Sziasztok! nem baj, hogy megtettem? nagyon tetszett az ötlet :-)))) Én ma dühömben, bánatomban elmentem műkörmöshöz. most jól megcsináltam magamnak hosszútávra :-(
legközelebb idejövök dühöngeni:-)

fórum: 

hozzászólások

igen. most minden megoldódik. a múlt héten kiderült, hogy ha végzek a melohelyem mégis beszámítja a diplomámat. így a fizu is megugrik. nyugodtan tudunk menni albiba újra (mert most a szüleimnél tengődünk átmenetileg). csak találnom kell egy normális árfekvésű albit, ahova vihetem a kuttyomat is. így már nehéz. de most nagyon jó kedvem van...:)

mégsem kapta meg az állást. felhívták, hogy bocsi de kifelejtettük az egyik főnököt a döntésből és most meg kell várni, hogy ő mit mondd. ő meg azt mondta, hogy nem. látatlanba. hölgyeim és uraim ez a VISTA utazási iroda. gratulálunk minden patkány főnöknek ennél a cégnél. így kell tönkre tenni az embereket. kedves párom már elintézte, hogy haza tudjon jönni (felmondta a kinti állását). most ott sincs melo meg itt sincs melo. nem tudom most mi lesz.

Hát, én most felmondtam. Semmi álláslehetőségem nincs, ill ami van, az még nagyon halovány. Szeretem a mostani helyemet, az embereket, a főnökeimmel jól kijövök, a munkám egy részét is szeretem, csak pont azt nem, amivel pénzt lehet keresni. Felmondtam. Még nem tudom, mi lesz, őszig tudok idegenvezetni, addig meg remélem, lesz vmi. Jó szar lett a kedvem, éppen édesség után kutatok az irodában. Csokis perecek lebegnek a szemem előtt...

Ó, nem. Ma zabkorpás palit reggeliztem, túrósan. Azért a pénteket nem úsztam meg a vágyakkal. 4 dkg Milka befigyelt este... Viszont szombaton egy kicsit cangáztunk, tegnap meg összesen 50 km-t tekertünk! Meg ma reggel is voltam edzésen. Szóval, feloldoztam magam. Ja, és várom a jövő hét végét, h már kelljen ügynökösködnöm. Távolabbra meg nem gondolok. Ezt hívják struccpolitikának... :-)

Á, én komolytalan vagyok! Nem is igazán fogyózom, inkább alakátalakítást akarok végezni. 170 cm vagyok, 55 kg-ról fogytam 53-ra. Nem sok, de nem kell több. Nekem igazából a fenék cm-jeimmel van problémám, de onnan is lement 2 cm, viszont tovább nem mozdul. Most sport van ezerrel, meg infraszauna, h menjen a popsiból.
Ide azért járok, mert jól érzem magam köztetek, meg jó ötleteket lehet lopni, amivel egészségesebben lehet élni, még akkor is, ha az ember nem akar fogyni. Szerintem ez a lap fogyó- és hízókúrázóknak is hasznos lehet, egyszerűen az egészséges életről szól, és ez fontos.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára