Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy Nektek milyen tapasztalatotok van ebben a kérdésben?
Bevallom, hogy türelmetlenségemben szedtem vagy 2 hétig, de abbahagytam, mert nem tudtam tőle WC-zni!!
Illetve, mivel a pajzsmirigyre hat, nem mertem tovább szedni.
Régen szedni kezdtem a Kilonit cseppeket. Meglátta egy gyógyszerész ügyfelem és azonnal lebeszélt róla. (a pajzsmirigy miatt)
Nem tudom, hogy akár az egyik, akár a másik milyen formában hat a pajzsmirigyre :-/
Szóval, mi a véleményetek erről a tablettáról?

fórum: 

hozzászólások

Én még a nagy reklámkampány előtt kezdtem szedni. Fogyni nem fogytam tőle, de a hajam, a bőröm és a körmöm jobb lett... Mivel akkor mást nem szedtem, gondolom, ettől volt. Én 2 hónapig szedtem, lehet, h szedni kellett volna tovább. Amúgy szerintem nem zavarja be a pajzsmirigyet, ahhoz a jód önmaga kevés. Viszont abban van ráció, h Magyaro. jódszegény ország, és valszeg sokan szenvednek jódhiányban. De szerintem ez önmagában kevés ahhoz, h valaki lefogyjon.
Ja, és nem kívántam tőle az édességet, szerintem a króm miatt. Erre viszont nagyon hatásos!!!

Anno én is ettem Metabolt. A bőröm nagyon szép lett tőle, de egy grammot nem fogytam. Igaz, én türelmetlen voltam, csak egy doboznyi esélyt adtam neki.

Amikor én elmentem a patikába, hogy biztos jódhiányom volt és kérek metabolt, azt mondta a drága patikusnéni, hogy vegyek egy doboz ampullás sebjódot. Törjem le az ampullát és simán kenjem a lábamra. Tegyem ezt addig, amíg napokig sárga nem marad a bőröm. Mert ha beszívja, akkor bizony jódhiányom volt. Két dobozzal kentem magamra.
Viszont a metabolt forgalmazó cég orvosa állítja, frászt sem értem vele, mert nem szerves kötésű volt amit magamra kentem, hanem szervetlen. Az egyetlen szerves kötésű szerinte csak a metabolban van. Na, az én tudományom itt megállt .....

Zsuzsi, félre ne érts, nem akarom a barátnődet megbántani azzal hogy megkérdezem, milyen képzettsége van, amivel ilyen egyértelmű diagnózist tud felállítani?

Tudod, erről a vicc jutott eszembe, amely szerint Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak. Aztán kiderült, hogy a kiinduló közlemény az volt, hogy Leningrádban Moszkvicsokat fosztogatnak :)))

Bocsi !

Mercedes!

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az én édesanyám az egészségügyben dolgozik, és mikor faggattam róla, azt mondta, hogy nem tartja jó dolognak a metabolt, mert szerinte tartalmaznak olyan anyagokat is, (mégha minimálisan is) amelyek növelik a rák illetve bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát. Bár a mai világban mi az, ami nem káros?!

Közölte, hogy nem attól lesz sikeres a fogyás, ha az emberi szervezetet különféle szerekkel bombázzuk, ezt kellene már megértenie az embereknek. Majd közölte, hogy nem vagyok normális, hogy megfordult a fejemben egy ilyen "csodapirula" használata. Ennyit anyumról.

A szomszédunk is szedett metabolt 2 hónapig, de nála sem volt semilyen hatása a fogyásra. És ahogy olvastam a többiek hozzászólásait, nem igazán fogyasztótablettaként kellene kiadni a metabolt, hanem köröm és börszépítőként. :-)))

Szép napot!

Sziasztok!

Én szedtem korábban metabolt, és a többiekkel ellentétben nekem jó tapasztalatim vannak... és az ismerőseimtől is, akik szedték, jókat hallottam. De le kell szögezni, hogy nem 1-2 hónapig, hanem minimum 3 hónapig szedték... De ez egyébként a tájékoztatón is rajta van, hogy a Metabol 3 hónap után fejti ki hatását...
Egyébként én nem feltétlenül a fogyás miatt vettem meg, (persze ez a hatása sem volt utolsó szempont) hanem azért, mert állítólag a közérzetet is javítja, sokkal fittebbnek érzed magad, és engergikusabbnak...
És szerintem ez igaz, legalábbis nállam bevált. Sokkal jobban bírtam energiával, és nem voltam fáradt... Egyébként az egyik ismerősöm a 3. hónap után 10 kilót fogyott... 60-ról indult, és mellette mondhatni hogy ugyanúgy evett mint azelőtt, és semmi diéta..

Háááát, nem tudom Lányok!
Az igaz, hogy jódhiányosak vagyunk, de fejlettebb országokban úgy oldják meg, hogy kenyérbe vagy hasonlókba belesütik.... Ezen kívül van még a jódozott só, én pl. csak ezt használom.
Nem tudom, hogy mennyi adag van 2 Metabolban, de lehet, hogy ennyit amúgy is megeszem a jódozott sóval? Nem tudom, de akkor már simán a sótol fogynom kellene, nem? :-P
Akikkel én beszéltem azok mind fogytak tőle.Heti 1 kilót (?!)És állítólag ugyanúgy ettek, mint ennek előtte.Szóval, akkor kérdem én, hogy még mi a manó lehet benne, amitől ennyit fogytak?
Valamelyik honlapon volt egy topic erről a tabletáról, és emléxem, hogy nagyon nem jót írtak róla.Akkor döntöttem el, hogy mégsem próbálom ki.
Aztán meg valahogy mégis meggyőztem magam(gondolom, hogy türelmetlenségemben), hogy szedni kéne. A többit már tudjátok :-P
Megpróbálom megkeresni azt a topicot.

Bocs, hogy én is mások információi alapján, deeee: már 3 emberrel találkoztam akik orvosnál végezték, felpuffadtak, megkergült a pajzsmirigyük. Állítólag szedés előtt, vérvétellel meg kellenne állapítani hogy hogyan működik az egyénnél, s annak megfelelően javasolja vagy sem a háziorvos a Metabolt. Én még nem szedtem semmi fogyasztót (gyáva vagyok hozzá) inkább betartok valamilyen diétát, eddig az segített. 1988-ban a szülés után akupunkturával fogytam le, no nem az Átváltoztatjuk szalonnal, hanem orvossal (ma is praktizál, nem kevés pénzért, de eredménnyel fogyaszt le). 15 évig tartottam, majd néhány éve kezdtem hízni. Most az Atkinssel fogytam le (áprilistól június végéig 9 kilót), már 1 hónapja tartom, s nem is akarok 2-3-nál többet fogyni. Csak azért írtam ilyen hosszan, mert azt gondolom, hogy a fogyasztó csodaszerek káros hatásai csak sok-sok év múlva ütnek vissza (esetleg), de egy diéta -talán- kevesebb kárt tud okozni.

Hello lányok!
Szerintem én ezt már leírtam, de ismétlés a tudás....... Szóval én 45 évesen szinte mindent kipróbáltam már a kutyasz.....t kivéve. 20 éve próbálom több- kevesebb sikerrel, hogy ne hízzak el. Nekem az a tapasztalatom, hogy csak attól hízunk amit megeszünk. Lehet sok mindenre fogni én előszeretettel emlegettem a fogamzásgátlót meg a szteroidos alllergiaellenes szereket. Egy gyógyszerbe sincs se cukor, se zsír.....ugye? A "fogyasztószerek" mellé pedig ugyebár diétát írnak elő? Hát ha azt betartja valki és nem szed be semmi sza....t akkor is le fog fogyni. Csak legfeljebb egy kicsit lassabban, de egészségesen.
Én azt mondom a fogyasztószerek helyett inkább kondibérletet kellvenni
Gyöngyi

Sziasztok!
Vigyázzatok a Metabollal, mert nem véletlenül kapott 30milliós bírságot. Nekem csak 3 olyan ismerösöm van aki hízott töle.
Én most (2 hónapja) ismerkedtem meg egy új fogyókúrával. Azóta elkezdtem ezzel az új termékkel, a Herbalife-fal foglalkozni. Bár régóta ismerem barátaim révén a sikerességét, de fogyasztani csak 2 hónapja fogyasztom, édesanyám miatt. Öneki a súlyából adódó egészségügyi problémái miatt kellett valamilyen fogyókúrát elkezdenie. Ezallatt hónap alatt 14 kg-ot fogyott és sokat javult a közérzete is.
Ha valakit érdekel szívesen segítek!
mariann.tar@citromail.hu

Sziasztok,

Igaz én fiú vagyok (30), de állandó súlyproblémáim vannak. Szinte mindent kipróbáltam, így a metabolt is. Fogyni nem fogytam, nem ettem többet sem, talán inkább pár kiló jött fel.
Próbálkoztam különféle teákkal, de az meg a gyomromat és az épémet zavarta. Teljesen egyet értek az egyik hölgyel, aki azt mondta, hogy csak attól nem hízunk vagy fogyunk, amit nem eszünk meg. Most kb. 92 kg vagyok (177cm magas) és 5-7 éve is hasonló súlyból vagy inkább többől sikerült 75 kilóra lefogynom szigorú diétával (3-400 kalória naponta) kb. 3-4 hónap alatt. Csak ahogy öregszem valószínűleg a szervezet már másként reagál és szinte már a levegőtől is hízni lehet. Sajnos a reklámok engem is átvertek azt hiszem.
Akupunktúrás kezelést is kipróbáltam az segített valamelyest, mert az éhségérzetet tényleg csökkentette csak 6-7 nap után mindig kipotyogtak. No meg egy fiu kicsit hülyén néz ki 5-6 tűvel a fülében, mégha le is van ragasztva.

Azt hiszem mától inább nem vacsorázok.

Szia Montrex!

Csak ilyen drasztikus kúrával tudsz fogyni? Az a 3-400 kcal ugye nem valami sok! Próbáltál már valamilyen szénhidrát megvonásos kúrát? Van egy pár, kinek mit bír a szervezete alapon.

A fogyasztószerekben már régóta nem hiszek, csak az akaraterőben!:))))

Szia Kisgé!

Pár napja, hogy megtaláltam ezt az oldalt kezdem el ismét egy szénhidrád megvonási kúrát. Nekem eddig ez vált be legjobban, csak eddig valahogy soha nem volt hozzá kitartásom. Meglehetősen stresszes, hajtott életet élek és mindig könnyű volt csábításba esni, hogy egy nehéz munkanap után az ember megjutalmazza magát jó kis magyaros kajákkal, vagy éppen valami gyorséttermi ennivalóval. A mérleget nem fogom nézni, elég ha a régi farmerjaim rámjönnek...

Minap néztem a metabolt mert hát ugye gondoltam fogyasztószer hát csak vannak benne olyan dolgok ami nekünk is jól jöhet. A metabol 50mikrog jódot 50mikrog krómot és 50mg l-karnitint tartalmaz.
A katabol:
ban van még aszkorbin és több benne a (már nem tudom melyik) vagy a króm vagy az l karnitin.
Elvileg ezeket Atkins is írja, hogy szedjük. Miért lenne így együtt ártalmasabb mint külön külön tablettákban beszedve????

Sziasztok !

Egyetértek Moltnakkal, a metabol nem lehet egészségre ártalmas, mert akkor nem lenne forgalmazási engedélye. Az más kérdés, hogy nem fogyasztó csodaszer, de az alkotóelemei az anyagcserét gyorsítják.

Montrax,
ne fogyókúrázz ! 3-400 kaloriás étrenddel csoda, hogy egyáltalán létezni tudtál. Nem igaz, hogy attól hízol, amit megeszel. Csak meg kell válogatni, hogy mit eszel.
Azt javaslom, hogy írd össze két héten keresztül, hogy mit ettél aznap. NAgyon szigorúan, még egy szál ropi is legyen benne. Aztán nézd át, és hagyd abba az értéktelen szénhidrátok fogyasztását.

Nincsenek csodák, ha nem eszel szénhidrát bombákat, előbb-utóbb fogyni fogsz, még akkor is, ha többet eszel, mint korábban.
Legfeljebb a sok jo-jo kúrától az anyagcseréd már annyira felborult, hogy idő kell hozzá, hogy magához térjen. Lehet, hogy egy hónap is eltelik, mire fogyni kezdesz. DE LE FOGSZ FOGYNI, ABBAN BIZTOS LEHETSZ !.

Különben vigasztaljon a tudat, hogy a pasik sokkal könnyebben fogyásnak indulnak, mint a csajok. Az élet igazságtalan :).

A lowcarb diétákoz pedig csak az elején van szükség nagy kitartásra, amíg a szénhidrát raktár kiürül. Nálam 3 napig tartott, iszonyú volt. Emberevő hangulatban voltam, fájt a fejem, azt hittem elpusztulok. De ahogy ennek vége volt, gyerekjáték volt az egész. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy egy egész héten át egyszer se egyek pizzát. Ma remekül megvagyok nélküle.

Kitartás nagyfiú, menni fog !!! :)

Fúúúú, Gyerekek!
Ez nehéz kérdés, forgalmazási engedélye van vagy sem? Ártalmas vagy sem!
Úgy gondlom, hogy ebben a témakörben vannak különböző érdekek, és nem biztos, hogy az kap forgalmazási engedélyt akinek kéne.
Emlékezzetek vissza, hogy mennyire figyeltünk az édesítőszerekre. Aszpartam vagy nem aszpartam, és tessék mindenhol a canderelt reklámozzák, és az aszpartam tartalmú csokikat...stb.

Black Mamba !

Most megfogtál. Igazad van, a legjobb példa erre a Canderel. Abban az a nagy disznóság, hogy a NutraSweet-nek annyi pénze van, hogy bárki száját és zsebét betömheti, nyomja P.R., hogy nem cukooooor, canderel :)).
Talán az Avalon Team-nek, aki a metabolt forgalmazza nincs.............. hmm, valóban fogós-ravasz kérdés.

Oké, de a többi étrend kiegészítőnek van....????
Honnan tudnánk????
Félre ne értsetek nem vagyok igazából sem a metabol ellen sem mellette. Nem próbáltam nem tudom beválna e nekem, de gondolkodom rajta és az a véleményem, hogy ugyanilyen indokokkal az étrendkiegészítők legalább 90% át meglehetne torpedózni. De akkor mi és hol van az a 10 %????
Ami tényleg az ami tényleg bevizsgált és tényleg tesztelt.

Ja, értem csajok!
Sajna nem volt (még ) időm megkeresni a fórumot erről a szerről.
Csak nagy vonalakban olvasgattam ról, de olyanokat, hogy volt akinek gyomorvérzése volt tőle meg ilyenek.
Sokan dícsérték és sokan nagyon ellene voltak.

Mamba! Elolvastam a kérdésed, és csak annyit, hogy ezeknek a tablettáknak az "lenne" a lényege, hogy megpróbálják a pajzsmirígy működését gyorsítani, mert az fogyást eredményez.

És ebben rejlik a "veszély" is, mert ezzel akár rossz irányba is változhat a p.mirígy működése a tabletta szedése után.

Nálam gyermekkoromban jött a túlsúly, és én akkor fiatal fejjel sok drasztikus dolgot elkövettem magam ellen, csak hogy lefogyjak. Ennek az lett a következménye, hogy gondok lettek a pajzsmirígyemmel, és lelassult az anyagcserém. 3-4 naponta jártam wc-re. Gondolhatod...

Egyébként bután hangzik, de nálam a tánc a legmegfelelőbb arra, hogy a renyhe anyagcserémet "felturbózzam". :-)))

Sziasztok!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára