Sziasztok! nem baj, hogy megtettem? nagyon tetszett az ötlet :-)))) Én ma dühömben, bánatomban elmentem műkörmöshöz. most jól megcsináltam magamnak hosszútávra :-(
legközelebb idejövök dühöngeni:-)

fórum: 

hozzászólások

Este a frász jött rám! Egész nap úgy éreztem, hogy tele vagyok, pedig szokás szerint sokszor ettem kevesett, semmi bűn. Mielőtt vacsiztam volna, elő kaptam a centit, a derekamon +4 cm csücsül!!!! Teljesen kikészültem, ott zaklattam a párom, hogy úristen hízom és most megint dagadtdisznó vagyok. Aztán gondolkodtam, mi lehet, hát rájöttem. Nőgyógyászati baj ellen használok krémet, amire rá van írva: ritkán előfordulhat: hányás, gyomorfájás, székrekedés...hát ettől, mert nincs emésztésem 2 napja és hányingerem van. Kilóra nem változtam, úgyhogy teljesen fellélegeztem!!!

Székrekedés?
Egyél meg jó pár kockát az abszolút Atkinses Sugar free nevű csokiból (egy tábla 22gCH)
Nekem bejött, azóta megy a hasam!
:)

Csak későn olvastam el a csoki hátulján lévő figyelmeztetést!
:)

De gumiszoba:
Tegnap hajnali 5 ig irtam a kiselőadásomat, amit egy szemináriumon kellett előadnom ma!
Száraz német mondati nyelvtan, vagy mi!
Szenvedtem vele, 2 órát aludtam, bevcánszorgok a suliba, erre:
Nem jutott rám idő!!!!
Szerintetek eldurrant az agyam?

De ma megfogadtam, hogy no stressz...
:)

Sziasztok!

Képzeljétek úgy örülök. Már 68 kg vagyok. És ezt elújságoltam a kedvesemnek is, akit egyáltalán nem büszke rám. Azt mondta, hogy nem foglalkozom vele, csak magammal, minden este tornázom és megcsinálom az ebédemet másnapra. És őt ez dühíti. Meg amúgy is kinek szeretnék tetszeni.
Miért ilyenek a férfiak? Miért nem érti, hogy magamért és érte csinálom.
Szóval egyrészt boldog vagyok, mert február 28-a óta sikerült kb 7 kg-ot fogynom, de ezt az örömöt is elveszik tőlem.
Veletek is így viselkedik a párotok, vagy csak az enyém tisztel meg ezzel?

Szia eperke!

Az én párom nemcsak,hogy megdícsér,de állatira büszke is rám,amiért teszek az egészségemért.Annyira mellettem áll,hogy miattam ö is nekifogott.!.látta,hogy nagyon fincsiket eszem,tetszett neki.Tudja,hogy az egészség midennél fontosabb,így maximálisan biztat.Ö 7 kilót fogyott le,pedig nem kellett volna...bár nem ártott.
Csak azért,hogy nekem ne legyen kellemetlen,képes nem enni a palacsintából vagy efféle nyamikból,mert nem szeretné,hogy rossz érzés legyen nekem.azt mondta ennyit megtehet értem,ha én is megteszem érte,hogy egyre csak csinosabb leszek:))))
szóval az én kedvesem egy tündér:)

Szia Valika,

Hát akkor vagy én választottam rosszul.
Nem is hittem volna, hogy léteznek ilyen pasik is a világon. De most látom, hogy igen. Minden tiszteletem az övék.
Vajon én miért nem találkozok ilyen pasival?
Vagy mit tegyek, hogy megváltoztassam a párom gondolkodását?

Szerintem ez még nem jelenti,hogy rosszul választottál,lehet csak ebben a dologban más a felfogása,mint a tiéd.
Tényleg létezik ilyen pasi:)ha a férfiak is megértik,hogy azzal,hogy szépülni akarunk,nem másnak karunk tetszeni,hanem magunkért és persze értük is tesszük,de legföképpen az egészségünkért sportolunk és eszünk megfelelö ételeket,akkor ök is másképpen reagálnak.
Mit tegyél?....pl.....vond be öt is az esti tornába,ketten humorosabb is,s nem zárod ki öt,hanem veled lehet ilyenkor is.
Söt,...amikor a másnapi ebédedet pakolod össze,akkor neki csinálj kis csomagot,nem kell diétásat,inkább amiket szeret.....hogy lássa,törödsz vele.
Én ezt csinálnám a helyedben,s nem megváltoztatni a gondolkodását akarnám.Szerintem(de lehet ezt csak én gondolom így,bár nálam bevállt)lehet az baj,hogy ilyenkor mellözve érzi magát....ha bevonod,vagy megbeszéled vele (pl a másnapi kaját)akkor nem érzi magát kirekesztve.Söt,kérd meg,hogy segítsen neked ..pl megfelelö tornagyakorlatokat kitalálni(ezze feladatot kap,s fontosnak érzi majd azt amit csinál,hisz az ö munkája is benne van)-kis pszichológia-:))))

Üdv

aranyos vagy semmi komoly nem volt. néha rám jön. annyira top-on voltam, annyira jól éreztem magam, hogy muszáj volt egyszer zuhanni is :-)
én csináltattam vérképet mindenféle okokból kifolyólag, és teljesen jó minden. sőt, a mindennapos szalonnás rántottától lemenet a koleszterinem 7.4-ről 6-ra!!!!!
az Atkinsról rátértem a 90 naposra, mert azt a párom is csinálja.
Jól vettem ki a szavaidból, hogy esetleg iker gyermekeid vannak? olyasmit írtál egyszer, hogy a gyermekeid felvételije...
úgyis kitartok, mert nem mulaszthatok el egy partit:-))))

Hahó!
Csakhogy végre olvasatalak:) Örülök, hogy jók lettek az eredményeid...ez szuper! A 90 napos is nagyon jó, ha bírod. Én viszont biztosan nagy ragadozó lehettem az előző életemben, mert hús nélkül nem bírok meglenni...és hát a gyüminapon hiába ettem a banánt kilószámra csak éhesebb lettem tőle. Szóval én ennél maradok. Kacérkodtam a böjt gondolatával, de a család lebeszélt róla. Most tényleg nem is alakalmas, mert beszerveztek hétvégére. Ráadásul a fiam barátnője is most alszik majd itt először a hétvégén:) Egyébként a lányom 14 éves, a fiam most töltötte a 18-at. Mindketten ballagnak most és felvételiznek.Szóval innen gondolhattad, hogy talán ikrek...de nem:) Kíváncsi vagyok hogy megy majd Neked az új diétád. Oszd meg velem kérlek a tapasztalatokat.
Pussz:Dana

Szia!

Műkörmöd van? Nekem egy barátnőm tette fel, először fura volt, most is fura.....De nekem csak kicsike van, nem birom a nagyot!

Jaj, már reggel majd felrobbantam. Megyek a melóhelyre kocsival, látom van az épület előtt egy fasza kis hely, ami előtt egy taxis állt. Gondoltam, úgyis hamar elmegy, beálltam mögé és jeleztem, hogy beállnék arra a helyre, amit épp eláll. Ő előregurult, majd beállt a helyre. Ott ültem és mondom ilyen nincsen. Ez neveletlen barom! Én 8 órát állnék ott, ő 5 percet. Mindegy előre mentem, jó messze találtam is helyet, megyek arra, beszélgetni akartam vele a jómodorról-isten bizony én ilyernkor kedves vagyok, nem szoktam emberekkel üvölteni-erre jön az utasa és elhúz a jó kis helyemről. Még ne legyen sztereotipiám a taxisokkkal szemben!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szerintem a pasik úgy gondolják, ha vele vagyunk legyünk 50 kilós bombázók, de ha egyedül flangálunk minimum 100 kg-os nehéz súlyúak. Így lenne nekik tökéletes a biztonság. Én 5 kg-t fogytam, a párom nagyon büszke, de ma már mondta, hogy elég is, nagyon jó vagyok így. Megosztottam vele fenti meglátásomat a férfiakról, csak sejtelmesen mosolygott. Szerintem nem lehet a kedvükre tenni, eleinte dühített, de ma így karcsúbban csak vigyorogtam.

Délután volt a mélypontok mélypontja, és fel akartam jönni a gumiszobába, hogy összeszedjem magam, és nem engedett fel a hoxára! Na, lett is eredménye: tejszínhab felverése szük 2 dl tejszínböl, jó kis aszpartammal! Gondoltam, eszem belöle pár kanállal, de mindet megettem. Csodálom, hogy nem fetrengek a földön gyomorgörccsel.

a párom külföldön dolgozik és nagyon sok baj van vele. Kirúgták, nem volt szállása, a pénze is elfogyott. És 2napja nem hallok róla semmit. Az emileket nem nézi, felhívni nem tudom, mert csak holnap lesz fizu és addig nem tudom tölteni a telefonomat.
Nem tudom mit csináljak.

Hú, de ismerős a szitu! Pár éve (még az előző párommal) játszottam hasonlót.
Rettenetes volt az a földöntúli aggodalom, amit akkor átéltem. De mehetett volna könnyebben is. Ha jobban bízom abban, hogy ő ott kint nincs egyedül, mert vannak körülötte emberek, akik segíthetnek neki.
És amikor végre elértük egymást kiderült, hogy min. a fele aggodalmam megspórolhattam volna.
Persze mondhatok én bármit, egy aggódó női szív ilyenkor nem annyira vevő sem a vígasztalásra, sem a bátorsításra. Mégis: Fel a fejjel, hamarosan úgyis hírt kapsz felőle és akkor már nem kell tovább aggódni, találgatni, akkor már lesznek tények és még ha problémások is - mindenre van valamilyen megoldás.
Ennyi év távlatából és tapasztalatából azt tudom mondani, hogy az segít, ha elfoglalod magad a várakozási időben és a saját Jelenpillanatodra fordítasz több figyelmet.
És persze itt vagyunk sokan támogatni és a gumiszoba is jó feszültséglevezető... :-)

Végső esetben és tehetetlenségemben a sikítozós-toporzékolós feszültséglevezetést szoktam alkalmazni. Mert felgyülemlett magas feszültség esetén a meditáció nem mindig a legjobb. Először el kell fárasztani a testet, az eltünteti a gondolatokat, aztán jöhet egy jó kis relax. És ha megint jön a feszültség, jöhet megint egy jó kis ordibálás. :-)
(persze nem valaki mással)

Mellesleg a toporzékolás közel visz a zsírégető állapothoz is. Jól kipirulsz, meg minden. :-)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára