáltalán nem görcsölök, s én remekül megvagyok a hagyományos köretek nélkül. Igaz, hogy még mindig számolom, mennyi CH-t eszem, de ez már rutinból megy, s mindig tudom, hogy nagy gond nem lehet. Ha valami újat eszem, akkor pedig megnézem a táblázatban, s hozzáadom a megfelelő értéket.
A családom már könyörög, hogy egyek egy kis sütit, kenyeret, de én nem is kívánom, meg nem is akarom. Elértem, amit akartam, de ez nem csak egy szám a súlyom előtt, hanem egy olyan életmód, ahol tudom, mit lehet és mennyit......Tehát tulajdonképpen megtanultam a leckét::-))
Úgy gondolom, ahogy ez neked, s nekem sikerült, kis kivétellel bárki meg tudja csinálni. Ha viszont meg tudjuk csinálni, amit akarunk, akkor szabadok vagyunk.--))
Hát ez most elég bölcselkedősre sikerült, de most ilyenem van éppen. Szeretettel üdvözöllek és hajrá fehér gatyások!!::-)))

emberek!Mindenki/rajtam kívül minden lépését kezdetektől símán kontrollálja és nem bűnözik soha így nyáron /tábor sátor bogrács stb./sem?Mik vagytok Ti Istenek?Hogy csináljátok?Kérdés a bűnösöktől?Vagy csak én vagyok bűnös ezen a fórumon?

az első négy hét lement minusz 6 kilóval áés 12 volt rajtam .Elkurvultam és nem tudokm visszamenni ketolipózisba! Baromira frusztál,de mindig kilengek épp csak annyira hogy nem megy vissza mit csináljak ? Már csak 5 kiló van hátra Ja köszi hogy válaszoltál nekem

Halihó! Segítsetek Nekem, MOST NEM ATKINS ÜGYBEN!
Spanyolba utaznak a barátnőmék 10 napra, és nem tudják, hogy hol hagyják a kocsit a reptérnél. Örzött parkoló kellene, árral meg telefonszámmal.
Előre is köszi!!!!
Puszi Mindenkinek: a szoptatós Kata 25, mostmár 26.

katilla4
Én úgy vettem észre, hogy néha egy kis bűnözés nem árt, sőt az egy-két hétig tartó stagnáláson is átsegít. Amikor már bepipulok, hogy nem fogytam egy dekát sem pedig betartok mindent, akkor eszem egy sütiit vagy VALAMI FINCSIT és másnapra 1 kilóval könnyebb vagyok. Na erre varrjon gombot ATKINS-papa!
Gyöngyi

Szia!

A legjobb fegyver, a totális bizalom a másik iránt. 1 hét után nem várhatod, hogy minden boruljon.
Én ugyanígy voltam a párommal. Nemrég voltunk együtt és neki, a haverjának, meg 4 nőnek le volt dumálva 5 nap olaszország. Elmesélte kik a haver csajok, de nem tettem megjegyzést és nem voltam féltékeny. Minek? Ha kavar valameliyikkel és kiderül, akkor hamar végeztünk, ha meg rohan haza hozzám, még hiányoztam is neki.
Nem szabad már az elején bizalmatlankodni, ilyenkor még olyan törékeny a kapcsolat!:)

A szemét ládák :)))
(átvitten persze)

Hát nem semmi vagy :)))
Ezt kibírni. Még csak 1 napja nem láttam, de padlón vagyok rendesen.
A legszebb az egészben, hogy ezt rendesen látni is. :))))
Na mindegy, nem vallottam még be semmit :D

De mi lesz 2 hétig???

Kurva nehéz volt az elején, majd bele döglöttem, de hagynom kellett neki a szabadságát, nem lehet egyből és soha leláncolni. Én is szeretem, ha van mozgásterem, próbáltak már kalitkába zárni, azonnal szakítottam. Akkor ha ő is ilyen, akkor pontosan tudom mit érez.
Na, elkanyarodtam. Ilyen a szerelem, 1 perc is nélküle totál kikészülés, de ez a szépbenne, később már nem lesz ennyire izgalmas a várakozás..:))))))

Húúúú basszus. Hogy fog ez menni???
ehhh :))))))

Jah, sikerült jól elkanyarognunk :P
Jól tudom, hogy később enyhül ez a feszültség, de utána is lehet jó, azt is tudom.
Elvileg akkor dől el minden...amikor a feszültség kezd...
kérdés az, hogy meddig tudja két ember fent tartani :D
Ma rejtvényünk ez lesz :D

Nem bírok készülni sem :)))))

Azt mondta a drágám, hogy én vagyok a világ legjobb nője és hogy örül hogy megismert :D
:)))))
dejóóóó

ááááááá
olyan tuti pasim van, hogy odavagyok
és szép göndör haja
...
arról meg ottan ne is beszéljünk :D
hehe

irigykedjetek, irigykedjetek :D
:))))))

Hoxa,
Nektek gratula a babához!

Kitartás, nekem csak másfél hétig volt hányingerem, abból az utsó pár nap már alig, mert a B6 sokat segített rajta(m). Neked sem lesz feltétlenül félidőig :)
Még valami: sokszor ránézek a 3 és fél éves fiamra és elcsodálkozom, hogy ő az én gyerekem?? Tényleg??? :)))

Irigykedni csak azért nem fogok, mert nekem is van egy életem párja, akit teljes szívemből szeretek még majdnem 2 év után is ugyanúgy, sőt, ha lehet, akkor egyre jobban:)))
Kitartás!
Az én párom szakács, és tök sokszor el szoktak menni vidéki rendezvényekre főzni... Olyankor majd' meg pusztulok. A múltkor sírógörcsöt kaptam. De annál nagyobb örörm a viszontlátás. Bár olyankor ez egyáltalán nem vigasztal...
Én is olyankor totál elfoglalom magam, ha más nincs, lázasan takarítok, méghozzá totális nagytakarítást szoktam tartani:)
Vagy barátnőzök... Vagy bármi, csak teljen az idő, és ha lehet, fáradjak el annyira, h utána csak bedőljek este az ágyba...

:P
ki is találtam a progit. :)))
megyek a telekre a könyveimmel...aztán a barátnőm is keresett :))
szóval hozzá is elmegyek 2-3 napra :) Asszem hétvégén.
Már látom a medencés bulit, csak csajok :D
:))))

Na látod, megy ez:)
Örülök, h jobb kedved van.
Így nagyon hamar el fog telni az a pár nap... Bár tudom, h ilyenkor egy kicsit nehéz... Csak nem szabad egyedül maradni a gondolatokkal, mert ilyenkor az ember hajlamos mindenféle butaságra gondolni...

Sziasztok????
Mi van veletek, tán a hétvégén mindenki bűnözött és most szégyenlitek magatokat::::)))))
Én is bűnöztem egy kicsit, de vasárnap visaszafogtam már magam.
Pénteken bevetettem 3 szoknyámat. 2 csak szerdán lesz kész de sszerintem ujra kell csináltatnom, mert már bő megint a kész szoknyám.
Örülök az eredményemnek. ha igy haladok én leszek a nádszálkisasszonyka.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára