Csak most regisztraltam, es a temakat vegignezve nem talaltam olyan temat, ahol mi fiuk megoszthatnank a tapasztalataink a fogyasrol, talan nem "macho" de a kilokat ertve hasznos. Itt Ausztraliaban is tagja vagyok egy itteni forumnak. mostmar elertem a Forum Guru fokozatot, de amikor ott inditottam hasonlo topicot, a csajok letamadtak, hogy a fogyas a lenyeges nem a nem(ferfi/no) ne legyek soviniszta diszno.(valoszinu egy feminista "diszno" irta ezt), remelem nem lesz hasonlo tapasztalatom itt is.En az elmult 1/2 ev alatt 34 kilot fogytam, es meg tovabbi 20 kilot tervezek fogyni. Errol az a soviniszta orvosom is gondoskodik hetente!!!!!!! Ennyit rolam, kivancsian varom a ferfitarsaim jelentkezeset. Elnezest az ekezethianyert angol betus keyboardom van csak, ugyebar itt Ausztraliaban nem surun arulnak magyar keyboardos computereket.

fórum: 

hozzászólások

:-)))) Hát, ez jó!
Szoktam nézni AU-ról ismeretterjesztő filmeket, pezseg az élet a fűben az tuti.
Na, és akkor engem még kiborít az futó gyík vagy mi :-P
Hát igen a Black Mamba nem egy nagy jószág, dehát a Kill Bill-ben csak erre futotta Uma Thurmannek .-)))

Sziasztok!

Érdekes dolgok történtek velem. Elkapott valami vírus, és szerdán , teljesen gyenge voltam, aztán elmentem bulizni, jól berugatm, meg szerintem még meg is fáztam. Szóval csütörtökön 4-szer hánytam, péntek pedig a wc használat bűvkörében telt el. Na most hányós gyomorral ugyen az ember mit egyen? Pírítóst? krumplit? na én nem azt ettem ugyanúgy husi, zöldség tojás stb ne soroljam. Szóval azóta van valami gond a gyomrommal, nem fáj csak úgy érzem, hogy van, amit rendes esetben ugye nem.

Véleményetek? Mit tegyek? mit egyek? mit rontottam?

Előre is köszi.:

Cooper

Szia Cooper,
Hat innen ugye.:-( de, amit en altalaban iszok(Iszom?!) az a kamilla tea, es zold tea (geen tea), mindketto antioxidant, es a kamilla gyulladaslehuzo (de nemelyeknek/nekem nem sajnos= hashajto egy kicsit).Es ezt napi 2-litert!!!!!!! Meglatod fog segiteni. Nem tudom otthon lehet-e kapni, de aLiptonnak van a Mang/zold tea kevereke, ami azonkivul, hogy finom fog segiteni.Nem tudom neked szabad-e enned kefirt, de en a napi egy poharral elfogyasztok, ami szinten segit.Talan a te esetedben elhagynam a tojast, mivel a majat izgatja, es alkohol utan a maj erzekeny, kimelni kell.
De epp most olvastam a masik forumon(ausztral) hogy egyfajta zoldsegleves, majdnem zero kaloria, es konnyu megcsinalni, 1 liter forro vizbe 4 ,5 paradicsom, sok zeller zoldje,es petrezselyem, kaposzta, repa, paprika, stb, hagyma,masolomaz eredeti receptet angolul, de nem bonyolult:

The vegetables listed can be in however much quantities you like, depending on your tastes, but must include all of them. They can be chopped finely or chunky, again, depending on how you like it. You could probably even put through the blender!

Make a soup out of following items:

1 litre water

500mls vegetable stock

2 x 400g tins crushed or diced tomatoes

cabbage, onion, red & green capsicum and celery.

Herbs, spices, salt, pepper, curry powder, garlic - add any or all to taste if desired.

Bring to boil in a large pot...then EAT It!! yummm

Szia!

Gyomorrontásnál egyél kétszersültet, főtt krumplit, meg ropikát, sok-sok teával. Nem fogsz visszahízni, viszont ha nem teszed, hetekig is szar lesz a gyomrod. Nekem már többször volt vírusos hasmenésem, ilyenkor szénhidrátot kell enni, mert a fehérjével nem tud mit kezdeni a szervezeted. Legalább 3 napig egyél így, akkor majd meggyógyulsz!

Kellet is, mivel a delelotti treningnel rosszul emeltem a sulyt, es a gerincemnel megroppnant egy valami(nem eloszor) most enyhe kerdojelkent jarkalok es LASSAN.
Az ido? Nem fogsz orulni, ha leirom, mert epp ma volt az a csodalatosan szep tavaszi nap, ami egesz Ausztraliaban itt Quennslandben lehet leginkabb, nemhiaba koltoznek ide az emberek.
Szoval 29 fok meleg, ragyogo napsutes es mar honapok ota ( 1,1 nap kivetelevel) felhotlen kek eg.
Sajnos az eso annyira hianyzik, hogy az elsofoku vizkorlatozast mar bevezettek, es ha nem valtozik az ido, es nem jon eso, oktoberben a masodikat, ami szigorubb. A kocsim mar nagyon mocskos, jo lenne, ha esne :-).
Hat igen a szurke eg......... :-((( Emlekszem otthon mindig arrol almodoztam, hogy egyszer elmehetnek egy orszagba, ahol palmafak vannak, nincs ho ( tel itt is van, persze sokkal enyhebb)es keves a borus ido, ehetek narancsot ketpofara. mindez itt tenyleg megvan, sot a naracs mar annyira sem kell, mint otthon annak idejen az alma.......szomoru mi??Halatlan dog vagyok?! Na nem igazan, es gozzel sem lett tele a fejem, mint sok honfitarsamnak, itt.

Hú, vigyázz a gerincedre, nem lehet jó!!!!!

Én örülök, hogy nálatok olyan az idő, annak nem örülök, hogy nálunk nem!:)))

Idén annyi eső esett, hogy valamennyit simán átirányíthattunk volna felétek. Szar lesz az idei szőlő, meg bor a sok csapadék miatt.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára